eitaa logo
تولیدی و مزون خلیج فارس
6.7هزار دنبال‌کننده
314 عکس
338 ویدیو
0 فایل
دوخت انواع لباس با پایین ترین قیمت با بهترین کیفیت و شیک ترین طرح ها جهت ثبت سفارش : @Adminkhalij ادمین تبادل و تبلیغ @Admintabkhalij
مشاهده در ایتا
دانلود
** 🍥 *جادو يعنے باور داشتن بہ خودت* *اگہ بتونے از پس این ڪار بر بیاے* *می‌تونے هر چیزے رو عملے ڪنے* ✨... **
** ♻️ *با تخته های اشپزخونه و مقدار کمی پارچه از این جا قاشقی و ملاقه ای ها* *درست کنین* 🎀~✲●(◠‿◕)●✲~🎀 @khanom_kocholoo
♥️♥️♥️♥️ تا وقتی تُ درکنارم هستی💕 صبح که هیچ تمام لحظه های زندگی من بخیر است✨ تُ دلیل تمام خوشی ثانیه هایم هستی...❤️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
** 🥥• *یه شیرینی راحت و فوری مخصوص عید* 😍 ~💜موادلازم: پودر نارگیل چرب ۱۰۰ گرم شکر ۲۰۰ گرم روغن ۷۰ گرم سفیده تخم مرغ ۳عدد( ۷۰ گرم) آبليمو ١ ق غ @khanom_kocholoo
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
*•نون * 😍😋 *یه غذای فوری و واقعا خوشمزه* 😍 *‌‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‎‌‎‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‍‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‎‌‎‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‍‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‎‌‎‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‎‌‎‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‍‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‎‌‎‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‍‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ @khanom_kocholoo
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
* ماهی🐟 سرخ میکنی خونه بوی بد میگیره😱این پستو تا آخر ببین* 😍 🎀~✲●(◠‿◕)●✲~🎀 @khanom_kocholoo
* و فن های دستور پخت ته چین اسفناج* *برای طعم بهتر مرغ می توانید کمی زعفران بر روی مرغ بریزید.* *برای تهیه هر نوع از ته چین فقط کافی است که مواد اصلی را مثل گوشت یا* *بادمجان جایگزین مرغ و اسفناج کنید.* *برای خوشمزگی مرغ، حتما آن را مزه دار کنید.* *برای زیبایی بیشتر می توانید سیب زمینی حلقه شده را در کف قابلمه اضافه کنید.* @khanom_kocholoo
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
* لازم برای تهیه سبزی پلو ماهی* *ماهی قزل آلا* 1 عدد *لیمو ترش* تازه 2 عدد *زعفران دم کرده* به مقدار لازم *سیر* 6 حبه *پیاز* 1 عدد متوسط *نمک و فلفل سیاه و زردچوبه* به مقدار لازم *پودر سیر، پودر پاپریکا* به مقدار لازم *کره* 25 گرم *برنج* 3 پیمانه *سبزی پلویی* 100 گرم *روغن مایع* به مقدار لازم *سیب زمینی* 1 عدد متوسط ابتدا ماهی را با آب سرد شسته و آن را کاملاً پاک کنید و سپس ماهی را درون ظرفی قرار دهید و روی پوست ماهی چند برش نازک با چاقو ایجاد کنید تا موقع مزه دار کردن ماهی مزه ها را به خود جذب کند و بعد ظرف جداگانه ای دیگری را برداشته و درون آن آب لیمو ترش تازه را کاملاً بگیرید و سپس 4 عدد از سیر تازه را نیز با آب شسته و