هدایت شده از کانال رسمی طرح ولایت دانشجویی
🔸 مراسم بزرگداشت آیتالله علامه محمدتقی مصباح يزدی
🔹 ویژه دانش آموختگان طرح ولایت و دانشجویان خواهر دانشگاه ها
🔸 به همراه اکران مردمی «مستند آن زمستان»
👤سخنران: حجت الاسلام و المسلمین الهی راد (از اساتید موسسه امام خمینی ره)
📅 تاریخ: پنجشنبه ٩ دی ماه ١۴٠٠
⏰ زمان: ساعت ۱۵ الی ١٧
📍 مکان: بلوار امین خیابان جمهوری سالن همایش دانشگاه معارف اسلامی
#اطلاعیه
#مصباح_عزیز
#بسیج_دانشجویی
#طرح_ولایت
🆔 @tvelayat_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️اصلا چرا انقلاب کردیم؟
🔻فتنه فقط سال ۸۸ بود بعد تمام شد؟
حکمرانی مردم .mp3
5.7M
📻 حتماً گوش کنیم | اصلی ترین چالش حکمرانی اسلامی، آیت الله سید محمد مهدی میرباقری (عضو مجلس خبرگان رهبری)
🔻مهمترین چالش در مرحله دولت اسلامی :
+ بر اساس بیانیه گام دوم، مهمترین چالش حکمرانی، اصلاح دستگاه های تصمیم ساز است. نفوذ سیاسی فهمش آسانتر از نفوذ فرهنگی است. اگر فرهنگ حاکم بر دستگاه محاسباتی، سکولار و عرفی و مادی بود، حکمرانی در مرحله تصمیم گیری، مادی تصمیم خواهد گرفت.
+ مهترین بخش در تصمیم سازی، سطح برنامه ریزی است. چرا که طرفداران جریان انقلاب حداکثر در سیاست گذاری حضور دارند لکن الگوهای برنامه ریزی عمدتاً به جریان توسعه غربی واگذار شده است و آن ها با مبانی غربی برنامه می نویسند و یک شورای نگهبانی برای تطبیق با مبانی شما درست میکنند!
🔻مهمترین چالش در مرحله ی جامعه اسلامی:
+ مشارکت عمومی در جهت اسلامی شدن جامعه باید افزایش یابد و نباید مشارکت مردم در حد نظارت و انتخابات باقی بماند. مردم باید در تصمیم گیری و تصمیم سازی حضور پیدا کنند. این مدل آرام آرام دولت مردم را شکل خواهد داد و جامعه اسلامی شکل خواهد گرفت.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥معذرت میخوام...
✍استاد عالی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اینجا محل برگزاری مسابقه قهرمانی بوکس در ترکیه ست.
هر ورزشکار موقع ورود به سالن لباس و موزیک مخصوصی برای خودش انتخاب میکنه..
ببینید ورزشکار ایرانی چه موسیقی و لباسی رو انتخاب کرده
✳️ قدم اول
✍ کنار آیت الله بهجت بودیم. یکی از حضار گفت: «حاج آقا یک نصیحتی بفرمایید استفاده کنیم.» آقای بهجت سرش پایین بود. این جمله را که شنید سرش را بالا آورد و فرمود: «از آنچه تا الان یاد گرفتهای، استفادهی لازم را کردهای؟!» سپس ادامه داد: «شما بحمدالله همه #نماز میخوانید ولی آیا واقعا از نظر نفسانی و معنوی از این نماز که عمود دین و مایهی تقرب به خداست بهرهی کافی را بردهاید؟ آیا آثار آن را در نفس خود احساس میکنید؟ زمانی که محضر استادمان آقای قاضی مشرف میشدیم، به ما اینگونه میفرمودند. ما هم معنای این نکته را خوب نفهمیدیم مگر پس از ریاضتها و تأملهای فراوان. باید قدم_اول را با صدق و صفا بردارید. بهترین چیز برای شروع همین نماز است. قدم دوم را اگر نمیدانستید، خدای متعال کسی را با لطف و کرم خود میفرستد تا به شما یاد دهد.»
📚 برگرفته از کتاب استاد | صد روایت از زندگی آیت الله قاضی طباطبایی ص ۱۱۵
هدایت شده از حمید رسایی ✔️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
روح مرحوم دکتر زارعی شاد باشد که با اشک غیرت خود در روز تصویب ۲۰ دقیقهای طرح مرتبط با برجام، جریان دوپهلو درون نظام را بیآبرو کرد.
