فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#شروع_تازه
انگار خدا همهی دلخوشی رو
توی این آیه جا داده:
«و اللهُ یَعلَمُ ما فی قُلوبِکُم
حواسم هست توی دلت چی میگذره…»
@ostad_shoaje | montazer.ir
🍃🍃🍃💕🍃🍃🍃
آقای عزیز!
لطفا از گفتن این کلمات به همسرتان ب شدت پرهیز کنید چون این کلمات چاقویی هستند که شخصیت لطیف او را پاره پاره می کند:
🖍واقعا فکر میکنی خیلی جذابی؟
🖍برو شوهرداری را از زن فلانی یاد بگیر!
🖍تو تقصیر نداری همه زنها یک دنده شان کم است!
🖍راه بازه و جاده دراز، بفرمایید...
🖍تو باید یا من را انتخاب کنی یا خانواده ات را!
🖍جای تاسفه که چنین پدر و مادری داری!
🖍از قدیم گفتن: عقل زن کمتر از مردِ!
🖍دست پخت تو مرا یاد دوران سربازی ام می اندازه!
🖍چند بار باید در این باره حرف بزنیم؟
🖍تو اگر خرج خانه را می دادی چی می شد؟
🖍همه زن دارن ما هم زن داریم!
*@khanom_kocholoo
🌼
*#ترفند*
*#قابل توجه خانم خونه* 👇
*#جلوگیری از وا رفتن کوفته*
برای اینکه کوفته ی شما هنگامی که در آب قرار میگیرد، وا نرود، به مواد اولیه آن مقداری آرد اضافه کنید و به غیر از این مورد، شعله گاز را نیز بیشتر کنید. این دو عمل در کنار یکدیگر باعث خواهد شد تا کوفته شما دیگر وا نرود.
*@khanom_kocholoo
*#ترفند* 🍃
*برای شستشو فرچه های آرایشی روی یک تخت شاسی مثل تصویر چسب* *حرارتی بزنید و فرچه هاتون رو باهاش بشویید* 👌
@khanom_kocholoo
🎀 🌸
🌼
*#مطبخ*
*#طرز تهیه بادمجان سوخاری فيليپينى*
مواد لازم :👇
بادمجان متوسط : 2 عدد
تخم مرغ: 2 عدد
آرد سوخاری: مقداری
روغن :به میزان لازم
نمک و فلفل و پودر پیاز و سیر: به مقدا لازم
طرز تهیه: 👇
بادمجونها رو کباب کنید و پوستشون رو بگیرید و با گوشت کوب کمی بکوبید نه زیاد که له بشن فقط پهن بشن کافی هست. بعد بهشون نمک و فلفل وخیلی کم پودر سیرو پیاز بزنید. تخم مرغ ها رو هم بزنید و پودر سیر و پیاز رو اضافه کنید بادمجونها رو در تخم مرغ فرو کنید، و بعد در آرد سخاری و دوباره در تخم مرغ و باز در آرد سخاری بغلتانید و بعد در روغن سرخشون کنید...
یک خوبی که این غذا داره این هست که اصلا بادمجونها به خودش روغن جذب نمیکنه و بسیار خوشمز و لذید هست حتما امتحان کنید😍
حتی اگر بادمجون دوست ندارید، کبابی و سوخاریش یه چیز دیگه س.
*@khanom_kocholoo
.
خوشبختی سراغ کسانی میرود
که بلدند بخندند.
این زندگی نیست که زیباست.
این ما هستیم که زندگی را
زیبا یا زشت میبینیم .
╭┈──────
@khanom_kocholoo
╰───────➤
🍃🍃🍃💕🍃🍃🍃
🔴 *#غیبت خانواده همسر ممنوع*
💠 از صحبت کردن ناشایست پشت سر خانواده همسرتان بپرهیزید.
💠 چون هم باعث اختلافات خانوادگی میشود و هم شما را فردی #ضعیف و بیتدبیر در حل مشکلات جلوه میدهد.
💠 در نتیجه حس #اعتماد به شما بشدت کمرنگ میگردد.
💠 اینکار #مجوزی برای همسرتان میشود تا او نیز به راحتی پشت سر خانواده شما صحبت کند و نسبت به آنها #کینه به دل بگیرد.
@khanom_kocholoo
🌼
*#مطبخ*
*#طرز تهیه آش آلو یزدی*
آش آلو یزدی یکی از آش های بسیار خوشمزه و ساده می باشد که برای استان یزد است. این آش با لپه و برنج تهیه می شود و طعم بی نظیری دارد و شما می توانید به راحتی در زمستان این آش متفاوت را تهیه کنید.
