📈 کاهش تمایل مهاجران برای مهاجرت به آمریکا
👈 طبق نمودار ارائه شده توسط سازمان مهاجرت امریکا، اختلاف بین سقف پذیرش مهاجران و مهاجرت از کشورهای دیگر به آمریکا در سال های 2002، 2003، 2006 و 2018 بیشترین حد خود بود است. یکی از دلایل کمتر شدن رغبت مهاجران برای انتخاب آمریکا به عنوان مقصد مهاجرت در سال های مذکور می تواند مشکلات اقتصادی باشد.
💵 در سال 2001 رویداد 11 سپتامبر رخ داد، شاخص دلار روی 177 بود، سال 2002 یورو تبدیل به ارز مبادله ای بین چندین کشور برای معامله انتخاب شد که باعث تنزل ارزش دلار به 102 واحد شد. سال 2003 جورج بوش به عراق حمله کرد، قانون مالیات بر مشاغل در سنا به تصویب رسید و ارزش دلار به 82 واحد سقوط کرد.
🔫 در سال 2005 آمریکا جنگ با تروریسم را آغاز کرد. این باعث کاهش قدرت دلار شد و ارزش دلار در سال 2006 و 2007 به 79 واحد افت کرد.
💶 از سال 2007 تا 2010 بحران اقتصادی، بهتر شدن ارزش یورو و کاهش نرخ توسط بانک مرکزی اروپا باعث کاهش ارزش دلار شد و بحران بدهی #آمریکا بر ملا گشت که متعاقبا کشورهای انجمن آسیای شرقی تصمیم به تقویت پیمان پولی دوجانبه گرفتند.
👨🏾🦰 نهایتا سال 2018 واحد شاخص Dow افت شدیدی داشت. البته به روی کار آمدن ترامپ و عقاید نژادپرستانه ی او نیز در کاهش تمایل مهاجران برای مهاجرت به آمریکا کم تاثیر نیست
🔹نمودار آبی: سقف پذیرش پناهنده در سال مالی
🔸نمودار نارنجی: تعداد پناهندگی درخواست شده
https://eitaa.com/joinchat/4271177777C6eae3b2c3b
#پشت_پرده
@khatdost
کیک اسفنجی با دو تخم مرغ بدون شیر
مواد لازم:
این مواد مناسب ۴ نفر است
۲ عدد تخم مرغ
۳/۴ پیمانه آرد قنادی یا شیرینی پزی
۱/۳ پیمانه شکر
۲ ق غ روغن مایع
۲ ق غ آب جوش
۱/۲ ق چ وانیل
۱ ق چ بکینگ پودر
زرده و سفیده ی تخم مرغ را از هم جدا کنید. سفیده رو تا زمانی که کاملا پف کند و رد پره های همزن روی آن بماند بزنید سپس سفیده را کنار بگذارید. زرده و وانیل را در یک ظرف دیگر با همزن ۲ الی ۳ دقیقه بزنید سپس شکر را در سه مرحله اضافه کنید و حدودا ۵ دقیقه با همزن بزنید تا رنگ آن روشن و کشدار شود.
حالا ۲ قاشق روغن مایع رو ریخته چند ثانیه کوتاه هم زده و بعد هم دو قاشق آب جوشمون رو اضافه میکنیم و یه چندثانیه دیگه هم زده تا میکس هم بشن. دیگه همزن رو کنار میزاریم آرد ۳ صفر یا شیرینی پزی رو با ۱ قاشق چایی خوری بیکینگ پودر سه بار الک کرده و به موادمون در چند مرحله اضافه میکنیم و به صورت دورانی هم میزنیم،یعنی مواد رو روی آرد تا میزنیم. شاید برا شما ۱ ق آرد کمتر یا بیشتر ببره بعلت سبک و سنگینی آردها جذبشون متفاوت هست پس دقت کنین قسمت آخر آرد رو خیلی کم کم اضافه میکنیم و دیدیم که غلظت موادمون خوبه دیگه اضافه نکنیم و یا اگه غلظتش کم بود نهایت یه قاشق آرد بیشتر از دستور استفاده میکنیم. کف قالب ۱۲ تا۱۵ سانتی رو کاغذ روغنی گذاشته دیواره ها رو اصلااااا چرب نمیکنیم چون مواد اصطلاحا چنگ میندازه تا بالا بیاد اگه دیواره چرب بشه لیز میخوره. مواد رو داخل قابلمه یا قالب ریخته تو فراز قبل گرم شده طبقه وسط بمدت ۴۰ تا ۶۰ دقیقه قرار میدیم. درجه برا فرهای برقی ۱۶۵ درجه برای گازی ۱۷۵ درجه برای سولاردوم ۱ دقیقه قبلش یه ظرف آب بزارین تا محیط مرطوب بشه سریعا ظرف آب رو برداشته قالب کیک رو قرار بدین تا بپزه.