توضیحات مرحوم علیاصغر زارعی در این گفتگوی کوتاه، سند دیگری است بر اینکه ادعاهای علی لاریجانی در نامه به شورای نگهبان درباره جلسهای که طرح مرتبط با برجام در ۲۰ دقیقه تصویب شد، درست نیست!
برای تحلیل بهتر موضوع، روی لینکهای زیر بزنید و یادداشت، فایل صوتی و تصویری ضمیمه را مرور کنید:
eitaa.com/rasaee/5273
eitaa.com/rasaee/5277
eitaa.com/rasaee/5279
🔺صفحات مجازی حمید رسایی🔻
eitaa.com/rasaee
T.me/www_rasaee_ir
instagram.com/rasaee.ir
twitter.com/hamidrasaee
هدایت شده از نوشتههای مهدی جمشیدی
🔻عبور از خروش به خاموشی:
«فرورفته در مرداب» یا «ایستاده در معرکه»؟!
مهدی جمشیدی
[1]. دوست دارم که نباشم؛ نه در میدان، بلکه در «دنیا». طعمش در کامم، شیرین نیست. محاسبات و معادلات اینچنینی، آزارم میدهد. کافیست بودن و زیستن و نگاشتن و دفاعکردن. چرا زمان «سفر» فرا نمیرسد؟ از زندان جَستن و در آسمان پریدن ...
[2]. رهبر انقلاب میگوید «جهاد تبیین» و «جهاد روایت». نه این بار، که همیشه گفته است. اما میدان تبیین و روایت، یا رونق و نشاطی ندارد، یا در بعضی ساحتها خالی و بینیرو است. اگر دوستان انقلابی میآمدند و نقش فعّال ایفا میکردند، ضرورت نداشت که من، اینهمه شمشیرم از نیام بیرون باشد و فریاد بزنم، اما افسوس که نیستند و نمیگویند و نمینویسند. چه کنم؟ من نیز «سنگر روایت» را خالی کنم تا دشمن، بیشتروبیشتر پیشروی کند؟ چه میکنند؟ مشغول چه هستند که مهمّتر از این است؟! چرا حاضر نیستند هزینه بدهند؟! چرا صراحت انقلابی ندارند؟! چرا خاموشند؟! چرا با لکنت و در پرده سخن میگویند؟! و چرا مرا بر اساس خویش، قضاوت میکنند؟!
[3]. و «تنها» هستم. همانند همیشه، بلکه بیش از همیشه. در اینجا و در آنجا. این محفل پژوهشی نیز برایم «غربتکده» است؛ صریح یا در لفافه، مشفقانه یا خصمانه، بسیارند کسانی که مرا انکار و ملامت میکنند و خطّ بطلان بر کارنامهام میکِشند. مرا به اتهامزنی و نیّتخوانی و سیاستزدگی و جناحبازی و سوگیری و غیرعلمیبودن و تندروی و بیاخلاقی و سطحینگری و بیسوادبودن و تنگنظری و طرد و نفی و ... متهم میکنند و بدین طریق، شخصیّتم را لگدمال برچسبهای خودساخته کردهاند. نه همدلی در میان است و نه همزبانی. غریبم، اما دستکم، غریبنوازی هم نمیکنند. جامۀ دین بر تن دارند، اما دیانتشان «علوی» نیست، «حسینی» نیست، «انقلابی» نیست. اهل «جنگ» و «جهاد» و «ایستادن» و «مقاومت» نیستند. «زندگی» میکنند نه «مبارزه». فضای غالب و مسلّط، اینگونه است و این فضا، شکنجهام میدهد.
[4]. گمان نمیکنم اعتباری داشته باشم و یا اگر داشته باشم، چیزی از آن باقی مانده باشد، اما میدانم که باید هر آنچه که دارم را برای خدا بدهم و برای خویش، هیچ نخواهم؛ هیچ. اندوختۀ من، رضای الهی است نه شخصیّت و وجاهت و اعتبار و منزلت. به اعتباریّاتِ اینجایی دلبستن و بر غیرخدا تکیه کردن و حسابِ دنیایی گشودن، بس خطاست. ذخیره کنم برای چه زمانی و برای چه کاری؟! حججی سر داد و ما به نظاره نشستیم. کیسۀ منافع و مطامعِ دنیوی خویش را چسیبدهایم و انقلاب را برای خویش میخواهیم. «سفرۀ انقلاب» برای شما و «سنگر انقلاب» برای ما! من میخواهم برای «ایمان» خویش، «جان» بدهم نه اینکه از آن «نان» بخورم.
