انقلاب اسلامی-انقلاب تمد نساز- دانشگاه ایرانی- دانشگاه تمد نساز.pdf
323.8K
✅#مقاله
💡عنوان: {انقلاب اسلامی، انقلاب تمدن ساز؛ دانشگاه ایرانی، دانشگاه تمدن ساز}
✍🏻 محمدباقر خرمشاد
علی آدمی
📑 چکیده:
با ظهور انقلاب مبتنی بر اسلام و شکل گیری حکومت دینیِ برآمده از مردم، گفتمان تمدنی ایرانی و اسلامی در قالب تمدن نوین برخاسته و آمیخته از این دو تمدن احیا شد و ایران انقلاب اسلامی، در عمل به احیاگر فرهنگ و تمدن اسلامی و ایرانی تبدیل گردید.
🔹این مقاله بر این موضوع تأکید دارد که ایران انقلاب اسلامی، قطعاً یکی از نیروهای تعیین کننده و تأثیرگذار در این حوزه تمدنی بوده و در احیا و پیشبرد آن در عصر جدید نقش تعیین کننده ای داشته و برای مقاومت و سرپا ماندن در برابر غربِ انسان محور و ماده باور چاره ای جز تمدنی اندیشیدن و تمدنی عمل کردن ندارد.
🔰میزمعارف
@mizemaaref
آینده انقلاب اسلامی و منازعات آینده جهان.pdf
614.3K
✅#مقاله
✅#مکمل_دروس_معارف
🖇#انقلاب_اسلامی
💡عنوان: {آینده انقلاب اسلامی و منازعات آینده جهان}
✍🏻 محمدرحیم عیوضی
📑 چکیده:
🔹نياز به چشم انداز از اين حيث حايز اهميت است که انقلاب اسلامي نه تنها در عرصه داخلي تاثير گذار بوده، بلكه بازتاب ها و اثرات فراواني را بر مناسبات بين المللي بر جاي گذاشته و باعث ايجاد تغييراتي در نوع نگرش ها، ساختارها و شكل گيري جريان هاي فكري در سطح بين الملل شده که اين چالش ها به نوبه خود زمينه اي براي ايجاد فرصت و يا تهديدي براي انقلاب فراهم آورد و مبنايي براي فهم ما از منازعات آينده ايران شد.
لذا سوال اساسي اين است که انقلاب اسلامي با ماهيت ديني و رويکرد جهاني خود و شرايط ويژه اي که در اين سه دهه در قبال مسايل منطقه اي و جهاني به دست آورده است در آينده با چه چالش هايي مواجه خواهد بود.
#دهه_فجر
🔰میزمعارف
@mizemaaref
بازتاب انقلاب اسلامی ایران در نظریه های انقلاب.pdf
1.04M
✅#مقاله
✅#مکمل_دروس_معارف
🖇#انقلاب_اسلامی
💡عنوان: {بازتاب انقلاب اسلامی ایران در نظریه های انقلاب}
✍🏻 محمدباقر خرمشاد
📑 چکیده:
🔹نویسنده بازتاب این #انقلاب را در دو حوزه پی می گیرد: بازتاب انقلاب اسلامی ایران در نسل سوم تئوری های انقلاب و مهم تر از همه تولد و شکل گیری نسل چهارم نظریات انقلاب، نظریاتی که نقطه عزیمت آن ها و منشا شکل گیری شان انقلاب اسلامی ایران است. این رهیافت های چهارگانه نوین برخاسته از انقلاب اسلامی ایران عبارتند از: رهیافت های فرهنگی (که قائلان فراوانی دارد)، رهیافت انقلاب های اجتماعی جهان سومی جان فوران، رهیافت معنویت گرایانه میشل فوکو و بالاخره رهیافت ماورای طبیعت گرایانه یا عرفانی لیلی عشقی. در متن پیش رو این چهار رهیافت به طور نسبتا مفصل و گویا توضیح داده می شود.
