eitaa logo
خزینة الجواهر
1.2هزار دنبال‌کننده
31.5هزار عکس
29.4هزار ویدیو
35.2هزار فایل
منبعی از محتوای ناب تبلیغی مناسبتی ارتباط باخادم كانال @a1nemati پستهای مفیدتان را به ما ارسال کنید
مشاهده در ایتا
دانلود
21 مرداد روز جهانی جوانان جواني و خوديابي پژوهنده در اين پژوهش مي ‏كوشد به بررسي مطالب زير بپردازد: شرح پريشاني، طلب يار (طلبي چون مادر، طفل، عاشق و طلب عاشقانه)، سفر به كجا و از چه راهي؟ (سير دروني، سختي سفر)، سخن دين درباره اين «من» و آن «من»، عزم كوي يار، وداع با داشته ‏هاي دنيايي، بهترين توشه (پارسايي)، تنهايي اين راه، شكفتن گل وجود و عزم بر تغيير و ترك مصلحت ‏انديشي. http://pajuhesh.irc.ir/product/book/show/id/2686/book_keyword/%D8%AC%D9%88%D8%A7%D9%86%D9%8A+%D9%88+%D8%AE%D9%88%D8%AF%D9%8A%D8%A7%D8%A8%D9%8A/current/0
21 مرداد روز جهانی جوانان سلوك جوانى؛ متن ‏هاى برنامه‏ اى ويژه گروه‏هاى برنامه ‏ساز جوان از زمانى كه انسان به عرصه وجود پا مى‏ نهد، دوره ‏هاى گوناگون را پشت سر مى‏ گذارد: نوزادى، شيرخوارگى، خردسالى، كودكى، نوجوانى، جوانى، ميان‏سالى و پيرى. هر يك از اين دوره‏ ها، شرايط ويژه خود را دارند. از ميان اين دوره ‏ها، جوانى، بهارى است كه سرنوشت انسان در آن رقم مى ‏خورد، شخصيت وى شكل مى ‏گيرد و استعدادهايش، بارور و پايه‏ هاى دينى و عقيدتى‏ اش استوار مى ‏شود. جوان براى درك بهتر خود و آشنايى با پيرامون خويش، به راهنمايى و آگاهى نياز دارد. اگر او از نظر تربيتى، فكرى و اعتقادى در راه درست و الهى و در مسير تكاملى قرار گيرد، بالندگى و كمالش حتمى و عينى است. بنابراين، جوان به راهنمايى مربيان رستگار و خيرانديش نيازمند است تا چگونه زيستن را به او بياموزند. در اين ميان، تربيت اصولى و آموزش درست و مطمئن در جوانى، بيشترين اثر را در آينده انسان دارد. اين اثر، به همين مقصود آماده شده است تا توشه‏ اى تربيتى براى جوانان و ذخيره‏اى آخرتى براى فرهنگ ‏سازانِ اين اثرگذارترين دستگاه ارتباطى باشد
21 مرداد روز جهانی جوانان ویژگی جوان نمونه یکی از دغدغه‌های مهم جامعه کنونی، تلاش جهت دستیابی به مؤلفه‌های اسلامی و ایرانی برای جوانان است. بی‌تردید ترسیم چنین الگویی وظیفه تمامی متولیان فرهنگی و آموزشی کشور به‌ویژه رسانه صدا و سیما است.در پژوهش حاضر ضمن بیان ویژگی‌های جوان نمونه، در حیطه‌های مختلف (فردی، خانوادگی و اجتماعی) و بررسی آسیب‌های موضوع مورد نظر از دو بعد درونی و بیرونی، سازوکارهایی نیز برای نزدیک نمودن مخاطبان جوان رسانه ملی به الگوی اسلامی ارائه گردیده است.
21 مرداد روز جهانی جوانان حرف ‏هاي ماندگار (پندهاي اخلاقي به جوانان) اين مجموعه تلاش دارد رهنمودهايي راه‏ گشا و سازنده پيش روي جوانان قرار دهد و آنان را از ناشايستي ‏هاي اخلاقي به‌سوي فضايل و تهذيب نفس و رسيدن به كمال و قرب الهي، رهنمون سازد. اين پژوهش كوشيده است تحفه‏ اي از اخلاق و ادب، و راهبردهايي دست‏يافتني را براي رسيدن به رستگاري، ره‏ توشه جوانان قرار دهد. اين مجموعه شامل عناوين: ضرورت دوران جواني، بردباري در طاعت، معصيت و مصيبت، خويشتن‏داري، معاشرت ‏ها و مراقبت ‏ها و... است.
