💢 بنابر این قانون ساعت رسمی کشور هر سال در ساعت ۲۴ روز اول فروردین یک ساعت به جلو کشیده میشود و در ساعت ۲۴ روز سیام شهریور ماه به حالت قبلی برگردانده میشود.
💢 نظر به اثرات منفی تغییر ساعت بر سلامتی مردم این نکته از همان سنوات اجرای طرح مذکور، توسط حکیم دکتر روازاده بارها گوشزد گردید و در سایت مطالبی در این خصوص درج گردید که متن و لینک مربوطه در ادامه این مطلب درج شده است.
💢 بعد از چندین سال از تذکرات حکیم دکتر روازاده، خبری مبنی بر اینکه دانشمندان دریافتند؛ “تغییر ساعت خطر بروز سکته را افزایش می دهد” نیز در رسانه ها منتشر گردید که در خبر ساعت 22 روز 15 اسفند ماه 1394 از شبکه سوم صدا و سیما پخش گردید.
💢 موسسه پژوهشی درمانی احیای طب جامع ایرانیان امیدوار است که مسئولین محترم نسبت به اصلاح این قانون اقدام نمایند.
🔰 در ذیل مطالب اشاره شده در فوق به صورت مستند ارائه شده است:
1- کلیپ سخنرانی حکیم دکتر روازاده در خصوص مضرات تغییر ساعت
2- مقاله درج شده در سایت قدیم احیای سلامت تحت عنوان “تغییر ساعت و اثرات آن بر سلامتی مردم و اقتصاد کشور”
لینک مطلب مندرج در سایت قدیم:
🔰 متن کامل مقاله:
❇️ بدون تردید نظام خلقت الهی بر نظمی مستحکم و پایدار استوار است و حتی سقوط برگ درختی از شاخه اش بی حکمت نیست و بر مبنای حساب و کتاب است
❇️ حرکات اجرام آسمانی و ایجاد شب و روز و فصول بر مبنای اندازه های بسیار دقیقی است که موجب ایجاد حیات در کره زمین و بوجود آمدن جانداران و از جمله انسان شد، تمامی حرکات در نظام خلقت و در کره زمین به گونه ای تنظیم شده است که آدمی بتواند به بهترین صورت ممکن زندگی کند و کوچکترین اختلال یا عدم تعادل می تواند صدمات جبران ناپذیری بر جای بگذارد.
❇️ تعمق در این آیه که “والله یقدر اللیل و النهار” نکات بسیار عمیقی به همراه دارد، تقدیر به مفهوم اندازه گیری و قرار دادن بر مقدار مشخص است
❇️ و در جایی دیگر می فرماید ” و کل شئ خلقناه بقدر” و ما هر چیز را به اندازه مشخصی خلق کرده ایم.
❇️ از جمله بارزترین تقدیرات و حکمت های الهی خلقت شب و روز است که توالی آن و هر ثانیه از ساعات آن رابطه بسیار محکمی با کارکرد اعضای بدن و خصوصیات روحی روانی آدمی دارد.
❇️ با نگاه به آخرین تحقیقات علمی مفهوم اندازه گیری و طراحی الهی را بسیار بهتر درک می کنیم، مفهومی به نام ساعت بیولوژیک که اخیراً بشر به آن پی برده است.
❇️ بهتر است به خلاصه مطالب مجله News Week که مختصری از تحقیقات رابرت رفینی را در مجله (Ciradian Reythem) از دانشگاه زوریخ بیان می کند، دقت کنیم.
❇️ اغلب ما به ساعت بیولوژیکی بدنمان دقت نمی کنیم، ساعت شبانه روزی مغز آدمی درست مانند ساعتی که هر روز نیاز به کوک کردن دارد در طول شبانه روز نیاز به تنظیم دارد. تمامی عملکرد های بدن ما مطابق این ساعت در طول روز در نوسان است.
❇️ ژن های دماسنج، دمای بدن، ترشحات هورمونی و بیشتر فعالیت را در بافت های سلولی کنترل می کنند و همه این ها توسط یک ساعت زمان سنج اصلی کنترل می شود که در یک چرخه وسیع تر عمل می کند.
❇️ این ساعت درونی دقیقا با وقایع بیرونی یعنی طلوع و غروب آفتاب و تغییرات شب و روز هماهنگ و بر مبنای آن عمل می کند.
