هدایت شده از بیداری ملت
♦️دانشمند فرانسوی به دلیل حمایت از غزه بازداشت شد!
🔹دکتر فرانسوا بورگات دانشمند فرانسوی که به دلیل انتشار پستی در حمایت از غزه در تاریخ ۲ ژانویه هدف یک سازمان یهودی قرار گرفته و به پاسگاه پلیس پرووانس احضار شده بود؛ در ساعات بامدادی امروز به اتهام دفاع از تروریسم بازداشت شد.
🔴 #نیمه_پنهان_غرب 👇
https://eitaa.com/joinchat/3959554299C7b558c3f51
32M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📌 دلایل جذاب و شنیدنی فاطمه مهیمی شهروند جیرفتی مقیم آمریکا برای حجاب
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 ماجرای شفا گرفتن تمام بیماران یک بیمارستان در کمتر از یک هفته توسط حضرت رقیه سلام الله علیها
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 نظر صریح مقام معظم رهبری (ره) درباره حجاب
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 گران سازی تنها راه مبارزه با فساد نیست!
این یک دقیقه، اولین اظهار نظر مسئول تیم اقتصادی دکتر پزشکیان است. مردم، انتخابی کردهاند و منتظرند منتخبشان به آنها بگوید که اصلیترین مشکل زندگیشان یعنی گرانی را چگونه میخواهد حل کند.
اما پاسخ مسئول تیم اقتصادی دولت جدید به این پرسش این است: به بهانه مبارزه با رانت و فساد دلار ۴۳ هزار تومانی نیما را ۶۰ هزار تومان خواهیم کرد.
آقای استاد علم اقتصاد ،آیا تنها راه مبارزه با رانت و فساد گران کردن معیشت مردم است؟ آیا نمیشود برعکس دلار ۶۰ هزار تومان را به ۴۳ هزار تومان رساند تا هم ارزش پول ملی احیا شود هم رانت و فساد جمع شود و هم معیشت مردم ارزان شود؟
چرا تنها نسخه شما فقط گران سازی است که تنها منافع برخی شرکت ها و سرمایهداران را تامین میکند و مردم عادی زیر بار گرانسازی له شوند؟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⚠️هشدار و تهدید شیخ قدرت علیخانی رییس اصلاح طلبان قزوین❗️
ما شما را جابجا می کنیم!!!!
❗️قدرت طلبان دست به کار شدند
پزشکیان در مناظرات گفته بود من حزبی نیستم ...
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دکتر امیراحمدی ، استاد دانشگاه راتکرز آمریکا : ایران امروز ایران ۵۰ سال گذشته نیست.
حتما ببینید 👌
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
گوشت دزدی در سوئد !
سوئد که بهشت غربگداهاست دیگه چرا ... 😏
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تبریز در دوران شاه VS تبریز الان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بوی بهشت میوزد از کربلای تو
ای صدهزار جان گرامی فدای تو
رفتی به پاس حُرمت کعبه به کربلا
شد کعبهء حقیقی دل، کربلای تو
اجر هزار عمره و حج در طواف توست
ای مروه و صفا به فدای صفای تو
با گفتن «رضاً بقضائک» به قتلگاه
شد متحد، رضای خدا با رضای تو
تو هر چه داشتی به خدا دادی ای حسین
فردا خداست جل جلاله جزای تو
#محرم
#شعر
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#هشدار_به_چادری_ها
⚠️خطر در کمین زنان چادری....
🚨زنگ خطر برای چادری ها از اربعین امسال به صدا در آمد...
👈اگر مراقب نباشید یک روز سر بلند می کنید و می گوئید من چادری و محجبه بودم نمی دانم چطور چادر از سرم برداشتم؟؟
⛔️مراقبت ویژه نسبت به خودتان و عقایدتان داشته باشید که دشمن لحظه ای بیکار ننشسته😔
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
زندگی تو لندن چطوریه ؟
صحبت های ایرانی مقیم لندن درمورد زندگی در آنجا 👆
🔴هدایت پرواز "تهران-سن پترزبورگ" بر عهده محمدباقر قالیباف بود
🔹 روز گذشتهٔ رئیس مجلس شورای اسلامی و هیئت ایرانی برای شرکت در مجمع عمومی پارلمانی بریکس، عازم سنپترزبورگ شدند.
