109.5K
تعاریف فردی و اجتماعی آزادی ... [قسمت ۱۹]
41.91M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
࿐᪥•💞﷽💞•᪥࿐
https://eitaa.com/andishkhadeajtmaysiasidefai
░🌸ꦿ 🍃🌸 ꦿ🍃🌸 ꦿ
☝حجت های حجاب من، پس از فاطمه و زینب
✅ مستند "من میترا نیستم "
🔺 روایتی از زندگی دختری به نام "زینب کمایی" که مورد خشم و کینه اعضای گروهک منافقین قرار می گیرد و در ۱۴ سالگی با گره زدن چادر به دور گردنش او را به شهادت رساندند.
زن_زندگی_آزادی
✦࿐჻ᭂ❣🌸❣჻ᭂ࿐✦
تقدیمی اندیشکده "علوم اجتماعی، سیاسی و دفاعی" وابسته به "دانشگاه ملی جهاد مجازی"
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
࿐᪥•💞﷽💞•᪥࿐
https://eitaa.com/andishkhadeajtmaysiasidefai
☝ببین از آتش زدن این بسیجی چه کیفی مس کند؟
✅ "حاصل تربیت خانواده، مدرسه، دانشگاه و فضای مجازی رها"
✦࿐჻ᭂ❣🌸❣჻ᭂ࿐✦
تقدیمی اندیشکده "علوم اجتماعی، سیاسی و دفاعی" وابسته به "دانشگاه ملی جهاد مجازی"
░🌸ꦿ 🍃🌸 ꦿ🍃🌸 ꦿ
࿐᪥•💞﷽💞•᪥࿐
https://eitaa.com/andishkhadeajtmaysiasidefai
🌍 درآمدی بر ؛ موضوع پوشش در ایران
🔹بخش سوم
"خواصِ ساده انگار؛ جاده صاف کنِ دشمنِ هشیار!"
✍ رضا ربیعی
🔹 ساده انگاری است اگر برخی خواص بخش های مختلف کشور بخواهند از طریق همنوایی با رسانه های معاند خارجی، ژست اسلام مترقی را از خود به نمایش بگذارند؛ تا در تصور خود، در جذب آنها موفق گردند.
💎 پاسخ رهبر انقلاب به مغالطه"حجاب اجباری" و همنوایی برخی خواص با منادیان آن بسیار صریح و منطقی است.[۱]
🔹در ادامه این بخش و بخش پایانی، نقدی اجمالی خواهیم داشت بر کارکرد برخی دستگاههای فرهنگی که می توانستند بر موضوع پوشش در جامعه اثرگذاری بیشتر داشته باشند؛ اما کوتاهی های آنان باعث شد؛ کار تبیینی پوشش در عرصه اجتماعی؛ به حوزه نیروی انتظامی منحصر و متمرکز گردد.
1⃣ خواص و رسانه ها و...:
نظر به این که بدلیل غفلت و کم کاری نهادهای فرهنگی در تبیین ابعاد مختلف پوشش؛ بازخورد آن به صورت رفتارهای خلاف قانون خودنمایی می کند؛ لذا گشت ارشاد تنها سازمان میدانی است که به وظیفه مواجهه و تبیین پوشش قانونی نسبت به هنجارشکنان جامعه اقدام نموده است، طبعا نوک تهاجم رسانه های معاند متوجه مجریان این طرح بوده است تا بلکه با به انفعال کشاندن آن بتوانند در نیل به اهداف خود در اشاعه اباحیگری شتاب داده؛ اهداف بلند مدت خود را دنبال نمایند.
ممکن است که کارکرد این گشت در پاره ای ماموریت ها با خطا و اعمال رویه های سلیقه ای یِ منجر به ایجاد حساسیتهای اجتماعی همراه بوده باشد، اما معروف است که فقط "دیکته نانوشته، غلط ندارد!". لازم است رسانه ها، برخی خواصِ دارای صدای رسا! و دستگاههایی که با طرح برخی اشتباهاتِ مجریانِ این مجموعه، خواسته یا ناخواسته کل زحمات این مجموعه خدوم و به تبع آن نیروی انتظامی را تخطئه می کنند؛ گزارش دهند که نتایج عملکردشان در خصوص تبیین امر حجاب و اجرای مصوبه جامع حجاب و عفاف چه بوده است؟
اشخاص و رسانه هایی که گشت ارشاد را با انتقادهایشان می نوازند! چنانچه خود را منصف و صادق می دانند بگویند که تا کنون کدام نقد را بر عملکرد سایر دستگاهها و سازمان های عریض و طویلی که در ارتباط با طرح حجاب و عفاف عهده دار مسئولیت بوده اند، وارد کرده اند؟
ادامه دارد...
