#ماه_مبارک_رمضان
🎙 صوت جلسات 1 تا 5؛ تفسیر موضوعی قرآن کریم با موضوع #سبک_زندگی_اسلامی👆👆👆
🌺 حجه الاسلام و المسلمین دکتر رفیعی
🌱 رمضان 1442 هجری قمری
💠 http://serajnet.org/
#موقوفه_مجازی_زن_خانواده_و_سبک_زندگی
https://eitaa.com/joinchat/2018574369C2399355813
🌸
🍂🌸🍃 @woman_family
🍃🍂🌸🍃🍂🌸
✨🍃🍂🌸🍃🍂🌸✨
هدایت شده از KHAMENEI.IR
🔰 سخننگاشت | مطالبه رهبر انقلاب از نیروهای جهادی و داوطلب؛
▪️به کمک کادر درمان بروید
🔺️ حضرت آیتالله خامنهای: هم بایستی همراهی کنند. آن کسانی که اهل کمک به این کار بودند که اوایل سال گذشته، در اوّل ابتلا یک عدّهای وارد شدند و رفتند در بیمارستانها به کمک پرستارها و امثال اینها و در بیرون بیمارستانها [کمک کردند]، باز هم کسانی که آمادگی دارند داوطلبانه به این کار کمک کنند. ۴۰۰/۱/۲۵
🌒 #بهار_قرآن
🌙 @Khamenei_ir
هدایت شده از KHAMENEI.IR
38.67M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 استوری | #بهار_قرآن
🔺️ رهبر انقلاب: به نظر من اگر ما نشاط اجتماعی میخواهیم، اگر امید و شادابی و سرزندگی میخواهیم، اگر طراوت در نسلهای جوانمان میخواهیم، باید به این گزارهی ملکوتی و قرآنی ایمان بیاوریم؛ این «یَستَبشِرونَ» خیلی مهم است. «وَیَستَبشِرونَ بِالَّذینَ لَم یَلحَقوا بِهِم مِن خَلفِهِم اَلّا خَوفٌ عَلَیهِم وَ لا هُم یَحزَنون». ۹۹/۰۶/۳۱
🌙 @Khamenei_ir
هدایت شده از KHAMENEI.IR
🔰 سخننگاشت | در محفل انس با قرآن کریم؛
▪️هدایت قرآنی برای همه زندگی بشر است
🔺️ حضرت آیتالله خامنهای: قرآن به یک منطقهی محدودی از زندگی بشر اختصاص ندارد؛ هدایت قرآنی، مربوط به همهی گسترهی عظیم زندگی بشر است؛ این جور نیست که در یک بخشی انسان را هدایت کند و در بخش دیگری انسان را مهمل بگذارد و بیاعتنا عبور بکند. ۴۰۰/۱/۲۵
🌒 #بهار_قرآن
🌙 @Khamenei_ir
هدایت شده از KHAMENEI.IR
🔰 سخننگاشت | رهبر انقلاب با اشاره به سختی کار مجموعههای درمانی در مقابله با کرونا؛
▪️این کار مجاهدت فیسبیلالله است
🔺️ حضرت آیتالله خامنهای: جا دارد که انسان از مجموعههای درمانی و بهداشتی سپاسگزاری کند. این ماسک را که انسان میزند، فقط همین ماسک یک مقدار زیادی انسان را دچار مشکل میکند؛ در این هوای گرم با آن لباسهای دشوار، ساعتهای متوالی در بیمارستان یا بیرون بیمارستان کار کنند، شما ببینید چقدر کار سختی است؛ حقیقتاً این [کار] مجاهدت فیسبیلالله است و به نظر من ثواب بسیار زیادی دارد. ۴۰۰/۱/۲۵
🌒 #بهار_قرآن
🌙 @Khamenei_ir
هدایت شده از مبلغان پیشرفت(💠سطح تکمیلی۲)
استاد عالی.mp3
20.97M
🎙 #صوت
✅ نقش تواصی در تحکیم پیوند اجتماعی
👨🏫 حجت الاسلام عالی
👥 نشست گفتمان انقلاب
📆 فروردین ۱۴۰۰ | 📌 مشهد مقدس
https://eitaa.com/joinchat/2677407797C6d10668b66
بسم الله الرحمن الرحیم
پیامهایی از ادعیه روزهای ماه رمضان
پیام دعای روز هفتم: توجه به خدا و ذکر او
«اَللَّهُمَّ اَعِنِّی فِیهِ عَلَی صِیَامِهِ وَقِیَامِهِ وَجَنِّبْنِی فِیهِ مِنْ هَفَوَاتِهِ وَآثَامِهِ وَارْزُقْنِی فِیهِ ذِکْرَکَ بِدَوَامِهِ بِتَوْفِیقِکَ یَا هَادِیَ الْمُضِلِّینَ؛
بار خدایا! در این روز مرا بر روزه و نماز یاری کن و از لغزشها و گناهان این روز مرا دور گردان و یاد خود را همیشه روزیام کن، به سازگاری توای راهنمای گمراهان!»
