#صبحانه_با_نان_تست_و_سوسیس
مواد لازم:
نان تست ۴ عدد
سوسیس ۲ عدد
پنیر ورقه ای ۲ عدد
سس مایونز و روغن،نمک و فلفل به میزان لازم
تخم مرغ ۲ عدد
طرز تهیه:
سوسیس ها را ورقه ای برش بزنید.داخل تابه ای روغن بریزیدو روی حرارت بزارید. سوسیس ها را داخل روغن سرخ کنید.
روی نان تست،مقداری سس مایونز بمالید. سوسیس های سرخ شده را روش بزارید.یک لایه پنیر ورقه ای بزارید.روش نان تست بزارید.
به تخم مرغ ها ،نمک و فلفل بزنید و با چنگال بهم بزنید تا از لختگی در بیاد. دو طرف نان تست را به مخلوط تخم مرغ آغشته کنید.سپس دو طرف نان تست را در روغن سرخ کنید تا طلائی و برشته بشه.
نوش جان
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر:
#قلیه_ماهی
ابتدا یدونه پیاز رو نگینی کرده با خیلی کم روغن تفت داده کمی که شیشه ای شد سیر رنده شده اضافه کرده بعداز سرخ شدن زردچوبه و ادویه قلیه ماهی و فلفل زده و سبزی که شامل گشنیز و شنبلیله بمیزان نیم کیلو که 400 گرم گشنیز 100 گرم شنبلیله خردشده و سرخ کرده اضافه کرده و یک ق غ خ آرد نان اضافه میکنیم و یک بسته تمبرهندی که با آبجوش هل کرده و از الک رد کرده و کاملا صاف میکنیم و بهمراه کمی آب به خورش اضافه کرده و میگذاریم تا نیم ساعت پخته شود و میریم سراغ ماهی من از ماهی سنگسر استفاده کردم بعداز پاک کردن آب جوش ریختم روی پوست ماهی و بطور کامل پوستش جدا شد و اون قسمتهای گوشتی سیاه رنگ ماهی رو جدا کردم و کاملا شسته و در کمی نمک و زعفران مزه دار کردم و سه ساعت در یخچال ماند تا ماهی طعم خیلی خوبی گرفت و بعد بصورت فیله سرخ کردم..دوستان با این روش ماهی هرگز بوی بد نمیگیره حتی اگر بصورت پخته بمونه اصلا طعم بد نمیگیره با خیال راحت درست کنید.. و بعد با حرارت کم ماهی رو سرخ کنید.. و بعداز نیم ساعت که خورشت پخته شده ماهی رو اضافه بر خورشت کنید و نیم ساعت دیگه تایم دهید برای پخت مجدد..
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر:
دسرمسقطی عربی(ماقوت)
موادلازم:
اب:٢ليوان
شكر:٣/٤ليوان
زعفران:نوك ق چ خ
گلاب:٣ق غ خ
نشاسته گل(آسیاب شده):٣ق غ خ
خلال بادام:به ميزان لازم
پودر نارگیل:به میزان لازم
طرزتهيه:
اب و تو يه قابلمه ميريزيم و ميزاريم روي حرارت و زعفران رو بهش اضافه ميكنيم و ميزاريم خوب بجوشه و زعفران خوب رنگ بگيره تو اب بعد شكر و بهش اضافه ميكنيم و ميزاريم خوب شكر حل بشه،به نقطه ی جوش كه رسيد شعله رو كم ميكنيم و نشاسته رو با گلاب حل ميكنيم و بعد كم كم به موادمون اضافه ميكنيم و هم ميزنيم ميزاريم قل بزنه تا كمی غليظ بشه بعد كه به غلظت رسيد زيرشو خاموش ميكنيم و خلال بادام و پودرنارگیل رو میریزیم و ميزاريم كمی از حرارت بيافته ميريزيم تو ظرف های مورد نظرمون و ميزاريم تو يخچال و بعد اماده ی سرو..