#مواد لازم👇
لپه ۵۰ گرم
سبزی آش ۳۰۰ گرم
آلو ۸ عدد
گوشت چرخ کرده ۱۰۰ گرم
پیاز ۱ عدد
پیاز داغ به مقدار لازم
برنج ۱۰۰ گرم
نمک، فلفل سیاه، زردچوبه به مقدار لازم
#طرز تهیه👇
مرحله اول:
ابتدا باید لپه را خیس کنید. پیاز را پوست بگیرید و رنده کنید و آب پیاز را بگیرید و به همراه گوشت چرخ کرده و ادویه ها و نمک اضافه کنید و ورز دهید و اگر مواد خیلی شل بود ۱ ق آرد نخودچی اضافه کنید. از مواد به اندازه یک گردو بردارید و داخل روغن خوب سرخ کنید تا طلایی شود.
مرحله دوم:
پیاز داغ را داخل قابلمه بریزید و با کمی روغن و زردچوبه تفت دهید تا سبک شود و بعد لپه خیس خورده را اضافه کنید و هم بزنید روی مواد آب جوش بریزید و بگذارید تا لپه پخته شود و بعد برنج خیس خورده را نیز بعد از پخت کامل لپه اضافه کنید و صبر کنید تا برنج کاملا پخته شود.
مرحله سوم:
صبر کنید تا برنج کاملا شود و بعد سبزی آشی خرد شده را اضافه کنید زیرا اگر برنج نپخته باشد سبزی مانع پخته شدن برنج می شود. هم بزنید تا رنگ سبزی کمی تغییر کنید و در ۲۰ دقیقه انتهای باید آلو خیس خورده را نیز به مواد اضافه کنید و هم بزنید تا آلو ها خوب پخته شود.
_حالا غذا آماده است نوش جان.
*
@khanom_kocholoo
*#ماهی_تو_فر* 🦪 😋
🛑ماهی رو بابا هر سری پاک شده و کات شده میاره خونه . تنها زحمتی که برام می مونه شستن و مرینت کردنشه. ماهی رو من هر سری به روش مامان جونم با نصف استکان آبلیمو و 4 تا پیاز متوسط و نگینی و زردچوبه و فلفل سیاه و نمک حدود 2 الی 3 ساعت میزارم حسابی مزه دار بشه . ماهی تو روغن سرخ بشه همه پسنده اما نمیشه از مضراتش چشم پوشی کرد به این خاطر من و مامان چند سالی میشه اهل خونه رو عادت دادیم به خوردن ماهی اونم تو فر بدون روغن .
چند ساعت که تو این مواد موند با قاشق دونه دونه همه این پیازهایی که الان دارین مشاهده میکنین رو برداشتم بعد تو فری که از قبل گرم کرده بودم گذاشتم . برای پخت کامل ماهی نیاز داریم 1 ساعت تو فر با درجه حرارت 180 درجه بمونه دیگه نیاز به برگردوندن نداره گریل رو هم 20 الی 30 دقیقه روشن کنین. بعد با کته ایرانی میل کنین و حالش رو ببرین. راستی کنارش از ممنوعه ها نخورین
ترشی ماست دوغ سیب زمینی خوردنش با ماهی موجب مشکلاتی میشه که همه شنیدن مسلحش هم خرما
@khanom_kocholoo
*دلیل تمام استرس، اضطراب و افسردگیهایمان این است که وجود خودمان را* *نادیده میگیریم و برای راضی کردن دیگران زندگی میکنیم.*
@khanom_kocholoo
🌸🌸 *#سوپ_شیر*
*جوپرك هويچ رنده شده پياز و نخودفرنگي و ذرت مرغ نمك و فلفل و زردچوبه رو* *بپزید آبش كم شد شير رو اضافه كن بعدجوش ١ ق غ آرد و كره و قارچ رواضافه*
*دراخرجعفری گشنيز خامه اضاف كن*
@khanom_kocholoo
🎀~✲●(◠‿◕)●✲~🎀
*
*#نکات_ریز_خانه_داری*
*به کمک گیره های چسبی و نصبشون به درب کابینت به فضای داخل کابینت* *ها نظم بدین و از فضای داخلی در ها استفاده مفید کنید* 👌☺️
🎀~✲●(◠‿◕)●✲~🎀
@khanom_kocholoo
لحضه ها می گذرند
آنچه بگذشت نمی آید باز
قصه ای هست که هرگز دیگر
نتواند شد آغاز...
@khanom_kocholoo
🌼
*#برای خوشمزگی غذاهامون چیکار کنیم؟؟* 😋🤔
پاسخ👇
به خورشت قورمه سبزی اواسط پخت یه قاشق رب انار اضافه کنید، طعمش عالی میشه👌
برای خوش عطر شدن آبگوشت یه قاشق ریحان خشک اواخر پخت بریزید طعمش محشره👌
برای خوشمزه شدن فلافل خونگی و کتلت بهش پودر انبه اضافه کنید بوش همسایه هارو دیونه میکنه😋( عطاریا دارن)
برای خوشمزه شدن ماکارونی حتما بهش آویشن اضافه کنید.
