🔷 باور بفرمائيد شرمآور است!
👤 #حسین_شریعتمداری روزنامه کیهان
🔻۱- دیروز شبکه تلویزیونی فارسیزبان ترکیه با مجوز رسمی جمهوری اسلامی ایران در کشورمان راهاندازی شد! این شبکه، پیش از این یک سایت در فضای مجازی بود که به شدت علیه ایران فعالیت میکرد و ضمن سیاهنمائی درباره پیشرفتها و دستاوردهای کشورمان، اصرار داشت که اقوام ایرانی را علیه یکدیگر بشوراند.
🔻۲- برای پی بردن به ماهیت این شبکه تلویزیونی فارسیزبان دولت ترکیه، نگاهی به بخشی از اظهارات «زاهد سوباچی»، رئیس رادیو و تلویزیون دولتی ترکیه (TRT) بیندازید! زاهد سوباچی، این سخنان را در مراسم افتتاح دانشگاه « بورسا اولوداغ» ترکیه، مطرح کرده و میگوید: «ما تا پایان سال جاری شبکه تی آر تی فارسی را افتتاح خواهیم کرد. راهاندازی این شبکه موجب ناراحتی ایران خواهد شد اما این کار را میکنیم. ما باید ایران را ناراحت و اذیت کنیم، باید ایران را آشفته کنیم»!
🔻۳- آیا مسئولان محترم کشورمان با صدور مجوز راهاندازی این شبکه به اردوغان و دولتیکه این روزها دستهای آلوده به خون مردم مظلوم سوریه دارد و انکار نمیکند که یکی از سه ضلع مثلث آمریکا، اسرائیل و ترکیه در مقابله خونین با نیروهای مقاومت است، جایزه دادهاند؟! دولتی که در بحبوحه جنایات وحشیانه رژیم صهیونیستی و قتل عام هزاران زن و کودک مسلمان یکی از گستردهترین صادرات انواع کالاهای نظامی، صنعتی و تجاری به اسرائيل را
داشته است!...
🔻۴- آیا مسئولان صادرکننده مجوز این شبکه از ماهیت آن بیخبر بودهاند؟! فقط یک مرور گذرا بر محتوای برنامههای این شبکه به هنگامی که یک سایت اینترنتی بود و یا یک نیمنگاه به اظهارات رئیس رادیو و تلویزیون دولتی ترکیه درباره این شبکه و اهدافی که دنبال میکند، کافی بود تا از صدور مجوز یاد شده خودداری کنند. اگر این بررسی انجام نگرفته است که باید از مسئولان مورد اشاره پرسید؛ چرا بر صندلی مسئولیت تکیه زدهاید؟! و اگر با وجود اطلاع از ماهیت ضدایرانی شبکه یاد شده، برای آن مجوز صادرکردهاید که...
🔻۵- مسئولان صادرکننده مجوز یاد شده! باور بفرمایید که اقدام شما واقعاً شرمآور است و یادآور این سروده ناصر خسرو قبادیانی است که در کتابهای درسی آمده بود. بخوانید!
«روزي ز سر سنگ عقابي به هوا خاست
واندر طلب طعمه پر و بال بياراست
بر راستي بال نظر كرده و میگفت:
امروز همه جای جهان زير پر ماست
بر اوج چو پرواز كنم از نظر تيز
ميبينم اگر ذرهاي اندر ته درياست
ناگه ز كمينگاه يكي سخت كماني
تيري ز قضاي بَد بگشاد بر او راست
چون نیک نظر کرد پر خویش در آن دید
گفتا : ز که نالیم؟ که از ماست که برماست!
#پرچم_نفوذ
#فتنه_داخلی
#ترکیه_اسرائیل
20.68M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 هشدار جدی رهبر انقلاب
مثل توابین نباشید ،به موقع عمل کنید...
✔️جدایی از ولی خدا نتیجه اش فقط خسارته
7.08M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پاسخ امیرحسین ثابتی به سوال پرتکرار این روزهای مردم که "چرا رئیس جمهور را استیضاح نمیکنید؟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📌آه از غم غزه💔
♨️یکی از تفریحات امروز سوریه آزاد که هر روز با ابتکارات جدیدتر رخ میدهد!
یک راس تروریست داعشی ، یک درجه دار ارتش سوریه را به چوب بسته، کلاهخود را برداشت و یک ماده انفجاری داخلش گذاشته و چاشنی حساس به ضربه را از بالای کلاهخود بیرون آورده.
این درجه دار سوری را سر و ته از از بالای پشتبام به زمین انداختند و بقیه ماجرا رو خودتون میتوانید حدس بزنید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺 #انرژی_مدیا| کابینه ۴۵۰ میلیارد دلاری ترامپ
🔹کابینه ترامپ بهعنوان ثروتمندترین کابینه در تاریخ آمریکا، ارزشی در حدود ۴۵۰ میلیارد دلار دارد و تقریباً ۲۹۰۰ برابر، ثروتمندتر از کابینه جو بایدن است. اسرار ثروت افسانهای کابینه ترامپ را در کلیپ ببینید.
