اولین رزمایش بصیرتی ثامن (1) در فضای مجازی
با موضوع: فرصت ها و چالش های انقلاب اسلامی با رویکرد امید آفرینی و ارائه راهکارها
🆔 @khosarbeysh 💚
12.doc
32.8K
نسخه word
✳️ اختصاصی / تلخیصی از نکات مهم کتاب "خدمات متقابل اسلام و ایران " ( اثر شهید مرتضی مطهری)
✏️ به قلم حجت الاسلام و المسلمین جلالی اصل
🛑 بخش هشتم: واژه مشترک
🆔 @khosarbeysh 💚
12.pdf
67.2K
نسخه pdf
✳️ اختصاصی / تلخیصی از نکات مهم کتاب "خدمات متقابل اسلام و ایران " ( اثر شهید مرتضی مطهری)
✏️ به قلم حجت الاسلام و المسلمین جلالی اصل
🛑 بخش هشتم: واژه مشترک
🆔 @khosarbeysh 💚
13.doc
48.6K
نسخه word
❇️یادداشت اختصاصی/ افکار عمومی و مصالح ملی قربانی بازیهای سیاسی نشود
✅به قلم دکتر علی مرادزاده - کارشناس مسایل سیاسی
🆔 @khosarbeysh 💚
13.pdf
83K
نسخه pdf
❇️یادداشت اختصاصی/ افکار عمومی و مصالح ملی قربانی بازیهای سیاسی نشود
✅به قلم دکتر علی مرادزاده - کارشناس مسایل سیاسی
🆔 @khosarbeysh 💚
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 ادعای سنتکام‼️
🔺 سنتکام (فرماندهی ستاد مرکزی نیروهای تروریست آمریکا) با انتشار این ویدیو مدعی شد ایران یک کشتی به نام «ویلا» را در «آبهای بینالمللی» تحت کنترل خود در آورده است.
🔹خبرگزاری آمریکایی «آسوشیتدپرس» در خصوص این ادعا گزارش کرد، در این کلیپ ویدئویی منتشر شده، نیروهای ویژهای به سرعت از یک بالگردی به سمت کشتی «ام وی ویلا» (MV Wila) پایین میآیند.
🔹این فرماندهی تروریستی همچنین مدعی است که آخرین جایگاه کشتی مذکور در امتداد ساحل شرقی امارات عربی متحده در نزدیکی شهر «خورفکان» شارجه امارات بوده است. علیرغم ادعاهای فرماندهی سنتکام برخی منابع خبری گزارش کردند که کشتی مذکور در حال جاسوسی در تنگه هرمز بوده است.
🔹ستاد فرماندهی تروریستی مرکزی آمریکا (سنتکام) همچنین مدعی است که دو قایق و یک بالگرد ایران از نوع «پادشاه دریا» (sea-king) در این عملیات مشارکت داشتهاند.
🔹 خبرگزاری آسوشیتدپرس به نقل از یک مقام نظامی آمریکایی که نخواسته نامش فاش نشود! مدعی شد که نیروی دریایی ایران به مدت پنج ساعت، روز گذشته (چهارشنبه) کشتی ام وی ویلا را تحت کنترل درآورد و سپس آن را آزاد کرد.
🖌 #سرخط: فعلاً میبایست منتظر واکنش رسمی جمهوری اسلامی ایران ماند و از هرگونه گمانه زنی در این خصوص خودداری کرد
🆔 @khosarbeysh 💚
🔴 #اقتصادی| تست چهار گزینهای بودجه
🔻چهار گزینه اصلی برای تامین مالی کسری بودجه میتوان معرفی کرد:
1⃣ کاهش هزینههای مالی
2⃣ افزایش درآمدهای مالیاتی
3⃣ فروش سهام و اموال دولت
4⃣ انتشار اوراق بدهی یا پیشفروش کالاهایی نظیر نفت
🔹 صحبت های همتی رئیس بانک مرکزی نشان میدهد در شرایط فعلی سه گزینه نخست با محدودیتهایی روبهرو است؛ زیرا ظرفیت افزایش درآمد مالیاتی و کاهش هزینه برای دولت و مجلس در سایه کرونا، محدود بوده و انتشار اوراق بدهی با وجود موانع در حال پیگیری است.