🔹 هدایت این پرواز را محمدباقر قالیباف بر عهده داشت. این تصویر متعلق به زمانی است که او دقایقی جهت گفتوگو با معاون اقتصادی وزیر امور خارجه و رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس به کابین مسافران آمد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥اگر آقای پزشکیان بخواهد کاری کند که به نفع مردم باشد من حزب اللهی از بقیه بیشتر کمکش خواهم کرد
دستگاه پرس غول آسا با ظرفیت نیروی 245000 کیلو نیوتن دیده بودید؟!
این پرس یکی از قویترین های جهان و ساخت جوانان و مهندسان ایرانی هست
#با_افتخار_ساخت_ایران
🔻 سخنان پرمعنا و مهم رهبر معظم انقلاب خطاب به سعید جلیلی
➖ سعید جلیلی در پایان جلسهای که خدمت حضرت آقا بودند، از ایشان پرسیدند:
شما از عملکرد ما راضی بودید؟
🔹آقا فرمودند: راضی؟! خیلی راضی هستم و باید شما اجازه ندهید این حدود ۱۴ میلیون دلسرد و سست شوند و با قدرت این مسیر را ادامه دهید و نشاطشان را حفظ کنید و ارزش این رأی به این است که شما بدون تنازل از مواضع انقلاب اسلامی عمل کردید و سطح منازعات رياست جمهوری را ارتقا دادید
❗️برخی از VPNها #بستر_جاسوسی #رژیم_صهیونیستی هستند و #ارتباطات شما را #ردیابی و #رصد میکنند.
🛑 برای جلوگیری از به #دام افتادن در #تلهی سرویس اطلاعاتی رژیم صهیونیستی اطمینان حاصل کنید که از این VPNها استفاده نمیکنید:
⚠️IPVANISH
⚠️CyberGhost
⚠️ExpressVPN
⚠️Private Internet ACCESS
⚠️NordVPN
⚠️SurfShark
#متسا
#مرجع_ترویج_سواد_امنیتی
@matsa_ir
هدایت شده از خود شناسی ،خدا شناسی،آرامش
﷽
تلاوت روزانه قرآن کریم به نیت سلامتی وتعجیل در فرج مولایمان💚💚🌺🌺
صفحه 147
یه سلام از راه دور به حضرت عشق..
اَلسَّلامُ عَلَی الْحُسَیْنِ
وَعَلی عَلِیِّ بْنِ الْحُسَیْنِ
وَعَلی اَوْلادِ الْحُسَیْنِ
وَعَلی اَصْحابِ الْحُسَیْن
🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸
#عشق_امام_زمان_عج
#اللهمعجللولیکالفرج
ابنزیاد، سلطان استراتژیستهای دهه ۶۰
ابن زیاد در هفتههای آخر سال ۶۰ هجری به کوفه میرسد. به شهری که بیشتر از یک ماه است رسما به دست بسیجیها و حزباللهیها افتاده. شهری که تویش تقریبا همه مردم پای منبر «مسلم بن عقیل» جمع میشوند، شعارشان «ما همه سرباز توییم یا حسین، گوش به فرمان توییم یا حسین» است. وقتی مسلم را میبینند شاید شعار میدهند: «ما اهل کوفه نیستیم! مسلم تنها بنماند.»
در شهر کوفه چیزی حدود ۱۸ هزار نفر با مسلم بیعت کردهاند، حاکم شهر فرار کرده، حکومت دست مسلم است، آقای شهر مسلم است، نماینده امام زمان در شهر مسلم است، امید مردم شهر به نامهای است که مسلم میخواهد برای اباعبدالله بنویسد.
ابن زیاد در لحظه ورودش به شهر، بازنده است. اگر شمشیر بردارد و سربازان اندک دارالخلافه را به جنگ با مسلم ببرد، به نیمروز، کار خودش و نیروهایش تمام است.
ابن زیاد چون اهل سیاست است، میداند به جای جنگ با شمشیر باید سراغ جنگ با رسانه برود. برنامهریزی رسانهای ابنزیاد طوری دقیق و قدرتمند است که بیشتر حزباللهیهای دور مسلم در کوفه را تبدیل میکند به دشمنان امام در کربلا.