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر:
فرنی_بستنی_زعفرانی
شیر سرد ۲ لیوان
پودر نشاسته ذرت ۱ ق غ
آرد سفید ۱ ق غ
شکر ۴ ق غ
گلاب ۲ ق غ
خامه صبحانه ۱ ق غ
بستنی وانیلی لیوانی ۱ عدد
زعفران دم کرده غلیظ به مقدار لازم
نشاسته ذرت،آرد و شکر رو با شیر سرد کامل مخلوط میکنیم تا گلوله ای نباشه،روی حرارت ملایم گاز میذاریم و مدام هم میزنیم که ته نگیرد و کم کم غلیظ بشه،بعد گلاب و زعفرون رو اضافه و چند جوش زد حرارت رو خاموش میکنیم وسپس خامه و بستنی رو میریزیم و خوب مخلوط میکنیم تا یکدست بشه بعد داخل ظرف سرو ریخته به دلخواه تزئین و تا زمان مصرف داخل یخچال میذاریم.دسری نرم و لطیف و خوشمزه مناسب افطار.بنا به سلیقه خودتون میتونید از بستنی زعفرانی هم استفاده کنید،یا با بستنی کاکائویی و مقداری پودر کاکائو درست کنید و فرنی کاکائویی داشته باشید.
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر:
#شیرینی_کوکونات
دوستان بسیار عزیزم ،یکسال دیگراز همراهی تون بامن گذشت .سال گذشته سال خیلی سختی بود.عزیزانی را از دست دادیم در کنار هم وبا هم بذر امید ،صبر ،گذشت و مهربانی را به یک دیگر هدیه دادیم و تسلی و مرهم یکدیگر بودیم و من چقدر خوشحالم که با شما خوبان هستم .توی اینمدت خیلی ها بلاک و انفالو شدن،بنابراین هرکس تاحالا همرام بوده یعنی باهم عقیده هدف مشترک داریم. بودن تون رو قدر میدونم.
🌹🌹🌹🌹❤️❤️❤️❤️🌷🌷🌷🌷🙏🙏🙏🙏🙏
خمیر شیرینی
پودر نارگیل خشک۱۰۰گرم
آرد۱۲۰گرم
اسانس نارگیل ۴قطره
زرده تخم مرغ ۴عدد
پودر قند۱۸۰گرم
کره ۳۵۰گرم
کره و پودر قند رو با همزن بزنید تا سفید بشه.ارد رو همراه پودرنارگیل توی غذاساز بریزید چندپلاس بزنید هم باهم مخلوط بشن هم پودرنارگیل ریزبشه.زرده رو به کره پودرقند حجم دارشده اضافه کرده اسانس نارگیل رو اضافه میکنیم حالا ارد رو میریزیم بادست یا لیسک مخلوط کرده بین دوتا نایلکس پهن کرده یکربع در یخچال استراحت میدهیم بعد کاتر میزنیم.فر را .با دمای ۱۷۵ گرم میکنیم.کوکی هارو بمدت ۱۵ دقیقه میپزیم
گل نارگیلی:::
شیرعسلی ۲۴۰گرم
کره ۵۰گرم
پودرنارگیل چرب ۲۴۰گرم
شیرعسلی ،کره،شکررا باهم مخلوط میکنیم،وقتی خوب مخلوط شد روی بخار اب قرارمیدهیم تا شکر اب بشه،حالا دوقسمت میکنیم.به یه قسمت فقط،مخلوط پودرنارگیل میزنیم .به قسمت دیگه کمی پودر قهوه یا پودر کاکائو باتوجه به سلیقه خودتون اضافه میکنیم.از این مواد توی قالب سیلیکونی ریخته توی فریزر قرار میدهیم.
وقتی خودشو گرفت ازقالب سیلیکون بیرون اورده با قلمو به بسکویت ها کمی شهد یا شیرعسلی زده میچسبانیم.
