امیرالمؤمنین_علیهالسلام_جامع_صفات_نیک_متضاد.mp3
4.76M
●━━━━━━───────
⇆ㅤ ◁ ㅤ❚❚ ㅤ▷ㅤ ↻
|⇦• امیرالمؤمنین علیهالسلام، جامع صفات نیک متضاد
👤 مرحوم آیةالله میرزا علی #فلسفی
🆔 @balagh_ir
💠 امام علی (علیهالسلام):
🔸 «از دوستی با احمق بپرهیز؛ چرا که میخواهد به تو نفعی برساند؛ اما دچار زیانت میکند»
🌷 #اللَّهُمَّصَلِّعَلَیمُحَمَّدٍوَآلِمُحَمَّدٍ
📆 امروز چهارشنبه ۰۴ بهمن ۱۴۰۲
👈 مصادف با ۱۲ رجب ١٤٤٥
🆔 @balagh_ir
امیرالمؤمنین_علیه_السلام_دلیل_نبوت_رسول_خدا.mp3
5.61M
●━━━━━━───────
⇆ㅤ ◁ ㅤ❚❚ ㅤ▷ㅤ ↻
|⇦• امیرالمؤمنین (علیهالسلام) دلیل نبوت پیامبر (صلّی الله علیه و آله)
👤 مرحوم آیةالله میرزا علی #فلسفی
🆔 @balagh_ir
💠 تحلیل میلاد استثنایی امام علی (علیهالسلام) داخل کعبه
✍ حجةالإسلام سیّد محمّدتقی قادری
🔸 از جمله فضائل امام علی (علیهالسلام)، تولد استثنائی آن حضرت در داخل کعبه است، که نیاز به تحلیل همه جانبه دارد، تا بتوان به عظمت و فلسفه آن پی برد، از همین رو در آستانه ۱۳ رجب در چهار بخش به تحلیل میلاد خجسته آن حضرت میپردازیم؛
▫️فضایل فاطمه بنت اسد (سلاماللهعلیها)
▫️گزارش چگونگی تولد امام علی (علیهالسلام)
▫️میزان اعتبار و سندیت داشتن گزارش
▫️راز و فلسفه تولد در کعبه
🌐 مشاهده متن کامل یادداشت
#یادداشت_تبلیغی
🆔 @balagh_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💠 مجموعه #استوری ولادت امام علی (علیهالسلام)
🆔 @balagh_ir
💠 امام صادق (عليهالسلام):
🔸 «از نيکبختى مَرد، اين است كه تكيهگاه خانوادهاش باشد»
🌷 #اللَّهُمَّصَلِّعَلَیمُحَمَّدٍوَآلِمُحَمَّدٍ
📆 امروز پنجشنبه ۰۵ بهمن ۱۴۰۲
👈 مصادف با ۱۳ رجب ١٤٤٥
🆔 @balagh_ir
امیرالمؤمنین_علیه_السلام_ریسمان.mp3
3.79M
●━━━━━━───────
⇆ㅤ ◁ ㅤ❚❚ ㅤ▷ㅤ ↻
|⇦• امیرالمؤمنین (علیهالسلام) ریسمان محکم الهی
👤 مرحوم آیةالله میرزا علی #فلسفی
🆔 @balagh_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💠 کلیپ تصویری: امیرِ آفتاب
🔸 معرّفی امام علی (علیهالسلام) از ولادت تا شهادت
🆔 @balagh_ir
🗓۱۳ ماه رجب سال ۶۰ ق
🏳فوت معاویةبنابیسفیان
💠رهبرانقلاب
‼️بعضیها خیال میکنند که اگر بخواهند راجع به دوره خلفا تحلیل کنند، حتماً باید با طعن به آنها همراه باشد؛ نه، طعن به خلفا در رادیو جایز نیست. الان حرام شرعی است. داعیهی ما این است که میخواهیم انقلابمان را به دنیا صادر کنیم؛ کدام دنیا؟ در درجه اول، دنیای اسلام است که حدود چهارپنجمشان کسانی هستند که به چیزهایی به شکل مقدسات اعتقاد دارند، شما بیایید به این مقدسات اهانت بکنید؟! آیا این انقلاب صادر میشود؟! بد نیست من خاطرهیی را برای شما نقل کنم؛ هرچند که به خیلی از دوستان هم این را گفتهام. امام یک وقت در اوایل انقلاب در سخنرانیهایشان از معاویه به صورت طعنآمیزی اسم میآورند. شما میدانید که من مدتی را در بلوچستان بودم و با خیلی از علمای آنجا دوست نزدیک هستم. مردم و علمای سنی آن منطقه، معاویه را مقدس میدانند. به امام عرض کردم که در طرف شرق کشورمان، چند صد میلیون نفر معاویه را محترم میشمارند و او را خالالمؤمنین میدانند - البته بحق یا بناحق آن، مربوط به جلسهی بحث است - یعنی مسلمانان هند، پاکستان، بنگلادش و افغانستان اغلب سنی حنفیاند؛ اینها معاویه را محترم میشمارند. امام گفتند عجب، من نمیدانستم! من بعد از آن در طول این ده، یازده سال یک جملهی طعنآمیز از امام راجع به معاویه نشنیدم. من خودم در نماز جمعه راجع به جنگ صفین و سایر جنگهای امیرالمؤمنین صحبت میکنم؛ اما اهانت نمیکنم. تاریخگویی، یک حرف است؛ اهانت، حرف دیگری است. ۷۰/۱۲/۱۳
