هدایت شده از ترفندکده خوب🌸
❌ نظر دکتر خیراندیش در مورد بلغم؛
بلغم مایع سفید و لزجی هست که از بدن خارج نمیشه و وقتی زیاد بشه توی بدن رسوب میکنه و اندام های داخلی بدن رو کمکار و تنبل میکنه😔
اول دچار مشکلات گوارشی میشه بعد شکمش بزرگ میشه و هیکلش بهم میخوره ، روز به روز بی انرژیتر میشه و دائما خسته است🥱
همچنین دچار و یبوست خلط پشت حلق و کبد چرب و مشکلات خواب و اعصاب میشه😡
اگه درگیر این مشکلات هستی یعنی بلغمت زیاد شده و باید اصلاح مزاج بشی
جهت اصلاح مزاج و دفع بلغم فرم زیر رو کامل کنید
https://formafzar.com/form/yvono
https://formafzar.com/form/yvono
هدایت شده از ترفندکده خوب🌸
ریزش موهامو تو ۸ روز قطع کردم😁
جاریم اینقدر حسودی میکرد😒😝
قبلا خونه پر بود از مو، با شوهرم همیشه دعوا میکردیم حتی توی غذا مو پیدا میشد خیلی افسرده بودم😩
من و شوهرم دوتامونم #کچل شده بودیم تا اینکه توی ایتا گشتم بلاخره راه قطعیشو پیدا کردم راهحل براتون این پایین سنجاق کردم بزن ببین👇😳
https://eitaa.com/joinchat/2728919628Cf6e6e06d85
الان از پرپشت بودن مو رنج میبریم😂
توامبیا برای خودت یا همسرت راهکار بگیر❤️
2.19M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎋هیچ آغازی
🌸زیباتر از سلام نیست
🎋روزتون پر از مهر و محبت
🌸لبتون لبـریـز از خـنده
🎋سفره هاتون پر از خیرو برکت
🌸لحظات زندگیتون پر از رحمت
🎋ســـــلام 🥰✋
🌸صبحتـون شکوفه بـاران
آشپزی و کیک پزی خوشمزههای ناب 🍔👩🍳👇
@khoshmazehayenab
🍕🍗🥘
#مرباي_به
به 1كيلو
شكر 4ليوان 🍚
دانه هل 4عدد
ابتدا به رو شسته از وسط ب چهار قسمت تقسيم ميكنيم و با كارد هسته داخلشو در مياريم و به شكل دلخواه برش ميزنيم و دوباره توي سبد ريخته و ابكشي ميكنيم ميزاريم اب اضافيش گرفته بشه توي يك ظرف مسي ابتدا يك كمي از شكر 🍚را ميريزيم بعد به رو ريخته لايه ب لايه همين كارو ميكنيم و چند دانه هل هم لاب لاش ميزاريم در ظرف رو ميزاريم حدود پنج ساعت تا شكر خودش آب بندازه بعد شعله پخش كن زير قابلمه اي كه به ها هستن قرار داده با حرارت ملايم ميزاريم تا بجوش بياد وقتي جوش اومد دمكني گزاشته بمدت دو تا سه ساعت با حرارت خيلي كم تا رنگ به عوض بشه و جا بيفته برا اينكه بدونيم شربت به اماده است يك قطره از شربت رو داخل اب سرد ميندازيم اگه پخش شد شربت هنوز اماده نيست
#آشپزی
آشپزی و کیک پزی خوشمزههای ناب 🍔👩🍳👇
@khoshmazehayenab
🍕🍗🥘
10.56M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#لازانیا_گوشت و قارچ🤩
مواد لازم :
گوشت چرخكرده
پیاز ۱ عدد
فلفل دلمه
فلفل قرمز
فلفل سیاه
کره ۳۰ گرم
آرد ۲ ق غ
شیر ۲ لیوان
قارچ
نمک
#آشپزی
آشپزی و کیک پزی خوشمزههای ناب 🍔👩🍳👇
@khoshmazehayenab
🍕🍗🥘
5.51M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آموزش گارنیش تویل 😍
رسپی :
آرد ۱۰ گرم
آب ۹۰ گرم
روغن ۴۰ گرم
#آشپزی
آشپزی و کیک پزی خوشمزههای ناب 🍔👩🍳👇
@khoshmazehayenab
🍕🍗🥘
11.67M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
یه دسر خوشمزه و راحت و شیک برای شب یلدا
برای درست کردنش احتیاج داریم به :👩🏻🍳
پودر ژله آلواورا ۱ بسته 🌵
پودر ژلاتین ۲ ق غ 🥄
انار قرمز و شیرین ۱ دونه
خلال یا مغز پسته
شیر ۱/۵ لیوان 🥛
شکر نصف لیوان 🍚
نشاسته ذرت ۳/۴ ق غ 🥄
وانیل نوک ق چ
بیسکوییت پتی بور ۱ بسته 🍪
بستنی یا خامه صبحانه یا خامه قنادی 🍦
📌فقط حتما بزارید مواد از داغی بیوفته و بعد بیسکوییتارو داخلش بریزید
و وقتی مواد روکر کامل خنک شد روی ژله بریزید و حداقل ۷/۸ ساعت بزارید یخچال بمونه 😊
#آشپزی
آشپزی و کیک پزی خوشمزههای ناب 🍔👩🍳👇
@khoshmazehayenab
🍕🍗🥘
18.45M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کباب_افغانی
آموزش پخت کباب افغانی با دستور عالی
#آشپزی
آشپزی و کیک پزی خوشمزههای ناب 🍔👩🍳👇
@khoshmazehayenab
🍕🍗🥘
25.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
لبو پلوی خوشرنگ و جذاب یلدایی🧡🩷
#آشپزی
#یلدا #شب_یلدا
آشپزی و کیک پزی خوشمزههای ناب 🍔👩🍳👇
@khoshmazehayenab
🍕🍗🥘
#_پاناکوتا_انبه
موادلازم:
پودر ژلاتین 1 ق غ
آب 3 ق غ
شیر پرچرب دو و یک دوم پیمانه
شکر یک چهارم پیمانه
عصاره وانیل یک هشتم ق چ
انبه دو عدد تکه شده به قسمت های کوچک
طرزتهیه:
در کاسه کوچکی ژلاتین و آب را ریخته و کنار بگذارید. شیر و شکر را در قابلمه کوچکی روی حرارت ملایم گذاشته تا شکر حل شود و حباب هایی دور ظرف ایجاد شود. از روی حرارت برداشته و وانیل را به آن اضافه کنید. ژلاتین را که در آب حل شده را نیز افزوده و مخلوط کنید در ظرف هایی که برای سرو آماده کرده اید ریخته و روی آن را با فویل پوشانده و در یخچال بگذارید تا ببندد. از یخچال خارج کرده و تکه های انبه را روی هر کدام ریخته ومجدد دریخچال گذاشته تا سرد شود پاناکوتای ما آماده است.
#آشپزی
آشپزی و کیک پزی خوشمزههای ناب 🍔👩🍳👇
@khoshmazehayenab
🍕🍗🥘