فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پنجـرهای که
رو به قاب خندههایت باز نشود
هیـچ فرقی با دیوار ندارد
پس لبخـنـد بـزن ☺️
تا طلوع کند خورشید شـادی
از پنجره امیـد
ســـــــــ🌸ـلام
صبح آدینه تون پراز شـادی و لبخند🕊🍃
#آشپزی
آشپزی و کیک پزی خوشمزههای ناب 🍔👩🍳👇
@khoshmazehayenab
🍕🍗🥘
6.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
حریره بادام😍😋🤌🏽
مزه این مدل حریره عالی هست اما اگر خواستید شیرین تر باشه میتونید از هر شیرین کننده طبیعی مثل شیر انگور یا… استفاده کنید و لذت ببرید🌱
سالم و خوشمزه و مقوی💪🏽🌱🥳
#آشپزی
آشپزی و کیک پزی خوشمزههای ناب 🍔👩🍳👇
@khoshmazehayenab
🍕🍗🥘
7.84M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
•رول شکلاتی🍫•
مزه بهشت میده ایشون:))😋
#آشپزی
آشپزی و کیک پزی خوشمزههای ناب 🍔👩🍳👇
@khoshmazehayenab
🍕🍗🥘
17.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اینطوری کوفته وا نمیره👌
#آشپزی
آشپزی و کیک پزی خوشمزههای ناب 🍔👩🍳👇
@khoshmazehayenab
🍕🍗🥘
26.72M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#فیلم_آموزشی
#آموزش_چـیزبـرگـر_با_پیـازحـلقه_ای
#آشپزی
آشپزی و کیک پزی خوشمزههای ناب 🍔👩🍳👇
@khoshmazehayenab
🍕🍗🥘
15.35M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
شکلات داغ ایتالیایی☕️
مواد لازم :
شیر ۱ لیوان
خامه یک ق غ
نشاسته ذرت ۱ ق غ
شکلات تختهای تلخ ۱ بسته
پودر کاکائو ۱ ق غ
وانیل ½ ق چ
شکر ۲ ق غ
کمی نمک
#آشپزی
آشپزی و کیک پزی خوشمزههای ناب 🍔👩🍳👇
@khoshmazehayenab
🍕🍗🥘
7.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ساندویچ ترکی🌯
مواد لازم :
پیاز بنفش
ادویه هفت قلم
سینه مرغ ۱ عدد
جعفری خرد شده
گوجه خرد شده
روغن مایع
زیره سبز
پاپریکا
سماق
#آشپزی
آشپزی و کیک پزی خوشمزههای ناب 🍔👩🍳👇
@khoshmazehayenab
🍕🍗🥘
11.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
چیزبرگر
🔹حتما بعد شکل دادن روی سطح خمیر کمی فشار بیار !! دلیلش؟
برای اینکه میخوام دمای خمیر رو مناسب نگه دارم نمیخوام تخمیر سریع داشته باشم اگر از بهبود دهنده استفاده میکنی دما مهمه 👌🏻
نکته دوم: بعد شکل دادن روش رو کمی فشار بیار خوشگل تر میشه .
مواد لازم :
ارد ۳۵۰ گرم
شیر ۱۷۵گرم
نمک ۴ گرم
مخمر ۸گرم
شکر ۱۳ گرم
کره ۲۵ گرم
تخم مرغ ۱عدد
مواد میانی کاملا دلخواه من از سینه مرغ و رب و پیاز و ادویه دلخواه استفاده کردم و پنیر پیتزا .
مثل فیلم خمیرگیری رو انجام بدید .
استراحت اولیه :۴۵ دقیقه (۲۵ دقیقه تو محیط ۲۰ دقیقه داخل یخچال)
استراحت میانی :۵ دقیقه
استراحت پایانی بستگی به دمای خمیر و دمای محیط داره برای من حدود ۹۰ دقیقه تو دمای 32 درجه طول کشید دمای خمیرمم ۲۵ درجه .
#آشپزی
آشپزی و کیک پزی خوشمزههای ناب 🍔👩🍳👇
@khoshmazehayenab
🍕🍗🥘
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شیرینی
موادلازم
اردبرنج ۵۰۰گرم
پودر قند ۱۶۰گرم
کره ۲۵۰گرم
پودر هل ۱ق غ
گلاب ۱چهارم پیمانه
زرده تخم مرغ ۲عدد
اندازه رسپی ها دقیق هست
نکته: آرد باید ۲ بار الک بشه و در ۳ مرحله به مواد اضافه بشه
کره در دمای محیط قرار بگیره اگر ۵۰ گرم اضافه بریزی خوش طعم تر میکنه
خمیر رو حتما با نوک انگشت ورز بده تا به روغن نیوفته
تا ۲۴ساعت در یخچال میشه نگهداری کرد.
#آشپزی
آشپزی و کیک پزی خوشمزههای ناب 🍔👩🍳👇
@khoshmazehayenab
🍕🍗🥘
30.42M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
گلاب جامون
آرد سمولینا نصف پیمانه
آرد قنادی نصف پیمانه
کره ده گرم
شیر دولیوان
شکر دو قاشق غذاخوری
روغن برای سرخ کردن توپک ها
مواد لازم برای شهد::
دولیوان شکر
دولیوان آب
زعفران به مقدار. لازم
هل یک ق چ
چوب دارچین چند تکه
گلاب ۵ق،غ
نکات :::❌
آرد رو اول حدود ۶ ۷ دقیقه تفت میدیم
خمیر رو حدود ده دقیقه رو تابه زیر و رو کنین تا شیر تبخیر بشه
شیر کم کم اضافه کنین و سریع با همزن دستی هم بزنین تا گلوله نشه
خمیر رو حدود ده دقیقه ورز بدین
بعد از درست کردن توپک ها یه کیسه فریزر روش بکشین و ده دقیقه استراحت بدین
#آشپزی
آشپزی و کیک پزی خوشمزههای ناب 🍔👩🍳👇
@khoshmazehayenab
🍕🍗🥘