برای اینکه سالاد الویه سس کمتری به خودش بگیره:سیب زمینی پخته شده ارو ریز خورد کنید و بزارید یخچال یک ساعت بمونه بعد له کنید
@khanom_kocholoo
*#ترفند*
*#رب_لیمو_عمانی* 🍋
آب لیمو ترش های تازه رو با دستگاه آب مرکبات گیری بگیرید بعد بریزید تو قابلمه وروی گاز قرار بوید با شعله ملایم تا به جوش بیاید وبعد شعله گاز رو کم کنید تا آب لیمو تغییر رنگ دهد وغلیظ شود مقداری هم نمک به آن اضافه و بعد از اینکه به غلظت مورد نظر رسید از روی شعله بردارید وزمانی که خنک شد درون ظرف بریزید و تو هر غذایی که دوست داشتید استفاده کنید 😋
@khanom_kocholoo
*#سلام بر کسانی که بیمنت برای ما صبر کردند ،تا دوباره به زندگی برگردیم..*
@khanom_kocholoo
🌼
*#مطبخ*
*#طرز_تهیه_نان رز*
مواد لازم👇
آرد: تا جایی که خمیر جمع شود
تخم مرغ: یک عدد
شیر: ۲۵۰ گرم
شکر:۶۰ گرم
وانیل: مقدار کمی
نمک: یک ق چایخوری
کره: ۵۰ گرم
خمیرمایه: یک ق غذاخوری
طرز تهیه👇
شیر شکر خمیرمایه و تخم مرغ را با هم ترکیب میکنیم، آرد را کم کم اضافه میکنیم، کمی که خمیر جمع شد نمک وانیل و کره را اضافه و خوب ورز میدهیم
خمیر اگر شل بود با احتیاط آرد بهش اضافه میکنیم و یک ربع خوب ورز دهید.
یک ساعت به خمیر استراحت میدهیم، بعد چانه های صدگرمی میگیریم و مجدد ده دقیقه به چانه ها استراحت میدهیم
طبق عکس به چانه ها فرم دهید و شکل گل بپیچید و دوباره نیم ساعت به خمیر استراحت دهید
بعداز نیم ساعت رومال زرده تخم مرغ و شیر میزنیم و میره داخل فر از قبل گرم شده به مدت ۱۰ الی ۱۵ دقیقه با حرارت ۱۸۰ درجه
*#@khanom_kocholoo
🌼
*#مطبخ*
*#طرز تهیه کتلت قارچ با آرد سیب زمینی* 🍄
مواد لازم:👇
گوشت چرخ کرده: 250گرم
قارچ: 350گرم
تخم مرغ: 2عدد
پياز: 1عدد
سير: 1حبه
پنير سفيد: 60گرم
آرد سيب زميني: 3 قاشق سوپخوري
آرد سوخاري: 3 قاشق سوپخوري
نمک و فلفل و زردچوبه و ادویه: به ميزان لازم
🌮طرز تهیه: 👇
قارچ ها و پنير را با دستگاه مخلوط کرده و يا رنده کنيد.
پياز و سير را هم رنده و باگوشت مخلوط کنيد.سپس تمام مواد را با هم خوب مخلوط کنيد.در تابه اي روغن ريخته و قالب هاي فلزي را در آن قرار دهيد و از مواد 2 قاشق در هر قالب ريخته و روي آن را صاف کنيد.
سپس قالب هارا برداشته و صبر کنيد تا کتلت ها سرخ شوند و در نهايت آنها را با سبزيجات تازه و آب پز تزيين کنيد.
*@khanom_kocholoo
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❤️✨پــــروردگــــارا!
⚪️✨جهانیان به شوق تو در این
❤️✨پگاه زیبا ،چشم می گشایند
⚪️✨و سبحان الله می گویند.
❤️✨با توکل به اسم اعظمت﷽
⚪️✨روزمان را آغاز میکنیم
❤️✨خــــدایــــا!!
⚪️✨امروز چشم و زبان ما را
❤️✨به خیر و نیکی بگشا
⚪️✨آمــیــــن...
❤️✨بسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیمِ
⚪️✨الـــهــی بــه امــیــد تـــو
🍡🫕🍛🍗🥙🥖🥩
#زنگ_ترفند😋
#نكات۰ريز۰جالب۰و۰خواندى۰در۰آشپزى 👇
🔸برای اینکه برنج به ته دیگ نونی قابلمه مون نچسبه روی نون رو باید کمی خیس کرد .