[5]. من «علم» را برای «علم» نمیخواهم؛ من علم را برای «اسلام» و «انقلاب» میخواهم، و صد البتّه این خواستن، خلافِ ذاتِ حقیقتگرای علم نیست؛ چراکه اسلام و انقلاب نیز، حقیقتند، بلکه عالیترینِ حقایقند. «سیاست» و «صراحت» و «عینیّت» و «میدانیبودن» به این معنا، دغدغۀ من است. اگر میان «علم» از یک سو، و «اسلام» و «انقلاب»، فاصله افکنیم و این دو ساحات را از یکدیگر تفکیک کنیم، جز این است که بر مدار سکولاریسم قدم نهادهایم؟! و چه تناقضها در دل و جان ما نهفته است که ناآگاهانه بر زبان میآوریم.
[6]. آیتالله مصباح! از شما و از مطهریِ شهید آموختهام که باید نفاق و التقاط را شناخت و بر آنها تاخت. هویّت من، همان است که دست تدبیر و تعلیمِ شما، طرّاحی کرد. از شما «خطّ» گرفتهام و شما، سرمشقِ خطاطیهای معرفتیام بودهاید. از فاصلهها و خطاها آگاهم و قصد قیاس ندارم، بلکه سخنم این است که در حواشیِ همان راهم. اگر بدانی چه بیاندازه، دلتنگت هستم؛ و مگر پس از تو، دلی برایم مانده است؟! بااینحال، میدانم که هستی. بودنت را احساس میکنم. همان کردم که خواسته بودی و این خطّ، تا پایان من، ادامه خواهد داشت. عزیزتر از جان، فدایت شوم.
https://eitaa.com/sedgh_mahdijamshidi
هدایت شده از حمید رسایی ✔️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.
♻️ ای سالار، ای فوکل نارنجی، ای پیراهن خردلی پوش، ای استاندار
جناب #استاندار! ای کاش به جای آن که از #چاپلوسی ذوقزده شوید و در برابر #متملق دست به سینه بگذارید، به توصیه حضرت محمد(ص) عمل میکردید که فرمودند: به صورت چاپلوسان خاک بپاشید.
🔹 نکته: خاک پاشیدن به صورت افراد، رسمی بوده است که در بین اعراب آن زمان وجود داشته و نشانه پست دانستن و ملامت رفتار و اقداماتی بوده که مردم آن رفتارها را ننگآمیز و شایسته نکوهش میدانستهاند؛ مانند خاک پاشیدن مردم به چهره لشکریان شکستخوردهای که از معرکهها میگریختند و به شهرهایشان وارد میشدند.
گویی فرد متملق نیز از سختیهای تلاش و جهاد واقعی برای کسب ثروت یا منزلت گریخته و به کجراهه چاپلوسی و کسب آسان آن بدون مواجهه با مشکلات و مصائب و سختیهای موجود در راه آن روی آورده است!
جامعهای که به چاپلوسی مهلت و به متملق، مجال و میدان بدهد، با دست خود گور همه ارزشهایش را کنده و این است که پیامبر اکرم(ص) چنین سخت و غیر منعطف با آن برخورد میکند.
🔺صفحات مجازی حمید رسایی🔻
eitaa.com/rasaee
T.me/www_rasaee_ir
instagram.com/rasaee.ir
twitter.com/hamidrasaee
هدایت شده از حمید رسایی ✔️
33.62M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
.
♻️ ۹ دی چرا خلق شد
حمید رسایی: دوازده سال از حماسه ۹ دی گذشته و بسیاری از جوانان امروز و حتی بسیاری از ما آن روز و چرایی به وجود آمدنش را فراموش کردهایم!