برنامه رسانهای ابنزیاد چند بخش دارد.
«ادامه دارد ...»
.
«محمدرضا جوان آراسته»
zil.ink/mrarasteh
ابنزیاد، سلطان استراتژیستهای دهه ۶۰
(ادامه ...)
اول، برچسبزنی. ابنزیاد بلد است از کلیدواژهها استفاده کند، برای همین در کمپین مبارزاتیاش کلیدواژه «خارجی» (یعنی از دین خارج شده) را برای امام استفاده میکند. میرود روی منبر و در قالب سخنرانیهای مناسبتی یا خطبههای نماز جمعه یا برنامههای عمومی شهر، میگوید: مردم حواستان را جمع کنید، حسین بن علی، از دین پیغمبر «خارج» شده. حسین بن علی یک آقازاده بیدین است. میگوید: فریب نام و عنوانش را نخورید، مثل پسر نوح که با بدان بنشست و عاقبت گمراه شد، حسین بن علی هم از دین، گمراه شده. بعد جارچیها را میفرستاد تا به عنوان خبرگزاریهای زنده، توی همه کوچهها خبر گمراهی اباعبدالله را پخش کنند. بعدش شایعهسازها را فعال میکند تا حرفهای درگوشی علیه امام در همه مهمانیهای خانوادگی و جمعهای مذهبی و گعدههای دوستانه پخش کنند.
چند روز بعد، همه سبزیفروشهای کوفه خبر موثق داشتند که حسین بن علی بیدین شده. همه بارکشهای دور میدان شهر میگفتند که خودشان دیدهاند اباعبدالله کفر گفته. خالهخانباجیها سرکتاب باز کرده بودند و خبر کفر یکی از فرزندان پیامبر را به چشم خودشان دیده بودند، راننده تاکسیهای کوفه تحلیلهای دقیقی داشتند که علت خروج حسین بن علی از دین جدش به خاطر قدرتطلبیهای بنیهاشمی است و ریشسفیدها و معتمدین شهر افسوس میخوردند که چه حیف شد، حسین میتوانست عاقبت به خیر بشود ولی به خاطر دنیا، آخرت خودش را خراب کرد.
دوم، دشمنهراسی. ابن زیاد در بستر همان ابزارهای رسانهای مردم را از لشکر پر تعداد و مجهز یزید ترساند. گفت: سایه جنگ بر سر کوفه و مردمش افتاده. گفت: تانکهای یزید تا نزدیکیهای دیوارهای کوفه رسیدهاند. گفت: بمبافکنهای یزید اگر به آسمان کوفه برسند، دوست و دشمن را با خاک یکسان میکنند. گفت: کشورهای همسایه را ببنید، پای لشکر یزید هر جا باز شده، همه چیز را ویران کرده، گفت ناوهای هواپیمابر یزید تا نزدیکی دجله و فرات آمدهاند.
توی کوفه، همه خبر لشکر یزید را شنیده بودند، نه یک بار و دو بار، توی همه خبرگزاریهای کوفه حرف سربازهای مسلح یزید بود، پیامهایی که اهل کوفه برای هم فوروارد میکردند درباره روشهای در امان ماندن از جنگ با یزید بود. بعضی روزنامههای کوفی درباره ذخیره مواد غذایی برای روزهای قحطی و جنگ مطلب منتشر میکردند و توی بازار قیمتها تحت تاثیر فاصله لشکر یزید تا دیوارهای شهر بالا و پایین میشد.
لشکر یزید البته هیچ وقت از شام سمت کوفه حرکت نکرد، اصلا هیج وقت برای چنین جنگی آمادهباش هم نداشت اما مردم کوفه طوری سایه جنگ را بالای سرشان میدیدند که شبها بارها از ترس از خواب میپریدند و روزها توی ذهنشان بارها نقشه فرار را در روز جنگ مرور کرده بودند.
مردم کوفه به واسطه بازی رسانهای ابن زیاد، از دشمنی که نبود شکست خوردند. از دشمنی که حتی از خانه خودش به سمت کوفه راه هم نیفتاده بود شکست خوردند.