🔸برای اینکه برنجمون خوب قد بکشه تو لحظه های آخر که میخوایم آبکشش کنیم یک لیوان آب سرد بهش اضافه کنید.
🍚🍚🍚🍚🍚🍚🍚
🔸برای اینکه قورمه سبزی مون خوب روغن بندازه و به اصطلاحروغن سبز تیره پس بده وسطای پختن خوروشت یک قاشق شنبلیله که خیلی خوب سرخ و خشک شده بهش اضافه کنید.
🔸برای اینکه پوست بادمجان های کبابی مون زود و بدون دردسر کنده بشه بعد از کباب شدن اونهارو تو یه نایلون بندازید تا چند دقیقه بمونه اونوقت براحتی پوستشون کنده میشه بدون اینکه گوشت بادمجون اسیب ببینه.
🍆🍆🍆🍆🍆🍆🍆
🔸برای اینکه لوبیا پلو عطر و بوی خوبی بگیره آخرای پخت موادش یک قاشق مربا خوری پودر گل سرخ اضافه کنید بهش.
🔸برای اینکه یه قیمه خوشمزه داشته باشید آخرای پخت خورشت چند قطره گلاب اضافه کنید بهش و بلافاصله زیرشوخاموش کنید.
🔸برای اینکه شیر برنجتون خوشمزه تر بشه برنجو با شیر خیس کنید.
🔸برای اینکه ماکارونی و لازانیا بهم نچسبه و خوشرنگ بشه تو ابش کمی زرد چوبه اضافه کنید.
🍛🍛🍛🍛🍛🍛🍛
🔸برای اینکه بفهمید تخم مرغ هاتون خوب آبپز شده یا نه بچرخونیدش اگه چرخید خوب پخته اگه نه که نپخته
🔸برای خوشمزه تر شدن قرمه سبزی یک ساعت مونده به سرو توش رب انار بریزید
🔸برای خوشمزه تر شدن کتلت تو موادش زیره و پودر آویشن بریزید.
🔸برای اینکه پنیر پیتزاتون خوب کش بیاد قبل از اینکه پیتزا رو داخل فر بزارید روش آب اسپری کنید .
🍕🍕🍕🍕🍕🍕🍕
🔸برای اینکه آش رشته لعاب داشته باشه و خوشمزه تر بشه کمی بلغور گندم همراه حبوبات خیس کنید و با هم بپزید .
🔸برای برداشتن ترشی از ظرف ترشی از ملاقه استیل استفاده نکنید چون باعث میشود ترشی زود خراب شود .
🔸اگر میخوهید پیتزا یا بعضی از غذاهاى خميرى که داخل فر طبخ میشود لطیف تر شود هنگام پخت داخل فر یک ظرف آب جوش قرار دهید .
🍞🍞🍞🍞🍞🍞
🔸برای تازه ماندن برنج پخته در یخچال،یک تکه نان روی آن قرار دهید.
🔸برای ترد شدن گوشت
روی همه قسمت های آن مخلوطی از سركه و روغن زیتون بمالید و بگذارید بماند ، سپس بپزید .
🍖🍖🍖🍖🍖🍖🍖
آشپزی بانوان هنرمند@khanom_kocholoo
🌼
*#مطبخ*
*#طرز_تهیه_سوهان_خانگی راحت و خوشمزه در منزل*
مواد لازم👇
آرد جوانه گندم:۳ قاشق غذاخوری
آرد سفید:۲قاشق غذاخوری
شکر:۳/۴ پیمانه
گلاب:نصف پیمانه
کره :۱۰۰ گرم
پودر هل:۱ قاشق مرباخوری
پودر زعفران:۱ قاشق مرباخوری
مغز پسته یا پودر پسته: به مقدار نیاز
طرز تهیه👇
پودر جوانه گندم به همراه آرد سفید را الک کنید و روی حرارت ملایم بگذارید تا بوی خامی آن گرفته شود.
شکر را به مخلوط آرد اضافه کرده و مخلوط کنید.سپس گلاب را اضافه کنید و هم بزنید تا جایی که شکر حل شود.
کره را اضافه کرده و بعد از مخلوط شدن هل و پودر زعفران را اضافه کنید
حدودا ۳۰ دقیقه با حرارت ملایم مدام سوهان را هم بزنید تا جایی که کاملا سوهان جمع شود
سوهان را از روی حرارت بر میداریم و کف سینی چرب شده میریزیم و تا داغ هست با گوشت کوب آن را توی سینی پهن میکنیم
قبل ازینکه کاملا سرد شود بهش پسته و پودر پسته اضافه کرده و با گوشت کوب روی سوهان میکوبیم.
در آخر روی سوهان را برش زده نیم ساعت داخل یخچال میگذاریم تا خودش را بگیرد.
نوش جان❤️@khanom_kocholoo