22.26M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 #کلیپ | لحظه ورود دکتر سعید جلیلی به بیرجند
✅ پایگاه اطلاع رسانی دکتر سعید جلیلی
@saeedjalily
9.61M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 راهبرد فشار حداکثری به ایران شکست خورد چون دولت شهید رییسی جهان را منحصر به سه کشور دنیا نمیداند
سعید جلیلی در جمع مردم بیرجند:
🔹 [دشمنان انقلاب اسلامی] برخی ضعفهای کشور را بزرگنمایی میکنند برای اینکه ملت را محکوم کنند.
🔹 امروز دشمنان ایران نمیدانند که ما ملتی داریم که ریشههای عمیق فرهنگی و دینی دارد.
🔹 این ریشهها است که ملت ایران را به جایی رسانده است که ابر قدرت دنیا بیان میکند من راهبردم فشار حداکثری است؛ اما در نهایت با شکست مواجه میشود.
🔹 شکست دشمن به این خاطر است که دولت شهید رییسی این فرصتها را باور دارد و جهان را منحصر به سه کشور دنیا نمیداند.
✅ پایگاه اطلاع رسانی دکتر سعید جلیلی
@saeedjalily
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
جلیلی: اشراف کامل به برنامه هفتم دارم
نامزد انتخابات ریاست جمهوری:
🔹چون عضو هیئت عالی مجمع تشخیص مصلحت نظام هستم بر برنامه هفتم اشراف کامل دارم
🔹بحث برنامه هفتم را کاملا دنبال کردم و بررسی کردم و مواردی که مغایرت داشت اصلاح شد.
🔹اگر کشور میخواهد پیشرفت و جهشی داشته باشد لازمه اش برنامه داشتن است.
🔹رئیس جمهور وقت؛ برنامه ششم را قبول نداشت و در آن هشت سال ۳۰ درصد از برنامه انجام شده بود.
✅ پایگاه اطلاع رسانی دکتر سعید جلیلی
@saeedjalily
جلیلی: اشراف کامل به برنامه هفتم دارم
▪️بحث برنامه هفتم را کاملاً دنبال کردم و بررسی کردم و مواردی که مغایرت داشت اصلاح شد
▪️اگر کشور میخواهد پیشرفت و جهشی داشته باشد لازمهاش برنامه داشتن است
▪️رئیسجمهور وقت برنامه ششم را قبول نداشت و در آن هشت سال ۳۰ درصد از برنامه انجام شده بود.
▪️به دلیل عضویت در کمیته هیأت عالی نظارت مجمع تشخیص مصلحت، برنامه هفتم توسعه را با دقت بررسی کردم و حتی موارد مغایرت آن را در هیأت عالی نظارت مورد بحث قرار دادیم که اصلاح شد
▪️همزمانی آغاز به کار دولت با آغاز برنامه هفتم فرصت مغتنمی است که دولت کار خود را با برنامهای مورد وفاق آغاز کند.
▪️۶ برنامه بعد از انقلاب و ۶ برنامه قبل از انقلاب داشتیم که برنامههای قبل از انقلاب اجرایی نشد
▪️در سال ۳۷ گروهی از دانشگاه هاروارد برای نوشتن برنامه دعوت میشود که برنامه آن زمان را بنویسند؛ آنها ۴ سال در ایران مستقر بودند و در سال ۴۱ کتابی تحت عنوان برنامهریزی در ایران را منتشر میکنند و چند سال بعد هم کتابی با عنوان برنامهریزی و توسعه در ایران منتشر میشود، بعد از ۶۲ سال که این کتاب را مطالعه میکنیم میبینم برخی از این مشکلات همچنان وجود دارد
▪️اینکه رئیسجمهور فقط برنامه توسعه را بخواند کافی نیست، بلکه باید به برنامه توسعه کشور اشراف داشته باشد و به مسیری که میخواهد طی کند مسلط بوده و موانع را بشناسد و بتواند موانع را رفع و برنامه را اجرایی کند.
▪️برخی بانکهای خصوصی از جیب مردم خلق پول میکنند، بعد آن را به شرکتهای زیرمجموعه خودشان و مشتریان بزرگ که لزوماً در کار تولید نیستند تسهیلات میدهند و در انتها بخشی از منابع را به عنوان تسهیلات تکلیفی پرداخت میکنند
▪️در نظام بانکداری منضبط، باید معلوم شود این پولها به چه سمتی می رود؛ آیا این تسهیلات در چارچوب اولویتهای برنامه هفتم است یا خیر؟
▪️روند و فرآیند گردش ارز در کشورها را دهها ساعت در دولت سایه مورد بررسی قرار دادیم تا چرایی بحرانها و اخلال در بازار ارز را ردیابی کنیم
▪️لازمه ثبات در بازار ارز، تعیین مصارف، منابع و اولویتهاست؛ گاهی فاصله بین تخصیص و تأمین ارز بازار را با تلاطم مواجه میکند
▪️برای داشتن اقتصاد قوی و حفظ ارزش پول ملی باید حاکمیت ریال جدی گرفته شود و برای این کار، نیازمند تعیین سازوکارهای دقیق هستیم.
