eitaa logo
خط دوست
62 دنبال‌کننده
2.5هزار عکس
675 ویدیو
6 فایل
یک کانال خاص ☺️برا دخترای خاص😁 هنر، طنز، موسيقى🎶 مطالب علمی 🤩 رمان 📚 💢 مشاوران خوب👇 🔸مشاورخانواده @mpaknejad 🔸مشاورنوجوان و جوان 09191600459 🔸مشاور نوجوان @m_jahazi 🔸سوالات احکام ‏‪0912 452 5766 🔸شبهات اعتقادی @R_Jebreeilzadeh
مشاهده در ایتا
دانلود
کیک آناناس در سرآشپز پاپیون https://sarashpazpapion.com/recipe/15agdoiqmu9h6vnvmqonbcij2gacqcie مواد لازم برای۸ نفر شکر دانه ای ۱ فنجان آناناس (برش های به ضخامت 1 سانتی متر) ۲۲۵ گرم نمک ۱/۴ قاشق چای خوری بیکینگ پودر ۲ قاشق چای خوری عصاره وانیل ۱ قاشق چای خوری دارچین (آسیاب شده) ۱/۲ قاشق چای خوری رنده پوست لیمو ترش ۲ قاشق چای خوری شکر قهوه ای ۱/۲ فنجان کره نرم شده ۱۵۰ گرم آرد 1.5 فنجان خامه ترش (یا ماست ساده) ۱/۲ فنجان تخم مرغ (زرده و سفیده جدا) ۲ عدد طرز تهیه ۱- طبقه ی توری فر را روی طبقه ی پایین آن قرار دهید و فر را با دمای 350 درجه فارنهایت (175 درجه سانتی گراد) داغ کنید. ۲- با استفاده از پشت قاشق، 4 قاشق سوپخوری کره را کف یک قالب کیک پزی به شعاع 22 سانتی متر پهن کنید. شکر قهوه ای و دارچین را به طور یکدست روی کره بپاشید. برش های آناناس را به صورت یک لایه ی یکدست روی کره و شکر بچینید. ۳- در یک کاسه ی بزرگ، 8 قاشق سوپخوری کره ی باقیمانده، شکر دانه ای و پوست پرتقال را با همزن برقی با سرعت متوسط 3 تا 4 دقیقه بزنید تا سبک و پفکی شود. ۴- زرده های تخم مرغ و وانیل را اضافه کنید و بزنید تا خمیر یک دست شود. لبه ها و کف کاسه را پاک کنید و سپس بکینگ پودر و نمک را اضافه کنید و هم بزنید. ۵- یک سوم آرد را اضافه کنید و آنقدر هم بزنید تا فقط کمی رگه ی آرد دیده شود سپس باقی آرد را هم اضافه کنید و هم بزنید. سفیده ی تخم مرغ و خامه ی ترش یا ماست را اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود. ۶- خمیر کیک را با قاشق روی آناناس ها بکشید سپس با یک کاردک خمیر را به شکل یک لایه ی یکدست در بیاورید. 35 تا 40 دقیقه تا زمانی که خلال دندانی که وسط کیک فرو می کنید تمیز بیرون بیاید در فر بپزید. ۷- کیک را 5 دقیقه در قالب خنک کنید سپس یک چاقو دور لبه های آن بیندازید و کیک را داخل یک سینی قرار دهید تا خنک شود. اگر چند تکه آناناس به قالب چسبیده بودند با یک کاردک آنها را روی کیک قرار دهید. سپس کمی سس شکر قهوه ای چسبناک روی آنها بمالید. ۸- کیک را به صورت گرم یا در دمای اتاق سرو کنید. باقیمانده ی کیک را می توانید تا 3 روز در یخچال نگه دارید. می توانید برش های کیک را مجدداً 10 ثانیه در ماکروویو گرم کنید. سایر نکات این یک کیک سبک و دوست داشتنی است که پختن آن آسان است. خمیر کیک با رایحه ی پوست مرکبات معطر شده است. ما از لیمو ترش استفاده می کنیم. خمیر بعد از آن روی لایه ای کره ی آب شده، شکر قهوه ای، دارچین گرم شده و تکه های آناناس غلتانده می شود. کیکی که آماده می شود سبک است و لایه ای از سس شکر قهوه ای روی خود دارد. ما ترجیح می دهیم اینجا از آناناس تازه استفاده کنیم زیرا طعمش از آناناس کمپوت شده رقیق تر است. اگر در تهیه ی آن مشکل دارید کمپوت آناناس هم جواب می دهد. فقط حواستان باشد کمپوتی با شربت رقیق انتخاب کنید. منبع :‌سرآشپز پاپیون وبسایت :‌ https://sarashpazpapion.com @khatdost
