#خاگینه_قاشقی
یدونه تخم مرغ رو خوب هم میزنیم و بعد کمی وانیل ریخته و سه قاشق ماست شیرینپرچرب اضافه مجدد خوب همزده و پنج قاشق آرد اضافه و همزده تا گلوله نمونه و کمی زعفران دمکرده ریخته و یه قاشق سرصاف بکینگ پودر اصافه و مجدد هم میزنیم و بعد داخل تابه ای روغن ریخته اجازه میدیم تا گرم بشه و بعد از مواد خاگینه قاشق قاشق در روغن با فاصله ریخته و با حرارت متوسط اجازه میدیم تا بپزه و یه طرف که سرخ شد برمیگردونیم تا طرف دیگه هم سرخ بشه و بعد داخل ظرفی گذاشته تا از گرما بیافته و بعد داخل شربت سرد شده قرار میدیم تا شربت ب خورد خاگینه بره و بعد ب دلخواه با پودر نارگیل یا پسته تزیین و نوشجان...
مواد مورد نیاز برای شربت خاگینه...یه لیوان آب رو با یک و نیم لیوان شکر و کمی وانیل و چند قاشق گلاب و زعفرون دمکرده مخلوط کرده و روی حرارت ملایم میزارم تا کامل بجوشه و قوام بیاد و بعد اجازه میدیم خنک بشه و استفاده میکنیم....
اگه شربت اضافه موند داخل ظرفی ریخته وتو یخچال برا دفعات بعد نگهداری کنید...
خوشمزه و عالی....
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
#کاچی_نبات
مغز گردو ،بادام،پسته ازهر کدوم ۲۵ گرم نیم کوب شده
مغز فندق ۱۵ گرم نیم کوب شده
آرد گندم یا آرد برنج ۱ لیوان
نبات آسیاب شده ۱ لیوان
کره ۱۰۰ گرم
هل نصف ق م
آب ۴ لیوان
گلاب نصف فنجان
زعفران سائیده شده ۱ ق چ
ابتدا نبات کوبیده شده را با ۴ لیوان آب روی حرارت میزاریم بجوشه . بعد زعفران را حل کرده و گلاب را به آن اضافه میکنیم و آن را کنار میزاریم . آرد و الک کرده و در قابلمه ای تفت میدیم تا بوی خامیش گرفته شه . کره را در یک قابلمه دیگر ریخته پس از ذوب شدن روغن آرد را کم کم اضافه میکنیم بعد با قاشق چوبی مرتب هم میزنیم بعد شعله را ملایم کرده و به هم زدن ادامه میدهیم تا رنگ آرد طلایی شود . در این مرحله نصف ق چ نمک و هل را اضافه کرده و قابلمه را از روی حرارت برمیداریم و شربت و شربت آماده شده از نبات را کم کم به آن اضافه میکنیم و مرتب هم میزنیم تا مایع صاف و یکدست شود . بعد چهار مغز را اضافه میکنیم و ظرف را مجددا روی حرارت ملایم قرار میدهیم تا کاچی جا بیفتد و به روغن بیاد .