در تنظیم ساعت بیولوژیک بدن سه عضو با یکدیگر هماهنگی می کنند:
✔️ گیرنده های نور در چشم ها
✔️ بخشی از هپیتو تالاموس به نام SNC
✔️ غده صنوبری
🔰 با شروع تابش نور طبیعی (نور خورشید) چرخه های درونی نیز فعال می شود. ترشح ملاتونین که وابسته به دو عامل نور و حرارت است، موجب بیداری می شود و کاهش تدریجی آن با غروب خورشید و بروز تاریکی موجب خواب آلودگی می گردد.
🔰 تمامی خصوصیات فیزیولوژیکی بدن ما مانند ضربان قلب، تنفس، امواج مغزی و کارکرد ارگان های دیگر با این ساعت الهی تنظیم می شوند.
درجه حرارت بدن، فشار خون، تقسیم سلولی و خواب و بیداری و فعالیت های ما همگی از یک الگوی تکراری روزانه تبعیت می کنند. که مهمترین عامل تنظیم و اصلاح آن نور خورشید یا سیکل طبیعی شب و روز است.
❇️ ترشح های هورمونی مخصوصاً آدرنالین و هورمون های جنسی و سرعت سوخت و ساز بدن براساس این حلقه ها یا ساعت های بیولوژیک عمل می کند.
⁉️ سوال این است اگر با عقب و جلو بردن ساعات طبیعی در این سیکل طبیعی دخالت نماییم چه اتفاقی خواهد افتاد؟
🔰 جواب را از مدیر تحقیقات مرکز قلب و عروق ایران و مسئول پروژه تفکر نوین و پزشکی ملکولی می شنویم که: پر اهمیت ترین بخش موضوع اندکس های استرس اجتماعی و روانی و پاسخ های بیولوژیک بدن است.
💢 در اثر تغییر ساعات بیولوژیک، مرگ ناگهانی، افزایش بیماری های عصبی زندگی شهری و تغییرات استرس زای عادات اجتماعی به وقوع می پیوندد
💢 دستکاری درساعت الهی تنظیم شده در خارج از بدن ماموجب اختلال و به هم ریختگی کارکرد ارگان های بدن به خصوص مغز و اعصاب و سیستم هورمونی است.
💢 ساعت بیولوژیک فقط مربوط به انسان نیست و تمامی موجودات حتی باکتری ها را نیز تنظیم می کند.
💢 در آخرین تحقیقات در دانشگاه ایالتی اورگون تغییرات نامطلوب بر هم زدن سیکل شبانه روزی و بیولوژیک بر تسریع روند پیری و کاهش طول عمر به اثبات رسیده است.
💢 نتیجه بحث آن است که تغییر دادن ساعات طبیعی شبانه روز نه تنها از جهت اقتصادی نتیجه ای بهمراه ندارد بلکه تغییری در نظام بسیار پیچیده و حکیمانه الهی است که عواقب جبران ناپذیری در ارتباط با سلامتی مردم و ضررهای بسیار هنگفت اقتصادی بدنبال دارد، زیانی که قابل جبران نخواهد بود.
💢 آنچه تا به حال بیان نمودیم در مورد تغییرات یک ساعت در هر 6 ماه است، فاجعه را می توانید تصور کنید در مواردی که شیفت های چرخش کاری برای کارگران و کارمندان طراحی می شود که هر هفته 8 ساعت چرخش ساعت بیولوژیک آنها اتفاق می افتد و تحمیل این فشار هولناک به جان و جسم کارکنان به عنوان تساوی حقوق بشر مطرح می گردد.
3- مطلب درج شده در سایت قدیم احیای سلامت تحت عنوان “آیا می دانید که تغییرات ساعت رسمی برای سلامتی مضر است!”
🔰 متن کامل مطلب:
💢 تغییرات ساعت رسمی به صورت جلو کشیدن آن (برای استفاده بهینه از ساعت روز)، زمینه را برای افزایش مختصر حملات قلبی در روز بعد از آن، مهیا می کند؛ احتمالاً دلیل این افزایش، استرس های ناشی از کمبود خواب است.
The American journal of cardiology,online December 10،2012
منبع: مجله نگاه نوین
4- خبر منتشر شده در رسانه ها با عنوان دانشمندان دریافتند؛ “تغییر ساعت خطر بروز سکته را افزایش می دهد”:
💢 محققان فنلاندی با بررسی داده های مربوط به سکته در طول یک دهه گذشته دریافتند میزان بروز سکته در طول دو روز بعد از تغییر ساعت که ممکن است عقب یا جلو کشیده شده باشد، روند نسبتا افزایشی داشته است. البته محققان این میزان افزایش را تنها ۸ درصد اعلام کرده اند.
