خیمهگاه ولایت
#خاطرات_امیر_عبداللهیان #پارت_بیست_و_هشتم چرا ایران سوریه را به اصلاحات تشویق نکرد؟ گاه این سوال م
#خاطرات_امیر_عبداللهیان #پارت_بیست_و_نهم
منافع کشورهای درگیر در بحران سوریه/ عربستان سعودی
کشورهای منطقه، که با هدف سرنگون کردن نظام سیاسی در مسائل سوریه دخالت میکردند، هر یک با انگیزه ای وارد میدان شده بودند. برای عربستان سعودی خیلی مهم بود که سلسله اقدامات تاخیری در کشورهای منطقه انجام شود تا موج خیزش ملت های مسلمان منطقه به عربستان سعودی نرسد.
بالاخره شیعیان در مناطق شرقی عربستان تحت فشار، محدودیت، و تبعیض زندگی میکنند. زندگی مردم اهل سنت عربستان هم در همه مناطق کشور سعودی مطلوب نیست. من در دو دهه گذشته این فرصت را داشته ام که مناطق و شهرهای مختلف عربستان را از نزدیک ببینم. در دهه 70 با اتوموبیل به بسیاری از بخش های عربستان سعودی سفر کرده ام.
هموطنان ما وقتی برای حج به عربستان سفر میکنند، فرودگاه شیک جده و شهرهای مکه و مدینه را میبینند. دیپلمات های ما، علاوه بر آن، شهر ریاض را هم میبینند. در این مناطق همه چیز منظم به نظر میرسد. ولی واقعیت این است که مقداری از ریاض و مکه و مدینه فاصله بگیرید میتوانید ببینید که حتی مردم اهل سنت در چه وضعیتی زندگی میکنند. یعنی زمینه های بی عدالتی های حکومت حتی در مردم اهل سنت عربستان هم وجود دارد.
در مناطق شیعه نشین سعودی، شیعیان صرفا در دوره پادشاهی ملک عبدالله، اندکی آرامش داشتند. با درک این مطلب حاکمان عربستان به دنبال این بودند که موج اعتراضات مردمی، عربستان را در بر نگیرد. لذا از هر اقدامی با هدف تاخیر در این روند استقبال میکردند. به عبارت دیگر عربستان علاقمند بود قبل از خودش کشور دیگری درگیر این موضوع شود. برای اینکه فرصت داشته باشد تا بنتواند اوضاع را مدیریت کند. با این توضیح میتوان دریافت که یکی از انگیزه های عربستان از دخالت در سوریه ایجاد تاخیر در حرکت و جوشش مردم عربستان علیه نظام موروثی و غیر دموکراتیک سوریه بود.
واقعیت این است که برخی رهبران مدعی در جهان عرب پس از آنکه در زمان جمال عبدالناصر و جنگ 6 روزه از اسراییل شکست خوردند. همه ابهتشان فرو ریخت. اسراییل که آن زمان امکانات زیادی هم نداشت توانست بر اعراب پیروز شود. ولی همین اسراییل در جنگ 33 روزه لبنان، موسوم به «حرب تموز» با وجود اینکه تا بن دندان مسلح بود نه در مقابل ارتش و کشور لبنان که در مقابل یک گروه مقاومت به نام حزب الله نتوانست 33 روز بیشتر دوام بیاورد و در نهایت درخواست آتش بس کرد.
عربستان و برخی کشورهای عربی عملکرد موفق سوریه را در حمایت از مقاومت و فلسطین تحقیر خود میدانستند، و وجود رهبری به نام بشار اسد با این ویژگی ها در میان رهبران جهان عرب را به سختی تحمل میکردند.
رفتار اسد در قبال اسراییل، میزان ترس، سازش، و خیانت برخی دیگر کشورهای عربی را به افکار عمومی جهان عرب نشان میداد. به همین دلیل، بعضی سران عرب، از رفتن بشار اسد، و جایگزینی کسی که اهل سازش با اسراییل باشد، استقبال میکردند.
عربستان مایل نبود سوریه در محور مقاومت نقش آفرینی کند. در اثنای بحران سوریه و با روی کار آمدن ملک سلمان و نقش آفرینی محمد بن سلمان ولیعهد عربستان دیداری بین محمد بن سلمان و یک مقام امنیتی حکومت سوریه انجام شد. درخواست سوریه دست برداشتن عربستان از تامین مالی و تسلیح تروریسم تکفیری بود و درخواست طرف سعودی فاصله گرفتن بشار اسد از طرف مقاومت بود. روشن است که اسد این درخواست را نپذیرفت.