🔹به این ترتیب این مقاله علاوه بر مقدمه و نتیجه گیری دارای دو بخش اصلی با عناوین نظریه های انقلاب قبل از وقوع انقلاب اسلامی ایران،که شامل آثار کلاسیک و آثار و نظریات مدرن می گردد، و نظریه های انقلاب بعد ازانقلاب اسلامی ایران می باشد که خود دارای دو زیر مجموعه تجدید نظر تعدادی از نظریه پردازان نسل سوم در تئوری های خویش و تولد نسل چهارم تئوری های مدرن انقلاب می باشد.
#دهه_فجر
🔰میزمعارف
@mizemaaref
🔰فایل Pdf تدریس و ارائه کتاب جهاد تبیین در اندیشه حضرت آیتالله العظمی خامنهای[مدظله]
📚این کتاب به تازگی منتشر شده است.
🔶 در این فایل کلیات و عنوان مباحث و سرفصلهای موضوع جهاد تبیین ذکر شده است.
آینده انقلاب اسلامی در اندیشه شهید مطهری.pdf
637.7K
✅#مقاله
💡عنوان: {آینده انقلاب اسلامی در اندیشه شهید مطهری}
✍🏻 سید رضا زمانی
📑 چکیده:
🔹در انديشه شهيد مطهري، آينده مطلوب انقلاب اسلامي طراحي شده است. ايشان با محور قراردادن اسلام و ارزش هاي اسلامي، تداوم، استمرار و آينده انقلاب را مبتني بر حفظ و تحقق چهار رکن عدالت اجتماعي، استقلال، آزادي و معنويت اسلامي مي داند.
🔹علاوه بر اين، لازمه ترسيم بهتر آينده را نيم نگاهي به گذشته دانسته و با توجه به تجربه تاريخي نهضت هاي اسلامي، شناسايي چالش ها، آسيب ها و آفت هاي داخلي و خارجي پيش رو، تلاش در جهت رفع آنها را ضروري مي شمرد. همچنين، تربيت انسان هاي مومن با رشد فکري و اخلاقي و معتقد به آرمان هاي انقلاب را براي تحقق انديشه حقيقي انقلاب اسلامي لازم مي دانند و در عين حال، معترفند که موارد ياد شده، تنها شرط لازم است نه شرط کافي.
🔰میزمعارف
@mizemaaref
مدرسه انقلاب
ارتقای نرخ سواد جوانان به بیش از ۹۸٪
#دهه_فجر
🔰میزمعارف
@mizemaaref
🔴شاهد هشدار رهبری از غیب رسید
بزک ساواک در دهه فجر ۱۴۰۰/ موسویتبریزی: شاید ساواکیها از خدا میترسیدند!
🔸سیدحسین موسوی تبریزی، فعال چپ و دبیر کل تشکل موسوم به "مجمع مدرسین و محققین حوزه" که اخیراً بیانیهای تند و معارضانه را علیه نظام و انقلاب اسلامی منتشر کرد به تازگی و در اظهاراتی عجیب به خداجو بودن برخی مأموران ساواک در دوران رژیم ستمشاهی اشاره کرده است.
🔹به گزارش شفقنا او در بخشی از این اظهارات میگوید:
"البته نمیتوان همه (ساواکیها) را بیمبالات دانست، چون نمونههایی را سراغ دارم که با اینکه مأمور دولت بودند، اهل مراعات هم بودند."
🔸این فعال اصلاحطلب همچنین گفته است:
"وقتی که امام را میبردند، مأموران دچار ناراحتی و هراس از سرانجام کار بودند و ظاهراً از نظر دنیایی هراس داشتند که ممکن است به آنها حملهای بشود و هم شاید از خدا میترسیدند"!
🔹صحبتهای موسوی تبریزی در حالی است که همه میدانیم همیشه ممکن است مثال نقض وجود داشته باشد و در رژیم طاغوت حتی سربازان و درجهدارانی بودهاند که به جای آتش گشودن به روی مردم؛ افسران فرمانده گارد یا ارتش را به درک واصل کردهاند.
🔸اما آیا این به معنی شسته شدن گناه دستگاههای امنیتی و نظامی رژیم شاه است؟
🔹پاسخ مشخص است و باید به امثال موسویتبریزی یادآوری کرد که از دامن چند مثال نقض؛ روی سیاه رژیم پهلوی و دستگاه شکنجهگر آن هرگز سپید نمیشود...
✍️بیداری ملت
@bidariymelat