🔹 عبدالناصر همتی معتقد است از نگاه سیاستگذار پولی، گزینه چهارم که به طرح گشایش اقتصادی معروف است، دو مزیت دارد: نخست اینکه میتوان با این طرح انتظارات تورمی را مدیریت کرد و از سوی دیگر، با هزینه کمتر از اوراق قرضه، سود بیشتری را نصیب دارندگان اوراق کرد.
🔹 وی با رد فرضیه بدهکار کردن دولتهای آینده، تاکید کرد: انتشار هرگونه اوراق، روش کارآزمودهای برای هموارسازی هزینههای دولت و کاهش نوسانات اقتصادی در سطح اقتصاد کلان است.
🆔 @khosarbeysh 💚
🔴 #خیانت_الپهلوی‼️ | ننگ بحرین، نه با آب خزر شسته خواهد شد و نه پشت قلّه ی رفیع دماوند میتوان مخفی کرد!
🔻 ۲۳مرداد سالروز اعلام جدایی چهاردهمین استان ایران، یعنی #بحرین دوست داشتنی و با ارزش از خاک میهن عزیزمان است؛ در ماه های اخیر مانور ارتشک فیک سلطنت طلبان در خصوص نشر و ترویج شایعات فروش خزر و وقف دماوند و... بیشتر یک جنگ روانی و اقدام پوششی برای فراموشی شرم آورترین اقدام در تاریخ ننگین حکومت پهلوی.
🔹 صدالبته گر چه شاید عده ای ساده اندیش هر دروغی را باور و بازنشر کنند اما هیچ گاه این اقدام ننگین پهلوی با هیچ دروغ و شانتاژ رسانه ای قابل سرپوش گذاشتن نیست؛ همگان خوب میدانند که ننگ بحرین نه با آب خزر شسته میشود و نه میتوان پشت قله ی رفیع دماوند مخفی نمود!
🔹 بحرینی که سالهاست به عنوان یک کشور میشناسیم قرنهای متمادی جزیی از کشور ما بوده است، اما از ۲۳ مرداد ۱۳۵۰ همه چیز تغییر کرد و این استان به کشوری ظاهراً مستقل بدل شد. دلایل زیادی برای جدایی بحرین از سوی کارگزاران پهلوی مطرح شده است..
🔹 یکی از سیاستهای دست اندرکاران رژیم پهلوی، تبلیغ «بیارزش بودن بحرین» بود؛ براساس این سیاست، مدام گفته میشد که نگهداری بحرین هزینههای زیادی خواهد داشت و همچنین هیچ فایدهای برای کشور ندارد!!؛
🔹 در خاطرات اسدالله علم، وزیر وقت دربار نیز آمده که از جمله استدلالهای شاه برای توجیه جدایی بحرین از ایران این است که: «اکثریت ساکنان آن جزیره عرب هستند و به زبان عربی سخن میگویند. به لحاظ اقتصادی مجمعالجزایر بحرین دیگر اهمیت ندارند، زیرا نفت آنجا تمام شده و صید مروارید نیز صرفه اقتصادی ندارد. از نظر اهمیت استراتژیکی و سوقالجیشی با وجود تسلط ایران بر تنگه هرمز، آن جزایر ارزشی ندارد، از جهت امنیتی هم حفظ آن سرزمین پرهزینه و مستلزم استقرار یکی دو لشکر در آنجاست»!!
🔹 مشهور است هویدا هم به برخی که درباره بحرین و عدم رضایت عمومی ایرانیان از جدا شدن آن ازخاک وطن پرسیده بودند به گفتن این جملات بسنده کرده بود: «بحرین به مثابه یکی از دختران ما بود که این دختر شوهر کرد و رفت و چون عضوی ازخانواده ما بوده باید بهمانند بزرگ هر خانواده از او پشتیبانی کنیم و خواهیم کرد!»