علاوه بر اینها در تحلیل رفتار حاکمان سعودی، نمیتوان رقابت با جمهوری اسلامی را نادیده گرفت. اگر عربستان میخواست به ایران لطمه بزند، و تعارض یا رقابت خود را با جمهوری اسلامی دنبال کند، سقوط سوریه را امتیاز بزرگی برای خود میدید. سقوط سوریه از نظر عربستان سعودی، به معنای نابود شدن یکی از بخش های اصلی محور مقاومت و قطع بازوی جمهوری اسلامی در منطقه بود.
به این ترتیب عربستان سعودی با تمام توان تلاش میکرد امکانات مالی و امنیتی اش را در خدمت آمریکا و اسراییل به کار گیرد. این کشور، تروریستهای دارای تفکر وهابی را از طریق شبکه هایی که در دنیا دارند، فراخوان کرد و به شکل هدایت شده وارد سوریه نمود. مجری این طرح هم براساس اطلاعات منابع امنیتی موثق در منطقه، و غرب، شخص بندر بن سلطان رییس وقت سرویس امنیتی سعودی بود.
خیمهگاه ولایت
#خاطرات_امیر_عبداللهیان #پارت_بیست_و_نهم منافع کشورهای درگیر در بحران سوریه/ عربستان سعودی کشوره
#خاطرات_امیر_عبداللهیان #پارت_سی
و اما قطر...
قطر کشوری ست که خیلی علاقه دارد در منطقه نقش آفرینی کند و کنشگر فعال باشد. با توجه به ظرفیت این کشور، نقش آفرینی آن با عربستان متفاوت است. مثلا، در جنگ 33 روزه شیخ حمد بن خلیفه ثانی امیر پیشین پدر شیخ تمیم، امیر فعلی قطر واسطه آتش بس بین مقاومت و ارتش لبنان و اسراییل بود.
او از یک طرف کمک کرد، آتش بس مورد نظر اسراییل برقرار شود و از طرف دیگر سعی کرد رابطه خودش را با حزب الله را حفظ کند.
بنابراین قطر به دنبال ایفای نقش است. این نقش درمواردی مثبت و درمواردی منفی بوده است. قطر به دلیل رویکرد، و نگاهش به اخوان المسلمین مصر سعی کرد در کنار آنها قرار بگیرد. اما در سوریه، نقش متعارضی داشت.
گفته میشد از یک طرف برخی گروه های مسلح، مرتبط با قطر بودند و در عین حال برای اینکه بگوید، در موضوع سوریه حضور فعال دارد، سعی میکرد تحرک سیاسی هم داشته باشد. البته در دوران نخست وزیری شیخ حمد بن جاسم آل ثانی، نخست وزیر و وزیر خارجه سابق غلظت مخالفت قطر با سوریه بیشتر بود؛ اما به تدریج منطقی تر شد. قطر در سالهای اخیر از روحانی اهل سنت یوسف قرضاوی در دوحه میزبانی کرده است. او هم برای سقوط بشار اسد، فتاوایی اختلاف آفرین میان مسلمین صادر کرد.
ایفای نقش قرضاوی، در مسئله سوریه بخشی از برنامه قطر در این زمینه بود. در بحران سوریه این قرضاوی نبود که بر تصمیمات قطر تاثیر میگذاشت، بلکه این قطر بود که در مسیر برنامه ریزی هایی که برای منطقه داشت از وجود عنصری مثل قرضاوی استفاده میکرد. او تندروی و افطار گری را به حدی توسعه داد که قطری ها هم به وحشت افتادند و احساس کردند ادامه فعالیت او ممکن است امنیت قطر را به مخاطره بیندازد.
مواضع قطر در قبال وضعیت سوریه وقتی اصلاح شد که اولا دانستند خیلی از اقداماتی که علیه دولت سوریه انجام میدهند، به نتیجه نمیرسد و بشار اسد به راحتی دگرگون نخواهد شد. ثانیا دچار مشکلاتی با عربستان سعودی شدند و عربستان به همراه مصر، امارات، و بحرین و قطر را تحریم کردند.