▪️زمانی که پیشنویس سیاستهای کلی برنامه هفتم نوشته میشد و رهبر انقلاب هم آن را ابلاغ کردند، یکسری اهداف برای برنامه هفتم مثل رشد اقتصادی ۸ و تورم زیر ۱۰ درصد در نظر گرفته شد
▪️برخی دوستان در آن زمان این نظر را داشتند که آیا همه اینها با هم ممکن هست یا نه؟ جمعبندیمن این است که این اهداف کاملاً قابل تحقق است اما کار میخواهد
▪️اگر برنامهای برای پیشرفت توأم با عدالت باشد، منافع عدهای را به خطر میاندازد و ساکت نمیمانند
▪️ اوایل دولت آیتالله رئیسی، موضوع اتلافی که در توزیع فرآوردههای نفتی میشد را به ایشان متذکر شدیم که ۲ تا ۴ درصد ضایعات و اتلاف وجود دارد. راه حل آن یک سامانه برخط بود که آیتالله رئیسی استقبال کردند و قرار شد در برنامه هفتم بیاید.
▪️ایشان گفتند بندی را بنویسید و به مجلس بدهیم که امروز این بند در برنامه هفتم لحاظ شده اما کافی نیست.
▪️این کار مانع اسراف چند میلیارد دلاری منابع کشور میشود که در برنامه هفتم لحاظ شده اما باید پیگیری شود تا آییننامه آن نوشته و اجرا شود.
▪️حاکمیت ریال، مدیریت بازار ارز، قابل پیشبینی بودن سیاستهای اقتصادی از وظایف رئیسجمهور است که باید اجرای آنها را پیگیری کند.
✅ پایگاه اطلاع رسانی دکتر سعید جلیلی
@saeedjalily
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 جلیلی: به جای فروش نفت خام باید آن را به فراورده و صنایع پاییندست پتروشیمی تبدیل کنیم تا هم اشتغال بیشتری داشته باشیم هم ارزآوری
✅ پایگاه اطلاع رسانی دکتر سعید جلیلی
@saeedjalily
5.48M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 جلیلی: باید خانه برای مردم ساخته شود نه فقط خوابگاه
🔹برای نمونه طوری باید محل ساخت خانه جایابی شود که فرد بتواند ظرف چند دقیقه از خانهاش به محلی تفریحی برسد.
🔹ما در کشور کمبود زمین نداریم مشکل انحصارِ زمین است.
✅ پایگاه اطلاع رسانی دکتر سعید جلیلی
@saeedjalily
6.59M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 جلیلی: باید به سراغ دولت فوق هوشمند برویم یعنی به جای این که مردم سراغ دولت بروند دولت به سراغ مردم برود و نیازهای آنها را حل کند
🔹 ماشین دولت باید به حرکت دربیاید و ساختار اداری سریع شود.
🔹 بهرهوری مولفههای مختلفی مثل سرمایهگذاری و نیروی انسانی دارد و فناوری هم یکی از این مولفهها است. مدیریت درست باید بتواند این مولفهها را به سمت رشد بهرهوری ببرد.
✅ پایگاه اطلاع رسانی دکتر سعید جلیلی
@saeedjalily
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 حاکمیت ریال و مدیریت بازار ارز لوازم اجرای برنامه هفتم
«جلیلی» نامزد انتخابات ریاستجمهوری:
🔹اگر میخواهید هم کاهش تورم و هم رشد ۸ درصد را داشته باشید یک لوازمی دارد از جمله حاکمیت ریال، مدیریت بازار ارز و قابل پیشبینی بودن سیاستهای اقتصادی است و وظایف رئیسجمهور است که باید مسلط باشد تا بتواند به اهداف برنامه هفتم برسد.
🔹دولت مقتدر دولتی است که بتواند بر پولی که در کشور درحال گردش است حمکرانی لازم را داشته باشد نه اینکه سروصدا کند
🔹مصارف و منابع ارزی باید مشخص باشد. فاصلۀ تخصیص و تامین ارز برای واردکنندگان، بازار ارز را مختل میکند.
🔹واردکننده برای اینکه کارش را زود انجام بدهد قبل از تامین ارز میرود از بازار ارز میخرد. بعد از اینکه ارز گرفت میرود آن را در بازار آزاد میفروشد. این خودش بازار را دچار تلاطم میکند.
✅ پایگاه اطلاع رسانی دکتر سعید جلیلی
@saeedjalily
13.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 جلیلی: اهداف برنامه مانند رشد ۸ درصدی کاملا قابل تحقق است
🔹 البته قطعا در برابر این موضوعات برخی مانعتراشی میکنند.
🔹 نامهای به آقای رئیسی درباره اتلاف فراوردههای نفتی نوشتم که راهحل آن سامانهای برخط است. ایشان استقبال کردند و آن را به دستگاههای مربوطه ارجاع دادند و قرار شد در برنامه هفتم بیاید.