توجه به خداوند باعث آرامش انسان در تمامی لحظات میشود و یاد خدا اطمینان و قوت قلب به همراه میآورد: «اَلَا بِذِکْرِ اللهِ تَطْمَئِنُّ الْقُلُوبُ». (1)
در دعاهای امام حسینعلیهالسلام نیز این موضوع به چشم میخورد. ایشان با بروز مشکلات عدیده خدا را اینگونه میخواند:
«یا عُدَّتِی عِنْدَ شِدَّتِی وَیَا غَوْثِی عِنْدَ کُرْبَتِی، اُحْرُسنِی بِعَیْنِکَ الَّتِی لَا تَنَامُ وَاکْفِنِی بِرُکْنِکَ الَّذِی لَا یُرَامُ وَارْحَمْنِی بِقُدْرَتِکَ عَلیَّ فَلَا اَهْلِکُ وَاَنْتَ رَجَائِی؛ (2)
ای قدرت و توان من هنگام شدت مشکلات وای فریادرس من هنگام سختی! مرا به چشمت که خواب در آن راه ندارد، حفظ فرما و به پناهت که مورد تجاوز قرار نمیگیرد، پناهم ده. به قدرتت به من رحم کن. پس من هلاک نمیگردم، تا زمانی که امیدواریم به تو است.»
حضرت در صبح عاشورا، آنگاه که دشمن طبل جنگ میزد، به درگاه الهی عرض نمود:
«اللَّهُمَّ أنْتَ ثِقَتِی فِی کُلِّ کَربٍ وَأنْتَ رَجَائِی فِی کُلِّ شِدَّةٍ وَأنْتَ لِی فِی کُلِّ أمْرٍ نَزَلَ بِی ثِقَةً وَعِدَّةً... فَأنْتَ وَلِیُّ کُلِّ نَعْمَةٍ وَصَاحِبُ کُلِّ حَسَنَةٍ وَمُنتَهَی کُلِّ رَغبَةٍ؛ (3)
پروردگارا! تو در هر غم و اندوه، پناهگاه من و در هر پیشامد ناگوار، مایة امید من هستی و در هر حادثهای، تکیهگاه و سلاح منی؛... پروردگارا! تو ولی نعمت و صاحب هر نیکی هستی و آخرین آرزویی.»
از ویژگیهای حضرت امام خمینیرحمهالله که از این حیث بینظیر یا کم نظیر بودند، آرامش و اطمینان ایشان و قوت قلب خدادادی ایشان بود که از توجهش به خدا و ذکر دائمی حکایت داشت. اصلاً وحشت و اضطراب قلب از ایشان دیده نشد و در هیچ موردی متزلزل نشدند؛ بلکه در انجام وظیفة شرعی خود تصمیم جدی میگرفتند و آن را پیگیری میکردند و چون دیدند خطر جدی برای اصل و ریشة اسلام پیش آمده، برای خدا قیام نمودند. فرازی از سخنان ایشان در مسجد اعظم ـ پس از مراجعت از بازداشت اوّل ـ که همة حضار شنیدند، این بود: «و الله! هنگامی که مرا میبردند به طرف تهران، خوف و وحشتی در دل نداشتم و ترسی در دل من نبود؛ بلکه مأمورانی که مرا میبردند مضطرب و خوفناک بودند و من آنها را تسلی میدادم.» از قرار مسموع، شبی که برای بازداشت امام، مأموران به خانة ایشان ریخته بودند و با لگد به در اتاق زده بودند که در شکسته شده بود، ایشان بیرون آمده و فرموده بودند: این وحشیگریها چیست؟ شما مگر وحشی هستید؟ صبر کنید من لباسهایم را بپوشم، خودم میآیم.» (4)
(1). رعد / 28.
(2). نور الابصار، الشبلنجی، بیروت، دار الکتب الاسلامی، بیتا، ص 146.
(3). الارشاد، شیخ مفید، قم، مکتبة بصیرتی، بیتا، ج 2، ص 96.
(4). صحیفه دل،جمعی از نویسندگان، مؤسسه تنظیم و نشر آثار امام خمینی)، ص 36؛ به نقل از: حجت الاسلام والمسلمین حسین نقوی اشتهاردی.
https://eitaa.com/hejrat_ir (ايتا) 🇮🇷🌸
#رمضان - پیام دعای روز هفتم