در این کلیپ ۲۰ دقیقه گوشهای از حوادث عاشورای سال ۸۸ به تصویر کشیده شده که در دی ماه سال ۸۸ رخ داد و حماسه ۹ دی را به دنبال داشت. جنایتی که هشت ماه مورد حمایت سرگرده منافقین در فرانسه و موسوی، کروبی، خاتمی و هاشمی رفسنجانی در تهران قرار گرفت و سکوت برخی اصولگرایان آن روز را به دنبال داشت.
مستند "بازخوانی فتنه سبز اموی" کاری از دفتر جریان شناسی تاریخ معاصر است که در سال ۹۰ توسط هفتهنامه ۹ دی منتشر شد.
امیدواریم صدا و سیما در دوره مدیریت جدید در سالگرد این ایام، فقط به پخش راهپیمایی ۹ دی اکتفا نکند و بازخوانی دقیق کودتای سال ۸۸ را در دستور قرار دهد.
🔺صفحات مجازی حمید رسایی🔻
eitaa.com/rasaee
T.me/www_rasaee_ir
instagram.com/rasaee.ir
twitter.com/hamidrasaee
هدایت شده از حمید رسایی ✔️
rasaee 931009 n.mp3
13.29M
🔰نطقی که بیت فتنه را لرزاند
نطق کوبنده حمید رسایی همزمان با یوم الله ۹ دی در مجلس/ این نطق، شکایت خانوادگی هاشمی از رسایی را بدنبال داشت! 📢 گوش کنید.
🔺صفحات مجازی حمید رسایی🔻
eitaa.com/rasaee
T.me/www_rasaee_ir
instagram.com/rasaee.ir
twitter.com/hamidrasaee
هدایت شده از حمید رسایی ✔️
.
♻️ چرا برخی میخواهند ۹ دی فراموش شود
🔰حمید رسایی: چرا عده ای از کنار حادثه تاریخ ساز ۹ دی با سکوت می گذرند، چرا در رسانه های خود درباره این روز نمی نویسند و به آن نمی پردازند حتی از بزرگداشت آن عصبانی اند و تلاش می کنند این روز فراموش شود؟! برای پی بردن به ریشه این عصبانیت، چاره ای نیست جز اشاره به یک واقعه تاریخی!
🔸در تاریخ اسلام حادثه شادی آفرینی مانند میلاد النبی اتفاق افتاده و در مقابل نیز حادثه تلخی همچون ارتحال نبی مکرم اسلام دلها را آزرده کرد اما همه شاهدیم، آنها که پس از ارتحال پیامبر ، انحرافی بزرگ در راه ایشان ایجاد کردند، هر ساله چند روز را به جشن و سرور برای میلاد النبی اختصاص می دهند و بر روی منابر و در رسانه های خود این روز را پاس می دارند ولی همین جماعت وقتی به بیست و هشتمین روز ماه صفر - که سالروز ارتحال نبی مکرم اسلام است – می رسند، در هیچ یک از منابر و مساجد و رسانه های خود، نام و یادی از پیامبر اکرم برده نمی شود. در حقیقت در میان چند میلیارد مسلمانی که در این کره خاکی زندگی می کنند، این تنها شیعیان هستند که علاوه بر میلاد النبی، در سالروز ارتحال نبی مکرم اسلام با تمام وجود از پیامبرشان و راه ایشان یاد می کنند. اما چرا؟
🔸علت مشخص است ، وقتی بر روی منابر از ارتحال پیامبر سخن بگویند، قطعا مردم از علمای خود می پرسند که آیا پیامبر ما برای اداره جامعه اسلامی بعد از خود، مدلی تعیین نکرده است؟ آیا پیامبر اسلام در باره جانشین خود سخنی نفرموده؟ و صدها سئوال دیگر که در طول تاریخ بعضا اذهان مسلمانان را آزرده است. طبعا پرداختن به این روز یعنی پرداختن به این سئوالات، اگر بیست و هشتم صفر یادآوری شود، باید به حوادث قبل از ارتحال پیامبر نیز پرداخته شود، از ممانعتی که برخی صورت دادند و نگذاشتند پیامبر اسلام وصیت خود را مکتوب کند و در سخنی توهین آمیز، وقتی رسول خدا قلم و کاغذ طلب کردند تا وصیتی بنویسند که عمل به آن، جامعه اسلامی را از گمراهی باز می داشت، ادعا کردند که پیامبر خدا تب دارد و هذیان می گوید و ادعا کردند که قرآن برای ما کافی است!؟
🔸با همین مقدمه روشن خواهد شد که چرا برخی از شخصیت ها و خواص بی بصیرت و مردود فتنه سال ۸۸ از یادآوری یوم الله ۹ دی ناراضی ، ناراحت و عصبانیند. بزرگداشت این روز یعنی یادآوری نامه های بدون سلام والسلام، یادآوری دعوت مردم به خیابانها برای اغتشاشگری در زیر پل کالج، یاداوری به اتش کشیدن هیات حسینی و مسجد لولاگر، یادآوری ضرب و شتم و به شهادت رساندن بسیجی و نیروی انتظامی، یادآوری راه اندازی ستاد اصولگرایان حامی موسوی، یادآوری تبریک به موسوی در روز انتخابات، یادآوری اموال دانشگاه آزاد که برای شعله ورتر کردن آتش فتنه سوخت، یادآوری نماز جمعه ای که دختر و پسر دست در دست هم نماز خواندند و برخی از آنها با کفش قامت بستند، یادآوری حمایت دشمنان امام و انقلاب از جبهه ای که برخی در راس آن بودند و نتوانستند خود را بیرون بکشند،
یادآوری عملکرد آقازاده فراری ای که بیش از دو سال است به انگلیس پناهنده شده و ...