🔹 محمدعلی مسعودی، رئیس روزنامه اطلاعات سفری به شیخنشینها داشت، وقتی برگشت یک رشته مقالههایی در اطلاعات درباره مسائل مختلف نوشت و وقتی رسید به مسأله بحرین، گفت: "بحرین هم نفتش تمام شده و هم مرواریدش تمام شده بنابراین ارزشی ندارد!!"
🔹 حال با وجود این دلایل باید دید آیا واقعا بحرین جزیره ای بی ارزش است یا این سخنان تنها برای فریب افکار عمومی توسط شاه پهلوی و فروختن قسمتی از خاک کشورمان به انگلیس و آمریکا بوده؛ اگر چه حتی در فروش این جزیره هم قطعیت وجود ندارد زیرا شاه خود دست نشانده مستقیم انگلیس بوده است
🔹 برخلاف تفکرات شاه و نخستوزیرش، باید گفت بحرین از نظر استراتژیک و سوقالجیشی در خلیج فارس از جایگاه بسیار ویژهای برخوردار است؛ واقع شدن بحرین در مرز ساحلی عربستان و قطر در گذشته فرصت قابل ملاحظهای را برای ایران به دنبال داشته است...
🔹 هر چند از نظر حقوقی بین ایران و بحرین آبهای آزاد وجود دارد، اما قبل از جدایی بحرین حق استفاده از منابع بستر برای ایران تا نزدیکی سواحل عربستان و قطر ادامه پیدا میکرد، نفت و گازطبیعی و ماهی و مروارید از منابع طبیعی دیگر این جزیره است...
🔹 به تازگی بحرین در سواحل غربی جزیره به عظیمترین میدان نفتی تاریخ این کشور دست یافته است؛ کمیته عالی منابع ملی طبیعی بحرین تائید کرد در این میدان نفت و گاز فراوانی وجود دارد. خبرگزاری رسمی بحرین؛ پادشاهی بحرین از زمان حفاریهای نفتی در سال ۱۹۳۲ تا امروز هنوز چنین میدانی نداشت!!
🔹 در زمان حکومت پهلوی همه میدانستند سلطه بر خلیجفارس مساوی است با در دست داشتن بحرین با تمام این منابع و معادن سرشار از انرژی اش و در آن روزگار که هنوز این دستگاههای آبشیرینکن و... نبود، تنها نقطهای که در خلیج فارس آب شیرین داشت، بحرین بود!
🆔 @khosarbeysh 💚
یک جلسه خوب و دو خبر خوش
👈 امروز نایب رئیس مجلس، استاندار خوزستان و برخی دیگر از مسئولان اجرایی را به همراه نمایندگان کارگران کشت و صنعت هفت تپه، در مجلس گرد هم آورد و نمایندگان کارگران و مسئولان اجرایی را رو در روی هم قرار داد تا مشکل کارگران هفت تپه را حل نماید. فارغ از نتیجه، نفس این جلسه یعنی یک خبر خوب، یعنی ورود مجلس برای حل مشکلات موجود و همین خبر هاست که وقتی کنار هم قرار می گیرند، امید در جامعه می آفریند. اما گویا همه به دنبال اخبار خوب نیستند و ترجیح میدهند یک نقطه ضعف یا یک نقصی را در طرف مقابل خود پیدا کنند و با برجسته کردن آنها در پی اغراض و اهداف خود باشند.
خبر خوب دیگر به بهرهبرداری و احیای زمین های وسیعی در ایلام و کرمانشاه مربوط میشود که برای کشاورزی و کشت مکانیزه آماده شدند که از طرح های موفق دولت است و باعث مهاجرت معکوس می شود.
اصحاب رسانه و اربابان سیاست خوب است بجای هجمه به یکدیگر، با پردازش چنین خبرهایی که کم هم نیستند، امید را در جامعه ترویج نمایند.