______________________ ب .
۱. "پول های زیادی خرج می کنند، فعالیت زیادی می کنند، صدها رسانه
را از انواع و اقسام به کار می گیرند برای این که بتوانند بر این نقطه حساسِ ,,هویت مستقل فرهنگی زن مسلمان,, اثرگذاری کنند، هی تبلیغ بکن، بگو بگو، صد بار بگو، نتیجه اش این بشود که بالاخره چهار تا دختر فریب بخورند، توی خیابان حجاب شان را بردارند. همه آن تلاش؛ خلاصه ی نتیجه اش می شود در این نتیجه ی کوچکِ حقیر!...آنچه بنده را حساس می کند این است که ناگهان شما می بینید از دهان گروهی از افراد که جزو خواص محسوب می شوند، مساله ,,حجاب اجباری,, مطرح می شود، معنایش این است که عده ای نادانسته همان خطی را دنبال می کنند که دشمن نتوانسته است آن خط را در کشور به نتیجه برساند...بین شان روزنامه نگار است، بین شان روشنفکرنما است، بین شان آخوند و معمّم است که ,,بله! امام که فرمودند زنها باید باحجاب باشند؛ همه زنها را نگفتند,,؛ حرف بیخود! [می زنند ]، ما بودیم آن وقت و خبر داریم امام در مقابل یک منکر واضح که به وسیله پهلوی و دنباله های پهلوی در کشور به وجود آمد، مثل کوه ایستاد که باید حجاب وجود داشته باشد! در برابر همه منکرات، امام همینطور محکم ایستاد... این منطقی که می گوید بگذارید مردم خودشان انتخاب کنند، در مورد شرابفروشی هم هست، شراب را آزاد کنیم، هر که دلش خواست بخورد، هر کس هم نخواست نخورد؛ این حرف شد؟! ..."
فرازهایی از بیانات رهبری در دیدار با مداحان مورخ ٩۶/۱٢/۱٧
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🇮🇷پرچممون همیشه بالا و امنیت مون زیر سایه ش مستدام باد🇮🇷
📃 #آهنگ: عشق اهورایی
📃 خواننده: مجتبی شجاع
─|♫── ◉ ──♪|─
هستی رویایی من عشق اهورایی من🇮🇷
ساحل دریایی من تویی لیلای من💖
دستای تو دستای من حلقه زدن دور وطن🇮🇷
اسم تو فریاد میزنن تویی دنیا من💖
─── ✾ ───
ایران غزل باران نفس طوفان🇮🇷
تویی تو یگانه وطن💖
ایران جاودان ایران قهرمان🇮🇷
ایران خونه ی بهشتی من💖
─── ✾ ───
ای عشق یگانه مرز بی کرانه🇮🇷
آغوش تو داره عطر دلبرانه💖
ای عشق یگانه مرز بی کرانه🇮🇷
آغوش تو داره عطر دلبرانه💖
╭┈──────
💓 https://eitaa.com/andishkhadeajtmaysiasidefai
╰───────➤
࿐᪥•💞﷽💞•᪥࿐
https://eitaa.com/andishkhadeajtmaysiasidefai
🌍 درآمدی بر موضوع پوشش در ایران
🔹بخش چهارم(پایانی)
"فقط دیکته نانوشته غلط ندارد !
️ ✍️ رضا ربیعی
📝ویرایش دوم: اتاق فکر اندیشکده ☆
↔️ادامه شماره های قبل
2⃣ دولتی با دوگانه بهشت اجباری _ حجاب اختیاری:
🔹روشن است دولتی که ۱٣ وزارتخانه اش، مسئولیت اجرای مصوبات طرح جامع عفاف را برعهده دارد، می بایست تاثیرگذارترین و در عین حال پاسخگوترین قوه نسبت به اجرای آن باشد. اما وقتی نگاه رئیس دولت به مقوله فرهنگ در یک دوره ٨ ساله، بر مبنای این سخن مغالطه آمیز بوده است که:
"... به زور و شلاق نمی شود مردم را به بهشت بُرد!"[۱]
طبیعی ترین نتیجه ای که از دل چنین تفکری بدست خواهد آمد، حاکم شدن فاجعه بارترین و ولنگارانه ترین وضعیت فرهنگی _ اجتماعی است.