در نتیجه قطر، به تدریج وارد انزوایی در حوزه خلیج فارس شد که از ناحیه سعودی به او تحمیل گردید. اما تهران، روابط خود را با دوحه تحکیم بخشید و در کنار ترکیه به مقابله با تحریمها علیه قطر کمک کرد.
🔰 ادامه دارد...
⛔️ #کپی و هرگونه استفاده از این مطلب فقط باذکر منبع و لینک کانالهای «#خیمه_گاه_ولایت» که در پایین درج شده است #مجاز می باشد.⛔️
♻️ تلگرام
🔰 https://t.me/+TTDEwsMDDrWGaJdJ
♻️ ایتا
🔰 https://eitaa.com/joinchat/2868117506C71fc999fff
♻️ سروش
🔰 http://sapp.ir/kheymegahevelayat
♻️ توییتر
🔰 https://twitter.com/kh_Velayat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فلسطین | دو شهرک نشین اسرائیلی پرچم های اسرائیل را که به نشانه جشن تولد استقلال جعلی رژیم جعلی صهیونیستی اسرائیلی روی خودروها گذاشته بودند، از ترس نیروهای مردمی فلسطینی برمیدارند.
◀️ پایگاه خبری تحلیلی #خیمه_گاه_ولایت↙️
➡️ @kheymegahevelayat
🔴 قیمت مصوب تخممرغ اعلام شد
مدیرعامل اتحادیه مرکزی مرغداران میهن:
🔹قیمت مصوب هر کیلوگرم تخم مرغ برای مصرف کننده ۳۹۸۰۰ تومان و درب مرغداری ۳۵۵۰۰ تومان اعلام شد.
🔹قیمت هرشانه تخم مرغ ۳۰ عددی با وزن ۱.۹ کیلوگرمی ۷۶ هزار تومان است که به تصویب ستاد تنظیم بازار نیز رسیده است.
↩️ پینوشت: لطفا این خبر را نشر دهید تا همگان آگاه شوند و گرانتر نخرند.
◀️ پایگاه خبری تحلیلی #خیمه_گاه_ولایت↙️
➡️ @kheymegahevelayat
14000221.mp3
27.88M
#صوت_سخنرانی استاد حسن عباسی
🔺 موضوع: فرمانده همیشه زنده
🔹 پاسداشت ششمین سالگرد سردار شهید حاج محمد ناظری از فرماندههان واحد ویژه
🗓 ۲۱ اردیبهشت ۱۴٠۱
#سال_۱۴۰۱
◀️ پایگاه خبری تحلیلی #خیمه_گاه_ولایت↙️
➡️ @kheymegahevelayat
🔴 امنیتیها نمیگذارند در تلویزیون حضور داشته باشم
علیاکبر رائفیپور در گفتگو با خبرفوری:
🔹 رئیس صداوسیما گفت امنیتیها اجازه نمیدهند در تلویزیون حضور داشته باشی.
🔹 عضو فرقه در این مملکت وزیر شده است ولی من محدود میشوم.
🔹 مردم پویش درست کردند و از نمایندگان مجلس خواستند من در تلویزیون حضور داشته باشم.
◀️ پایگاه خبری تحلیلی #خیمه_گاه_ولایت↙️
➡️ @kheymegahevelayat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ آیا زمان شاه هم تورم و گرانی بود
این گزارش را ببینید 👆👆👆
◀️ پایگاه خبری تحلیلی #خیمه_گاه_ولایت↙️
➡️ @kheymegahevelayat
🔴 15 هزار میلیارد تومان ترک فعل دولت قبل وصول شد
دادستان دیوان محاسبات:
🔰 15 هزار میلیارد تومان ترک فعل دولت قبل برای درآمد معادن وصول شد.
🔷 #دیوان_محاسبات در رسیدگی به مسائل معیشتی مردم جدی است، بهطوریکه سال گذشته ۲۰ نفر انفصال از خدمات دولتی را داشتیم.
◀️ پایگاه خبری تحلیلی #خیمه_گاه_ولایت↙️
➡️ @kheymegahevelayat
🔴 تکذیب خبر هجوم و غارت فروشگاهها در قزوین
فرماندار قزوین:
🔷به هیچ عنوان هیچ حادثهای اعم از هجوم وغارت به فروشگاه در شهر قزوین صحت ندارد.