🔸بدون تعارف برخی نمی خواهند مقدمات کودتای سال ۸۸ به مردم یادآوری شود، چون خودشان در این کودتای شکست خورده نقش داشتند. برخی نمی خواهند یوم الله ۹ دی به مردم یادآوری شود، چرا که ۹ دی یعنی یادآوری مواضع دوپهلوی این جماعت، ۹ دی یعنی یادآوری سکوت این جماعت، ۹ دی یعنی یادآوری محافظه کاری این جماعت و سواری دادن اینها به فتنه گرانی که مسجد را سوزاندند، پایگاه بسیج را به آتش کشیدند، به عزای حسینی حمله کردند و شعار نه غزه نه لبنان جانم فدای ایران سر دادند!
🔸يريدُونَ أَنْ يُطْفِؤُا نُورَ اللَّهِ بِأَفْواهِهِمْ وَ يَأْبَي اللَّهُ إِلاَّ أَنْ يُتِمَّ نُورَهُ وَ لَوْ کَرِهَ الْکافِرُونَ / آنها می خواهند نور خدا را با دهان خود خاموش کنند ولی خدا جز این نمی خواهد که نور خود را کامل کند ، هر چند کافران ناخشنود باشند! (سوره توبه 32)
🔺صفحات مجازی حمید رسایی🔻
eitaa.com/rasaee
T.me/www_rasaee_ir
instagram.com/rasaee.ir
twitter.com/hamidrasaee
هدایت شده از حمید رسایی ✔️
چرا برخی از شخصیت ها و خواص بی بصیرت و مردود فتنه سال ۸۸ از یادآوری یوم الله ۹ دی ناراضی ، ناراحت و عصبانیند. بزرگداشت این روز یعنی
یادآوری نامه های بدون سلام والسلام،
یادآوری دعوت مردم به خیابانها برای اغتشاشگری در زیر پل کالج،
یاداوری به اتش کشیدن هیات حسینی و مسجد لولاگر،
یادآوری ضرب و شتم و به شهادت رساندن بسیجی و نیروی انتظامی،
یادآوری راه اندازی ستاد اصولگرایان حامی موسوی،
یادآوری تبریک به موسوی در روز انتخابات،
یادآوری اموال دانشگاه آزاد که برای شعله ورتر کردن آتش فتنه سوخت،
یادآوری نماز جمعه ای که دختر و پسر دست در دست هم نماز خواندند و برخی از آنها با کفش قامت بستند،
یادآوری حمایت دشمنان امام و انقلاب از جبهه ای که برخی در راس آن بودند و نتوانستند خود را بیرون بکشند،
یادآوری عملکرد آقازاده فراری ای که بیش از دو سال است به انگلیس پناهنده شده و ...
بدون تعارف برخی نمی خواهند مقدمات کودتای سال ۸۸ به مردم یادآوری شود، چون خودشان در این کودتای شکست خورده نقش داشتند.
