فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
*#شیرینی_نارگیلی* 🥥•
*یه شیرینی راحت و فوری مخصوص عید* 😍
~💜موادلازم:
پودر نارگیل چرب ۱۰۰ گرم
شکر ۲۰۰ گرم
روغن ۷۰ گرم
سفیده تخم مرغ ۳عدد( ۷۰ گرم)
آبليمو ١ ق غ
@khanom_kocholoo
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
*•نون #پیتزایی* 😍😋
*یه غذای فوری و واقعا خوشمزه* 😍
*
@khanom_kocholoo
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
*#وقتی ماهی🐟 سرخ میکنی خونه بوی بد میگیره😱این پستو تا آخر ببین* 😍
🎀~✲●(◠‿◕)●✲~🎀
@khanom_kocholoo
*#فوت و فن های دستور پخت ته چین اسفناج*
*برای طعم بهتر مرغ می توانید کمی زعفران بر روی مرغ بریزید.*
*برای تهیه هر نوع از ته چین فقط کافی است که مواد اصلی را مثل گوشت یا* *بادمجان جایگزین مرغ و اسفناج کنید.*
*برای خوشمزگی مرغ، حتما آن را مزه دار کنید.*
*برای زیبایی بیشتر می توانید سیب زمینی حلقه شده را در کف قابلمه اضافه کنید.*
@khanom_kocholoo
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اموزش خرمامجلسی شیک
@khanom_kocholoo
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ترفندعالی برا ظروف سفالی 😍😍😍
@khanom_kocholoo
*#مواد لازم برای تهیه سبزی پلو ماهی*
*ماهی قزل آلا* 1 عدد
*لیمو ترش* تازه 2 عدد
*زعفران دم کرده* به مقدار لازم
*سیر* 6 حبه
*پیاز* 1 عدد متوسط
*نمک و فلفل سیاه و زردچوبه* به مقدار لازم
*پودر سیر، پودر پاپریکا* به مقدار لازم
*کره* 25 گرم
*برنج* 3 پیمانه
*سبزی پلویی* 100 گرم
*روغن مایع* به مقدار لازم
*سیب زمینی* 1 عدد متوسط
ابتدا ماهی را با آب سرد شسته و آن را کاملاً پاک کنید و سپس ماهی را درون ظرفی قرار دهید و روی پوست ماهی چند برش نازک با چاقو ایجاد کنید تا موقع مزه دار کردن ماهی مزه ها را به خود جذب کند و بعد ظرف جداگانه ای دیگری را برداشته و درون آن آب لیمو ترش تازه را کاملاً بگیرید و سپس 4 عدد از سیر تازه را نیز با آب شسته و پوست آن ها را بگیرید و آن ها را به شکل ساطوری شده و ریز خرد کنید و یا با رنده ریز آن ها را رنده کنید و به آب لیمو ترش تازه اضافه کنید و بعد کره را نیز به شکل بن ماری شده روی بخار کتری آب کرده و به ظرف اضافه کنید و بعد به آن ها مقداری نمک و فلفل سیاه و زردچوبه و پودر سیر و پودر پاپریکا را نیز به همراه مقداری زعفران دم کرده به مواد اضافه کنید و تمامی آن ها را با یکدیگر هم بزنید و مخلوط کنید و در آخر نیز پیاز را با آب بشویید و پوست آن را بگیرید و آن را به شکل حلقه ای برش دهد به همراه سسی که برای مزه دار کردن ماهی تهیه کرده بودید به ظرفی که در آن ماهی قرار داشت اضافه کنید و هم بیرون ماهی و هم شکم و داخل ماهی را خوب با مواد آغشته کنید و روی ظرف را با سلفونی بپوشانید و به ماهی درون یخچال به مدت 1 الی 1 ساعت و نیم زمان دهید تا کاملاً ماهی مزه دار و آماده شود. نیز بعد از پاک کردن با آب سرد طی چندین مرحله بشویید و بعد آن را درون ظرفی بریزید و به آن مقداری آب اضافه کنید و زمان دهید تا برنج نیز به مدت 2 ساعت خیس بخورد و آماده شود و بعد از گذشت زمان مورد نظر قابلمه ای را برداشته و درون آن مقداری آب به همراه 1 قاشق غذا خوری پر نمک و مقداری روغن بریزد و آن را روی شعله گاز قرار دهید تا آب نمک شروع به جوشیدن کند و بعد آبی که برنج در آن خیس خورده بود را دور بریزید و برنج را درون آب در حال جوش بریزید و به آن تقریباً بیست دقیقه درون آب جوش زمان دهید تا برنج مقداری نرم و آماده شود و بعد سبزی پلویی را خود را به برنج اضافه کنید و با برنج هم بزنید و مخلوط کنید و سپس 5 دقیقه به سبزی ها نیز در کنار برنج فرصت دهید و بعد برنج خود را آبکش کنید و کمی آن را با آب سرد بشویید و بعد آن را کنار بگذارید.
