فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩🍳#دسر_خوشمزه👩🍳
برای پودینگ سفید:
1 لیوان چای خوری شکر
نشاسته ذرت 1 لیوان چای خوری
6 لیوان چای خوری شیر
نوک ق چ وانیل
.
برای پودینگ پرتقالی:
موادلازم:
1 لیوان چای خوری شکر
نشاسته ذرت 1 لیوان چای خوری
6 لیوان چای خوری آب پرتقال تازه (از صافی رد کنید)
نوک ق چ وانیل
#آشپزی
آشپزی و کیک پزی خوشمزههای ناب 🍔👩🍳👇
@khoshmazehayenab
🍕🍗🥘
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩🍳#بورک_کاسه_ای👩🍳
مواد لازم 👇
گوشت چرخ کرده/پیاز/فلفل دلمه
نمک/فلفل/زردچوبه/پور سیر/رب /تخممرغ/خمیر یوفکا/پنیر پیتزا
#آشپزی
آشپزی و کیک پزی خوشمزههای ناب 🍔👩🍳👇
@khoshmazehayenab
🍕🍗🥘
#اسموتي_قهوه_و_موز 🧉 😋
🔸يك ليوان قهوه دم كرده رو داخل قالبهاي يخ بريزيد و دو ساعت فريز كنيد تا يخ بزنه(ميتونيد بجاي دم كردن قهوه از قهوه فوري استفاده كنيد).
حالا قالبهاي قهوه يخ زده+يك ليوان شير سرد+يدونه موز بزرگ+يك قاشق غذاخوري كره بادوم زميني+يك ق غذاخوري عسل(اگه طعم قهوه بدون شيريني رو دوست داريد ميتونيد حذف كنيد)+يك ق غذاخوري پودر #كاكائو رو داخل مخلوط كن بريزيد و هم بزنيد تا كاملا يكنواخت بشه.بعد داخل ليوان ريخته و سرو کنید
#آشپزی
آشپزی و کیک پزی خوشمزههای ناب 🍔👩🍳👇
@khoshmazehayenab
🍕🍗🥘
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🗓۱۴۰۲/۱۱/۱۲
توصیهی امروزم برای همه شما عزیزان
همیشه حرفی بزن
که بتوانی آنرا بنویسی،
چیزي را بنویس که بتوانی
آنرا امضا کنی و
چیزی را امضا کن که بتوانی
پایش بایستی ...!
سلام صبح بخیر
تقدیم به شما آخر هفته تون زیبا☃️
#آشپزی
آشپزی و کیک پزی خوشمزههای ناب 🍔👩🍳👇
@khoshmazehayenab
🍕🍗🥘
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩🍳#پیتزا_باگت👩🍳
🌺 مواد لازم:👇
🥖 نان باگت
🧅پیاز
🥩سینه مرغ: 500 گرم
🧂نمک
🧉پاپریکا:1 قاشق غذاخوری
🥄فلفل سیاه: نصف قاشق
🥣پونه کوهی :نصف قاشق (آویشن )
🍅 سس گوجه فرنگی:دو قاشق غذاخوری
🥡خامه ترش :¼ فنجان
🌶️ فلفل دلمه ای
🥣 زیتون سیاه
موزددلا
#آشپزی
آشپزی و کیک پزی خوشمزههای ناب 🍔👩🍳👇
@khoshmazehayenab
🍕🍗🥘
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩🍳#غذا_خونگی👩🍳
⠀
مواد لازم
دوتا فلفل دلمه ای ترجیحا قرمز و سبز⠀
۲۰۰گرم گوشت چرخکرده که میتونید بجاش قارچ هم استفاده کنید⠀
یه قاشق غذاخوری رب گوجه⠀
یه حبه سیر⠀
نون لواش یا خمیر یوفکا⠀
پنیر پیتزا حدود ۳۰۰ گرم⠀
ادویه هاش:پودر پیاز و پاپریکا نصف قاشق چایخوری⠀
نمک یک قاشق چایخوری
#آشپزی
آشپزی و کیک پزی خوشمزههای ناب 🍔👩🍳👇
@khoshmazehayenab
🍕🍗🥘
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#آش_رشته
این مقدار توی ویدیو من از
یه پیاله ماست خوری نخود و لوبیا
یه پیاله ماست خوری لوبیا چیتی
از قبل خیس داده
و نصف بسته رشته آشی
سه تا چهار عدد پیاز خلالی
پنج عدد سیر خلالی
دو ق نعناع خشک
نمک و زردچوبه
و سیصد گرم سبزی آش
در آخر موقع میل کردن کشک کمی رقیق شده استفاده کردم
#آشپزی
آشپزی و کیک پزی خوشمزههای ناب 🍔👩🍳👇
@khoshmazehayenab
🍕🍗🥘
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
حلوا دورنگ😍
مواد لازم :
پودر قند ⅔ لیوان
آرد نخودچی ۲ لیوان
شکلات تختهای ۱ لیوان
روغن جامد ۱ لیوان
زعفران ½ استکان
پودر هل نوک ق
پودر پسته
#آشپزی
آشپزی و کیک پزی خوشمزههای ناب 🍔👩🍳👇
@khoshmazehayenab
🍕🍗🥘