🆔 @khosarbeysh 💚
❌آغاز رای گیری مجازی در شورای امنیت بر سر قطعنامه ضد ایرانی
🔸 منابع خبری میگویند رأیگیری مجازی در شورای امنیت بر سر قطعنامه آمریکا جهت تمدید تحریمهای تسلیحاتی علیه ایران آغاز شده است.
🔹خبرنگار خبرگزاری رویترز گزارش داده مهلت این رأیگیری تا ساعت ۱۷:۳۰ عصر جمعه به وقت محلی است. نتیجه این رأیگیری اندکی بعد در یک جلسه شورا اعلام خواهد شد.
🔶دولت آمریکا بعد از خروج از «برنامه جامع اقدام مشترک» یا برجام تحریمها علیه ایران را از سر گرفته و به سیاستهایی تحریکآمیز علیه ایران، از جمله ترور سردار قاسم سلیمانی، فرمانده نیروی قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی روی آورده است.
🔷تمرکز اصلی دولت ترامپ در ماههای اخیر روی تلاش برای تمدید تحریمهای تسلیحاتی علیه ایران که از روز ۱۸ اکتبر منقضی خواهد شد قرار گرفته است.
🔴انقضای این تحریمها یکی از مفاد توافق هستهای برجام است و آمریکا پیشنویس قطعنامهای را میان اعضای شورای امنیت توزیع کرده که خواستار جلوگیری از انقضای این تحریمها است.
دولت ترامپ گفته در صورتی که در تمدید تحریمهای تسلیحاتی علیه ایران موفق نشود قصد دارد از یکی از بندهای برجام که با نامهایی مانند «مکانیسم ماشه»، «ساز و کار حل و فصل اختلاف» یا «ساز و کار بازگشت خودکار تحریمها» شناخته میشود برای بازگرداندن تحریمهای بینالمللی علیه ایران استفاده کند.
با این حال کارشناسان میگویند آمریکا از آن جهت که اردیبهشتماه سال ۱۳۹۷ از برجام خارج شده جزو طرفهای مشارکتکننده در «برجام» نیست و نمیتواند از بندهای این توافق برای تمدید تحریمها علیه ایران استفاده کند.
🔺از طرف دیگر، مقامهای دولت «دونالد ترامپ»، رئیسجمهور آمریکا ادعا میکنند آمریکا با خروج از برجام این توافق را «نقض» نکرده و هنوز یکی از طرفهای مشارکتکننده در آن محسوب میشود.
🆔 @khosarbeysh 💚
🔴 #توقیف_نفتکش | یک ادعا ؛ یک واکنش
🔻 همزمان با آغاز رای گیری مجازی شورای امنیت برای اعلام نظر در خصوص پیش نویس قطعنامه تحریم تسلیحاتی ایران ، والاستریتژورنال ادعای توقیف نفتکشهای ایران توسط آمریکا مطرح کرد و به نقل از یک مقام آمریکایی مدعی شد:
🔹 ۴ نفتکش ایران بدون استفاده از زور نظامی توقیف شدند؛ این چهار کشتی به نامهای «لونا»، «پاندی»، «برینگ» و «بلا» طی روزهای اخیر در آبهای آزاد توقیف شدهاند و اکنون در حال حرکت به سمت هیوستون هستند.
🔴 #واکنش_توئیتری‼️
🔻در اولین واکنش به ادعای فوق، توییتر منتسب به سفیر ایران در ونزوئلا توقیف نفتکشها را تکذیب کرد و نوشت:
🔹يک دروغ و جنگ روانی ديگر از دستگاه تبليغاتی امپرياليسم آمریکا. نه كشتیها ايرانی هستند و نه مالک يا پرچم آنها ارتباطی به ايران دارد. ترامپ تروريست نمیتواند حقارت و شكست خود در برابر ملت بزرگ ايران را با تبليغات دروغين جبران كند.
🆔 @khosarbeysh 💚