مراحل تهیه رولت مرغ
🌷کانال خانه سبزآبی در ایتا🌷
@khaneyesabzabi
سالیانه 450 هزار سقط_جنین قانونی داریم!😳
آیا میدانید در آزمایش غربالگری بیشتر نابغه های ایرانی هستند که باید سقط شوند!
بقیه هم ازطریق مدارس تیزهوشان و دانشگاهایی مثل صنعتی_شریف به کمک و راهنمایی اساتید خائن راهی غرب میشوند‼️
#فرزند_آوری را جدی بگیریم
🌷کانال خانه سبزآبی در ایتا🌷
@khaneyesabzabi
بزرگی را گفتند تو برای تربیت فرزندانت چه میکنی؟
گفت: هیچ کار!
گفتند: مگر میشود؟
پس چرا فرزندان تو چنین خوبند؟
گفت: من در تربیت خود کوشیدم، تا الگوی خوبی برای آنان باشم.
فرزندان، راستی گفتار و درستی رفتارِ پدر و مادر را میبینند، نه امر و نهی های بیهوده ای که خود عمل نمیکنند.
تخم مرغ اگر با نیروی بیرونی بشکند پایان زندگیست ولی اگر با نیروی داخلی بشکند آغاز زندگیست.
همیشه بزرگترین تغییرات از درون شکل میگیرد.
درون خود را بشکن تا شخصیت جدیدت متولد شود،
آنگاه خودت را خواهی دید...
🌷کانال خانه سبزآبی در ایتا🌷
@khaneyesabzabi
چیز برگر مرغ و گوشت
تمیز و سالم و مقوی
کپی بدون ذکر منبع⛔️
مواد برای 4 نفر
گوشت گوساله چرخی 250گرم
گوشت سینه مرغ چرخی 250گرم
پیاز 1 عدد رنده شده
سیر 4 حبه رنده شده
نمک و فلفل قرمز و فلفل سیاه. به مقدار دلخواه
پودر پیاز 1 ق م
آرد سوخاری 2 ق س
روغن برای سرخ کردن 1 ق س
پنیر چدار ورقه ای 4 عدد
گوشتها و سیر و پیاز و ادویه ها و آرد سوخاری را داخل یک کاسه بزرگ بریزید و با دست خوب ورز دهید تا مواد به خورد هم بروند.
از در یک دبه بزرگ و یک کیسه نایلون کمک گرفته و همبرگرها را قالب بزنید و داخل تابه با شعله متوسط سرخ کنید.یک طرف که سرخ شد برگردانید تا طرف دیگر هم سرخ شود.یک ورق پنیر چدار روی همبرگرها بگذارید.1 دقیقه بعد از تابه خارج کنید و با کاهو و خیارشور و گوجه و سس داخل نان باگت تازه قرار دهید و نوش جان کنید
#فست_فود
#ساندویچ
🌷کانال خانه سبزآبی در ایتا🌷
@khaneyesabzabi
🌸🍃🌸
ترفند_آشپزى
آرد مخصوص ماهى👇🏻
آرد سنگك يا آرد سفيد + زردچوبه +ادويه كاري + پودرسير +پودر پياز + پودر زنجبیل+پودر پاپريكا + فلفل قرمز +پودر سیر وفلفل سیاه و نمک
همه رو با هم مخلوط ميكنيم
وماهي رو به اين آرد آغشته ميكنيم و بعد در روغن داغ سرخ
ميكنيم
🌷کانال خانه سبزآبی در ایتا🌷
@khaneyesabzabi
آیا میدانید؟🤔🤔
مغازه های فلافلی نخود های کرم زده 😨 را به یک دهم قیمت خریداری کرده وبا آنها فلافل درست کرده و میفروشند؟!
پر کن و بخور!!