🔸مشکل خاصی در خصوص عرضه کالا در قزوین وجود ندارد، فقط در برخی نقاط تعدادی از مردم برای تهیه کالاها صف بسته بودند که این صف هم تا ساعت حدود ۱ به پایان رسیده است.
🔷تمام افرادی که در این کلیپ نمایش داده میشوند لباس گرم مثل کاپشن پوشیدهاند و مشخص است که برای این فصل نیست و مربوط به ماجرا و موضوع دیگری بوده است.
◀️ پایگاه خبری تحلیلی #خیمه_گاه_ولایت↙️
➡️ @kheymegahevelayat
خیمهگاه ولایت
#خاطرات_امیر_عبداللهیان #پارت_سی و اما قطر... قطر کشوری ست که خیلی علاقه دارد در منطقه نقش آفرینی
#خاطرات_امیر_عبداللهیان #پارت_سی_و_یک
نقش کویت در بحران سوریه
در طول بحران سوریه، کویت تلاش میکرد نوعی سیاست حکیمانه و معتدل را دنبال کند. هم فعال باشد و هم نقش سازنده در مقایسه با دیگر کشورها داشته باشد. از جمله کارهایی که کویت انجام داد این بود که دوبار، در اوج بحران نشست هایی با هدف جمع کردن کمک برای آوارگان سوری برگزار کرد.
هر دو بار دبیرکل وقت سازمان ملل، آقای بان کی مون، و سازمان های بین المللی را به اجلاس دعوت کردند. کویتی ها میخواستند بگویند که هم با مردم سوریه هستند و هم در تحولات آن نقش مثبت و سازنده دارند. انها در مسائل حساس، موضع گیری روشن و واضح نمیکردند. علیه بشار اسد یا معارضین موضع نمیگرفتند بلکه بر مباحث انسان دوستانه تمرکز داشتند.
سعی هم میکردند بزرگترین آمار و ارقام کمک را به نام هدیه شیخ صباح «امیر کویت» به سوریه اختصاص دهند. سوال این است که چرا کویت این کار را میکرد؟ کویت اساسا تلاش میکند در کشمکش های منطقه ای طرف مثبت تحولات باشد و نقش سازنده ایفا کند. در عین حال، گاهی تحت فشار عربستان سعودی و فشارهای خارجی قرار میگیرد.
کویت بافت جمعیتی خاصی اعم از شیعه و سنی دارد. ولی فضای حاکم بر ذهن امیر کویت، این است که در منطقه آرامش حاکم باشد. امیر کویت میفهمد که آرامش در منطقه به نفع همه طرف ها است. حاکمان کویت هیچ گاه، نقش مثبت و کمک های ایران در جریان اشغال کویت از سوی صدام را در دهه نود میلادی فراموش نمیکنند. کویت حتی سیاست های تند عربستان در قبال یمن را تایید نمیکند. اما در شرایطی هم نیست که با آن مخالفت علنی کند. در نتیجه، در جنگ یمن هم، برای برقراری صلح تلاش کرد. اما سعودی به شدت کارشکنی نمود.
امیر کویت پس از دریافت پیام آقای روحانی برای گفتگو و همکاری منطقه ای میتوانست دو گونه برخورد کند؛ یا پیام را مسکوت بگذارد، یا فعالانه برای تحقق آن اقدام نماید. او پس از دریافت پیام ایران، در میانه بحران سوریه و درگیری های منقه ای، از جمله ماجرای یمن، یکی از وزرای کویت را مامور کرد که با مسئولان حوزه خلیج فارس گفتگو کند و به آنها بگوید ایران چنین پیام سازنده ای به ما داده؛ خوب است پاسخی به ایران بدهیم و در این زمینه هماهنگ باشیم. اینها یک مقدار به منش و روحیات امیر کویت برمیگردد.
ضمن اینکه تجربه اشغال نظامی کویت از سوی صدام هم در نگاه آنها به مسائل تاثیر گذاشته است. پس از آن واقعه به خوبی حس میکنند جنگ یعنی چه؛ و حمایت از افراد جنایتکاری مثل صدام، چه نتایجی میتواند داشته باشد. به نظرم درسی که آنها از آن قصه گرفته اند، موجب شده تا این رویه و منش معتدل در رفتارشان دیده شود.