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
حلوای سه آرد مجلسی
قیصر
مواد لازم:
آرد سفید : 125 گرم
آرد برنج 125: گرم
آرد نخودچی : 125 گرم
شکر : 2,5 پیمانه
آب : 3 پیمانه
روغن مایع : حدودا 100گرم
کره : 25 گرم
گلاب : نصف پیمانه
محلول زعفران : 3 قاشق سوپخوری
پودر پسته و پرک بادام برای تزئین
طرز پخت:
اول شهد رو آماده می کنیم.... آب و شکر را مخلوط کرده و روی حرارت گذاشتم...بعد از این که شکر حل شد و جوش اومد ، گلاب و زعفران را اضافه کرده و بعد از یکی دو جوش حرارت را خاموش می کنیم
اول از همه اینو بگم که مرغوب بودن آردها مخصوصا آرد برنج و نخودچی خیلییییی توی طعم این حلوا مهمه...اگه خونگی باشن مسلما صد برابر بهتره ....باز یه نکته دیگه اینکه چون ری کردن برنج فرق می کنه پس مسلما میزان روغن ممکنه کم و زیاد بشه...پس توی ریختن روغن دقت کنین و کم کم بریزین
خب اول آرد سفید را الک می کنیم و بدون روغن روی حرارت ملایم تفت میدیم تا بوی خامیش بره و کمی تغییر رنگ بده... بعد از 10 دقیقه آرد برنج الک شده را اضافه می کنیم. کمی که تفت خورد و تغییر رنگ داد، آرد نخودچی الک شده را هم می ریزیم
بازم تفت می دیم تا بوی خامی آرد نخودچی بره ولی زیاد روی حرارت نمونه..چون آرد نخودچی زودی می سوزه
هرکدوم آرد ها رو 15 دقیقه ولی نخود چی رو 10 دقیقه کافیه تفت بدیم...بعد همه رو یه بار دیگه الک می کنیم و برمیگردونیم روی حرارت
کم کم روغن مایع را اضافه می ریزیم..از من به شما نصیحت همه رو از اول نریزین...
حلوا را مدام هم می زنیم تا رنگ آردها شروع به طلایی شدن بکند. حالا کره را اضافه می کنیم و تا زمانی که به رنگ قهوهای روشن دربیاد تفت می دیم...این مقدار روغن برای آرد من زیاد بود و من دقت نکردم و همه رو ریختم همون اول
تند تند هم می زنیم تا نسوزه ...بارها هم گفتم چطور از میزان تفت خوردن آرد و رنگ نهایی حلوا مطمئن بشین...کمی از اون رو توی پیشدستی یا نعلبکی سفید می ریزیم و کمی از شربت آماده رو توش می ریزیم..هر زمان رنگ دلخواهمون شد کافیه و شربت رو اضافه می کنیم به آرد و روغن
حالا شربت آمادهی ولرم را کم کم اضافه می کنیم و هم می زنیم...مراقب باشین نپاشه روتون و نسوزین...تابه رو از روی حرارت بردارین...گفتم کم کم...ممکنه همه شربت استفاده نشه..خودتون متوجه می شین...اگه هم شربت زیادی ریختین کمی روی حرارت بذارین و هم بزنین
تا زمانی که حلوا از دور ظرف جمع شود و به دیواره ظرف نچسبد. حلوا نباید خیلی سفت و خشک شود. بلکه باید از روی کفگیر به حالت کشدار پایین بیفتد و به کفگیر بچسبه.
معمولا چون این حلوا به صورت مجلسی سرو می شه و ماسوره شکوفه می زنیم، نیازی به قنداقه کردن حلوا (کوبیدنش به راست و چپ تابه) نیست....اما اگه نخواین شکوفه بزنین قنداقه کنین تا حلواتون کاملا جدا شه از ظرف .....حلوا را در ظرف می کشیم و هرجور دوست داریم تزیین می کنیم.
این میزان رسپی اصلی👆👆👆👆
تقسیم شده رسپی آزاده:👇👇👇
میزانی که خودم آرد نخود رو کمتر کردم ودر حدود ۳۰۰عدد تارت بهمون میده.
دقیقا رسپی بالا ۴ برابر شده.👇👇👇
آرد سفید ۷۵۰گرم
آرد برنج حریر ۵۰۰گرم
آرد نخود ۲۵۰گرم
شکر ۱۰پیمانه
آب ۱۲ پیمانه
روغن مایع حدودا ۸۰۰گرم
کره ۱۰۰گرم
گلاب ۲پیمانه
از لحاظ وزنی ۷کیلو حلوا میده.
اگه میخواین کاغذ حلوا بزنین سایز کوچیک حدود ۴۰۰عدد بهتون میده.