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ساندویچ ۲ سوت،عاخه ۳سوتم براش زیاده😅👩🏼🍳😋
هرچییی تو یخچال داری بردار بیار خوردش کن
#آشپزی
آشپزی و کیک پزی خوشمزههای ناب 🍔👩🍳👇
@khoshmazehayenab
🍕🍗🥘
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
•صبحانه😍😋
خوشمزه و راحت تر از این صبحانه وجود نداره🤩
#آشپزی
آشپزی و کیک پزی خوشمزههای ناب 🍔👩🍳👇
@khoshmazehayenab
🍕🍗🥘
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک شارلوت انبه
مواد لازم:
لیدی فینگر ۷۰۰ گرم
برای چیز کیک انبه:
۵۰۰ گرم پنیر خامه ای
یک و نیم پیمانه خامه
دو سوم پیمانه شکر
۳عدد انبه
برای ژله:
یک پیمانه آب انبه
۳۰گرم ژلاتین
نصف پیمانه آب جوش
برای تزئین:
خامه و برگ نعنا و چند تکه میوه
روش تهیه:
لیدی فینگر ها را در آب انبه فرو کرده دور قالب کمربندیمیچینیم و کف قالب را هم با لیدی فینگر میپوشانیم.
در یک ظرف خامه و پنیر خامه ای و شکر را مخلوط کرده انبه های پوست کنده شده و خرد شده را در آن میریزیم و خوب مخلوط میکنیم.
مخلوط را روی لیدی فینگرها میریزیم و در یخچال میگزاریم تاببندد.
برای تهیه ژله آب انبه را با پودر ژلاتین مخلوط کرده و آب جوش را اضافه میکنیم و آن را با احتیاط روی لایه های داخل قالب میریزیم.(میتوانید از پودر ژله انبه هم استفاده کنید)
قالب را در یخچال میگزاریم تا ببندد بعد آن را خارج کرده و باز میکنیم.
با خامه و برگ نعنا و تکه های میوه تزئین میکنیم
#آشپزی
آشپزی و کیک پزی خوشمزههای ناب 🍔👩🍳👇
@khoshmazehayenab
🍕🍗🥘
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
رول های خرما و پسته😍😋
مواد لازم
خرما
پسته
ارده
ادويه ها: هل و دارچين😍👌🏽
#آشپزی
آشپزی و کیک پزی خوشمزههای ناب 🍔👩🍳👇
@khoshmazehayenab
🍕🍗🥘
32.14M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دستور پخت چلو گوشت خورشتی خوشمزه
این غذا بی نهایت خوشمزس 😋🤤
🥣موادلازم
۴۰۰گرم گوشت خورشتی
2عدد پیاز بزرگ
1عدد سیر
یک لیوان آب جوش
زعفران به میزان لازم
نمک به میزان لازم
#آشپزی
آشپزی و کیک پزی خوشمزههای ناب 🍔👩🍳👇
@khoshmazehayenab
🍕🍗🥘
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نان شیرمال😋
#آشپزی
آشپزی و کیک پزی خوشمزههای ناب 🍔👩🍳👇
@khoshmazehayenab
🍕🍗🥘
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
•
برگر تخم مرغ و گوجه
یه گزینه مناسب واسه شام میتونه باشه 👌
👩🍳🧑🍳
#آشپزی
آشپزی و کیک پزی خوشمزههای ناب 🍔👩🍳👇
@khoshmazehayenab
🍕🍗🥘
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
جوجهکباب زعفرونی ایرانی 🍗💛
👩🍳🧑🍳
#آشپزی
آشپزی و کیک پزی خوشمزههای ناب 🍔👩🍳👇
@khoshmazehayenab
🍕🍗🥘
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نان سیر
🛑 اشتباهی که من کردم با حرارت زیاد گذاشتم تا بپزه،ولی شما این کارو نکنید با حرارت کم بزارید تا بپزه،یا روی شعله پخش کن سیرو بزارید بزارید روی حرارت کم روشم یه کاسه بزارید تا بپزه،یا داخل فویل بپیچید داخل ماکروفر بزارید تا بپزه🛑
سیر یه بوته،جعفری بیست گرم،کره صد گرمی میتونی از نصف کره استفاده کنی،نمک،نون تست
من نون تست رو داخل تابه روی حرارت کم گریل کرد
#آشپزی
آشپزی و کیک پزی خوشمزههای ناب 🍔👩🍳👇
@khoshmazehayenab
🍕🍗🥘
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نان کرمدار