و اما ترکیه...
درمورد ترکیه مطلبی وجود دارد. جمهوری اسلامی ایران تلاش کرد، علیرغم اینکه در مسئله سوریه به ویژه درمورد آینده بشار اسد دیدگاه متعارضی با آنکارا داشت، ولی اجازه ندهد این تفاوت دیدگاه روابط ممتاز ایران و ترکیه را تحت تاثیر قرار دهد. به نظر من این هنری بود که دو طرف نشان دادند و ضمن مدیریت درست مسائل سوریه، در بخشهایی که اختلاف نظر داشتند، مناسبات دوجانبه را حفظ و ارتقا دهند.
درباره ترکیه باید بدانیم که بعد از حاکمیت چهره های اخوان المسلمین در تونس و مصر، برای حکومت ترکیه که متمایل به تفکر اخوانی بود، فرصت جدیدی فراهم شد تا بیش از پیش در منطقه به ایفای نقش بپردازد.
ترکیه در آن دوران تحت تاثیر اندیشه سیاسی آقای احمد داود اغلو وزیر خارجه وقت بود. ایشان استاد دانشگاه و از متفکران حرب حاکم عدالت و توسعه به شمار میرفت. رساله دکترایش را هم درباره عمق راهبردی ترکیه و احیای تفکر نوع عثمانی نوشته است. این نگاه اندیشه بازگشت ترکیه به بزرگی و قدرت دوران عثمانی در منطقه شامات را ترویج میکند و دولت ترکیه آن را به عنوان راهبرد سیاسی غیر اعلامی دنبال میکرد.
خیمهگاه ولایت
#خاطرات_امیر_عبداللهیان #پارت_سی_و_یک نقش کویت در بحران سوریه در طول بحران سوریه، کویت تلاش میکرد
#خاطرات_امیر_عبداللهیان #پارت_سی_و_دوم
ترک ها فکر میکردند با توجه به تحولات منطقه به تعبیر آنها «بهار عربی» و روی کار آمدن اخوانی ها در مصر و تونس فرصت جدیدی پیش آمده که شاید زمینه ای برای احیای امپراتوری عثمانی به شکل دیگری در منطقه شامات باشد.
سیاستی که آمریکایی ها در قبال سوریه و برای ساقط کردن بشار اسد داشتند در تقویت انگیزه ترکیه بی تاثیر نبود. بالاخره ترک ها میدیدند که آمریکا موج سنگینی علیه نظام سیاسی سوریه و اسد به راه انداخته است و فرصت خوبی است که در مسیر اهداف شان به این موج بپیوندند. در عین حال وقتی از مدل حکومت های اخوان المسلمین در تونس و مصر صحبت میشد، آمریکایی ها یک خط قرمز و یک راهکار داشتند؛ آنها با این واقعیت مواجه بودند که مردم غرب آسیا و شمال آفریقا بر در و دیوار شهرهای خود مینوشتند« الاسلام هو الحل الوحید». آمریکایی ها در مصر و تونس جریانات اسلامی اخوانی ها را میدیدند که قدرت را تقریبا به دست گرفته اند. سوال این بود که مدل حکومتیه مسلمانان در این دو کشور چه خواهد بود؟
قبل از این تحولات، تفکر اخوان المسلمین در ترکیه هم موفق شده بود یک مدل حکومتی تاسیس کند. خط قرمز آمریکایی ها در این تحولات و تغییرات این بود که مبادا در منطقه انفجاری از نوع انقلاب اسلامی ایران رخ دهد؛ و این مدل در منطقه قالب شود. مطلوب آمریکایی ها این بود که اگر قرار است حکومت اسلامی در این کشورها شکل بگیرد و خانمها حجاب داشته باشند، نماز جماعت خوانده شود، و مساجد رونق گیرد، حداکثر نمونه ای از مدل حکومت ترکیه ایجاد شود که در کنار حفظ ظواهر اسلامی کاباره ها هم فعالند؛ در عین حال که رابطه با اسراییل برقرار و سفارت آن دایر است حمایت از فلسطین و قدس هم وجود دارد.
خانمِ آقای رییس جمهور و خانم آقای نخست وزیر، محجبه هستند و نماز و روزه و شعار اسلامی هم در جامعه رعایت میشود.