🔰 دکتر «جوری روسکانن»، سرپرست تیم تحقیق، در این باره می گوید: «همواره رابطه آشکاری بین اختلال در ریتم شبانه روزی بدن و ریسک بروز سکته وجود داشته است. ریتم شبانه روزی به تغییر فرایندهای بیولوژیکی بدن در طول ۲۴ ساعت اشاره دارد که عمدتا در واکنش به نور و تاریکی است.»
🔰 دکتر اندرو لیم، متخصص اعصاب در مرکز علوم سلامت سانی بروک کانادا هم معتقد است که تغییر ساعت سالانه در اکثر کشورها می تواند بر افزایش ریسک بروز سکته تاثیر داشته باشد.
🔰 به گفته وی، با ایجاد اختلال در خواب، ممکن است تغییراتی هم در فرآیندهای بیولوژیکی حفاظتی بدن اتفاق بیفتد.
💢 در این مطالعه، تیم روسکانن به بررسی اعداد و ارقام مربوط به بروز سکته بین سال های ۲۰۰۴ تا ۲۰۱۳ در کشور فنلاند پرداختند. سپس آنها تنها ۳۰۰ فرد بستری شده در بیمارستان به خاطر حمله قلبی در طول هفته بعد از تغییر ساعت را بررسی نموده و آنها را با ۱۲۰۰۰ فردی که دو هفته قبل یا بعد از تغییر ساعت سکته کرده بودند، مقایسه کردند.
💢 در مجموع محققان دریافتند که بروز سکته در طول دو روز اول بعد از تغییر ساعت ۸ درصد بالاتر بود.
💢 به نظر می رسد افراد بالای ۶۵ سال و افراد مبتلا به سرطان بیشتر در معرض این خطر قرار دارند.
💢 تغییر ساعت تابستانی یا صرفهجویی در زمان نور روز (DST) در بیشتر کشورها با نام ساعت تابستانی نامیده میشود. این تغییر معمولاً در ابتدای بهار هر سال انجام و در پاییز نیز به حالت عادی بازگردانده میشود.
منبع: خبرگزاری مهر
5- کلیپ گزارش پخش شده از خبر ساعت 22 روز 15 اسفند ماه 1394 شبکه سوم صدا و سیما مبنی بر اینکه “تغییر ساعت خطر بروز سکته را افزایش می دهد”
6- خبر منتشر شده در رسانه ها با عنوان “موافقت پارلمان اروپا با لغو تغییر ساعت ها”:
🔰 قانونگذاران اتحادیه اروپا به عدم تغییر ساعت فصلی از سال ۲۰۲۱ میلادی به بعد رای مثبت دادند. این موضوع که در پارلمان اتحادیه اروپا به رای گذاشته شده بود با ۴۱۰ رای موافق در مقابل ۱۹۲ رای مخالف تصویب شد.
🔰 به گزارش عصرایران به نقل از یورونیوز؛ قرار بود تغییر ساعت فصلی از سال جاری متوقف شود اما اتحادیه اروپا این تصمیم را به دو سال دیگر موکول کرد.
🔰 اتحادیه اروپا در سال ۲۰۰۱ از همه کشورهای عضو خواست که برای صرفه جویی در زمان، ساعت رسمی خود را در آخرین یکشنبه مارس یکشنبه یک ساعت به جلو ببرند و در آخرین یکسنبه اکتبر به عقب برگردانند.
🔰 تغییر ساعت فصلی برای اولین بار در جنگ جهانی اول صورت پذیرفت و در طول بحران نفتی سال ۱۹۷۰ نیز با هدف صرفه جویی در مصرف انرژی اجرا شد.
🔰 کمیسیون اروپا در سپتامبر ۲۰۱۸ پیشنهاد کرد تا این عمل متوقف شود و نظرسنجیها در تمامی اتحادیه حاکی از آن بود که بخش بزرگی از جامعه اروپایی با آن موافق است.
🔰 همچنین در گزارشهای پارلمان اروپا آمده است که مساله تغییر ساعت به دلیل ایجاد اختلال در ساعت بیولوژیکی بدن خطر بیماریها را افزایش میهد و باعث صرفهجویی در مصرف انرژی نیز نخواهد شد.
