رهبر انقلاب امروز: مسئولین کشور در امتحان بزرگی هستند: آیا عزت ملت را حفظ خواهند کرد یا نه؟/ گفته میشود با 3کشور اروپایی ادامه میدهیم. من به این 3کشور هم اعتماد ندارم؛ به اینها هم اعتماد نکنید. اگر میخواهید قرارداد بگذارید، تضمین عملی بگیریم وَالّا اینها همان کار آمریکا را خواهند کرد. اگر نتوانستید تضمین قطعی بگیرید، دیگر نمیشود برجام را ادامه داد.
رهبر انقلاب، صبح امروز در دانشگاه فرهنگیان: دیشب شنیدید رئیس جمهور آمریکا حرفهای سخیف و سبکی زد. شاید بیش از 10دروغ در حرفهای او بود. هم نظام را تهدید کرد، هم ملت را که چنین و چنان میکنم. بنده از طرف ملت ایران میگویم: آقای ترامپ! شما غلط میکنید.
رهبر انقلاب: میگفتیم مسئله آمریکا با ایران، مربوط به انرژی هسته ای نیست. میگفتند نه، اینجور نیست/ حالا دیدید، ما برجام را پذیرفتیم اما دشمنیها تمام نشد. حالا مسئله حضور ما در منطقه و مسئله موشکها را مطرح میکنند؛ اگر اینها را هم قبول کنیم مسئله دیگری را شروع میکنند/ علت مخالفت آمریکا با نظام این است که آمریکا بطور کامل سلطه داشت و انقلاب دست آنها را کوتاه کرد.
رهبر انقلاب صبح امروز: آنچه اتفاق افتاده، یعنی رفتار زشت و سخیف رئیس جمهور آمریکا خلاف انتظار ما نیست. این رفتار در دوران رؤسای جمهور قبل هم وجود داشت و در هر دوره ای یکجور بوده است/ ملت ایران با قدرت ایستاده و آن [رؤسای جمهور] قبلی مُردند و استخوانهایشان هم پوسید و جمهوری اسلامی همچنان هست. این آقا هم خاک خواهد شد و بدنش خوراک مار و مور میشود و جمهوری اسلامی همچنان خواهد ایستاد.
رهبر انقلاب صبح امروز: از روز اول بارها گفتم به آمریکا اعتماد نکنید. گفتم اگر میخواهید قرارداد ببندید، تضمین لازم را بگیرید و بعد ببندید/ یکی از شروطی که گفتم این بود که رئیس جمهور آمریکا باید امضا کند. مسئولین محترم زحمت کشید. این قرارداد هستیم و حالا این مردک میگوید من قبول ندارم.
@khoshab1
هدایت شده از بیداری ملت
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❌🎥 کنایه سنگین رهبر انقلاب به مذاکره کنندگان هسته ای❗️👆
🔴به کمپین #بیداری_ملت بپیوندید👇
✅ @bidari
📸 رهبر انقلاب صبح امروز در دیدار مسئولان وزارت آموزش و پرورش و دانشگاه فرهنگیان:
🔹سال گذشته علناً اجرای این سند انحرافی را منع کردم اما شنیدهام برخی مفاد سند۲۰۳۰ در حال اجراست.
🔹این به معنای قراردادن مهم ترین مسئله کشور در اختیار بیگانگان است.
🔹معنی ندارد کشوری با این سابقه، فرهنگ و نظام مقتدر، برنامه های آموزشی و تربیتی خود را از دیگران بگیرد.
@khoshab1
💌 خدایا از آنچه کرده ام اجر نمی خواهم و به خاطر فداکاریهای خود بر تو فخر نمی فروشم، آنچه داشته ام تو داده ای و آنچه کرده ام تو میسرنمودی، همه استعدادهای من، همه قدرتهای من، همه وجود من زاده اراده تو است، من از خود چیزی ندارم که ارائه دهم، از خود کاری نکرده ام که پاداشی بخواهم.