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
پودینگ سمولینا
دسر سمید(سمولینا)
مواد لازم
چهار پیمانه شیر
شش قاشق غذاخوری آرد سمولینا
شش قاشق غذاخوری شکر
نصف پیمانه گلاب
خامه صبحانه دویست گرمی
زعفرون دمکرده غليظ مقداری
طرز تهیه :
ابتدای کار شکر آرد سمولینا را به همراه شیر درون یک قابلمه مناسب میریزیم و کمی هم میزنیم تا یکدست شود قابلمه را روی حرارت ملایم قرار می دهیم . حالا باید به صورت مداوم مواد را هم بزنیم تا غلیظ شوند ، پس از اینکه مواد کمی غلیظ شدند ، گلاب و زعفران دمکرده را اضافه کرده و هم زدن را ادامه می دهیم تا به غلظت دلخواه برسیم . پس از اینکه مایه دسر غلیظ شد ، خامه را اضافه می کنیم . در این مرحله قابلمه را از روی حرارت کنار می گذاریم ، سپس شروع به هم زدن دسر می کنیم تا خامه به طور کامل به خورد مواد دسر برود مواد دسر را درون ظرف سرو دلخواه می ریزیم و در یخچال قرار می دهیم تا کمی رویه دسرخودش را بگیرد من برای روی دسر از ژله انبه استفاده کردم ژله رو که اماده کرده و سرد شد روی دسر ریخته و در يخچال میگذاریم تا اماده شود در نهایت دسر را با مواد دلخواه تزیین میکنیم.
مقدار شکرش رو بسته به ذائقه خودتون کم و زیاد کنین
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
فرنى موزى😍😋
ویژه افطار
2 لیوان شیر، 2 قاشق غذاخوری آرد برنج و 2 قاشق غذاخوری شکر را در ظرفی بریزید و روی حرارت قرار دهید. مخلوط را مرتب هم زنید تا غلیظ شود. 1 عدد موز را با چنگال له کنید و به مواد اضافه کنید . فرنی را از روی حرارت بردارید و 2 قاشق چای خوری کره را اضافه کنید. فرنی موزی را در ظرف مناسب بریزید و به دلخواه تزئین کنید.
طاعات و عباداتتون قبول درگاه حق🙏
نوش جانتون عزیزان🌹
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
#مرغ_ترش
مواد لازم:
مرغ : ۱ کیلوگرم
سبزی مرغ ترش : ۱۵۰ گرم
گردو چرخ شده : ۱۲۰ گرم
پیاز : ۲ عدد بزرگ
رب انار ملس: ۲ قاشق غذاخوری
ترشی_آلو : ۱ قاشق غذاخوری
شکر : ۱ قاشق غذاخوری
نمک فلفل سیاه و زردچوبه : به مقدار لازم
ترکیب سبزی مرغ ترش:
سبزیجات_محلی ( زولنگ ، سرسم ، اناریجه ، اوجی ) همراه با کمی گشنیز ، جعفری و سبزی_سیر
در صورت دسترسی نداشتن به
سبزیجات محلی: جعفری، گشنیز، پونه، نعناع همراه با کمی سبزی سیر و پیازچه
طرز تهیه:
ابتدا مرغ ها را با روغن مایع فراوان و شعله بالا کامل سرخ می کنیم.
بعد از برداشتن مرغ ها پیاز رنده شده را اضافه تا کامل طلایی شود، سبزی مرغ ترش را اضافه و تفت می دهیم ، گردو را ریخته هم زده و مخلوط می کنیم، رب انار و ترشی آلو را اضافه و هم می زنیم در نهایت شکر، نمک، فلفل و زردچوبه را اضافه و هم می زنیم.
مرغ ها را با سه لیوان آب به ترکیب بالا اضافه کرده بعد جوش آمدن شعله را کم کرده و درب ماهیتابه را قرار می دهیم.
بعد پخت مرغ ها و تمام شدن آب غذا و به روغن افتادن همانند خورشت ، غذای ما آماده هست.
نوش جان
نکات:
مقدار شکر در غذا به ذائقه شما بستگی دارد.
در صورت نداشتن ترشی آلو، از رب انار ترش استفاده کنید.