پوست آن ها را بگیرید و آن ها را به شکل ساطوری شده و ریز خرد کنید و یا با رنده ریز آن ها را رنده کنید و به آب لیمو ترش تازه اضافه کنید و بعد کره را نیز به شکل بن ماری شده روی بخار کتری آب کرده و به ظرف اضافه کنید و بعد به آن ها مقداری نمک و فلفل سیاه و زردچوبه و پودر سیر و پودر پاپریکا را نیز به همراه مقداری زعفران دم کرده به مواد اضافه کنید و تمامی آن ها را با یکدیگر هم بزنید و مخلوط کنید و در آخر نیز پیاز را با آب بشویید و پوست آن را بگیرید و آن را به شکل حلقه ای برش دهد به همراه سسی که برای مزه دار کردن ماهی تهیه کرده بودید به ظرفی که در آن ماهی قرار داشت اضافه کنید و هم بیرون ماهی و هم شکم و داخل ماهی را خوب با مواد آغشته کنید و روی ظرف را با سلفونی بپوشانید و به ماهی درون یخچال به مدت 1 الی 1 ساعت و نیم زمان دهید تا کاملاً ماهی مزه دار و آماده شود. نیز بعد از پاک کردن با آب سرد طی چندین مرحله بشویید و بعد آن را درون ظرفی بریزید و به آن مقداری آب اضافه کنید و زمان دهید تا برنج نیز به مدت 2 ساعت خیس بخورد و آماده شود و بعد از گذشت زمان مورد نظر قابلمه ای را برداشته و درون آن مقداری آب به همراه 1 قاشق غذا خوری پر نمک و مقداری روغن بریزد و آن را روی شعله گاز قرار دهید تا آب نمک شروع به جوشیدن کند و بعد آبی که برنج در آن خیس خورده بود را دور بریزید و برنج را درون آب در حال جوش بریزید و به آن تقریباً بیست دقیقه درون آب جوش زمان دهید تا برنج مقداری نرم و آماده شود و بعد سبزی پلویی را خود را به برنج اضافه کنید و با برنج هم بزنید و مخلوط کنید و سپس 5 دقیقه به سبزی ها نیز در کنار برنج فرصت دهید و بعد برنج خود را آبکش کنید و کمی آن را با آب سرد بشویید و بعد آن را کنار بگذارید. بعد از این که برنج را آبکش کردید درون قابلمه مقداری روغن برزید و سپس سیب زمینی را با آب شسته و پوست آن را بگیرید و آن را به شکل حلقه ای برش دهید و کف قابلمه سیب زمینی ها را بچینید و به آن ها برنج را اضافه کنید سپس سیر های باقی مانده را نیز با آب شسته و پوست آن ها را بگیرید و آن ها را به شکل ساطوری شده و ریز خرد کنید و به برنج خود داخل قابلمه اضافه کنید و خوب سیر ها را در سطح برنج پخش کنید و بعد قابلمه را روی شعله زیاد قرار دهید و روی درب قابلمه دمکنی بکشید و سپس زمان دهید تا از قابلمه بخار بلند شود و بعد شعله گاز را کم کنید و به برنج فرصت دهید تا با دمای کم و دمکنی به آرامی دم بکشد و آماده شود.پس از آن که ماهی کاملاً مزه دار شد آن را از یخچال خارج کنید و ماهیتابه ای را برداشته و داخل آن مقداری روغن بریزید و آن را روی شعله متوسط گاز قرار دهید تا روغن داغ و آماده شود و بعد ماهی را درون ماهیتابه قرار دهید و مقداری دما را کم کرده و زمان دهید تا ماهی به خوبی درون حوضچه روغن سرخ و مغز پخت شود و بعد آن را از روی حرارت برداشته و برنج خود را داخل ظرف مورد نظر خود بریزید و ماهی را کنار آن قرار دهید و بعد از آن هم سبزی پلو با ماهی شما آماده سرو است میل کنید و از خوردن آن نیز لذت ببرید. ** @khanom_kocholoo