21 مرداد روز جهانی جوانان شور جواني و حريم ‏هاي ديني انسان هر چه به آرزوهاي خود جامه عمل مي ‏پوشاند و هر چه به كرانه خواسته ‏هايش نزديك ‏تر مي ‏شود، باز هم عطش درونش فروكش نمي کند و به‏ دنبال دست‏يابي به خواسته ‏ها، نيازها و آرزوهاي بزرگ‏تر است. البته اين حالت در آدمي، نشانه آن است كه دنيا با تمام بزرگي و زشتي ‏ها و زيبايي‏ هايش، ظرف مناسبي براي هدف ‏ها و آرزوهاي بشر نيست. اين پژوهش، با ادبياتي جوان‏ پسند و گويا، در بازنمايي اين راه سخت و شيرين، راهبري است براي رسيدن به كمال حقيقي. مهم‏ترين محورهاي آن نيز عبارت است از: تفاوت خواسته ‏ها و علت آن، پرورش روح، ارزش ‏گذاري و جهت ‏دهي به خواسته ‏ها، جواني و بالندگي روح، شور يا «جنون» جواني، خداوند دين و خالق خواسته ‏ها، دين و خواسته ‏ها، دين و دنيا، دين و آرامش گم‏شده، دين و ارزش آدمي، ارزش جواني، بلندي همت، آدمي و كوچكي دنيا، عمر كوتاه و اين همه خواسته!، نهايت آرزوها، خدا همان است كه همه در پي اويند، آفرينش انسان، روح‏ هاي بزرگ و روح‏ هاي كوچك و نشانه ‏ها، روح ‏هاي بزرگ‏تر و ساحت ‏هاي بيشتر. http://pajuhesh.irc.ir/product/book/show/id/878/book_keyword/%D8%B4%D9%88%D8%B1+%D8%AC%D9%88%D8%A7%D9%86%D9%8A+%D9%88+%D8%AD%D8%B1%D9%8A%D9%85%E2%80%8C%D9%87%D8%A7%D9%8A+%D8%AF%D9%8A%D9%86%D9%8A/current/0
30 مرداد روز بزرگداشت علامه مجلسی اسوه محدثان؛ ویژه‌نامه بزرگداشت علامه محمدباقر مجلسی علامه محمدباقر مجلسي از عالمان و محدثان بزرگ جهان تشيع بود كه با خدمات گهربارش، معارف مذهب اهل بيت(ع) را به جهان معرفي كرد. ايشان به گردآوري و تدوين كلام اهل بيت(ع) بسيار همت گمارد كه نتيجه تلاش و ابتكار او، فراهم آمدن صدها كتاب در موضوع‏ هاي گوناگون حديثي بود و «بحارالانوار» معروف‏ترين و پربارترين آنهاست. كتاب اسوه محدثان، در ده بخش، به بررسي ابعاد گوناگون شخصيت علامه مجلسي مي ‏پردازد. خاندان، فرزندان، تأليفات، زندگي علمي، اساتيد و شاگردان، كتاب‏هاي فارسي و عربي، انديشه ‏ها و نوآوري‌ها، زندگي سياسي و فرهنگي علامه، ديدگاه بزرگان (علماي قديم و جديد) در مورد علامه مجلسي، ويژگي ‏هاي اخلاقي، رحلت علامه، برخي اشعار و نثرهاي ادبي در مورد علامه مجلسي و پيشنهادهاي كلي و برنامه ‏اي از عنوان ‏هاي اين پژوهش هستند.
30 مرداد روز بزرگداشت علامه مجلسی جوانان و داستان ‏هايي از بحارالانوار داستان پيشينيان مجموعه ‏اي پر ارزش از تجربه ‏هاست كه شامل زشتي‏ ها، زيبايي ‏ها، پيروزي ‏ها و شكست ‏هاست. از سوي ديگر، تأثير روش تربيتي به شيوه داستاني بر كسي پوشيده نيست. روش داستاني، جاذبه ويژه‏اي دارد و انسان در تمام دوره‏ه اي زندگي‏ اش، تحت تأثير اين جاذبه قرار مي ‏گيرد، ولي به دليل پاكي و سادگي و لطافت ذهن و روح نوجوان و جوان، تأثيرپذيري آنها از قصه و داستان بيشتر است. در اين كتاب، با گزينش و ترجمه مجموعه ‏اي از احاديث كتاب بحارالانوار، 116 داستان‏ درباره جوان و نوجوانان ارائه شده است كه دربردارنده ‏هاي نكته ‏هاي اخلاقي و تربيتي است .
30 مرداد روز جهانی مسجد مسجد مسجدها، بازار آخرت و محل جمع ‏آوري زاد و توشه سفر بزرگ آدمي به سوي جاودانگي هستند. در مسجد، انسان خود را براي رسيدن به مقام عالي انساني و بهره ‏مندي از نعمت‏ هاي بي ‏پايان خداوندي آماده مي ‏كند. هر چند در تاريخ اسلام، مسجد افزون بر آثار و بركات عبادي و معنوي، در زمينه سياسي، نظامي، اقتصادي و حل مشكلات اجتماعي نيز نقش فعال و چشم‏گيري داشته، ولي متاسفانه در عصر حاضر از اين جايگاه فاصله گرفته است. ازاين‏رو، آبادي مساجد و حضور پرشور مسلمانان در آن و رونق و شكوفايي آن براي تقويت درون‏مايه ‏هاي فرهنگي ديني جامعه اهميت دارد. در اين كتاب، با تبيين ماهيت اصلي و واقعي مسجد، چشم‌اندازهاي شكوفايي آن در فرد و جامعه بررسي شده است. مفهوم‏ شناسي، جايگاه و تاريخچه موضوع؛ آثار فردي، اجتماعي و خانوادگي؛ اثرگذاري سازمان‏هاي مرتبط با مسجد؛ موانع و عوامل رونق و شكوفايي مسجد؛ موانع و راه ‏هاي جذب جوانان به مسجد و راه‌كارهاي پرداختن رسانه به اين موضوع، محورهای اصلی کتاب را تشکیل می‌دهند.