این غذا همانند خورشت باید جا بیفته، بعد از جوش آمدن آب حتما شعله را کم کرده و حدود دو ساعت وقت صرف کنید تا غذای لذیذی داشته باشید.
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
#بامیه_ترکی😋
ب حدی ترده ک خدا میدونه تا درست نکنید نمیفهمید👌
مواد لازم
آرد سمولینا 310 گرم معادل دو پیمانه پر
شیر300گرم ولرم باشه معادل یکو نیم پیمانه
شکر یک قاشق غذاخوری
خمیر مایه نصف قاشق چایخوری
آرد 25گرم یا دو نیم قاشق غذاخوری
روغن یک قاشق غذاخوری
همه مواد خشک رو باهم مخلوط میکنیم
و شیرو کم.کم اضافه میکنیم تا یک مایعی ک نشل باشه و ن سفت درست بشه خوب مخلوط میکنیم و بعد روغن مابع رو اضافه میکنیم و دوباره مخلوط میکنیم دقت کنید نباید خیلی سفت باشه و خیلی شل و آبکی اینقد هم میزنیم ک هیچ گلوله ای باقی نمونه
و ب مدت یک ساعت در دمای آشپزخونه استراحت میدیم
بعداز این مدت دوباره کمی مخلوط میکنیم داخل قیف با سر ماسوره دلخواه میریزیم و در روغن داغ پایپ میکنیم دقت کنید زیاد باهاش ور نرید یکم ک ی طرفش رنگ گرفت برگردونید و وقتی سرخ شد در شربت بار همدمای محیط بندازین
اگه دوست دارین مثل من شربت کمتری جذبش بشه بزارین کمی از داغی بیوفته و ولرم بشه بعد بندازین داخل شربت بار🙏
تنها نکته مهم غلظت مایه هستش ک باید رعایت بشه
نوشجان
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
#نان_روغن_جوشی_کرمانی
۴تا لیوان آرد گندم
۱ق غ سرپر مخمر
۱لیوان آب
۱تخم مرغ کامل
نمک زردچوبه
کنجد ( خیلی کم رازیانه) سیاهدانه زیره
آب ولرم و مخمر مخلوط کردم گذاشتم ۱۰دقیقه عمل بیاد بعد آرد رو کم کم اضاف کردم تخم مرغ نمک وکمی زردچوبه زدم و کنجد و ... اضاف کردم تا حدی که خمیر به دست نچسبه سلفون کشیدم روش گذاشتم یکساعت ور بیاد
بعد اندازه گردو برداشتم صاف کردم باوردنه روش باچنگال سوراخ کردم و انداختم تو روغن
بعد تا داغ هست کمی شکر پاشیدم
#حلوای_خرما😍😍
مواد لازم
آرد ۲لیوان
شکرنیم لیوان
شیره ۱لیوان
گلاب وهل ودارچین مقدار لازم
خرمای له شده ۱لیوان
ابتدا آردرو تفت میدیم تا بوی خامی گرفته بشه بعدروغن رو اضافه میکنیم وکمی سرخ میکنیم بعد خرمای له شده با دارچین و هل گلاب رو اضافه میکنیم بانیم لیوان آب وشیره خرما را مخلوط کرده و هم میزنیم به مدت ۵ دقیقه بعد آن ته ظرف رو نارگیل وکنجد انداخته حلوا را میریزیم خوب صاف میکنیم و روش نارگیل و کنجد میریزیم وبه هر شکل خاستیم برش میزنیم نوش جان👌👌👌
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
کیک شعریه
تخم مرغ ۳عدد....شکر ۱ لیوان سرخالی...ماست سه چهارم لیوان...آرد ۱ لیوان سرپر...پودر نارگیل ۱ لیوان...روغن مایع نصف لیوان... وانیل کمی... بیکینگ پودر ۲قاشق مربا خوری...رشته شعریه۱۰۰گرم...شیر عسلی نصف قوطی