🍃 ** ** *گل پنبه یکی از گلهای زیبا برای دیزاین میز کنسولِ* *براحتی با پنبه و چند شاخه خشک بسازینش و از خلاقیت خودتون لذت ببرین* 😍 *بفرستش واسه دوستای هنرمندت* 🥰 🎀~✲●(◠‿◕)●✲~🎀 @khanom_kocholoo
** *دوستای قشنگم* *من قبلا واسه خیلی مشکل داشتم ..* *یعنی محال بود برنج هام پروانه نزنن ....* *هرراهی بگید امتحان کردم ...* *از گذاشتن سیر و نعنا و خشک و میخک و نمک وسط برنج گرفته تاریختن یکم برنج* *پاکستانی یاهندی داخل برنج محلی ....* *هیچکدوم فایده نداشتن ...* *اما از وقتی برنج هام رو داخل شیشه نوشابه میریزم تاالان خدارو شکر هیج مشکلی* *نداشته و حشره و پروانه نزده ..* *برنج رو به وسیله ی یک کاغذ ک شبیه قیف توی دست میگیرید بریزید داخل شیشه* *نوشابه و بذارید یک جای خنک و باخیال راحت استفاده کنید ...* *راستی برای حبوبات هم میتونین همین کاررو کنید ...* @khanom_kocholoo
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍃 ** ** ترفند تمییز کردن کتری استیل ، مگه میشه؟!🤩 💯با این روش لکه های چربی و لکه های آهکی روی کتریتو پاک کن تا مثل روز اولش برق بیفته✨💫 * واسه کدبانوهای هنرمند* @khanom_kocholoo
* لازم در تهیه خوراک بادمجان و کدو رژیمی* برای آماده سازی خوراک می توانید کدو و بادمجان و پیاز و گوجه را گریل کنید و یا کباب کنید و سپس با روغن زیتون و ادویه ها طعم دار کنید. می توانید از آتش برای کباب کردن نیز استفاده کنید. می توانید در صورت تمایل از قارچ و یا سیب زمینی نیز استفاده کنید. می توانید خوراک بادمجان و کدو رژیمی را با بخار پز آماده کنید. اگر دستگاه بخار پز را ندارید می توانید یک قابلمه را روی بخار کتری قرار دهید و فرآیند بخار پز را انجام دهید. در صورت تمایل می توانید از شوید خرد شده در خوراک بادمجان و کدو رژیمی نیز استفاده کنید. شوید به دلیل گرم بودن یک سبزی چربی سوز نیز می باشد و در منوی غذاییتان می توانید از شوید به صورت خشک و تازه نیز استفاده کنید. @khanom_kocholoo
🍞🍞🍞 *برای جلوگیری از نان، مقدار کمی نمک در ظرف نان قرار دهید.* ‌@khanom_kocholoo
🌼 *زندگی بی دغدغه* در لحظه زندگی کنید در لحظه زندگی کردن بسیار سخت است. بیشتر ما یا در اتفاقات گذشته مانده‌ایم و حسرت آن را می‌خوریم. یا در اضطراب شدیدی برای آینده نامعلوم خود هستیم. هر ۲ اینها سبب می‌شود اکنون خود را از دست بدهیم و حس استرس و اضطراب زندگی ما را فرا بگیرد. اما اگر می‌خواهیم به یک نوع بی خیالی از جنس آسودگی و آرامش برسیم، یکی از بهترین راهکارها، رها کردن گذشته و آینده و زندگی در اکنون است. مگه ما چند بار قراره فرصت اینو داشته باشیم که تو خیابوناي شهر قدم بزنیم؟ چند بار قراره فرصت اینو داشته باشیم که نوشيدني يا غذاي مورد علاقمونو بچشیم؟ چند بار قراره کنار بهترینای زندگیمون وقت بگذرونیم؟ بالاخره یه روزی یه جایی واسه آخرین بار این کارا رو انجام میدیم! و هیچکدوممون نمیدونیم که اون روز کی میرسه! پس قدر تک تک این ثانیه هاي لذت بخش رو باید دونست! چون یه روزي قراره واسه آخرین بار لمسشون کنیم و چقدر خوبه که آخرین بار هر کاری به بهترین نحو ممکن انجام بشه تا هیچ حسرتي باقی نماند @khanom_kocholoo