🔰 براساس پیشنهاد کمیسیون کشورهای عضو اتحادیه اروپا قادر نخواهند بود که ساعتهای خود را در سال آینده در جلو و عقب تغییر دهند، اما میتوانند تصمیم بگیرند ساعتشان را براساس کدام منطقه زمانی تنظیم کنند.
•┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈•
🌐 ravazadeh.com
✅ کانال رسمی حکیم دکتر روازاده
📸 lnstagram.com/dr.ravazadeh.ir
✴️ eitaa.com/ravazadeh
🆔 sapp.ir/ravazadeh
➡️ t.me/ravazadeh
AUD-20170921-WA0002.aac
3.32M
🎵 این #صوت رو حتما گوش کنید...
🕜 #تغییر_ساعت در کشورهای مختلف...
💢 خودتان قضاوت کنید…
•┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈•
🌐 ravazadeh.com
✅ کانال رسمی حکیم دکتر روازاده
📸 lnstagram.com/dr.ravazadeh.ir
✴️ eitaa.com/ravazadeh
🆔 sapp.ir/ravazadeh
➡️ t.me/ravazadeh
6.83M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 #کلیپ حکیم دکتر #روازاده
⏰ #ساعت_بیولوژیک_بدن
•┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈•
🌐 ravazadeh.com
✅ کانال رسمی حکیم دکتر روازاده
📸 lnstagram.com/dr.ravazadeh.ir
✴️ eitaa.com/ravazadeh
🆔 sapp.ir/ravazadeh
➡️ t.me/ravazadeh
📆 دوشنبه 31 شهریور 1399
3 صفر 1442
21 سپتامبر 2020
❇️ امور اسلامی:
امشب ساعت 23:59 قمر از برج عقرب خارج می گردد.
برای زایمان مناسب و نوزادش روزی گشاده و عمری دراز دارد. بیمار امروز شفا یابد. مسافرت خوب نیست در صورت ضرورت همراه صدقه باشد. امور کشاورزی. از شیر گرفتن کودک. و جراحی چشم نیک است. برای امور اساسی و زیر بنایی خوب نیست.
❇️ مباشرت :
مباشرت امشب (شب سه شنبه ) شهادت در راه خدا روزی فرزند چنین شبی می شود و هرگز با کافران عذاب نگردد.
❇️ حجامت خون دادن فصد و زالو انداختن:
#خون_دادن یا #حجامت در این روز از ماه قمری، باعث ضعف مغز است.
طبق روایات، #اصلاح_مو (سر و صورت) در این روز از ماه قمری ، موجل طول عمر می شود.
❇️ تعبیر خواب :
شب سه شنبه اگر کسی خواب ببیند
تعبیرش از ایه 4 سوره مبارکه " نساء " است .
و اتوا النساء صدقاتهن نحله فان طبن لکم ...
و از معنای ان استفاده می شود که خواب بیننده یا ازدواج کند ، یا مالی عظیم به خانه خواب بیننده برسد و یا از اهل خانه هدیه ارزشمندی به او برسد. و شما مطلب خود را در این مضامین قیاس کنید.
❇️ ناخن گرفتن و دوخت و دوز:
دوشنبه برای #گرفتن_ناخن، روز مناسبی است و برکات خوبی از جمله قاری و حافظ قران گردد.
دوشنبه برای بریدن و دوختن #لباس_نو روز بسیار مناسبی است و آن لباس موجب برکت میشود.
❇️ وقت #استخاره در روز دوشنبه: از طلوع فجر تا طلوع آفتاب و بعداز ساعت ۱۰ تا ساعت ۱۲ ظهر و از ساعت ۱۶ عصر تا عشای آخر( وقت خوابیدن)
💠 ذکر روز دوشنبه : یا قاضی الحاجات ۱۰۰ مرتبه. ذکر بعد از نماز صبح ۱۲۹ مرتبه #یا لطیف که موجب یافتن مال کثیر میگردد.
💠 ️روز دوشنبه طبق روایات متعلق است به #حضرت_امام_حسن_علیه_السلام و #امام_حسین_علیه_السلام . سفارش شده تا اعمال نیک و خیر خود را در این روز به پیشگاه مقدس ایشان هدیه کنیم تا ثواب دوچندان نصیبمان گردد.