شعریه را خرد کنید و در تابه با یک قاشق کره یا بدون کره کمی تفت بدین و سریع خاموش کنید تا نسوزه بعد میگذاریم سرد بشه
برای کیک تخم مرغ و وانیل و شکر را ۷دقبقه بزنید تا کشدار بشه بعد روغن را افزوده کمی بزنید ماست رو هم اضافه و در حد مخلوط شدن بزنید در آخر مخلوط آرد و بیکینگ پودر و پودر نارگیل رو اضافه کنید در سه مرحله و کم کم افزوده و با لیسک مخلوط کنید حالا مواد را در قالب بریزید و رشته شعریه را روی آن بریزید و در فر گرم ۱۸۰درجه به مدت ۴۰تا۵۰ دقیقه بپزید
حالا کیک را از فر خارج کنید و تا داغه خیلی سریع شیر عسلی را روی آن بریزید. وقتی کیک سرد شد از قالب خارج کنید
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
گروه آشپزی خوشمزه های ناب
🍖🍔🍝🍤🥟🍩🌮🧆🧁
با حضور #سرآشپزان_برتر 👌
https://eitaa.com/joinchat/3937468777Cf69c520b13
🍓#آموزش غذاهای #جدید و راحت
🍋آموزش #دیزاین غذا و #کیک و دسر
🍊پاسخگویی به #سوالات و اشکالات #آشپزی
🍏 همراه با #کلیپ و فیلم های #آموزشی
مشکوفی قالبی
شیر ۲ لیوان
نشاسته ۳ قاشق غذاخوری
شکر ۴ قاشق غذاخوری
گلاب ۱ قاشق غذاخوری
کره یه قاشق مرباخوری
زعفران 2 قاشق غذاخوری ژلاتین دو قاشق سرخالی
همه مواد رو به جز ژلاتین مخلوط کردم ، ژلاتین رو هم به صورت بن ماری با مقداری آب حل کرده گذاشتم تا شفاف بشه بعد مشکوفی که مثل فرنی شد گاز رو خاموش کرده ژلاتین رو میریزیم بعد قالب مورد نظر رو چرب کرده به مدت دو ساعت تو یخچال گذاشتم تا خودش رو بگیره بعد از قالب خارج کردم.
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
رشته خشکار
ایده ماه رمضان
مواد لازم:
آرد سفید یا آرد گندم ۱و نیم لیوان
آرد برنج نصف لیوان
(کلا ۲ لیوان آرد داریم میتونید با هر نسبتی که دوست دارید از آرد برنج و آرد سفید استفاده کنید)
آب ۱ لیوان
شیر ۱ لیوان
(کلا ۲ لیوان آب و شیر لازم داریم میتونید با هر نسبتی که دوست دارید شیر و آب بریزید مثلا کلا شیر یا کلا آب یا نصف نصف از هر کدوم یا ...)
مواد میانی:
گردو درشت آسیاب شده ۵۰ گرم(۶ قاشق غذاخوری )
شکر ۵۰ گرم (بهتره دانه ریز باشه)(۳ قاشق غذاخوری )
دارچین نصف قاشق چایخوری
هل نصف قاشق چایخوری
(میزان مواد میانی سلیقه ایه میتونید مقدار مواد رو به دلخواه کم و زیاد کنید)
همه را با هم مخلوط کنید
طرز تهیه:
آرد سفید، آرد برنج، شیر و آب رو داخل کاسه بریزید و هم بزنید تا کاملا یکدست بشه. بهتره یک ساعت بزارید استراحت کنه و بعد مواد رو از صافی رد کنید. مواد رشته آماده ست.
برای ریختن رشته میتونید از شانه مخصوص رشته خوشکار استفاده کنید یا از لوازم قنادی بطری مخصوص ریختن رشته خوشکار رو تهیه کنید.