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شاهکار دیگری از چینی‌ها تخم مرغ بدون نیاز به مـــــرغ!! تازه دو زرده‌ام هست 😐 تراریخته کم داشتیم اینم اضافه شد 😒😒 @khatdost 🌺🌺🌺🌺
من نزد قلب های شکسته ام ❤️ @khatdost
زنـگ خانـه را پشـت سـر هـم می زننـد. محبوبـه بـا عجلـه از آشـپزخانه بیـرون می آیـد. چشـمان مشـکی اش را تـرس و تعجـب پر کرده اسـت. گوشی را برمی دارم. صدا خراشیده و زار است: - آقای مهدوی، یه توک پا بیا پایین. لباس می پوشم. ذهنم درگیر است. توی کوچه از قیافه ای که می بینم ماتم می برد. پشت درخت تکیه به دیوار روبه رو داده است. مثل همیشه خوش فرم نیست؛ یعنی از سر تا پایش روی فرم نیست. نگاهـم نمی کنـد. چشـمانش مـات زمیـن اسـت. مـی روم سـمتش و دستم را دراز می کنم. دستش را از پشتش بیرون نمی آورد و به زحمت سرش را بالا می آورد. چشمانش قرمز و ورم کرده است و... حـال زارش را نمی توانـم بازخوانی کنـم. تـا بـه حـال این طـور شکسـته نبوده است. بازویش را می گیرم، مقاومت نمی کند و همراهم می آید. در ماشین را باز می کنم و سوار می شود. نمی خواهد حرف بزند. حس می کنم حال و روزش یک اعتراض بلند است. در ذهنم دنبال جایی می گـردم کـه بتوانـد راحت تمام فریادهایـش را بزند. زمان آرامش ما دو تا نیست. غروب ابری پاییز، همراه خودش سنگینی خاصی دارد که با این حال غریب جواد، سنگین ترش هم کرده است. اندوه بدی به دلم می نشیند. چـارهای نـدارم. راهـی مدرسـه می شـوم و نمازخانـه اش. وسـعت می خواهد تا در و دیوار با بدنش، دعوایشان نشود. صدای خشخش کفش هایش در سالن خالی طنین می اندازد. این حالش کمی دلهره بـه دلـم نشـانده کـه ترجیـح می دهـم بـا سـکوتم بـه آرامـش بکشـانم. در نمازخانه را که باز می کنم کفش هایش را درمی آورد و چند قدم داخل نشـده ولـو می شـود روی زمیـن. مثـل مردهـای سی سـاله شـده اسـت. کنـارش می نشـینم و بـه دیـوار تکیـه می دهـم. چنـد دقیقـه ای هیـچ نمی گویم اما باید سکوت را بشکنم. - خوبی جواد؟ سـرش را برمی گردانـد. نگاهـش دردی بـه چشـمانم منتقـل می کند که آشناست. سفیدی چشم هایش پر از رگه های خونی است. مردمکش دو دو می زنـد. نگاهـم را پاییـن مـی آورم و بـه دهانـش مـی دوزم. بایـد کاری کنم تا به حرف بیفتد. - دو روزه مدرسه نیومدی! طوری شده؟ مکث طولانی و صدایی که به زحمت می شنوم. - طوری شده؟ آره یه جوری شدم! یه طوری شده! سـرش را برمی گردانـد و بـه دیـوار می چسـباند. تـه ریـش، صـورت گندمـی اش را مردانـه کـرده اسـت. آرام آرام سـرش را بـه چـپ و راسـت تکان می دهد... می خواهم حال و روزش را به لباس مشکی اش ربط بدهم. اما خیلی وقت ها مشـکی پوش اسـت. سرم را پایین می اندازم و به پرزهای قالی نگاه می کنم. زیر لب آرام چیزی زمزمه می کند. @khatdost