#نشربامنبع
@Jahade_tabeini
🗓۱۳ رجب سال ۲۳سال قبل هجرت
🏳ولادت مولانا امیرالمومنین(ص)
💠رهبرانقلاب
‼️شخصیت ظاهری امیرالمؤمنین (علیهالصّلاةوالسّلام) را که چشم کوتهبین ما میتواند آن را ببیند و حس کند و زیباییهای آن را ادراک کند اما ابعاد معنوی و قدسی و ملکوتی، مخصوص قدیسین و مخصوص صدیقین است، که آنها میبینند؛ و چشمهای ما توانایی ندارد که مانند اولیاءاللَّه و بندگان مقرب الهی آنها را درک کنند. امروز سالگرد ولادت یک چنین شخصیتی است و البته عید است. طلوع هر ستارهیی در آسمان تاریخ بشر برای انسانها یک عید است. ولادت هر یک از برجستگان بشریت، از اولین و آخرین، آن کسانی که راه سعادت را در مقابل مردم باز کردند و در این راه تلاش کردند، یک عید جداگانه برای انسانهاست. این عید برای مسلمین همیشگی است. ما امروز بعد از گذشت قرنهای متمادی، با این عید، با این پدیده، چگونه باید برخورد کنیم؟ اسم علی را بردن، که کافی نیست؛ خود را منتسب به او دانستن، که کفایت نمیکند؛ ما که شخصیتهای بزرگ تاریخ و پیشوایان دینی و انبیاء و اولیاء را فقط به عنوان یادگارهای تاریخی نمیشناسیم؛ اینها درسند؛ اینها الگویند؛ اینها دستگیر و راهنماىِ قدم به قدمِ زندگیاند. ما چه درسی از اینها میگیریم؟ این، مهم است. امروز امت اسلامی از امیرالمؤمنین و از وجود مکرم نبی اعظم اسلام و از دیگر بزرگانِ راه روشن الهی چه درسی را باید بگیرد؟ کدام سرمشق را در زندگی باید عمل کند؟ این، مهم است. با این نگاه، به امیرالمؤمنین باید نگاه کرد. ۸۷/۵/۱۷
#نشربامنبع
@Jahade_tabeini
🗓۱۳ ماه رجب سال ۳۶قمری
🏳انتخاب شهر فتنهخیز کوفه
🏳بعنوان مقر حکومت علوی
🏳توسط مولانا امیرالمومنین
💠رهبرانقلاب
‼️ما امروز یک جامعه اسلامی هستیم. باید ببینیم جامعه اسلامی پیامبر، چه آفتی پیدا کرد که کارش به یزید رسید؟ چه شد که ۲۰سال بعد از شهادت امیرالمؤمنین در همان شهری که او حکومت میکرد، سرهای پسرانش را بر نیزه کردند و در آن شهر گرداندند!؟ کوفه یک نقطهی بیگانه از دین نبود! کوفه همان جایی بود که امیرالمؤمنین در بازارهای آن راه میرفت؛ تازیانه بر دوش میانداخت؛ مردم را امر به معروف و نهی از منکر میکرد؛ فریاد تلاوت قرآن در «آناءاللیل و اطراف النهار» از آن مسجد و آن تشکیلات بلند بود. این، همان شهر بود که پس از گذشت سالهایی نهچندان طولانی در بازارش دختران و حرم امیرالمؤمنین را، با اسارت میگرداندند. در ظرف بیست سال چه شد که به آنجا رسیدند؟ اگر بیماریای وجود دارد که میتواند جامعهای را که در رأسش کسانی مثل پیغمبر اسلام و امیرالمؤمنین بودهاند، در ظرف چند ده سال به آن وضعیت برساند، این بیماری، بیماری خطرناکی است و ما هم باید از آن بترسیم. امام بزرگوار ما، اگر خود را شاگردی از شاگردان پیغمبر اکرم محسوب میکرد، سرِ فخر به آسمان میسود. امام، افتخارش به این بود که بتواند احکام پیغمبر را درک، عمل و تبلیغ کند. امام ما کجا، پیغمبر کجا!؟ آن جامعه را پیغمبر ساخته بود و بعد از چند سال به آن وضع دچار شد. این جامعهی ما خیلی باید مواظب باشد که به آن بیماری دچار نشود. عبرت، اینجا است! ما باید آن بیماری را بشناسیم؛ آن را یک خطر بزرگ بدانیم و از آن اجتناب کنیم. ۷۱/۴/۲۲
#نشربامنبع
@Jahade_tabeini
📸 آیت الله طبسی از خبرگزاری حوزه بازدید کرد
◻️ آیت الله نجمالدین طبسی عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم، امروز پنجشنبه ۲۸ دی ۱۴۰۲ با حضور در مرکز رسانه و فضای مجازی حوزههای علمیه کشور از هفته نامه افق حوزه و خبرگزاری حوزه بازدید کرد و در جریان فعالیتهای رسانه ای حوزه قرار گرفت.