#شهید_دکتر_مصطفی_چمران
@khoshab1
لینک گروه نورالشهدای شم آباد در پیامرسان های ایرانی
https://sapp.ir/joingroup/gF9jKOLeIBXx1z6ayp4krhb7
http://eitaa.com/joinchat/2450063362Gdacdcb4a7c
🔴گزارش تصویری/راهپیمایی اعتراضی مردم سبزوار در واکنش به اقدامات اخیر رئیس جمهور منحوس و خبیث آمریکا
🔺️عکاس: محمد حشمتی
@khoshab1
هدایت شده از اخبار دبیرخانه شورای عالی امنیت ملی
قطه صفر و روابط عادی وجود دارد؟
جمهوری اسلامی ایران، هیچگاه آغازکننده تنش و درگیری نبوده است اما مشکل این است که سعودیها راهحل مشکلات و چالشهای داخلی، منطقهای و بینالمللی خود را در تخاصم با ایران میبینند و احساس میکنند برای فرار از این وضعیت به خصومت ورزی با ایران نیازمندند. راهحل بازگشت به وضع عادی در منطقه، شکلگیری گفتوگوهای منطقهای با حضور کشورهای منطقه و بدون مداخله سایرین است. ما معتقدیم که مشکل در همه کشورهای منطقه از جمله در یمن و بحرین با گفتوگو میان طیفهای مختلف قابل حل است. راهحل نظامی مسیر شکستخوردهای است.در مورد روابط با عربستان، ما همواره بر رفع تنشها و حلّ مشکلات از طریق گفتوگو تأکید کردهایم. اینکه عربستان برای غلبه بر یک کشور اسلامی با رژیم صهیونیستی همپیمان شود، این قابل درک نیست. عادیسازی روابط با رژیم صهیونیستی که دشمن اعراب و مسلمانان است، خیانت به آرمان فلسطین است. لذا گام اول در مسیر رفع تنشها اصلاح رویکردهای اشتباه ازجمله نزدیکی به رژیم اشغالگر قدس است. در گام بعدی، باید یک نگاه درست و منطقی به شرایط منطقه داشته باشیم. واقعیت این است که ایران نقش سازندهای در بازگرداندن امنیت و ثبات به عراق و سوریه ایفا کرده است، درحالیکه سعودیها با کمک به جریانهای بیثبات ساز، آرامش را در این دو کشور بر هم زده بودند. ما نمیتوانستیم دست روی دست بگذاریم و اجازه دهیم تروریستها در عراق و سوریه بیش از این گسترش یابند. لذا ورود ما به این دو کشور نباید مغایر با منافع عربستان تلقی شود. دولتهای رسمی در عراق و سوریه از ایران دعوت کردهاند تا در مبارزه با داعش و تروریسم در کنار آنها باشد و ما هم این کار را کردهایم. بنابراین عربستان نباید اقدام ایران در منطقه را به ضرر منافع خود قلمداد کند. اتفاقا در بلندمدت، این تروریستها منافع و امنیت خود عربستان را نیز نشانه خواهند رفت؛ استفاده ابزاری از تروریسم اشتباه بزرگی است. در این حوزه نیز امکان گفتوگو برای رفع سوءتفاهمها وجود دارد.
در رابطه با مسائل داخلی هم سؤالاتی هست، مثلا اینکه آیا شورایعالی امنیّت ملّی درباره پیام رسانهای خارجی همچون تلگرام بررسی یا مصوبهای داشته است؟
با توجه به ابعاد گسترده فضای مجازی و شبکههای اجتماعی و همچنین مسائل فنی و سایبری مترتب بر این عرصه که مرتبا درحال تغییر و تحول است، در چند سال گذشته به فرمان مقام معظم رهبری، شورایعالی فضای مجازی در سطح عالی نظام راهاندازی شد که کلیه امور مربوط به فضای مجازی در آن شورا سیاستگذاری و برنامهریزی میشود اما دبیرخانه و شورایعالی امنیت ملی نگرانیهای خود را نه در مصداقها بلکه در فرایند بهرهبرداری دشمنان و تبدیل برخی اپلیکیشنها به ابزار نفوذ اقتصادی و فرهنگی و اطلاعاتی وسیاسی و صدمه بر امنیت ملی را بهطور مرتب براساس شاخصهای امنیت ملی که ابعاد مختلفی را در بر میگیرد رصد کرده و تأثیرگذاری آن را گوشزد میکند.
مشخصا وظیفه شورایعالی امنیت ملی چه چارچوبی دارد، چون به تازگی برخی بحرانهای لاینحل مانند رفع حصر یا تلگرام به شورایعالی امنیّت ملّی ارجاع داده میشود؟
شورایعالی امنیت ملی وظیفه سیاستگذاری کلان در حوزه امنیت ملی و مولفههای اثرگذار بر آن و هماهنگیها و نظارت را برعهده دارد و در امور فضای مجازی یا برخی پروندهها که شاخصهای امنیت ملی را ندارند مستقیم دخالت ندارد، مگر آنکه روند تهدیدات و آسیبها بخواهند امنیت ملی را به مخاطره بیندازند. دبیرخانه نگرانیهایی در این زمینه دارد اما سطح آن را آسیب یا تهدید امنیت ملی نمیداند. زمینههای تهدید، فرصتها و تهدیدات گستردهای در فضای مجازی وجود دارد که باید ضمن ایفای نقش همراه با ابتکار عمل در ابعاد سختافزاری، نرمافزاری و تولید محتوا به آن پرداخته شود. ضرورت دارد تمهیدات لازم برای پیشگیری از توسعه آسیبها به عمل آید. برای دبیرخانه شورایعالی ملاک تصمیمات شورایعالی فضای مجازی است و این دبیرخانه نیز همکاری لازم را مبذول خواهد داشت.تصمیمات مربوط به حوزههای سیاسی و امنیتی نیز که یکی از وظایف مهم شورایعالی امنیت ملی است بر مبنای خرد جمعی و برگرفته از گزارشهای مستند و ارزیابی شده دستگاهها و کارسازی توسط دبیرخانه شورایعالی اتخاذ میشود. ریاست این شورا نیز با رئیس محترم جمهور بوده و مصوبات آن طبق قانون اساسی باید به تأیید مقام معظم رهبری برسد. این شورا به لطف الهی و با هدایت عالی مقام معظم رهبری و مدیریت مستمر آقای رئیسجمهور بهدلیل حضور سران قوا و مسئولان ارشد کشوری و لشکری تاکنون عملکرد خیلی خوبی در حوزههای مختلف داشته است. ما باور داریم ورود یا عدمورود شورایعالی و نهاد اجرایی آن یعنی دبیرخانه شورایعالی امنیت ملی به مسائلی که در سطح جامعه مطرح است، متناسب با مصالح و منافع ملی بوده و باید جریانهای سیاسی و خبری به ا
🔴 خبرنگار واشنگتن پست: معلوم نیست رهبر عالی ایران چگونه از نامه محرمانه ترامپ به متحدین عربیاش خبر دارد!
@khoshab1