نوووش،جان
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر:
نان فطیر پنبه ای
ارد سبوسدار۵۰۰گرم
روغن مایه ۱۳۰گرم
شیر ولرم ۲۴۰گرم
شکر۱۰۰گرم
زرچوبه۱ق چ خ
زنجبیل۱ق چ خ
نمک نصف ق چ خ
مخمر یک ق غ خ
مواد روماال
زرده تخم مرغ ۱عدد
شکر ۲ ق غ خ
وانیل نصف ق چ خ
زعفران دم کرده غلیظ ۱ ق غ خ
زمان پخت طبقه وسط فر
فر از قبل گرم شود حدودا سی دقیقه
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر:
#شکلات_مغزدار❤
#شکلات_با_مغز_چای_ترش❤
#شکلات_آجیلی❤
این شکلات خیلی راحت و درعین حال خوشمزه و مقوی هستش باهر شکلاتی که دوست دارید مثل تلخ ،شیری،سفید می تونید درست کنید اگر شکلات تلخ وسفید رو با هم مخلوط کنید شکلات شیری می تونیدداشته باشید کف قالب رو چای ترش که خیلیم خوشرنگه و ترکیبش با شکلات خیلی خوشمزه و ملس میشه رو کمی خرد کرده ریخته و شکلات رو هم که روی بخار کتری بن ماری و ذوب کردیم روی چای ترش داخل قالب میریزیم و کف قالب رو ،روی میز زده تا حباب شکلات خارج و سطح شکلات صاف شده داخل یخچال قرارداده تا سفت شود.اگر عجله داشتید داخل فریزر زودتر سفت میشود که می تونید سریعتر درست کنید.می تونید از هر نوع مغز دلخواه هم ا استفاده کنید.من خودم چای ترش رو خیلی پسندیدم.به همین راحتی❤
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
.
#باقلوا_رول_لقمه_اى ❤️
مواد لازم :
خمير يوفكا 1بسته
گردوى كوبيده شده 1 و نيم پيمانه
پسته كوبيده شده 1/2پيمانه
پودر هل 1 ق غ
پودر جوز هندى 1 ق غ
دارچين به دلخواه كه من 1 ق م استفاده كردم
پودر قند 2 ق غ پر
گلاب به ميزان لازم
كره 100گرم از كره گياهى و يا مخلوط هر دو مى تونيد استفاده كنيد.
.
براى شهد باقلوا به دو روش مختلف مى تونيد درست كنيد كه هر دو خوشمزه هستن.
.
روش اول براى شربت باقلوا:
شكر 2پيمانه
آب 1ونيم پيمانه
اسانس هل به دلخواه
آبليمو 2 ق غ
گلوكز براى براق شدن 1 ق غ پر
كمى زعفران براى رنگش
من اين دفعه اينو درست كردم ☝🏻
@MARYAMBANOO57
روش دوم براى شربت باقلوا:
شكر1/5 ليوان
شير عسلى 1/2 ليوان
آب 2 ليوان
.