3⃣ مطالبه از دستگاه قضائیه:
دستگاه قضاییه، آن روز که تحت مدیریت آقای رئیسی بود، ایشان برای اولین بار مقوله" ترک فعل" را به عنوان عاملی از عوامل سوء مدیریت در ادبیات حقوقی و سیاسی کشور وارد کردند و عاملان آن را مستحق پیگرد حقوقی برشمردند. [۲]
بی شک یک بخش از ترک فعل ها، متوجه کم کاری دستگاههای ذی ربط در امر قانون پوشش است.
4⃣ رسانه ملی و...
امروز با تاخت و تاز رسانه های معاند در امر اشاعه اباحیگری در باره پوشش، بر همگان روشن شده است که نقش ایجابی رسانه ملی در تبیین و اشاعه فرهنگ پوشش تا چه اندازه سنگین و اثرگذار است، طبعا بر این مبنا بوده است که در مصوبه حجاب و عفاف، بیشترین وظیفه به سازمان صدا و سیما احاله شده است. سوال این است:
❓به رغم بودجه بسیار سنگین این رسانه، آیا گزارشی جامع از نقش این رسانه پرمخاطب در ترویج عفاف و حجاب در دوره پس از انقلاب اسلامی وجود دارد؟
❓آیا تحقیقی در باره نقش مخرب طیفی از تولیدات رسانه ملی از جمله سریالها و فیلم های سینمایی و... بر مقوله عفاف و حجاب انجام پذیرفته است؟
5⃣ شورای عالی انقلاب فرهنگی و دبیرخانه شورای فرهنگ عمومی کشور به عنوان مراجع عالی پاسخگویی امر عفاف و حجاب، چه ساز و کاری را در طی ۱٧ سال پس از مصوبه قانون آن تعریف کرده اند تا بر مراحل اجرایی مصوبات آن نظارت، پیگیری، آسیب شناسی و تصحیح و ترمیم و... داشته باشد؟
▪️اگر ساز و کاری وجود دارد، چگونه می توان به مجموعه عملکردی این متولیان دست یافت؟
▪️و نیز اگر وجود داشته است، پس پدیده ولنگاری فرهنگی چگونه رخ نمایانده است؟
▪ پس چرا تکانه های اجتماعی رسانه های معاند، این گونه خود را فراگیر نشان می دهد؟!
▪️ و اگر پاسخ منفی است؛ یعنی مرجع و ساز و کاری در شورای فرهنگ عمومی کشور، مسئولیت پیگیری اقدامات اجرایی دستگاهها و نیز ترک فعل های حوزه حجاب و عفاف را بر عهده ندارد، پس ضامن اجرای این مصوبه فراگیر اجتماعی چیست؟
پایان
░🌸ꦿ 🍃🌸 ꦿ🍃🌸 ꦿ░
☆ تقدیمی اندیشکده "علوم اجتماعی، سیاسی و دفاعی" وابسته به "دانشگاه ملی جهاد مجازی"
______________________ پ.
۱. رئیس جمهور دولت یازدهم؛ حسن روحانی در همایش بیمه سلامت همگانی ٣ خرداد ٩٣
۲.اینک این موضوع به عنوان مطالبه ای فراگیر در آحاد مردم شکل گرفته که یک نمونه آن امضای قریب ٧۰۰ هزار نفر خطاب به قوه قضاییه تحت مدیریت جناب آقای اژه ای برای محاکمه عوامل دولت پیشین در ایجاد اوضاع اقتصادی _ معیشتی جهنمی بوده است که امید است در انجام آن تسریع گردد، زیرا هر گونه تعلل در پاسخ به این مطالبه عمومی می تواند:
🔻اولا منجر گردد به این که یک بار دیگر"جای متهم و شاکی عوض گردد."
🔻ثانیا با انفعال دستگاه قضائیه در مقابل ترک فعل دستگاههای حاکمیتی؛ آسیب ناشی از آن به حوزه های مختلف زندگی مردم و اداره امور کشور آسیب جدی وارد نماید.
16.48M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
╭━━⊰❀﷽ ❀⊱━━╮
@Quran124
╰━━⊰ ❀ 🌼 ❀ ⊱━━╯
🔰 "پس اگر چنین است که هست،☝ بیاییم ما هم...۰"
🌎 کره زمین با سرعت بســــیار زیاد در حال دگرگونی است،
👆این دگرگونی همــــه مناسباتِ جهانی را تغییر خواهد داد،
💥 اتفاقی در شُرفِ وقوع است که هیـــچ کس پیش بینی نمی کرد!
•┈••✾◆✦✧✦◆✾••┈•
تقدیمی☝اندیشکده "علوم قرآن، عرفان، اخلاق و عقاید" وابسته به "دانشگاه ملی جهاد مجازی"
•🌸°∞°❀🌼❀°∞°🌸•.