از نظر آمریکایی ها این مدل، خطر کمتری برای آنان ایجاد میکرد. در تحولات منطقه، خط قرمز آمریکا و برخی بازیگران تکرار مدل سیاسی نشئت گرفته از انقلاب اسلامی بود.
از یک طرف رییس جمهور ترکیه، آقای اردوغان میدید تحولاتی در منطقه رخ داده و ترکیه دوستان جدیدی در مصر و تونس پیدا کرده است و از طرفی آمریکایی ها فکر میکردند اگر بخواهند میان بد و بدتر یکی را انتخاب کنند بین مدل حکومتی ایران و ترکیه، بی شک مدل ترکیه به دلیل عدم تعارض جدی با اسراییل برایشان مطلوب تر است. این امر به ترکیه انگیزه بیشتری میداد و احساس میکرد فضای مناسبی برایش وجود دارد و میتواند با استفاده از آن منافعش را در منطقه آسان تر دنبال کند. از همان زمان در مقالات و مصاحبه ها بحث احیای امپراتوری عثمانی یا نظام نو عثمانی در منطقه شکل گرفت تا شاید به تحولات عراق و سوریه سمت و سوی خاصی بدهد. همچنین تشدید شعله اختلافات مذهبی همان چیزی بود که عربستان سعودی بر آن میدمید.
عربستان مدعی بود ایران در عراق از شیعیان و در سوریه از علوی ها و در
لبنان از حزب الله شیعه حمایت میکند. اما هیچ وقت نمیگفت که همین ایران از گروه های سیاسی سنی در عراق و منطقه قوی ترین حمایت ها را در مبارزه با تروریسم کرده است. همین ایران از حماس و جهاد اسلامی که اهل سنت هستند بیشترین حمایتها را در مقابله با رژیم صهیونیستی کرده است. هیچ وقت نمیگفت همین ایران همیشه پرچم وحدت شیعه و سنی را در جهان اسلام به اهتزاز در آورده است.
🔰 ادامه دارد...
⛔️ #کپی و هرگونه استفاده از این مطلب فقط باذکر منبع و لینک کانالهای «#خیمه_گاه_ولایت» که در پایین درج شده است #مجاز می باشد.⛔️
♻️ تلگرام
🔰 https://t.me/+TTDEwsMDDrWGaJdJ
♻️ ایتا
🔰 https://eitaa.com/joinchat/2868117506C71fc999fff
♻️ سروش
🔰 http://sapp.ir/kheymegahevelayat
♻️ توییتر
🔰 https://twitter.com/kh_Velayat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
قحطی بزرگ... آیا خروج سفیانی نزدیک است؟
◀️ پایگاه خبری تحلیلی #خیمه_گاه_ولایت↙️
➡️ @kheymegahevelayat
🔴بازداشت مورا در بازگشت از تهران در فرودگاه فرانکفورت
🔷 معاون رییس سیاست خارجی اتحادیه اروپا در صفحه شخصی خود در توییتر نوشت: توسط پلیس آلمان در فرودگاه فرانکفورت در مسیر بروکسل، که از تهران برمیگشتم، بدون هیچ توضیحی بازداشت شدم.
🔷 یک مقام اتحادیه اروپا در یک ماموریت رسمی با گذرنامه دیپلماتیک اسپانیایی. پاسپورت و گوشیهایم را ضبط کردند.
◀️ پایگاه خبری تحلیلی #خیمه_گاه_ولایت↙️
➡️ @kheymegahevelayat
🔴واردات خودرو بدون سقف شد
رئیس کمیسیون صنایع و معادن مجلس:
🔹با فرمایشات رهبر انقلاب مصوبه واردات خودرو اصلاح شد و این اختیار را به دولت دادیم تا برای عامه مردم هر قدر که بتواند بازار را تنظیم کند، واردات خودرو را انجام دهد.
🔹 امروز خلاء ۵۰۰ هزار خودرویی در بازار احساس میشود که با واردات، فضا رقابتی میشود.
◀️ پایگاه خبری تحلیلی #خیمه_گاه_ولایت↙️
➡️ @kheymegahevelayat
🔴متاسفانه چند تن از ارازل اوباش به شهر ایذه رفتن به نشانه اعتراض قرآن رو به آتش کشیدن و قصد داشتهاند مغازه مردم رو به آتش بکشن!!