آقایون رو لازم نیس تو سفر بشناسید ... . . . . . . . یه ساعت از وقت غذاشون که بگذره شناسایی میشن! ☺️😂 ‌ 😁 @khatdost 😁
🌷 ✍خـواندن در ســـر نـوشت انـسان تاثـیر دارد. 🆔️👇👇👇 @khatdost
🔹به هیچ عنوان نباید بطری‌های آب معدنی در معرض آفتاب قرار گیرند، چرا که باعث آزاد شدن پلیمرهای پلاستیکی بطری آب می‌شوند و این پلیمر خطرناک و سرطان‌زا خواهد بود. 🌺🌺 @khatdost 🌺🌺
ژلو کیک دو رنگ در سرآشپز پاپیون https://sarashpazpapion.com/recipe/m8fg4t8151n074l3o4fpnpqe36g7bdqh مواد لازم برای۱۲ نفر نمک ۱/۴ قاشق چای خوری پودر ژله ۱ بسته اسانس وانیل چند قطره تخم مرغ ۴ عدد بیکینگ پودر ۴ قاشق چای خوری کره یا روغن ۱ لیوان شکر ۲ لیوان آرد ۳ لیوان شیر ۱ لیوان https://sarashpazpapion.com طرز تهیه ۱- فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود ، روغن و شکر را داخل کاسه ای بریزید و چند دقیقه با همزن بزنید تا شکر حل شود ، تخم مرغ ها را به نوبت اضافه کنید و بزنید ( پس از اضافه کردن هر تخم مرغ خوب بزنید سپس تخم مرغ بعدی را اضافه کنید ) ، در پایان اسانس وانیل را اضافه کنید. ۲- مواد خشک ( آرد ، بکینگ پودر و نمک ) را مخلوط و 2 بار الک کنید سپس مواد خشک و شیر را کم کم به مایه کیک اضافه و با قاشق مخلوط کنید ( کمی آرد و کمی شیر و به همین صورت مخلوط کنید تا تمام شود ) ۳- ته قالب کیک کاغذ روغنی بیندازید ، مایه کیک را داخل قالب بریزید و در فر به مدت 30 دقیقه قرار دهید تا کیک بپزد. ۴- در این فاصله ژله را آماده کنید ، پودر ژله را با 1 لیوان اب جوش حل کنید تا شفاف شود سپس 1 لیوان آب سرد به آن اضافه و مخلوط کنید ، ژله را داخل یخچال قرار دهید تا خوب سرد شود ( دقت کنید ژله بسته نشود ). ۵- کیک را پس از پخت از فر خارج کنید ، صبر کنید تا کیک خنک شود ، روی کیک را با فاصله سوراخ هایی ایجاد کنید ۶- سپس ژله را که از قبل آماده کرده اید روی سطح کیک بریزید ( برای ایجاد سوراخ ها ابزار را تا نیمه وارد کیک کنید و به انتهای کیک نرسانید ، از چنگال هم میتوانید برای ایجاد سوراخ ها استفاده کنید ). ۷- پس از اضافه کردن ژله ، کیک را حداقل به مدت 3 ساعت داخل یخچال قرار دهید تا کیک خوب سرد شود ۸- سپس کیک را برش بزنید و همراه با خامه یا باتر کرم تزیین و سرو کنید. سایر نکات از هر نوع ژله ای که دوست دارید میتوانید استفاده کنید ، نوع کیک را نیز میتوانید تغییر دهید. منبع :‌سرآشپز پاپیون وبسایت :‌ https://sarashpazpapion.com 🆔️ @khatdost
🔴اسلام با سلاح حجاب در حال فتح اروپاست ▪️دولت انگلیس با تمام ابزارهایش از جمله منوتو، بی‌بی‌سی، مزدوران پولکی و ... تلاش می‌کند را از سر بانوی مسلمان ایرانی بردارد؛ غافل از این‌که اسلام با سرعت بسیار بالایی مخصوصاً به خاطر تز «حجاب» در حال فتح انگلیس است! اسلام سریعترین دین در حال رشد در انگلیس است. @khatdost