بعد از این که برنج را آبکش کردید درون قابلمه مقداری روغن برزید و سپس سیب زمینی را با آب شسته و پوست آن را بگیرید و آن را به شکل حلقه ای برش دهید و کف قابلمه سیب زمینی ها را بچینید و به آن ها برنج را اضافه کنید سپس سیر های باقی مانده را نیز با آب شسته و پوست آن ها را بگیرید و آن ها را به شکل ساطوری شده و ریز خرد کنید و به برنج خود داخل قابلمه اضافه کنید و خوب سیر ها را در سطح برنج پخش کنید و بعد قابلمه را روی شعله زیاد قرار دهید و روی درب قابلمه دمکنی بکشید و سپس زمان دهید تا از قابلمه بخار بلند شود و بعد شعله گاز را کم کنید و به برنج فرصت دهید تا با دمای کم و دمکنی به آرامی دم بکشد و آماده شود.پس از آن که ماهی کاملاً مزه دار شد آن را از یخچال خارج کنید و ماهیتابه ای را برداشته و داخل آن مقداری روغن بریزید و آن را روی شعله متوسط گاز قرار دهید تا روغن داغ و آماده شود و بعد ماهی را درون ماهیتابه قرار دهید و مقداری دما را کم کرده و زمان دهید تا ماهی به خوبی درون حوضچه روغن سرخ و مغز پخت شود و بعد آن را از روی حرارت برداشته و برنج خود را داخل ظرف مورد نظر خود بریزید و ماهی را کنار آن قرار دهید و بعد از آن هم سبزی پلو با ماهی شما آماده سرو است میل کنید و از خوردن آن نیز لذت ببرید.
*#نوش_جان*
@khanom_kocholoo
🍃
*#گل_پنبه*
*#تزئینات_دکوری*
*گل پنبه یکی از گلهای زیبا برای دیزاین میز کنسولِ*
*براحتی با پنبه و چند شاخه خشک بسازینش و از خلاقیت خودتون لذت ببرین* 😍
*بفرستش واسه دوستای هنرمندت* 🥰
🎀~✲●(◠‿◕)●✲~🎀
@khanom_kocholoo
*#تجربه_خانه_داری*
*دوستای قشنگم*
*من قبلا واسه #نگهداری_برنج_محلی خیلی مشکل داشتم ..*
*یعنی محال بود برنج هام پروانه نزنن ....*
*هرراهی بگید امتحان کردم ...*
*از گذاشتن سیر و نعنا و خشک و میخک و نمک وسط برنج گرفته تاریختن یکم برنج* *پاکستانی یاهندی داخل برنج محلی ....*
*هیچکدوم فایده نداشتن ...*
*اما از وقتی برنج هام رو داخل شیشه نوشابه میریزم تاالان خدارو شکر هیج مشکلی* *نداشته و حشره و پروانه نزده ..*
*برنج رو به وسیله ی یک کاغذ ک شبیه قیف توی دست میگیرید بریزید داخل شیشه* *نوشابه و بذارید یک جای خنک و باخیال راحت استفاده کنید ...*
*راستی برای حبوبات هم میتونین همین کاررو کنید ...*
@khanom_kocholoo
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍃
*#ترفند*
*#نکات_خانه_داری*
ترفند تمییز کردن کتری استیل ، مگه میشه؟!🤩
💯با این روش لکه های چربی و لکه های آهکی روی کتریتو پاک کن تا مثل روز اولش برق بیفته✨💫
*#بفرست واسه کدبانوهای هنرمند*
@khanom_kocholoo
*#نکات لازم در تهیه خوراک بادمجان و کدو رژیمی*
برای آماده سازی خوراک می توانید کدو و بادمجان و پیاز و گوجه را گریل کنید و یا کباب کنید و سپس با روغن زیتون و ادویه ها طعم دار کنید.