در ضمن پفکی و پوک بودن فلافلهای بیرونی به خاطر جوش شیرین فراوانه که یک ماده کشنده در دراز مدت محسوب میشه.بیشتر مایه ی فلافل هم از خمیرهایی هستش که از لای نانهای باگت در میارن و به مشتری میدن تا توشونو پر کنه با گوجه و خیارشور و کاهو و...که همه تقریبا نشسته و دستمالی شده هستند!😄😝😆😐😕
🌷کانال خانه سبزآبی در ایتا🌷
@khaneyesabzabi
دسر چند طبقه😋
کپی بدون ذکر منبع ⛔️
مواد برای 5 گیلاس
شیر 3 لیوان
شکر 1 لیوان
پودر ژلاتین2 ق غ
خامه 100 گرم
آب سرد نصف ليوان
بیسکوئیت پتی بور کاکائویی 8 عدد
بیسکوییت پتی بور ساده 8 عدد
نسکافه 1 ق م
کاکائو 1 ق م
زعفران آبکرده 1 ق س
وانیل نصف ق چ
کیک ساده که با چند قطره رنگ خوراکی صورتی پخته شده باشه (پودر شده 1 لیوان)
بیسکوییت رولی و شکلات اشکی و توت فرنگی ورق شده برای تزئین
🔹🔹🔹🔹🔹🔹
ژلاتين رو روى آب سرد بريزين و روى بخار آب کتری بذارين تا ذوب بشه
شير و شکر رو توى قابلمه بريزين و روى حرارت بزارين تا بجوشه. بعد خاموش کنين و بعد هم ژلاتين آب شده رو اضافه و خوب هم بزنین و بذارين کنار تا خوبه خوب خنک بشه. بعدش خامه رو با چند قاشق از مايع خنک شده مخلوط کنين تا کمى رقيق بشه و بعد به کل کرم اضافه کنين تا راحت حل بشه
کرم رو توی 4 تا کاسه تقسیم کنید.توی یکیش وانیل اون یکی نسکافه و دیگری کاکائو و آخری زعفران بریزید و خوب حل کنید .
توی کاسه کاکائویی شده بیسکوییت کاکائویی پودر شده و توی کاسه نسکافه ای شده پتی بور ساده پودر شده مخلوط کنید.
باسلیقه خودتون ته لیوانها را به کمک قیف مایه اول رو بریزید نیم ساعت فریزر و بعدی ...تا 4 طبقه به همین ترتیب.در آخر کیک صورتی و شکلات اشکی و تزیین نهایی
پ ن:میتوانید به جای کیک یک چهارم مواد کرم بیشتری درست کنید و با رنگ خوراکی یک کاسه دیگه داشته باشید که صورتی بشه و در طبقه آخر استفاده کنید.کاملا سلیقه ایه
لایه های کاکائویی ونسکافه ای حالت کیکی و لایه های وانیلی و زعفرانی لطیف ترند
#دسر
🌷کانال خانه سبزآبی در ایتا🌷
@khaneyesabzabi
خوراک راگو
کپی بدون ذکر منبع⛔️
خوراک راگو از اون خوراکهای لذیذ و خوشمزس که هم با نان وهم با پلو مصرف میشه وهمه پسنده ولی متاسفانه نمیدونم چرا من در بچگی دوسش نداشتم.😅 شاید به خاطر هویجاش یا لوبیا سبزی بود که مادرم به جای لوبیا چیتی میریخت و سیب زمینی هاشو سرخ نمی کرد. که در واقع اون مدلش رو بهش میگن راگوی فرانسوی😋😉😁 که رژیمی محسوب میشه
مواد برای 4 نفر
گوشت گوسفندی قیمه ای 400 گرم
لوبیا چیتی 1فنجان (قبلا با آب خیس کنید)
پیاز 1عدد متوسط خلالی
روغن 2ق س
رب 2ق س
هویج 3 عدد متوسط خلالی
سیب زمینی دو یا سه عدد خلالی و سرخ شده
آب جوش 6 لیوان
نمک و فلفل و زردچوبه 1ق چ
آب لیمو ترش 3 ق س
ابتدا گوشت وپیاز را با روغن سرخ میکنیم.زردچوبه زده و آب و لوبیا ها را اضافه کرده تا باهم خوب بپزند.هویج را اضافه نموده و وقتی هویج پخت رب و نمک و فلفل اضافه میکنیم .یک ربع آرام بجوشد حاضر است.آبلیمو زده و با سیب زمینی سرخ شده تزئین میکنیم.