@HawzahNews / خبرگزاریحوزه
❇️ ماجرای گفتوگوی آیتالله نجمالدین طبسی با جرج جرداق مسیحی
◻️زمانی به دیدن جرج جرداق رفته بودم. در بیروت منبر داشتم، یک هماهنگی شد که به دیدن ایشان برویم...
به او گفتم: از چه زمانی با امیرالمؤمنین(ع) آشنا شدی؟ گفت: از ۱۲ سالگی. من زیاد به ادبیات علاقه مند بودم و کتب ادبی را می خواندم. یک برادری داشتم که او خیلی ادیب بود. او به من گفت: این کتابها را دور بریز، من به تو کتاب ادب می دهم که سراپا ادبیات و سراپا ادب عرب است، مطالعه کن. او برای من نهج البلاغه آورد. هر دو مسیحی بودند.
می گوید که؛ من از آن زمان به امیرالمؤمنین(ع) علاقه مند شدم. نمیدانم گفت ۲۰۰-۳۰۰ بار نهج البلاغه را خواندم.
◻️ بعد گفتم: این کتاب را چه زمانی نوشتی؟ گفت: ۲۷ سالگی. او در سن ۲۷ سالگی ۷ جلد کتاب نسبت به امیرالمؤمنین(ع) نوشت و گلایه مند بود و می گفت که؛ ترجمه های کتابم رسا نیست. می گفت: من هیچ گاه علی(ع) را با امثال معاویه قیاس نکردم. علی(ع) مقامات علمی بالا دارد، در حالی که معاویه اصلا علمی نداشت.
◻️ گفتم: عجیب است که شما مسیحی هستید و راجع به علی بن ابیطالب(ع) کتاب نوشتید؟ او ناراحت شد و گفت آیا گمان می کنی علی علیه السلام تنها امام شیعه هست فقط و حال آنکه «علی امامٌ لکل الإنسانیه»؛ هر کسی که ادعا می کند انسان هستم، علی(ع) امام او است. «علی امامٌ لکل الإنسانیه».
متن کامل گفتوگو:
https://hawzahnews.com/xcFjg
@HawzahNews / خبرگزاریحوزه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
استاد قرائتی: در انتخابات شرکت کنید نه به خاطر این که همه مسئولان کارشون درسته
توجیه کار غلط مسئولین حماقته
تضعیف نظام جنایت است
شرکت نکردن در انتخابات خوشایند دشمن است
@BisimchiMedia
نتایج پژوهش جدید نشان داد افرادی که بیشتر روز کاری خود را در حالت نشسته سپری میکنند، در مقایسه با افرادی که در مشاغل غیرنشسته فعالیت دارند، ۱۶ درصد بیشتر در معرض مرگ زودهنگام هستند.
در مقایسه با افرادی که سر کار نمینشستند، افرادی که میگفتند بیشتر روزهای کاری خود را پشت میز میگذرانند، شانس بیشتری برای مرگ در طول پژوهش داشتند.
نتایج پژوهش کنونی نشان داد که این خطر با افزایش سن افزایش مییابد و در زنان (۲۱ درصد) بیشتر از مردان (۱۳ درصد) است.
@irwonders
محققان دانشگاه ادینبورگ انگلیس با بررسی تست ضریب هوشی خواهر و برادرهایی که از والدین یکسانی بودند، پی بردند به دلیل انگیختگی ذهنی.ای که علت آن پدر و مادر هستند، بچههای بزرگ خانواده از سطوح بالاتری از توانایی های فکری برخوردار هستند!
@irWonders
کارشناسان روسی به افرادی که عطسه نمیکنند درباره عواقب خطرناک هشدار دادند: با توقف عطسه،خطر آسیب دیدن پرده گوش، پارگی رگهای چشم، خونریزی از بینی، آسیب به سینوسها و سردرد، وجود دارد.
فشار بالا در مجاری تنفسی می تواند باعث پارگی آنوریسم مغزی شود که می تواند عواقب جبران ناپذیری به دنبال داشته باشد.
@irwonders