🔹مردم شریف لطفا آگاه باشید و با این مزدوران که مبالغی از دشمنان گرفتهاند همراهی نکنید. اعتراضات و انتقادات مردم حق است اما متاسفانه دشمن در حال سوءاستفاده از این تظاهرات و تبدیل آن به آشوب و اغتشاشات است.
🔹هیچ وقت رسانه ای که از عربستان و انگلستان بودجه میلیاردی دریافت میکنه به فکر ما مردم عادی نیست. به فکر پیاده سازی اهدافشون و تجزیه و نابودی ایران هستند.
◀️ برای دریافت آخرین اخبار و اطلاعات از مسائل #سیاسی و #امنیتی و #اقتصادی ایران و جهان، کانال خبری تحلیلی #خیمه_گاه_ولایت را دنبال کنید.↙️
➡️ https://eitaa.com/joinchat/2868117506C71fc999fff
در دیدار امیر قطر با رهبر انقلاب چه گذشت؟
🔺حضرت آیتالله خامنهای رهبر معظم انقلاب اسلامی عصر دیروز (پنجشنبه) در دیدار آقای شیخ تمیم بن حمد آل ثانی امیر قطر و هیئت همراه با تأکید بر افزایش همکاریهای سیاسی و اقتصادی دو کشور، راهحل مسائل منطقه را گفتوگو بدون دخالت عوامل خارجی دانستند و با اشاره به استمرار جنایات رژیم صهیونیستی علیه مردم فلسطین، گفتند: توقع از جهان عرب ورود صریح به میدان عمل سیاسی در مقابل این جنایتهای آشکار است.
حضرت آیتالله خامنهای در این دیدار، استحکام و پایداری روابط ایران و قطر را به نفع هر دو کشور دانستند و افزودند:
🔹سطح کنونی ارتباطات اقتصادی دو کشور بسیار پایین است و باید چند برابر شود، همچنین در مسائل سیاسی نیز زمینه برای تبادلنظرهای بیشتر وجود دارد که امیدواریم این سفر مبدأ جدیدی برای گسترش همکاریها باشد.
🔹 رهبر انقلاب اسلامی با تأیید سخنان امیر قطر در محکومیت جنایات رژیم صهیونیستی، ظلم چند دهساله صهیونیستهای خبیث به مردم فلسطین را واقعیتی تلخ و ضربهای به دنیای اسلام و جهان عرب خواندند و گفتند: در مقابل این جنایتها، توقع جمهوری اسلامی ایران از دنیای عرب ورود صریح به میدان عمل سیاسی است.
🔹 ایشان با اشاره به سخنان امیر قطر درباره حوادث سال گذشته محله شیخ جرّاح، خاطرنشان کردند: در آن قضیه، حمایت برخی کشورهای عربی از مردم فلسطین حتی به اندازه بعضی اروپاییها هم نبود و هیچگونه موضعگیری نکردند که اکنون نیز همینگونه عمل میکنند.
🔹 حضرت آیتالله خامنهای تأکید کردند: این رویکرد کشورهای عربی اگر از ترس رژیم صهیونیستی یا از روی طمع به آن است، باید بدانند امروز رژیم اشغالگر نه در شرایطی است که میتوان به او طمع داشت و نه از او ترسید.
🔹 ایشان راهحل مسائل منطقه را بهدست کشورهای منطقه و از طریق گفتوگو دانستند و افزودند: مسائل سوریه و یمن نیز با گفتوگو قابل حل است البته گفتوگو نباید از موضع ضعف باشد، در حالیکه طرفهای مقابل یعنی عمدتاً آمریکا و دیگران به قدرت نظامی و مالی متکی هستند.
🔹 رهبر انقلاب با تأکید بر اینکه برای اداره منطقه احتیاجی به دخالت دیگران نیست، گفتند: صهیونیستها هر جا پا میگذارند فساد ایجاد میکنند و هیچ قدرت و امتیازی نیز نمیتوانند به کشورها بدهند، بنابراین ما کشورهای منطقه هر چه میتوانیم باید روابط خود را از طریق همفکری و همکاری تقویت کنیم.