ارد نون فانتزی ۴ پیمانه، سفیده تخم مرغ 1 عدد،شکر 5 ق غ،خمیر مایه فوری ۱۰ گرم، نمک نصف ق چ، کره همدمای محیط ۳۰ گرم، شیر ولرم 1 پیمانه ممکنه کمی کمتر با بیشتر مصرف شه، وانیل کمی، #کرم_همه_کاره (پست بعدی)
🔴مواد خشک رو به جز نمک الک کرده سفیده رو اضافه و کمکم شیر رو اضافه میکنیم تا خمیر جمع شه. نمک و کره رو اضافه ده دقیقه ورز میدیم تا صاف و یکدست بشه. داخل ظرف چرب شده1 ساعت استراحت میدیم بعد به دونه چونه تقسیم کرده 10 دقیقه استراحت دوم. بعد داخل ظرف مورد نظر که کاغذ نسوز داره خمیر رو باز کرده15 دقیقه استراحت سوم. روی خمیر رو رومال زرده و زعفرون زده با پشت لیسک یا هر وسیله دیگه خمیر رو شکل بدین با قیف کرم رو روی خمیر بزنید و میره توی فر از پیش گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه اگه فر برقی دارین با دور فن و 20 دقیقه اگه بعد این مدت روی نون طلایی نشد حرارت بالای فر رو 2_3 دقیقه روشن کنید نا طلایی شه
✅من نصف دستور رو درست کردم. سفیده تخممرغ رو وزن کردم به کمک ترازو نصف کردم
#آشپزی
آشپزی و کیک پزی خوشمزههای ناب 🍔👩🍳👇
@khoshmazehayenab
🍕🍗🥘
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شاورما
سینه مرغ، ماست، نمک، فلفل، زیره، پودر تخم گشنیز، پاپریکا، پودرسیر و پیاز، بهارات(اگر داشتین)، سیر، ارده، آبلیمو، رب سرخ شده(در خیلی از رسپی ها برای مرینیت مرغ استفاده میشه)، نان پیتا، خیارشور، سیب زمینی خلالی، مایونز (اختیاری)
#آشپزی
آشپزی و کیک پزی خوشمزههای ناب 🍔👩🍳👇
@khoshmazehayenab
🍕🍗🥘
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خورشت آلو اسفناج 4 نفر
من با یه تغییرات جزئی سعی کردم خوشمزهتر بشه👌🏼
تکه های مرغ به تعداد نفرات، اسفناج نیم کیلو، گشنیز ۱۰۰ گرم، برگ کرفس 1 مشت، پیاز ۱ عدد، رب گوجه 1ق غ، آلو خورشتی حدود ۱۵ عدد، زعفران، نمک و فلفل و زردچوبه. آبغوره یا آب نارنج برای چاشنی اختیاری.
✅ آلو ها رو ۲۰ دقیقه ی آخر اضافه کنین که حین پخت له نشن.
✅مرغ رو با ادویه ماساژ بدین و بذارین حداقل ۲ ساعت مزه ها به خوردش برن.
#آشپزی
آشپزی و کیک پزی خوشمزههای ناب 🍔👩🍳👇
@khoshmazehayenab
🍕🍗🥘
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
يه #ساندويچ سه سوته درست كن
هم خوشمزس هم راحت هم جذاب😍🤌🏻
آشپزي براي وعده غذايي ازاين راحت تر ديگه ممكن نيست😃
#آشپزی
آشپزی و کیک پزی خوشمزههای ناب 🍔👩🍳👇
@khoshmazehayenab
🍕🍗🥘
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دونات پیتزایی
خمیر👈آرد فانتزی ۴۵۰ گرم، آب ۳۳۰ تا ۳۵۰ گرم، خمیرمایه ۶ گرم، نمک ۸ گرم، شکر ۱۵ گرم، کره ۳۵ گرم
مواد میانی(به دلخواه)
🔴 مواد خشک دستور را باهم ترکیب کنید سپس اب را اضافه کنید خمیر که جمع شد کره را اضافه کنید و یک ربع ورز بدید،سپس روی خمیر را بپوشانید و ۱ ساعت استراحت بدید،بعد از زمان استراحت خمیر را به ۹ قسمت مساوی تقسیم کنید و چانه کنید و چانه ها را با وردنه روی سطح اردپاشی شده باز کنید و از میانی داخل خمیر بریزید و بعد مطابق فیلم به صورت حلقه در بیاورید،سپس روی خمیرها را بپوشانید و ۴۵ دقیقه استراحت بدید،بعد از زمان استراحت روی خمیرها را رومال شیر بزنید (میتونید روی خمیرها پنیر و فلفل دلمه بریزید)سپس داخل فر داغ(فر گازی به دمای ۲۰۰ و فر برقی ۱۸۰ درجه)به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه بپزید
#آشپزی
آشپزی و کیک پزی خوشمزههای ناب 🍔👩🍳👇
@khoshmazehayenab
🍕🍗🥘