✍ منبع مطالب: تقویم همسران نوشته حبیب الله تقیان
@ taghvimehamsaran
•┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈•
🌐 ravazadeh.com
✅ کانال رسمی حکیم دکتر روازاده
📸 lnstagram.com/dr.ravazadeh.ir
✴️ eitaa.com/ravazadeh
🆔 sapp.ir/ravazadeh
➡️ t.me/ravazadeh
7.65M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 #کلیپ موشن گرافیک
📚 تمام نیازهای خود در حوزه طب ایرانی - اسلامی را با یک بسته آموزشی تامین کنید
📚 با بسته آموزشی طب جامع ایرانی - اسلامی، به یک استاد همه فن حریف تبدیل شوید
📚 با تهیه این بسته می توانید در آزمون جامع شرکت کنید و مدارک معتبر دریافت کنید.
✅ برای آگاهی از نحوه خرید و تهیه بسته آموزشی وارد سایت زیر شود: 👇👇👇
🌐 http://bit.ly/PackSoC
•┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈•
🌐 ravazadeh.com
✅ کانال رسمی حکیم دکتر روازاده
📸 lnstagram.com/dr.ravazadeh.ir
✴️ eitaa.com/ravazadeh
🆔 sapp.ir/ravazadeh
➡️ t.me/ravazadeh
📌 ارتباط #تغییر_ساعت بهاری و پاییزی و بروز #سکته_های_قلبی
🔰 بیش از5/1 میلیارد مردو زن با جابجایی های (جابجایی های زمانی) درگیر در #صرفه_جویی در زمان نور روز مواجه می شوند:
(صرفه جویی در زمان نور روز) به معنای جلو بردن ساعت در بهار به میزان یک ساعت و عقب بردن آن در پاییز به میزان یک ساعت است.
🔰 این انتقال ها، می توانند ریتم های زمان زیست شناختی را مختل کنند و بر مدت و #کیفیت_خواب تأثیر بگذارند و این اثرات، چند روز پس از جابجایی ها ادامه پیدا می کنند.
↩️ ادامه مطلب : 👇👇👇
✴️ ما تأثیر این جابجایی ها را بر میزان بروز سکته ی قلبی حاد آزمایش کردیم. برای محاسبه ی نرخ بروز، بروز سکته ی قلبی حاد در طی هر هفت روز اول پس از انتقال بهار یا پاییز را با میانگین بروز در روز های متناظر هفته، دو هفته قبل و دو هفته بعد از روز مورد نظر مقایسه کردیم.
✴️ برای مثال، برای سه شنبه ی پس از انتقال، بروز در آن سه شنبه را تقسیم بر میانگین بروز در سه شنبه ی دو هفته ی پیش و میانگین بروز در سه شنبه ی دو هفته ی بعد می کردیم.
✴️ ما از داده های دفتر ثبت سکته ی قلبی سوئد استفاده کردیم که اطلاعاتی با کیفیت بالا را در رابطه با همه ی سکته های قلبی حاد درون کشور را از سال 1987 فراهم می کند. نرخ های بروز -به عنوان مقیاس های ریسک نسبی- و فاصله ی اطمینان دقیق 95% محاسبه شدند.
✴️ بروز سکته ی قلبی حاد در سه روز اول پس از انتقال به DST در فصل بهار به طور معناداری افزایش پیدا کرد (شکل. A1). نرخ بروز برای هفته ی اول پس از تغییر در فصل بهار- که از طریق تقسیم میزان بروز در هفت روز هفته بر میانگین بروز هفتگیِ دو هفته قبل و دوهفته بعد محاسبه شد- برابر با 051/1 (با فاصله اطمینان 95%، 032/1 تا 071/1) بود.
✴️ در مقابل، بعد از خارج شدن از DST در فصل پاییز، فقط روز اول به طور معناداری تحت تأثیر قرار گرفتند (شکل. B1)؛ نرخ بروز در کل هفته برابر با 985/0 (فاصله اطمینان 95%، 969/0 تا 002/1).
✴️ تأثیر انتقال به DST در فصل بهار، بر میزان بروز سکته ی قلبی حاد در زنان تا حدی از مردان چشم گیر تر بود، و تأثیر (انتقال) در فصل پاییز، در مردان بیش از زنان بود.
✴️ تحلیل های جداگانه از دوره های 1996-1987 و 2006- 1997 اساسا نتایج یکسانی را با تحلیل های دوره ی 2006-1987 نشان داد. اثرات جابجایی ها (جابجایی زمانی) همواره برای افراد زیر 65 سال نسبت به افراد 65 سال به بالا چشم گیرتر بود.