🔹 ایشان با اشاره به قرارهای تعیینشده بین ایران و قطر، تأکید کردند: این قرارها در زمانبندی معین و مشخص، عملیاتی شود.
🔸 در این دیدار که آقای رئیسی رئیسجمهور کشورمان نیز حضور داشت، امیر قطر با ابراز خرسندی از دومین سفر خود به ایران، به جایگاه برجسته رهبر انقلاب اسلامی در جهان اسلام اشاره کرد و گفت: جنایات رژیم صهیونیستی در فلسطین ناگوار است و همه باید در برابر حوادث فلسطین ایستادگی کنیم.
🔸 امیر قطر با اظهار تأسف از شهادت یک خبرنگار زن در جنین به دست نظامیان صهیونیست افزود: صهیونیستها با خونسردی تمام این جنایت را انجام دادند.
شیخ تمیم بن حمد آل ثانی همچنین راهحل مسائل کشورهای منطقه از جمله سوریه، عراق و یمن را گفتوگو دانست و درباره روابط اقتصادی ایران و قطر نیز خاطرنشان کرد: کمیته اقتصادی بین دو کشور فعال شده و امیدواریم تا سال آینده همکاریهای اقتصادی ارتقاء قابل توجهی پیدا کند.
◀️ پایگاه خبری #خیمه_گاه_ولایت↙️
➡️ @kheymegahevelayat
فرمانده سنتکام: ایران بیثباتکنندهترین نیرو در خاورمیانه است
🔹 ژنرال «مایکل اریک کوریلا» فرمانده جدید سازمان تروریستی سنتکام در مصاحبهای، ضمن این ادعا که ایران را بیثباتکنندهترین نیرو در غرب آسیا میداند، گفت «نگرانیهای ما در مورد ایران فراتر از توانایی هستهای آن است».
◀️ پایگاه خبری تحلیلی #خیمه_گاه_ولایت↙️
➡️ @kheymegahevelayat
کدوم رئیس جمهور سراغ دارید که رفته باشه بین مردم و کف میدون، وَ بخواد درد مردم و از نزدیک لمس کنه و حرفشون و بشنوه.
خیمهگاه ولایت به رئیسی نقد نداره، به تیم اقتصادی او نقد داره.
ما از صداقت و تلاش شبانه روزی او و چشمهای خسته او میفهمیم که او دارد چقدر تلاش میکند و شب و روز ندارد.
امیدواریم تیم او، پا به پای او بیاید.
◀️ پایگاه خبری تحلیلی #خیمه_گاه_ولایت↙️
➡️ @kheymegahevelayat
کسی که به اسم اعتراض به وضع اقتصادی مغازه و اموال مردم رو آتیش میزنه جز مردم نیست سگای هار مریم رجوی و اسراییل هستن که با این خرابکاری ها اجازه کوچکترین اعتراض مسالمت آمیزی به مردم نمیدن !
#ایذه
#گرانی
#یارانه
◀️ پایگاه خبری تحلیلی #خیمه_گاه_ولایت↙️
➡️ @kheymegahevelayat
🔴شیخ «خلیفه بن زاید» رئیس امارات درگذشت
🔹خبرگزاری رسمی امارات متحده عربی از مرگ شیخ «خلیفه بن زاید» رئیس امارات متحده عربی خبر داد.
🔹خلیفه بنزاید (۷۱ساله) از زمان ابتلا به سکته در ژانویه ۲۰۱۴، از شرکت در فعالیتهای رسمی علنی خودداری میکرد.او از ۳ نوامبر ۲۰۰۴ ریاست امارات را بهعهده گرفته است.
◀️ پایگاه خبری #خیمه_گاه_ولایت↙️
➡️ @kheymegahevelayat
🔴نیروی دریایی ارتش مانع ربودهشدن یک کشتی ایرانی شد
🔹ناوگروه ۸۰ نیروی دریایی ارتش بامداد امروز با دریافت پیامی درمورد حمله دزدان دریایی به کشتی تجاری ایرانی در خلیج عدن با دزدان درگیر شد.
🔹بعد از تبادل آتش بین دو طرف، دزدان دریایی متواری شدند و کشتی تجاری ایرانی با سلامت کامل درحال حرکت به سوی مقصد است.
◀️ پایگاه خبری #خیمه_گاه_ولایت↙️
➡️ @kheymegahevelayat