5.78M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔺 #انرژی_مدیا| تاکسیهای برقی در تهران؛ باکیفیت یا بیکیفیت؟
🔹تاکسیهای برقی تهران از برند Aion و مدل Es با باتریهای ۵۵ کیلوواتساعتی و موتور ۱۵۰ کیلوواتی، کیفیت بالایی داشته و توانایی پیمایش ۴۴۰ کیلومتر با یک بار شارژ را دارند.
هدایت شده از اخبار ویژه
🔷آتئیستی که بلای جان آلمانیها شد!
🔹فردی که با خودرو به جمعیت حاضر در بازار کریسمس در مگدبورگ آلمان حمله کرد، فردی به نام طالب العبدالمحسن شناسایی شده است. او یک برگشته از اسلام و آتئیست، روانپزشک و فعال متولد عربستان سعودی است که از سال ۲۰۰۶ در آلمان زندگی میکند.
🔹او به شدت ضد اسلام بوده و در شبکه اجتماعی ایکس (توییتر سابق) با افتخار تمایلات خود برای «قتل عام آلمانیها» را ابراز کرده است.
🔹طالب العبدالمحسن از سوی عربستان سعودی به اتهاماتی مرتبط با تروریسم و قاچاق دختران از عربستان و کشورهای خلیج فارس به کشورهای اتحادیه اروپا تحت تعقیب است.
🔹با وجود مطرح شدن این اتهامات، آلمان از استرداد او به عربستان سعودی خودداری کرده و به او پناهندگی سیاسی اعطا کرده و این فرد تحت حمایت همه جانبه ی دولت آلمان بوده است.
#به_ویژه_ترین کانال خبری در ایتا بپیوندید 👇
https://eitaa.com/joinchat/4073259207Ce587f9582c
هدایت شده از اخبار ویژه
🔷سیدامیر سیاح در مقایسه نادرستی نوشته است:
در اروپا انرژی نسبتا گران است، خانهها و ادارات سرد هستند، همه لباس گرم میپوشند و کار و زندگی میکنند
در ایران《برای رفاه مردم» انرژی نسبتا ارزان و خانهها گرم است
در نتیجه مصرف بالا، هوا آلوده، برقها قطع و مدارس و کارخانهها تعطیل میشود
به نظرتان در کدام الگو رفاه مردم بیشتر است؟
اما این مطلب دکتر سیاح ناقص است و همه حقیقت را نمیگوید.
طبق گزارش اتحادیه اروپا که بارها در کانالهای علمی اقتصادی منتشر کردیم،
سالیانه بیش از ۴۴۰هزار نفر از مردم اروپا، یعنی ۱۰برابر بیشتر از قتل عام جنگ در غزه، به خاطر عدم دسترسی به انرژی بر اثر سرما و گرما میمیرند اما یک مثال نقض هم در ایران نیست.
حالا تصمیم بگیریم که با انرژی گران اروپایی بمیریم یا با انرژی ارزان در ایران کار و زندگی کنیم؟
✍️سیدامیرحسین حسینی🇮🇷
#به_ویژه_ترین کانال خبری در ایتا بپیوندید 👇
https://eitaa.com/joinchat/4073259207Ce587f9582c
هدایت شده از خانعلی زاده | #خان
یکی از عواملی که باعث شد نیروهای خط نگه دار در حلب لمس شده و نسبت به ساعت صفر اقدامِ دشمن لمس شوند، اخطار های مکرر و ممتد به سیستم بود.
وقتی اخطارها بیش از حد تکرار شوند و در میدان اتفاقی نیفتد، نیروهای میدان به طور خودکار در برابر اخطارهای بعدی لمس شده و به مثابه روتین ثابت تلقی می گردد.
این پدیده آسیب زا نسبت به آشوب های احتمالی در زمان ریاست پزشکیان در حالت تکرار است و باید نسبت به خطراتِ هشدار مکرر آگاه بود.
شاید لازم باشد قبل از طرح ریزی هایی چون h3 به hr نیز فکر کرد.
#خاندو| بپیوندید👇
https://eitaa.com/joinchat/96731162C0fde667bcb
هدایت شده از خانعلی زاده | #خان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سیستم سازی یا ستاره سازی؟
::
واقعیت بالا که در بسیاری از سازمانها دیده میشود به مفهوم اثر ستارهسازی" (Star Effect) در مدیریت منابع انسانی اشاره دارد. بر اساس این تئوری، سازمانها تمایل دارند وظایف بیشتر و مسئولیتهای سنگینتر را به بهترین کارکنان خود محول کنند، زیرا به توانایی و کارآمدی آنها اطمینان دارند.
اما این موضوع میتواند به «فرسودگی شغلی» (Burnout) منجر شود، زیرا در بسیاری از مواقع افزایش مسئولیتها با افزایش پاداش یا حمایت سازمانی همراه نیست.
برای جلوگیری از این چالش، سازمانها باید به جای صرفاً بهرهبرداری بیشتر از افراد توانمند، سیستمهایی ایجاد کنند که ضمن شناسایی و قدردانی از استعدادها، رشد مستمر سازمان را تضمین کنند.
#خان_آکادمی| بپیوندید👇
https://eitaa.com/joinchat/96731162C0fde667bcb