می توانید از آتش برای کباب کردن نیز استفاده کنید.
می توانید در صورت تمایل از قارچ و یا سیب زمینی نیز استفاده کنید.
می توانید خوراک بادمجان و کدو رژیمی را با بخار پز آماده کنید.
اگر دستگاه بخار پز را ندارید می توانید یک قابلمه را روی بخار کتری قرار دهید و فرآیند بخار پز را انجام دهید.
در صورت تمایل می توانید از شوید خرد شده در خوراک بادمجان و کدو رژیمی نیز استفاده کنید.
شوید به دلیل گرم بودن یک سبزی چربی سوز نیز می باشد و در منوی غذاییتان می توانید از شوید به صورت خشک و تازه نیز استفاده کنید.
@khanom_kocholoo
#ترفند_خونهداری
🍞🍞🍞
*برای جلوگیری از #کپک_زدن نان، مقدار کمی نمک در ظرف نان قرار دهید.*
@khanom_kocholoo
🌼
*زندگی بی دغدغه*
در لحظه زندگی کنید
در لحظه زندگی کردن بسیار سخت است. بیشتر ما یا در اتفاقات گذشته ماندهایم و حسرت آن را میخوریم. یا در اضطراب شدیدی برای آینده نامعلوم خود هستیم. هر ۲ اینها سبب میشود اکنون خود را از دست بدهیم و حس استرس و اضطراب زندگی ما را فرا بگیرد.
اما اگر میخواهیم به یک نوع بی خیالی از جنس آسودگی و آرامش برسیم، یکی از بهترین راهکارها، رها کردن گذشته و آینده و زندگی در اکنون است.
مگه ما چند بار قراره فرصت اینو داشته باشیم که تو خیابوناي شهر قدم بزنیم؟
چند بار قراره فرصت اینو داشته باشیم که نوشيدني يا غذاي مورد علاقمونو بچشیم؟ چند بار قراره کنار بهترینای زندگیمون وقت بگذرونیم؟
بالاخره یه روزی یه جایی واسه آخرین بار این کارا رو انجام میدیم! و هیچکدوممون نمیدونیم که اون روز کی میرسه! پس قدر تک تک این ثانیه هاي لذت بخش رو باید دونست! چون یه روزي قراره واسه آخرین بار لمسشون کنیم و چقدر خوبه که آخرین بار هر کاری به بهترین نحو ممکن انجام بشه تا هیچ حسرتي باقی نماند
@khanom_kocholoo
*سلااااام #صبح دل انگیز بهاریتون بخیر*
*#حال واحوالتون چطوره؟*
*#الهی همیشه تنتون سالم وسلامت باشه ولبتون خندون*
@khanom_kocholoo
*#مواد لازم برای ۴ نفر*
*گوشت خورشتی* ۳۰۰ گرم
*سبزی خورشتی* ۵۰۰ گرم
*لوبیا قرمز یا لوبیا چیتی* ۱۵۰ گرم
*پیاز* ۱ عدد بزرگ
*لیمو عمانی* ۴ عدد
*روغن مایع* به اندازه لازم
*نمک و فلفل سیاه* به اندازه لازم
*آب نارنج ، آبغوره و زردچوبه* به اندازه لازم
اولین اقدام برای تهیه قورمه سبزی خیساندن لوبیا قرمز می باشد. برای گرفتن نفخ لوبیا قرمز آن را داخل یک کاسه حاوی آب قرار دهید. توصیه ما این است که هر زمانی تصمیم گرفتید قورمه سبزی تهیه کنید از شب قبل لوبیا قرمز را بخیسانید
این کار علاوه بر اینکه نفخ لوبیا قرمز را می گیرد، باعث می شود که لوبیا نرم تر شود وبه همین دلیل زمان پخت آن کاهش یابد. در صورتی که بتوانید آب موجود در کاسه را دو تا سه باز تعویض کنید، نفخ لوبیا به طور کامل گرفته خواهد شد.