🔹 با پیگیریهای انجام شده این بند به برنامه هفتم وارد شد اما باز هم کافی نیست چرا که با پیگیری بیشتر باید برنامه اجرایی و آییننامه آن تدوین شود.
✅ پایگاه اطلاع رسانی دکتر سعید جلیلی
@saeedjalily
11.32M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 برخی بانکهای خصوصی از جیب مردم خلق پول میکنند، بعد آن را به شرکتهای زیرمجموعه خودشان و مشتریان بزرگ که لزوماً در کار تولید نیستند تسهیلات میدهند و در انتها بخشی از منابع را به عنوان تسهیلات تکلیفی پرداخت میکنند
✅ پایگاه اطلاع رسانی دکتر سعید جلیلی
@saeedjalily
🔺این ادمین کانال سپاه قدس باید توسط مقامات قضایی تحت تعقیب قرار بگیرد زیرا با اسم سپاه قدس دارد به صورت غیر قانونی از یک شخص انتخاباتی حمایت میکند و آن هم با دروغ پراکنی علیه یک نماینده دیگر.
🔹️بسیاری از مردم باور میکنند که این کانال ها مربوط به فلان نهاد نظامی است، هر ارگان یک معاونت حقوقی دارد از مقام حقوقی سپاه قدس درخواست ورود به این موضوع داریم تا برسی شود چه کسانی پشت این کانال ها هستند و در چه راستای این عمل را انجام دادند
ـــــــــــــــــــــــ
پایگاه خبری صابرین نیوز↙️
🆘@sabreenS1_official
⚠️ هشدار فوری
💢 فریب کانال های جعلی با نام سپاه، ارتش، ناجا، وزارت اطلاعات را نخورید!!!
✍ به گزارش روابط عمومی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، روابط عمومی نیروی قدس سپاه، روابط عمومی وزارت اطلاعات، روابط عمومی وزارت دفاع، روابط عمومی ارتش، روابط عمومی ناجا و تمامی قسمت ها و سازمان ها که زیرمجموعه نهادهای ذکر شده می باشند، اعلام کردند که به هیچ وجه در شبکه های اجتماعی و پیام رسان همانند تلگرام و اینستاگرام، کانال یا صفحه رسمی یا غیر رسمی نداشته و تمامی کانال ها و صفحات با این نام ها کاملا جعلی می باشند.
📌 دلیل اینکه همیشه در مورد کانال های جعلی با نام نهادهای نظامی و انتظامی و امنیتی از جمله سپاه پاسداران، سپاه قدس، وزارت اطلاعات، نوپو، ارتش، ناجا و ... تذکر دادیم این است که اولا نهادهای نظامی و انتظامی و امنیتی هیچگونه کانال در تلگرام و فضای مجازی ندارند و تنها منبع در فضای مجازی آن نهادها سایت های رسمی می باشد و هر چه کانال با این نام ها هستند جعلی هستتد و بدتر از همه اکثر آنها توسط اشخاص عادی و غیر خبرنگار و حتی گاهی مواردی که پلیس فتا دستگیر کرده بودند توسط نوجوانان زیر 20 سال مدیریت می شوند. بله آنها اخبار صحیح از رسانه ها بازنشر می دهند اما گاهی برای اینکه عضو جذب کنند و یا کسب درآمد مالی به دست بیاورند، دست به انتشار مطالب کذب و جعلی می زنند.
💢 نهادهای نظامی و انتظامی و امنیتی کشور طی چندین اطلاعیه در صدا و سیما و روزنامه ها و خبرگزاری ها و کانال های معتبر در مورد نداشتن کانال و صفحه رسمی یا غیر رسمی یا غیر وابسته، اعلام کردند.
⛔️ برای مثال کانال هایی با نام نوپو، نیروی ویژه، سپاه پاسداران، سپاه مجازی، سپاه قدس، قدس، اخبار سپاه پاسداران، اخبار نیروی قدس، اخبار وزارت اطلاعات، کانال وزارت اطلاعات، واجا، ناجا، نیروی انتظامی، پلیس فتا، ارتش، اخبار ارتش، وزارت دفاع و ..... تمامی این کانال ها جعلی می باشند.
⚠️ متاسفانه چنین کانال ها برخی از آنها توسط سرویس های جاسوسی بیگانه و سازمان منافقین خلق و ضد انقلاب و افراد خارج از کشور مدیریت می شوند و اخبار صحیح به نقل از خبرگزاری های رسمی هم منتشر می کنند، اما در مواقع خاص دست به انتشار اخبار کذب امنیتی، نظامی، سیاسی، اقتصادی که باعث تشویش اذهان عمومی و سوء استفاده رسانه های دشمن می باشد، منتشر می کنند.
❌هرگونه سوء استفاده از این عناوین پیگردقانونی دارد.
✅ این مطلب را به صورت گسترده انتشار دهید
ـــــــــــــــــــــــ
پایگاه خبری صابرین نیوز↙️
🆘@sabreenS1_official