🔺صفحات مجازی حمید رسایی🔻
eitaa.com/rasaee
T.me/www_rasaee_ir
instagram.com/rasaee.ir
twitter.com/hamidrasaee
هدایت شده از پرسمان
9dey.pdf
6.54M
👆👆👆👆👆👆👆👆👆👆
👏 #متن_کتاب_حماسه_۹دی به صورت پی دی اف
با سلام و عرض تسلیت ایام الحزن شهادت سردار و شهادت مادرمان فاطمه زهرا (س)و هفته بصیرت و حماسه نهم دیماه لطفا پس از مطالعه pdfجواب سوالات نهم دیماه را به ایدی کانال ارسال و از جوایز ارزنده آن که
یک نفر اول ۱۰۰هزراتومان
نفر دوم ۷۰هزارتومان
نفر سوم تا پنجم شارز ۱۰ هزارتومانی
برنده شوید
🌹 هر آنچه از اخبار روز و پاسخ به شبهات فضای مجازی میخواهید:🌹
#سردارسلیمانی
#شهادت
#فاطمیه
پرسمان
#ارسال_سوالات_شبهات_به
🆔@Cv56mn
┄═❁๑🍃๑🌺๑🍃๑❁═┄
@porseman_313
┄═❁๑🍃๑🌺๑🍃๑❁═┄
16904-fa-basirat-afzayi.pdf
1.78M
🔰#کتاب_مناسبتی🔰
📚عنوان: بصیرت افزایی رمز و راز ولایت پذیری و سعاد
✍️نویسنده: علی بابایی
📖موضوع :
📕تعداد جلد : ۱ جلد
📆به مناسبت 9 دی روز بصیرت #بصیرت #9_دی
┈••••✾•📚📚📚•✾•••┈
💢 کتابخانه مجازی مدرسه علمیه فاطمه الزهرا قوچان
🆔 https://eitaa.com/hozeh_library/
هدایت شده از کانال میز معارف
28513901206.pdf
1.08M
✅#مقاله
💡عنوان: {حضرت فاطمه زهرا، الگوی بصيرت در ولايتمداری}
📑چکیده: رفتار شناسي حضرت صديقه طاهره در جامعه و نحوه برخورد ايشان در موقعيت هاي مختلف، راهنمايي مفيد در حوزه بصيرت مي باشد. در اين مقاله كه به روش اسنادي انجام گرفته، سعي بر آن بوده تا سيره فاطمه به عنوان يك الگو در زمينۀ بصيرت از منابع يعني قرآن و سنت و منابع روايي استخراج گردد. در واقع، مساله اصلي اينست كه حضرت فاطمه از چه روشي براي بصيرت سازي و تبيين جايگاه ولايت در جامعه استفاده فرموده است.
🔰میزمعارف
@mizemaaref
هدایت شده از کانال میز معارف
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 حضرت زهرا برخوردار از همه فضائل اخلاقی
🎙 آیت الله العظمی مظاهری
#فاطمیه
🔰میزمعارف
@mizemaaref
هدایت شده از کانال میز معارف
34-Se-nokte-az-hazrate-zahra(www.rasekhoon.net).mp3
4.92M
🎥 سه نکته از حضرت زهرا(سلاماللهعلیها)▪
سخنران: حجت الاسلام ناصر رفیعی
🔰میزمعارف
@mizemaaref
هدایت شده از کانال میز معارف
فاطمه سلام الله و دفاع از ولایت.pdf
489K
✅#مقاله
💡عنوان: {فاطمه سلام الله علیها و دفاع از ولایت}
✍🏻دکتر قاسم بستانی
📑چکیده:
فاطمه سلامالله علیها تربیت شده پیامبر است. ویژگی های ممتازش او را مقامی والا بخشیده است. در این مقاله سعی میشود ابعاد فعالیتهای ایشان در خصوص ماجرای خلافت و جانشینی پس از پیامبر اکرم ترسیم شود. در نهایت آشکار میگردد که ایشان از هیچ اقدامی برای رساندن حق خلافت به محقِ آن، یعنی علی علیه السلام فروگذاری نکرده اند.
#فاطمیه
🔰میزمعارف
@mizemaaref
هدایت شده از کانال میز معارف
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅ پادکست زیبای بصــــیرت
📆 به مناسبت فرارسیدن یوم الله 9 دی
🎙 استاد منظوری امام زاده
🔰میزمعارف
@mizemaaref