#خوراک
🌷کانال خانه سبزآبی در ایتا🌷
@khaneyesabzabi
🐷چرا مسلمانان گوشت خوک نمی خورند❓❓❓
یکی از دوستانی کە بیش از 25سال در آلمان است، تعریف میکرد؛
گفت: همکاری آلمانی دارم یه بار از من سوال کرد چرا شما مسلمانان گوشت خوک نمیخورید؟! میخواهم دلیل علمی اش را برایم بگویی که قانع شوم نه دلیلی شرعی.
⏰منم در جواب گفتم فقط یک ساعت وقت میخواهم تا با توکل به خدا با زبان آلمانی جوابی مناسب و قاطع بدهم!
💻از سایتهای اینترنت شروع کردم به جست و جو بخصوص در سایتهای علمی به زبان انگلیسی ، آلمانی و دیگر زبانها..
😳آنچه را که پیدا کردم مرا شوکه کرد در یکی از سایتهای آلمانی جواب سوالم را پیدا کردم ( شبکه المانی در امور مراقبتهای ارزشهای غذایی)
1⃣ خوک جسد و مردار گندیده میخورد حتی اگر مردار پدرش باشد.
2⃣ خوک همه چیز میخورد حتی ادرار و مدفوع خود و دیگر حیوانات
3⃣ مقدار سم کشنده در گوشت خوک 30 برابر گوشت گوسفند است.
4⃣ خوک عرق نمی کند ،پوست خوک اسفنجی است بە همین دلیل تمام کثیفی ها را جذب خود میکند این خود فاجعە است.
5⃣ برای هضم کردن گوشت گوسفند به(٦-۹)ساعت زمان نیاز است و جگر انسان برای جذب کردن مقدار کمی از سم زمان زیادی نیاز دارد؛ اما برای هضم گوشت خوک به(۱-۲) ساعت زمان نیاز است به همین دلیل جگر پوشیده و مملو از آن سم کشنده خواهد شد.
6⃣ جنس نر خوک با هر حیوان دیگری جفت می شود حتی اگر جفتش هم نر باشد به همین دلیل خوک منبع بسیاری از بیماری هاست.
7⃣ 3ساعت بعد از کشتن خوک کِرم از بدنش خارج میشود ..
8⃣ نوعی کِرم در گوشت خوک موجود است کەنە با پختن نە سرخ کردن(برشتە) از بین نمی رود.
9⃣ پختن گوشت خوک نیاز بە 6ساعت زمان دارد گوشت خوک قابل سرخ کردن نیست زیرا کم کم آب میشود تا چیزی از آن باقی نمی ماند (مانند گوشت انسان)
🔟 در سر خوک خون لختە زیادی جمع شدە است چون خوک تنها حیوانی است کە نمی تواند سرش رابە طرف بالا بلند کند.
1⃣1⃣ کرک و موی خوک جز با سوزاندن از بین نمی رود.
2⃣1⃣ خوک هرگز چیزی را که می خورد بو نمی کند بلکە اگر خوراکش پاک هم باشد قبل از خوردن آب دهان و بینی اش را به آن می مالد.
3⃣1⃣ کسانی که سازنده تاتو هستن اول روی پوست خوک آن را تست میکنند.
این گزارش را برای دوست آلمانی ام ارسال کردم همراه با ذکر منبع، او هم بعد از مطالعه، تصمیم به ترک خوردن گوشت خوک گرفت و این متن را در بسیاری از سایتهای آلمانی پخش کرد با موضوع
چرا مسلمانان گوشت خوک نمیخوردند
این است احکام دین مبین و مترقی اسلام...
🌷کانال خانه سبزآبی در ایتا🌷
@khaneyesabzabi