یا از بطری شیر استفاده کنید که خیلی کار باهاش راحته. در بطری رو بوسیله یه میله داغ سوراخ کنید و سوزن تلمبه (که میتونید از دوچرخه فروشی ها تهیه کنید) داخل سوراخها قرار بدید و با چسب قطره ای فیکس کنید یا اینکه به جای سوزن تلمبه از نی ساندیس یا گوش پاکن استفاده کنید به قطعات کوچک ببرید و داخل سوراخهایی که روی در بطری ایجاد کردید قرار بدید.
از تابه بزرگ استفاده کنید و کمی چرب کنید . بهتره بطری رو تکون بدید و مواد رو به صورت رشته های عمودی و افقی بریزید(باید حالت توری داشته باشه)
بعد از چند ثانیه مواد خودش رو میگیره و به راحتی از تابه جدا میشه.
بلافاصله رشته رو بپیچید، اگه خیلی طول بکشه رشته خشک میشه و موقع پیچیدن می شکنه. برای پیچیدن خوشکار یک قاشق مربا خوری از مخلوط مواد میانی داخل رشته قرار بدید و دو طرفش رو خوب فیکس کنید تا موقع سرخ کردن باز نشه.
رشته و خوشکار رو بعد از پیچیدن روی دستمال نخی تمیز بزارید تا کاملا خنک بشه.
با این مقدار مواد حدود ۲۰تا رشته خوشکار بدست میاد.
رشته خوشکار رو میتونید سه ماه داخل فریزر نگه دارید و وقتی یخش باز شد سرخ کرده و میل کنید.
رشته خوشکار رو در روغن داغ سرخ کنید. میتونید به همین صورت میل کنید یا داخل شهد بندازید که خوشمزه تر میشه.
شهد حتما باید داغ باشه ولی فرقی نداره رشته خوشکار سرد یا گرم باشه.
میتونید رشته خوشکار رو سرخ کنید و تو یخچال بزارید و قبل از سرو بندازید داخل شهد داغ، یکی دو دقیقه داخل شهد بمونه کافیه. اگه خواستید نرمتر بشه کمی بيشتر بزارید بمونه ولی حواستون باشه خمیر نشه.
شهد:
آب ۱ لیوان
شکر نصف لیوان
جوهر لیمو نوک قاشق مرباخوری
زعفران مقداری
پودر هل نصف قاشق مرباخوری
شکر، آب رو روی حرارت بزارید بعد از اینکه شروع به جوشیدن کرد بگذارید با حرارت ملایم تا شکر کاملا حل بشه. بعد زیرش رو کم کنید و ۲۰ دقیقه اجازه بدید با حرارت ملایم بجوشه. اصلا لازم نیست که شهد غلیظ بشه همین که کمی سنگین بشه ،کافیه.جوهر لیمو گلاب زعفران و هل رو اضافه کنید و بعد یکی دو دقیقه خاموش کنید
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
#دسر_شکلاتی
شیر…..۱لیتر
نشاسته ذرت…..۳قاشق غذا خوری
پودر کاکائو…..۲قاشق غذاخوری
شکلات تخته ای…..۱۰۰ گرم
زرده تخم مرغ…..۱عدد
بیسکویت
موز
طرز تهیه:
نشاسته و پودر کاکائو را با شیر سرد مخلوط کنید.با همزن دستی بزنید تا گلوله های نشاسته باز بشه.بهتر از صافی رد کنید.
روی حرارت کم قرار دهید و مدام هم بزنید تا نشاسته از خامی در بیاد.بهش زرده تخم مرغ را اضافه کنید مدام هم بزنید تا زرده با مواد یکدست بشه وقتی به غلظت فرنی رسید از روی حرارت بردارید بعد شکلات تخته ای را اضافه کنید.شکلات قابل حذف هست.در صورت دلخواه میتونید بهش خامه صبحانه اضافه کنید.
بیسکویت پودر کنید داخل ظرف بریزد بعد موز بچینید و بعد از دسر شکلاتی روش قرار بدید.لایه لایه این کار انجام بدید تا ظرف دسر پر بشه.
امیدوارم درست کنید از خوردنش لذت ببرید.☺️
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر