هدایت شده از هم قلم
🌀با مخاطب کم حوصله برای تفکر چه کنیم⁉️
💎#اصول_و_مبانی_تبلیغ | ⭕️ بخش چهارم: نتایج و آثار محتوای تبلیغ| 1⃣وادار کردن مخاطب به تفکر
✅پرسش: بیشتر مخاطبان، حوصله تفکر ندارند، با آنها چه باید کرد⁉️
1⃣مبلغ لازم است در سبک زندگی مخاطب دخل و تصرف کند. باید به مخاطب گفت زیاد فیلم نبینید و به صفحات و شبکه های مجازی زیاد مراجعه نکند. در غیر این صورت قدرت تفکر مخاطب نابود می شود.
2⃣ اگر مخاطب هوشمند نبود، مسئله زیاد پییچده بیان نمی گردد ولی می توان روی یک موضوع ذهن مخاطب را نگه داشت.
3⃣ مبلغ لازم است سلسله وار سخن بگوید و جدا از پراکنده گویی و چند مطلب گویی پرهیز کند. الان موثرترین عامل در فرهنگ مردم، سریال های چند صد قسمتی است و سخنرانی هم می تواند مثل یک سریال چند صد قسمتی امتداد پیدا کند و جذاب باشد و مخاطب را به فکر فرو برد.
🔻مبلغ، استاد راهنمای تفکر مردم است. تفکر، یکی از خصلت های انسان است ، بالاخره مخاطب به موضوعاتی فکر می کند؛ که اگر استاد راهنما و تمرین نداشته باشد به سمت بدترین نوع تفکر نظیر حسادت و حسرت گذشته و نگرانی از آینده سوق می یابد. تفکر موجود زنده هست که در مخاطب های کم حوصله هم فعال است. مبلغ باید کاری کند که مردم چند دقیقه به موضوعات خوب و مهم فکر کنند.
👤 علیرضا پناهیان
#تبلیغ_عالمانه_دین
✅#تنها «کانال تخصصی» #دانش_تبلیغ_دین
🆔https://eitaa.com/Daneshetabliqedin
بر تن مکن این خرقه را
چون عشق در جان تو نیست
این حجره داران را مبین
این جامه دکان تو نیست
از هر چه تزویرت کند
این جامه یعنی دور شو
حتی سلیمانی اگر این جامه یعنی مور شو
این خرقه بر تن میکنی
تا عشق را لایق شوی
در اسمان حل میشوی تا در زمین عاشق شوی
تکست آهنگ خرقه روزبه بمانی
این خرقه بر این حکم نیست
که تو خدای مردمی
پوشید تا ثابت کنی
که خاک پای مردمی
که خاک پای مردمی
تو هر دورغت قحطی است
وقتی که باور میشود
واعظ به کفر افتاد اگر
یه شهر کافر میشود
یه شهر کافر میشود
عاشق زلیخا ماندن است
چون قید دنیا را زده
تقصیر یوسف نیست که دلبر به دنیا امده
بر تن مکن این خرقه را
چون عشق در جان تو نیست
این حجره داران را مبین
این جامه دکان تو نیست
از هر چه تزویرت کند
این جامه یعنی دور شو
حتی سلیمانی اگر این جامه یعنی مور شو
هدایت شده از وحید یامین پور
29 خرداد، سالروز درگذشت "دکتر علی شریعتی"
💠گفتاری از آقای حسن رحیم پور ازغدی درباره افکار دکتر علی شریعتی
🔻اگر كسى بنشيند و بحث هاى امام(ره) و مرحوم دکتر شريعتى را مطابقت دهد و تفاوت هاى لفظى را كنار بگذارد و به محتوى توجه كند، به نكات جالبى ميرسد.
مثلاً بحث "امّت و امامت" شريعتى از نظر بنده كاملاً تئوريزه كردن روشنفكرى و آكادميك نظريه "ولايت فقيه" امام است. "امّت و امامت " و نقدهايى كه به ليبرال دمكراسى لائيك ميكند را برويد درست بخوانيد، مي بينيد همان نظر امام است. نگاه دكتر را به مسأله كشف و نصب و جعل و انتخاب و انتصاب ببينيد، همان نظر امام است."اسلام آمريكايى-اسلام ناب" امام ، به "تشيع صفوى-تشيع علوى" شريعتى خيلى نزديك است.
🔻حدود بيست سال پيش، آن موقع ها كه سرحال بودم، بعد انقلاب و همان اوائل عمر سياسى ام، حدود سى چهل مورد از بحث هاى شريعتى را استخراج كردم كه دقيقاً ديدگاههاى امام است كه شريعتى آنها را با ادبيات آكادميك و روشنفكرى تبيين ميكند. دقيقاً همان ها است. البته الفاظ متفاوت است و اشتباه ها و خطاهايى هم حتماً دارد كه همه طبيعتاً اشتباه دارند.
🔻مثلا با توجه به مبحث صدور انقلاب امام، به اين سخنان شريعتى توجه كنيد كه ميگويد:
" يك ايدئولوژى انقلابى كه آمده تا تمدن حاكم بر جهان را اصلاح كند، نبايد در يك سرزمين ، پشت هيچ سيم خاردار، هيچ مرز اعتبارى و هيچ دولت-ملّتى متوقف شود، و الّا خواهد پوسيد. چون عشق، عدالت، حقيقت، ارزشها و انسانيت ، همگى مفاهيمى جهانى، فرانژادى و فراملى اند. اگر پيامبر ما براى همه بشريت و براى هميشه مبعوث شد، پس هدف ما همه جهان است، چنانچه موعود آزادى بخش ما جهانى است. در قرن فكر و كتاب و قلم و رسانه و عصر ارتباطات، هيچ چيز نميتواند نهضت انقلابى اسلام را در يك كشور محدود كند. ما بايد جهانى شويم...."
اينها را قبل از شروع نهضت اسلامى توده ها ميگويد و بوى بيدارى را از راه دور استشمام ميكند.
بخشی از سخنرانی آقای رحیم پور با عنوان "رفورميزم و توسعه، يا ايدئولوژى و انقلاب؟
🆔️ @yaminpour
هدایت شده از وحید یامین پور
💠نظر رهبر انقلاب دربارهی انتقادات شهید مطهری به مرحوم دکتر شریعتی:
🔻چند روز پس از چهلمین روز درگذشت دکتر شریعتی، آیت الله مطهری نامه ای محرمانه به امام خمینی در نجف نوشت:
goo.gl/wD5stg
"اخیرا میبینم گروهی که عقیده و علاقهی درستی به اسلام ندارند و گرایشهای انحرافی دارند، با دستهبندیهای وسیعی در صدد این هستند که از او بتی بسازند که هیچ مقام روحانی جرأت اظهار نظر در گفتههای او را نداشته باشد.»
مطهری در نامه قسم میخورد که ریشه های نوشته های شریعتی «برضداصول اسلام» است و «کوچکترین گناه این مرد بدنام کردن روحانیت است». و «خدا میداند که اگر خداوند از باب مکرالله و ... در کمین او نبود، او در ماموریت خارجش چه به سر روحانیت و اسلام می آورد.»
مطهری تاکید میکند که شریعتی از مناظره با او امتناع می ورزد اما قول داده که آثارش را برای اصلاح نزد استاد محمدرضا حکیمی و علامه محمدتقی جعفری بفرستد اما فقط برای حکیمی ارسال کرده!
شهید مطهری در ادامه از شایعات و تهمت های طرفداران شریعتی به خود مینالد و از امام در باب مواجه با آثار شریعتی کسب تکلیف می کند.
آن روزها که این نامه نوشته شد آقای خامنه ای از جمله طرفداران سرسخت دکتر شریعتی بودند. بعد از درگذشت دکتر و پیروزی انقلاب این حمایت در برابر مخالفان دکتر همچون مطهری و مصباح یزدی و بسیاری از روحانیون سنتی بیشتر هم شد. آقای خامنه ای معتقد بود:
.«شریعتی نه فقط ضدروحانی نبود، بلکه عمیقا مومن و معتقد به رسالت روحانیت بود، او میگفت روحانیت یک ضرورت است و اگر کسی با او مخالفت کند، یقینا از یک آبشخور استعماری تغذیه میشود. اما میگفت روحانیت به رسالتش به طور کامل عمل نمیکند."
.
30 سال بعد وقتی آقای خامنه ای ردای رهبری را به تن کردند، برخی فکر میکردند این نظرات در باب شریعتی برای دوران جوانی او بود و حتما دیگر تغییر کرده! اما وقتی رسول جعفریان در سال 87 کتاب جدید خود، "جریان ها و سازمانهای سیاسی مذهبی در ایران" را نزد ایشان برد تا تورق کند، ایشان در حاشیه متن نامه محرمانه مطهری به امام نوشت:
«نظرات مرحوم شهید مطهری درباره شریعتی چه در آغاز آشنایی شان که تا 2-3 سال از وی به نحو شگفت آوری ستایش میکرد و چه در سالهای بعد که از او به نحوه شگفت آوری مذمت می فرمود، غالبا مبالغه آمیز بود. در همین مطالبی که ایشان به امام مرقوم داشته نشان های بزرگ نمایی آشکار است. برخی دیگر از دوستان ما از جمله مرحوم شهید بهشتی نیز همین نظر را درباره اظهارات شهید مطهری داشتند"
#جواد_موگویی
خزینة الجواهر
بر تن مکن این خرقه را چون عشق در جان تو نیست این حجره داران را مبین این جامه دکان تو نیست از هر
شعری خطاب به طلاب و مبلغین که تیتراژ پایانی سریال بسیار موفق سردلبران بود
هدایت شده از خبرگزاری فارس
رهبر انقلاب:نباید نگاه مجلس به تواناییها و ظرفیتهای ملی مأیوسانه باشد
حضرت آیتالله خامنهای در دیدار رئیس و نمایندگان مجلس:
🔹امام فرمودند «مجلس عصارهی همهی فضائل ملت است». دقت کنید، نگفتند عصارهی همهی خصلتهای ملت.
🔹مجلس نباید نماد «تردید»، «خودکمبینی»، «یأس»، «ناامیدی» و «عدم توجه به مسائل کشور» باشد. مجلس نباید نگاهش به تواناییها و ظرفیتهای ملی مأیوسانه باشد.
🔹این ملت در تاریخ، نماد ایمان، علم، اعتمادبهنفس، افتخار به داشتههای خود و نماد پایداری بوده است. البته متأسفم که مطالعهی تاریخ در میان جوانان ما کم است.
🔹سلجوقیها که به ایران تهاجم کردند نهفقط در تمدن ایرانی هضم شدند، بلکه ناچار، به مروجان و مبلغان فرهنگ ایرانی تبدیل شدند. مغولها هم نتوانستند فرهنگ و تمدن و نیاز خود را به ما تحمیل کنند.
🔹در دورهی ما هم ۴۰ سال است که سختترین دشمنیها با ملت ایران میشود، هر کاری توانستهاند کردهاند: از جنگ، تحریم و توطئهی امنیتی.
🔹حالا این ملت را با قبل از انقلاب مقایسه کنید؛ اقتدار و عظمت این ملت، پیشرفت و علم این ملت، حضور این ملت در عرصههای بینالمللی را ببینید.
🔹شما عصارهی فضائل این ملتید. پس بدانید که چهکار باید بکنید. ۹۷/۳/۳۰
@Farsna
هدایت شده از خبرگزاری فارس
رهبر انقلاب:لزومی ندارد معاهداتی که میدانیم مشکل دارد بهخاطر جهات مثبت تصویب کنیم/مجلس خودش قانون مبارزه با پولشویی و تروریسم تصویب کند
حضرت آیتالله خامنهای در دیدار رئیس و نمایندگان مجلس:
🔹موارد پیشنهادی برای تصویب بهعنوان قانون، نباید خلاف مصالح کشور باشند.البته در مجلس که عمداً این صورت نمیگیرد.
🔹این معاهدات بینالمللی که در زبان لاتین، به آن کنوانسیون گفته میشود، در اصل در یک نقطهای پختوپز میشود. کشورهای عضو این کنوانسیونها هیچ تأثیری در ایجاد اینها ندارند.
🔹قدرتهای بزرگ بر اساس منافع و مصالح خود، این معاهدات را آماده میکنند، دولتهای همسو یا مرعوب یا همراه آنها هم این کنوانسیونها را در کشورهایشان تصویب میکنند. بعد اگر یک دولت مستقلی مثل جمهوری اسلامی پیدا شود که آن را نپذیرد، سرش میریزند که آقا ۱۵۰ کشور این معاهده را قبول کردهاند، شما چطور قبول نمیکنید؟
🔹بعضی از این معاهدات مواد مفیدی دارند؛ عیبی ندارد.
🔹راهحل مسئله این است که مجلس خودش قانون بگذارد، مثلاً یک قانون مبارزه با پولشویی، یک قانون مبارزه با تروریسم.
🔹هیچ لزومی ندارد ما چیزهایی که نمیدانیم به کجا ختم میشود و حتی میدانیم که مشکلاتی دارد، بهخاطر آن جهات مثبت قبول کنیم. ۹۷/۳/۳۰
@Farsna
هدایت شده از خبرگزاری فارس
رهبر انقلاب: قانون باید درصدد رفع مشکلات طبقات ضعیف باشد
رهبر انقلاب در دیدار نمایندگان مجلس شورای اسلامی:
🔹️قانون باید در پی حل مشکلات مردم باشد؛ در درجهی اول درصدد رفع مشکلات طبقات ضعیف باشد. البته قانون برای همه است اما اولویت با اینها است. قانون نباید آلت دست صاحبان زر و زور باشد.
🔹️قانون باید در پی حل مشکلات واقعی مردم باشد. انسان احساس میکند برخی قوانین مربوط به خانواده که در مجلس مطرح است، تحت تأثیر رسوم غربی است. از این اجتناب کنید.
🔹️غربیها نسبت به خانواده هیچ اهتمامی ندارند، سبک زندگی غربی معارض با خانواده به معنای واقعی کلمه است؛ این را خودشان هم میگویند و دنبال علاجش هستند. حالا ما بیاییم به چیزهایی که اینها راجع به زن و جوان و مادر و پدر در عرفشان دارند، نگاه کنیم؟!
🔹️ما باید قوانینی را وضع کنیم که حلکنندهی مشکلات خانواده باشد.
🔹️قانون باید معضلات اقتصادی را حل کند.
🔹️بحمدالله یک جلسهای تشکیل میشود با حضور رؤسای قوا و مدیران سه قوه برای اینکه مسائل اقتصادی را حل کنند.
🔹️مجلس در همین جهت باید حرکت جدی انجام دهد.
🔸امروز معضلات اقتصادی کشور در اولویت قرار دارد. (۹۷/۳/۳۰)
@Farsna
هدایت شده از خبرگزاری فارس
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥رهبر انقلاب: دیدن تصاویر جنایت جدا کردن هزاران فرزند از مادرانشان در آمریکا، انسان را بیطاقت می کند
🔹اینها ذاتاً ظالم هستند.
🔹باید در مقابل اینها ایستاد. باید مطمئن بود که ملت ایران بر دشمنانش پیروز خواهد شد.
fna.ir/94r
@Farsna
هدایت شده از خبرگزاری فارس
خباثت دشمنان را ببینید/ چطور حاضرند برای یک سیاستی چندهزار بچه را از مادرهایشان جدا کنند؟
رهبر انقلاب، صبح امروز در دیدار نمایندگان مجلس:
🔹امروز کشور احتیاج دارد به استحکام ساخت درونی ملت و ارکان نظام اسلامی.
🔹ببینید دشمنان شما چه کسانی هستند و با چه خباثتی نهفقط در مقابل ملت ایران [که در مقابل بشریت ایستادهاند.]
🔹این مسئلهی جدا کردن چند هزار بچه از مادرهایشان [در آمریکا]، مسئلهی خیلی بزرگی است. گریهی این بچهها را انسان از تلویزیون هم طاقت نمیآورد که ببیند. چطور اینها حاضرند بهخاطر یک سیاستی، چنین کار جنایتباری را انجام دهند که بچهها را از مادرهایشان جدا کنند؟ اینها اینطور هستند.
🔹اینها همان کسانی هستند که چند دولت بزرگ میآیند در دریا مقابل مردم یمن میایستند برای اینکه یک بندر را که محل تنفس مردم مظلوم یمن است از دستشان خارج کنند، آدم میکُشند، بدون تردید. اینها اینگونه هستند.
🔹اینجور هم نیست که فقط با جمهوری اسلامی بد باشند، اینها ذاتاً موجودات ظالمی هستند. با جمهوری اسلامی هم چون عدالتطلب است و داعیهی اسلام و دفاع از مظلوم را دارد، آن کارشکنیها را [در کارش] انجام میدهند. ۹۷/۳/۳۰
@Farsna
هدایت شده از خبرگزاری فارس
ولایتی: امضاکنندگان نامه مذاکره با آمریکا حاضرند بخاطر بورسیه فرزندانشان وطن خود را بفروشند
رییس هیات امنای دانشگاه آزاد در همایش اساتید بسیجی دانشگاه آزاد:
🔹برخی از امضا کنندگان نامه مذاکره با آمریکا حاضرند به خاطر بورسیهای که برای خودشان و فرزندشان میگیرند کشور و وطنشان را به راحتی بفروشند.
🔹کسانی که این نامه تحقیرآمیز را امضا کرده اند گرین کارت های آنها در آینده لغو خواهد شد؛ افرادی که ادعا میکنند با آمریکا مذاکره کنیم یا نمیفهمند مذاکره یعنی چه یا به دنبال فریب مردم هستند، جمهوری اسلامی ایران ۵ سال مذاکره کرد اما در نهایت آمریکاییها بر زیر عهدهای خود زدند.
🔹پوزه ترامپ در خاورمیانه به خاک مالیده خواهد شد، مذاکرات آمریکا با کره شمالی عقب نشینی مفتضحانه آمریکایی ها بود و یقینا کره شمالی از مواضع خود کوتاه نخواهد آمد.
fna.ir/bmq6g5
@Farsna
هدایت شده از خبرگزاری فارس
🖼 #عکس_نوشت| رهبرانقلاب، امروز در دیدار نمایندگان مجلس: الویت قانون، رفع مشکلات طبقات ضعیف باشد
@Farsna