من با سولاردوم اول دمای ۱۷۰ رو انتخاب کردم وسطای پخت احساس کردم کیک داره گنبدی میشه دمای فر رو پایین آوردم و با ۱۵۵ درجه گذاشتم پختش کامل بشه بعد با سیخ چوبی پخت کیک رو چک کردم، پس حواستون به کیک باشه چون فر ها با هم متفاوت هستن.نوش جان 🌸
#هنرومهارت
🍲 @khatdost
💐🍃🌿🌸🍃🌾🍁💐🌸
🍃🌺🍂 🍀
🌿🍂
🌸
معجزه بلاغت حضرت علی(علیه السلام)
💐خطبه بدون الف💐
🔻روزی اصحاب پیامبر(ص) مشغول گفتگو بودند و گفتند که حرف الف از جمله حروفی است که بیشترین کاربرد را در زبان عربی دارد. در این زمان امام علی(ع) خطبهای را خواندند که در متن عربی آن هیچ الفی وجود ندارد:
________
🌺حَمِدتُ مَن عَظُمَت مِنَّتُهُ و سَبَغَت نِعمَتُهُ و سَبَقَت غَضَبَهُ رَحمَتُهُ و تَمَّت کَلِمَتُهُ و نَفَذَت مَشیئَتُهُ و بَلَغَت قَضِیَّتُهُ، حَمِدتُهُ حَمدَ مُقِرٍّ بِرُبوبِیَّتِهِ مُتَخَضِّعٌ لِعُبودِیَّتِهِ مُتَنَصِّلٌ مِن خَطیئَتِهِ مُتَفَرِّدٌ بِتَوحیدِهِ مُؤَمِّلٌ مِنهُ مَغفِرَةً تُنجیهِ یَومَ یَشغَلُ عَن فَصیلَتِهِ و بَنیهِ و نَستَعینُهُ و نَستَرشِدُهُ و نَستَهدیهِ و نُؤمِنُ بِهِ و نَتَوَکَّلُ عَلَیهِ، و شَهِدَتُ لَهُ شُهودَ مُخلِصٍ موقِنٍ و فَرَّدتُهُ تَفریدَ مُؤمِنٍ مُتَیَقِّنٍ، و وَحَّدتُهُ تَوحیدَ عَبدٍ مُذعِنٍ، لَیسَ لَهُ شَریکٌ فی مُلکِهِ، و لَم یَکُن لَهُ وَلِیٌّ فی صُنعِهِ جَلَّ عَن مُشیرٍ و وَزیرٍ و عَن عَونِ مُعینٍ و نَصیرٍ و نَظیرٍ.
🎄عَلِمَ فَسَتَرَ و بَطَنَ فَخَبَرَ و مَلَکَ فَقَهَرَ و عُصِیَ فَغَفَرَ و حَکَمَ فَعَدَلَ لَم یَزَل و لَن یَزولَ «لَیْسَ کَمِثْلِهِ شَىْ ءٌ» و هُوَ بَعدَ کُلِّ شَیءٍ رَبٌّ مُتَعَزِّزٌ بِعِزَّتِهِ مُتَمَکِّنٌ بِقُوَّتِهِ مُتَقَدِّسٌ بِعُلُوِّهِ مُتَکَبِّرٌ بِسُمُوِّهِ، لَیسَ یُدرِکُهُ بَصَرٌ و لَم یُحِط بِهِ نَظَرٌ، قَوِیٌّ مَنیعٌ بَصیرٌ سَمیعٌ رَؤوفٌ رَحیمٌ. عَجَزَ عَن وَصفِهِ مَن یَصِفُهُ و ضَلَّ عَن نَعتِهِ مَن یَعرِفُهُ.
🍁قَرُبَ فَبَعُدَ و بَعُدَ فَقَرُبَ، یُجیبُ دَعوَةَ مَن یَدعوهُ و یَرزُقُهُ و یَحبوهُ، ذو لُطفٍ خَفِیٍّ و بَطشٍ قَوِیٍّ و رَحمَةٍ موسَعَةٍ و عُقوبَةٍ موجِعَةٍ، رَحمَتُهُ جَنَّةٌ عَریضَةٌ مُونِقةٌ، و عُقوبَتُهُ جَحیمٌ مَمدودَةٌ موبِقَةٌ.
🌷و شَهِدتُ بِبَعثِ مُحَمَّدٍ رَسولِهِ و عَبدِهِ و صَفِیِّهِ و نَبِیِّهِ و نَجِیِّهِ و حَبیبِهِ و خَلیلِهِ، بَعَثَهُ فی خَیرِ عَصرٍ و حینِ فَترَةٍ و کُفرٍ، رَحمَةً لِعَبیدِهِ و مِنَّةً لِمَزیدِهِ، خَتَمَ بِهِ نُبُوَّتَهُ و شَیَّدَ بِهِ حُجَّتَهُ، فَوَعَظَ و نَصَحَ و بَلَّغَ و کَدَحَ، رَؤوفٌ بِکُلِّ مُؤمِنٍ رَحیمٌ سَخِیٌّ رَضِیٌّ وَلِیٌّ زَکِیٌّ، عَلَیهِ رَحمَةٌ و تَسلیمٌ وَ بَرکةٌ و تکریمٌ، من رَبٍّ غَفورٍ رَحیمٍ قَریبٍ مُجیبٍ.