سوم، سلبریتی مذهبی. نقطه کانونی عملیات رسانهای ابن زیاد، استفاده از سلبریتی مذهبی در کوفه بود. ابن زیاد هم در ماجرای برچسبزنی به امام و هم در ماجرای فرار از دست یاران هانی، پشت اعتبار بزرگترین سلبریتی مذهبی شهر پنهان شد. آقای قاضی شریح، مرد مورد اعتماد و یکی از نامدارترین چهرههای مذهبی شهر بود. دعوای خیلی از مردم را همین آدم صاف کرده بود، خطبه عقد خیلی از مردم کوفه را خودش خوانده بود، التماس دعای خیلی از مردم را با تواضع پاسخ داده بود، برای گرفتاریهای مردم استخاره گرفته بود، خیلی وقتها برایشان در مسجد سخنرانی کرده بود و احکام و عقائد به مردم یاد داده بود.
ابن زیاد در چند جا، حرف و ادعایش را با مهر و امضا و تایید قاضی شریح ثابت کرده بود. قاضی شریح آیتاللهی بود که در بازی رسانهای ابنزیاد هم خودش را باخته بود، هم دینش را باخته بود و تبدیل شده بود به کسی که حرفهای ابن زیاد را توییت میکرد و نظرات او را از زبان خودش پخش میکرد.
ترکیب عملیات برچسبزنی با دشمنهراسی در کنار بازی گرفتن از سلبریتیها ابن زیاد بازنده را تبدیل کرد به برنده سرزمین کوفه. همین ترکیب بچه حزباللهیهای کوفه را به جنگ با امام زمانشان فرستاد و مسلم بن عقیل را در شهر تنها کرد.
ابن زیاد در سال ۶۰ هجری رسانه را میشناخت و عملیات رسانهای را بلد بود. میدانست جان و ذهن آدمها را با شمشیر نمیشود فتح کرد ولی با رسانه خیلی رود آدمها دل و جان میبازند.
.
«محمدرضا جوان آراسته»
zil.ink/mrarasteh
ابن زیاد، سلطان استراتژیستهای دهه ۶۰.m4a
52.07M
این صوت شب اول محرم ۱۴۰۳ است.
اینجا درباره عملیات رسانهای چند لایه ابن زیاد گفتم که شهر کوفه را از زیر پرچم اباعبدالله بیرون آورد.
.
«محمدرضا جوان آراسته»
zil.ink/mrarasteh
رسانهها امام را در کربلا تشنه نگه داشتند
سال ۳۵ قمری، یعنی ۲۶ سال قبل از فاجعه کربلا، شهر مدینه پر از حادثه بود. آدمهای زیادی از حزب خلیفه سوم آمده بودند به شهر و دور خانه عثمان تحصن کرده بودند. معترضها میگفتند خلیفه اختلاس کرده، باندبازی کرده، خانوادهاش رانتهای اقتصادی ویژه دارند و بیتالمال را بین ژن خوبها تقسیم کردهاند. مردم شاکی بودند که فشارهای اقتصادی کمرشان را شکسته و خلیفه دردشان را نمیفهمد. مردم شعار دادند، سنگ به خانه عثمان زدند، پلاکارد بلند کردند و بعد در خانه شکستند و ریختند داخل و عثمان را کشتند.
چند روز بعد خبر به معاویه رسید. معاویه در دمشق بود. از هم حزبیهای عثمان بود و در کابینه عثمان جای مهمی داشت.
«ادامه دارد ...»
.
«محمدرضا جوان آراسته»
zil.ink/mrarasteh
رسانهها امام را در کربلا تشنه نگه داشتند
(ادامه …)
معاویه در همان روزهای بعد از کشته شدن عثمان یک روایت جعلی را به همه خبرگزاریهای داخلی و خارجی داد، روایتی که بخشی از منبر همه علمای درباری شد، روایتی که آن قدر در رسانهها تکرار شد تا تبدیل به بخشی از تاریخ قطعی در ذهن هواداران جبهه بنیامیه شد.