پیاز را به صورت نگینی ریز خرد کنید و به همراه مقداری روغن مایع داخل قابلمه ای که برای پخت خورش در نظر گرفته اید بریزید. پیاز را کمی تفت دهید تا شفاف شود، سپس مقداری زردچوبه و در صورت تمایل فلفل سیاه به پیاز اضافه کنید و تفت دادن را ادامه دهید تا زمانی که ادویه ها کامل به خورد پیاز بروند.
در این مرحله گوشت را پس از شستشو به صورت قورمه ای خرد کنید و به قابلمه خورش اضافه کنید. بهتر است قطعات گوشت خیلی درشت نباشند زیرا علاوه بر اینکه دیرتر پخته می شوند روی ظاهر خورش تاثیر منفی می گذارند.
پس از اضافه کردن گوشت به پیاز ، آنرا به خوبی تفت دهید تا رنگ آن تغییر کند و کمی سرخ شود. پس از اینکه گوشت سرخ شد لوبیا قرمز را آبکشی کنید و به قابلمه اضافه کنید. لوبیا قرمز را یکی دو دقیقه تفت دهید، سپس سه لیوان آب به قابلمه اضافه کنید.
حرارت زیر قابلمه را زیاد کنید تا آب به جوش بیاید، سپس آنرا ملایم تر کنید تا گوشت و لوبیا قرمز به آرامی بپزند. برای پخت گوشت و لوبیا قرمز حدود ۲ ساعت زمان نیاز است. در ادامه سبزی خورشتی را پس از پاک کردن و شستشو به صورت ساطوری خرد کنید.
سبزی خورشتی را به همراه مقداری روغن مایع در یک تابه جداگانه سرخ کنید. هر چقدر سبزی را بیشتر سرخ کنید رنگ قورمه سبزی شما تیره تر خواهد شد. پس از گذشت یک ساعت از پخت لوبیا و گوشت، سبزی را پس از سرخ کردن به قابلمه خورش اضافه کنید.
در این مرحله می توانید لیمو عمانی ها را به همراه فلفل سیاه ، آبغوره و کمی آب نارنج به قابلمه اضافه کنید. یکی از نکات مهم در این مرحله این است که حتما لیمو عمانی ها را از وسط نصف کنید و تخمه های آن را خارج کنید.
تخمه های لیمو عمانی می توانند باعث تلخ شدن طعم خورش ما شوند. توصیه می کنیم نمک را پس از اینکه گوشت به طور کامل پخت به خورش اضافه کنید زیرا باعث می شود که گوشت دیرتر بپزد. در صورتی که آب خورش کم شده بود می توانید مقداری آب جوش اضافه کنید
در ۱۵ دقیقه پایانی طعم خورش را بچشید و در صورت نیاز مقداری نمک، فلفل سیاه و انواع ادویه های دلخواه خود را اضافه کنید. پس از اینکه خورش به خوبی روغن انداخت، آنرا در ظرف خورشت خوری بکشید و به همراه برنج سرو کنید.
@khanom_kocholoo