و... .
_
❗️دوستان بدانند اصل این خطبه 4 صفحه است" ما در اینجا بصورت مختصر آورده ایم!
💞افتخار کن که شیعه هستی!😍
منابع:
#الخرائج_و_الجرائح: ج۲/ص۷۴۰
#بحار_الأنوار: ج۷۷/ ص۳۴۲-۳۴۵
#المصباح
#مطالب_السؤول
#شرح_نهج_البلاغه
#کنز_العمّال
#اعلام_الدین
#منهاج_البراعة
#کفایة_الطالب
و...
#خطبه_بدون_الف
#معجزه_حضرت_علی (ع)
#ما_را_دنبال_کنید... 👇
#علمی
🌹
🌿🍂
🍃🌺🍂 🍀
💐🍃🌿🌸🍃🌾🌼🌹🌷
🍃🌸🍃 @khatdost 🍃🌸🍃
dcc_0e10650221194150aeaea250c7365ccb.mp3
4.18M
❓از کجا معلومه که امام زمان زنده هستند؟و در بین ما زندگی می کنند؟
#استاد_عالی
#شبهات_مهدویت
#امام_زمان
#سخنرانی_کوتاه
#پاسخ_چراها
@khatdost
اسموتی لیمو توت فرنگی🍓🍋
موادلازم
پوست ۴ عدد لیمو رو رنده کنید،قسمت سفیدش رو رنده نکنید تلخ میشه فقط در حدی که زردی پوست رو رنده کنید.۱ لیوان شکر اضافه کنید.اب لیمو ها رو بگیرید و اضافه کنید. حدود ده تا توت فرنگی متوسط رو خیلی ریز خرد کنید و میکس کنید با میکسر در حد پوره باشه.۱ لیوان آب گرم اضافه کنید و تا وقتی شکر حل بشه هم بزنید.توی یه ظرف در بسته ۲ ساعت بذارید بمونه بعدش یک لیتر آب یخ اضافه کنید و صاف کنید و بنوشید.
نوش جونتون 😋🍓🍋
از ایده ی تزئینشون هم میتونید استفاده کنید.
#هنرومهارت
🏡 @khatdost
اوایل انقلاب ماشین ژیان داشت.
بهش گفتم : بابا این همه ماشین توی پارکینگ ، چرا یکیش رو بر نمی داری سوارشی؟
می گفت: همین هم از سرم زیاده.
از استانداری دو تا حواله پیکان فرستادند . هر پیکان ، چهل و پنج هزارتومان یکی برای صیاد و یکی برای من . صدایش رو در نیاوردم . نود هزارتومان جور کردم و ریختم به حساب..
وقتی فهمید ، با ناراحتی گفت: کی پیکان خواسته بود؟
ماجرا را گفتم،
گفت: پولم کجا بود
ژیانش را گرفتم و فروختم بیست هزار تومان و بیست و پنج هزارتومان هم براش وام گرفتم تا خیالش راحت شد.
چند سال بعد ستاد مشترک ارتش بهش حواله حج داد قبول نکرد که با پول ستاد بره حج پیکانش رو فروخت خرج مکه اش کرد.
#شهید_صیاد_شیرازی
#الگو
#یک_نمونه
@khatdost
#آلبالو_پلو با قلقلي 🍒
اول از همه ٥٠٠ گرم آلبالو رو بشورين و هسته هاشو در بيارين( با هر روشي كه بلدين، من با نِي اين كارو انجام ميدم به اين صورت كه ني رو از قسمتي كه آلبالو به ساقه وصله داخل ميكنم و هسته از قسمت زيري بيرون مياد، اينجوري گوشت آلبالو كمتر آسيب ميبينه)ني انتخاب كنين كه نوكش تيز باشه و ضخيم نباشه، مثل ني آبميوه پاكتي
حالا آلبالوهارو توي قابلمه بريزين و ٥ قاشق غذاخوري شكر و نصف ليوان آب بهش اضافه كنين و ١٥ دقيقه زمان بدين تا بپزه و آبش غليظ بشه
.
٤٠٠ گرم گوشت چرخكرده رو با يه دونه پياز رنده شده، پاپريكا، فلفل سياه، زردچوبه و نمك ورز بدين و قلقلي كنين و با حرارت كم سرخ كنين( اينجوري نه گوشتتون تيره ميشه و نه خشك ميشه و كاملا مغز پخت ميشه)
.
برنج رو با هر روشي كه دوست دارين آماده كنين
كمي از برنج رو با آب آلبالويي كه پختين رنگي كنين و مقداريش رو زعفروني، حالا توي ظرف بكشيد و با سليقه خودتون ديزاين كنين😍
موقع سرو همه مواد رو قاطي كنين و از طعم بي نظيرش لذت ببرين
.
اگه هم نميخواين به اين روش عمل كنين ميتونين قلقلي و آلبالوي پخته رو لابه لاي برنج نيمپز بريزين و بذارين بيست دقيقه دم بكشه و بعد سرو كنين...
در هر دو روش شما يه آلبالو پلوي خوشمزه دارين😊
#هنر_سرگرمی
🍲 @khatdost