✴️ محتمل ترین توضیح برای یافته های ما، اثر مخرب محرومیت از خواب بر سلامت قلبی-عروقی است. طبق مطالعات آزمایشی، این اثر مخرب، شامل غلبه ی فعالیت سمپاتیک و افزایش سطوح سایکوتین های پیش برنده ی التهاب است.
✴️ داده های ما پیشنهاد می کند که ممکن است اجتناب از تغییرات ناگهانی در ریتم های بیولوژیک برای افرادِ آسیب پذیر، مفید باشد.
✴️ فرض بر این بوده است که جوامع غربی به صورت مزمن محرومیت از خواب دارند. زیرا در قرن بیستم، متوسط میزان خواب از 9 ساعت به 5/7 ساعت کاهش پیدا کرد. بنابراین، بررسی این نکته مهم است که آیا با افزایش میزان خواب می توانیم اثرات سودمند به دست آوریم.
✴️ این یافته که به نظر می رسد احتمال خوابِ بیشتر، در اولین روز کاری پس از تغییر زمان در پاییز ایمنی بخش باشد جذاب است. دوشنبه در بین روزهای هفته، با بالاترین ریسک حمله ی قلبی حاد مرتبط است و برای توضیح این پدیده، استرس روانی شروع یک هفته ی کاری جدید و افزایش فعالیت، به عنوان یک توضیح احتمالی (برای این افزایش ریسک) پیشنهاد شده اند.
✴️ نتایج ما احتمال وجود یک عنصر دیگر مرتبط با خواب را در بروز بیشتر حمله ی قلبی حاد در روز دوشنبه بالا می بَرد.
✴️ مطالعات ثبت روزانه ی خواب پیشنهاد می کنند که زمان های خوابیدن و بیدار شدن در آخر هفته ها، دیر تر از روزهای هفته است:
✴️ می توان این فرضیه را مطرح کرد که زودتر بیدار شدن از خواب در اولین روز هفته و در نتیجه محرومیت جزئی از خواب، تأثیر قلبی-عروقی مخرب در برخی افراد دارند. این تأثیر، با خارج شدن از DST در فصل پاییز کمرنگ تر است، زیرا امکان خواب بیشتر را فراهم می کند.
✴️ مطالعات لازم است این احتمال را مورد بررسی قرار دهند که یک الگوی هفتگی ثابت تر برای بیدار شدن در صبح و خوابیدن در شب، یا کمی دیرتر بیدار شدن در دوشنبه، ممکن است از برخی سکته های قلبی حاد پیشگیری کند.
(ترجمه ی سمت چپ: نرخ بروز)
شکل 1. نرخ های بروز سکته ی قلبی حاد در هفت روز اولِ پس از تغییرات ساعت در بهار و پاییز برای صرفه جویی در زمان نور روز.
✴️ میزان بروز، از طریق نسبت تعداد سکته های قلبی حاد (به عنوان تشخیص اصلی) در روز معین بعد از انتقال، به میانگین تعداد در روز های متناظرِ دو هفته قبل و دو هفته بعد نشان داده می شود (هر دو دسته اعداد در قسمت بالایی نمودار ارئه شده اند).
✴️ تحلیل داده ها برای جابجایی زمان در فصل بهاربر اساس 15 سال بین سال های 1987 و 2006 است که در آن دوره زمانی، روز جشن ایستر (Easter Sunday)، روز جابجایی نبود (پنل A). تحلیل داده ها برای جابجایی زمان در فصل پاییز بر اساس 20 سال بین سال های 1987 و 2006 است (پنل B).
دوره ی کنترل، به عنوان روزهای متناظر هفته، دو هفته قبل و دو هفته پس از روز مورد نظر تعریف شد.
✴️ در بهار (پنل A)، هدف ما این بود که از تداخل با جشن ایستر - تنها تعطیلی عمومی که می توانست نتایجمان را تحت تأثیر قرار دهد- اجتناب کنیم. برای سال هایی که در آن ها جشن ایستر دو هفته پس از یکشنبه ای که در آن جابجایی زمان بهار اتفاق افتاده بود برگزار می شد، ما دوره ی کنترل برای یکشنبه ی تغییر را، یکشنبه ی سه هفته قبل و یکشنبه ی سه هفته بعد تعریف کردیم (بنابراین از جشن ایستر عبور می کردیم).