معاویه در روایتش گفته بود: خلیفه سوم در حصر خانگی شهید شده. گفته بود: حصر خانگی را چه کسی درست کرده بوده، معلوم است دیگر، علی بن ابیطالب باعث و بانیش بوده، اصلا عثمان مخالفی سر سختتر از علی مگر داشته؟ از قتل عثمان چه کسی جز علی بن ابیطالب بیشترین سود را برده؟ معاویه گفته بود: قتل عثمان یک قتل عادی نبوده، یک محاصره ناجوانمردانه بوده، فقط محاصره هم نبوده، اصلا لباسشخصیهای تیم علی بن ابیطالب راه ورود همه چیز حتی آب را به خانه عثمان بسته بودند.
این روایت جعلی در تار و پود باورها و عقاید مردم نشست تا محرم سال ۶۱ هجری رسید.
در روزهای اول سال ۶۱ هجری، ابن زیاد از داخل دارالعماره کوفه نامهای نوشت برای عمر بن سعد که در کربلا بود و تازه روبهروی سپاه امام صف بسته بود.
نامه ابن زیاد و تکتک کلماتی که استفاده کرده، در تاریخ ثبت شده. ابن زیاد نوشت:
«از رسیدن آب به حسین و یارانش مانع شو، به گونهای که حتی یک قطره آب از آن ننوشند. همانطور که با امیرالمومنین عثمان رفتار کردند.»
ابن زیاد در پایان نامهاش عمر سعد را ارجاع میدهد به یک گزارش تاریخی و به یک باور عمومی. فقط یک اشاره میکند و انگار با همین اشاره در عقدهای کهنه باز میشود.
به پشتوانه رسانههایی که از زمان معاویه تا آن روز، مرگ عثمان را در ماجرایی دروغپردازی شده، به خورد مردم داده بودند، ابن زیاد دستور بستن راه آب را روی سپاه امام میدهد. عمر سعد آیا به این دستور شک میکند؟ نه، او هم فریب رسانهها را خورده. بخشی از لشکرش را میفرستد و دسترسی امام را به آب قطع میکند.
مردمی که توی سپاه عمر سعد بودند، همانها که رفتند و راه امام را بستند، به کارشان شک نکردند؟ حس نکردند که رفتارشان ناجوانمردانه است؟ نه، آنها هم فریب رسانهها را خورده بودند. یک دروغ تاریخی طوری در همه این سالها به خوردشان رفته بود که تنها با یک اشاره ابن زیاد، حس عصبانیت و انتقام و تلافی در خونشان جوشید و رفتند تا حق پایمال شده سومین خلیفه رسول خدا را از نوه رسول خدا بگیرند.
دروغها اگر بروند در کتابهای تاریخ، فراموش میشوند. دروغها اگر بروند در محافل علمی، رسوا میشوند. دروغها اما اگر بروند در بستر رسانهها، هم زنده میمانند، هم در طول زمان به روز میشوند، هم باور میسازند و هم طرفدار دور خودشان جمع میکنند. طرفدارانی که حاضرند رگ گردن گرو بگذارند و برای نشان دادن هواداری، همه کار بکنند.
در کربلای سال ۶۱ هجری، آدمهایی که شت به آب و رو به خیمههای امام حسین ایستاده بودند و شمشیرهاشان را از غلاف بیرون کشیده بودند، هوادارهای دو آتشه یک دروغ رسانهای بودند. آن قدر هوادار که یکیشان صدایش را بلند کرد، طوری که همه بشنوند و گفت: این آب را میبینی که صاف است، میدرخشد، یک قطرهاش را هم به تو نخواهیم داد.
مرد میتوانست فقط در صف بایستد، میتوانست راه آب را بسته نگه دارد و حرف نزند. دلش اما راضی نمیشد. یک چیزی توی دلش بود که با زخم زبان زدن، با یک کنش بیشتر داشتن راحتش میگذاشت. این چیز، این حس، این آتش درونی همانی بود که رسانهها در درونش برپا کرده بودند. حالا بعد از این بیادبیها حس میکرد آدم بهتری است، به خلیفه سوم ادای دین کرده، دشمنیاش را با لشکر دشمن تمام عیار کرده و وظیفهاش را بالاخره انجام داده.
رسانهها وقتی دست جبهه باطل میافتند، این طور آدمها را از عمق وجود هیجاندار میکنند. فهم را و اندیشه را و حسابگری را میبرند و به جایش شور کور جایگزین میکنند.
.
«محمدرضا جوان آراسته»
zil.ink/mrarasteh