✴️ زمانی که جشن ایستر را مستثنی نمی کردیم، اگر با روز جابجایی زمان یا روزهای کنترل همزمان می شد، حتی انداره اثر(effect size) بزرگتری در رابطه با جابجایی زمان در فصل بهار مشاهده کردیم.
✴️ تعداد سکته های قلبی حاد در یکشنبه ی تغییر (یکشنبه ای که جابجایی زمان در آن اتفاق می اقتاد) در مقایسه با یکشنبه های کنترل، برای تفاوت طول روز تنظیم شد (برای مثال.، 23 ساعت در مقابل 24 ساعت در فصل بهار [پنل A] و 25 ساعت در مقابل 24 ساعت در فصل پاییز [پنل B]).
✴️ نتایج تحلیل های ثانویه برای هر دو فصل بهار و پاییز که شامل سکته های قلبی حاد بودند که یا تشخیص اصلی بودند یا تشخیص ثانویه اساسا با نتایج تحلیل هایی که صرفا شامل تشخیص های اصلی بودند شباهت داشتند،
✴️ همانگونه که نتایج تحلیل های جابجایی زمان در فصل بهار که محدود به کیس های کشنده بودند نیز شبیه به نتایج تحلیل هایی بودند که صرفا شامل تشخیص های اصلی بودند.
✴️ برای جابجایی زمان که در فصل پاییز اتفاق می افتاد، بر خلاف تحلیل های همه ی سکته های قلبی حاد، تحلیل هایی که محدود به موارد کشنده بودند، کاهش کوچک تری در میزان بروز سکته قلبی حاد در روز دوشنبه نشان دادند، و ریسک سکته ی قلبی حادِ کشنده، طی هفته ی اول پس از تغییر افزایش پیدا کرد. ستون های I، فاصله اطمینان 95% را نشان می دهند.
•┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈•
🌐 ravazadeh.com
✅ کانال رسمی حکیم دکتر روازاده
📸 lnstagram.com/dr.ravazadeh.ir
✴️ eitaa.com/ravazadeh
🆔 sapp.ir/ravazadeh
➡️ t.me/ravazadeh
🔰 انجمن علمی طب سنتی ایران نیز در واکنش به این اقدام در بیانیه ای اعلام کرد:
🔶 «شگفت انگیز است که در شهریور ماه سال 1399 خورشیدی، همچنان شاهد تعارضی چنین آشکار در بیانات معاون تحقیقات وزارت بهداشت، با نقشه جامعه علمی کشور، الگوی ایرانی- اسلامی پیشرفت، سیاست های کلی نظام سلامت، سند ملی گیاهان دارویی و طب سنتی (مصوب شورای عالی انقلاب فرهنگی، تیرماه 1392)، برنامه های پنج ساله پنجم و ششم کشور، منشور احیاء و کاربرد طب سنتی ایران (وزارت بهداشت، بهمن ماه 1392) و دیگر اسناد بالادستی این حوزه هستیم.
🔶 چگونه ممکن است که فردی در لباس معاونتی مهم در یک وزارت استراتژیک، که اتفاقاً باید مجری سیاست های کلی و اصلی نظام باشد، اینچنین پساز 7 سال کارشکنی و مقابله عملی با هرگونه ارتقاء و پیشرفت یک سیاست کلان کشور، که مورد استقبال بی نظیر مردمی نیز هست، اینگونه به تمسخر و توهین به یک رشته علمی و رسمی کشور می پردازد؟!»
🔶 حجت الاسلام نصرالله پژمانفر از نمایندگان مجلس شورای اسلامی در گفتگو با حکیم نیوز، در واکنش به این اقدام، آن را غلط توصیف کرد و اظهار داشت: چنین برخوردهایی با مقوله طب سنتی اشتباه است و ضرر آن به مردم می رسد.
🔶 این نماینده مجلس اقدام معاون وزیر بهداشت را غیرمنطقی و غیرقانونی دانست و ادامه داد: مجلس به ویژه فراکسیون طب سنتی باید به این مسئله ورود کند و از وزارت بهداشت مطالبه گر باشد.
•┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈•
🌐 ravazadeh.com
✅ کانال رسمی حکیم دکتر روازاده
📸 lnstagram.com/dr.ravazadeh.ir
✴️ eitaa.com/ravazadeh
🆔 sapp.ir/ravazadeh
➡️ t.me/ravazadeh