طرزتهيه :
من خميريوفكا مخصوص باقلواتهيه كردم چون خيلى خوشمزه وتردترازاون خميرى ميشه كه خودمون بخوايم درست كنيم . اول براى شهد همه ى مواد مخلوط وروى حرارت ميزاريم تا قوام بيادو كف روى شربت رو مى گيريم وبا برس خيس دور ظرف شربت مى كشيم تا شكرك نبنددوخشك نشود. بعدموادميانى كه گردوى وپسته كوبيده شده يعنى نه آسياب ونه ريز،مابين اين دو باشه باپودر قند،پودر هل، پودر جوز هندى ،كمى دارچين البته به دلخواه روباهم مخلوط مى كنيم وكف قالب مستطيلى روچرب كرده بعد خمير رو ، روى سطح صافى قرار ميديم و با برس كره ذوب شده مى زنيم به صورت پراكنده و دوباره ى لايه خميرديگه روى خمير قبلى ميذاريم به همين ترتيب چهار لايه خمير روى هم قرارميديم و مابينش كره ذوب شده مى زنيم و يك طرف خمير از مواد خشكمون مى ريزيم و روى مواد رو با گلاب اسپرى كردم تا خميرى بشه ونريزه اگر گلاب دوست نداشتيد مى تونيد از شير استفاده كنيد بعدخمير رو ، روى مواد برميگردونيم و رول ميكنيم وبرش مى زنيم وداخل سينى فر چيده ودر آخرروى باقلوا رو با برس به زعفرون آبكرده وكره مذاب آغشته مى كنيم داخل فر ازقبل گرم شده با حرارت180درجه به مدت 30تا40دقيقه بستگى به حرارت فرداره ميزاريم تابپزه ده دقيقه هم گريل رو مى زنيم. از فر در آورده وهمون طور داغ شهد سردشده رووش ميريزيم واجازه ميديم تا شربت به خورد باقلوا بره وبا پودر پسته تزئين مى كنم. ميتونيد به جاى گردو ازبادام يا پسته يا مخلوط هر سه استفاده كرد. به همين راحتى
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
#چیپس_خانگی❤
#چیپس_دوریتوس❤
موادلازم:
نان لواش بسته ای 1بسته
پاپریکا(فلفل پودری قرمز)2ق م
فلفل سیاه1ق چ
نمک1ق چ
روغن زیتون 5الی 6ق غ
پودر آویشن 2ق م
سس چیپس: ماست (ماست چکیده توصیه میشود)
فلفل سیاه مقداری
نعنا خشک1ق چ
طرز تهیه :
نان ها رو برش میزنیم که من مثلثی
برش زدم.بعد داخل کاسه ای ریخته و ادویجات و روغن رو روی نون ها ریخته و هم می زنیم تا کامل مخلوط بشه داخل سینی فر کاغذ روغنی انداخته و نون ها رو ،روی کاغذ روغنی پهن کرده و داخل فر از قبل گرم شده با حرارت 230درجه قرارداده که حرارت فرها متفاوت هستن حتماً دائم چک کنید و با قاشق چیپس هارو هم زده زیرو رو کرده تا همگی برشته و ترد وخشک بشه.در آخر گریل رو هم روشن کرده تا کمی سرخ بشه.روی هم نیم ساعت زمان میبره فقط باید حواستون بهش باشه که نسوزه.بعد مواد سس رو هم با هم مخلوط کرده و سرو می کنید.به همین راحتی❤
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
#دال_عدس
ابتدا پیازو ریز خورد کرده و تفت میدهیم بعد سه پر سیر را له میکنیم و اضافه کرده بعد ادویه جات و نمک و زردچوبه و فلفل اضافه کرده و مخلوط میکنیم رب گوجه هم در این مرحله اضافه کرده و فعلا کنار میگداریم یه سیب زمینی را خورد و بعد عدس را شسته و داخل قابلمه گذاشته و اب به مقدار کافی اضافه میکنیم شعله را زیاد کرده تا جوش اومد کم میکنیم وقتی عدس و سیب زمینی له شدن با گوشتکوب آنها را میکوبیم و مواد اماده شده رو به ان اضافه میکنیم و هم میزنیم تا آماده بشه نوش جان
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
#پیراشکی
🌸مواد لازم
Ⓜ️ارد ۵۰۰گرم
Ⓜ️شکر ۵۰گرم
Ⓜ️روغن مایع ۷۰گرم
Ⓜ️اب ۱۰۰گرم
Ⓜ️تخم مرغ ۲عدد
Ⓜ️زرده تخم مرغ ۱عدد
Ⓜ️مایه خمیر ۱۰گرم (یک سوم پیمانه اب ولرم برای عمل اوردن خمیر مایه)
Ⓜ️نمک نصف قاشق چای خوری
Ⓜ️ابلیمو نصف دربش
🌸اماده کردن مایه خمیر:
Ⓜ️یه ظرف تمیز رو یکم اب ولرم داخلش میریزیم مایه خمیر و یه کوچولو شکر اضافه میکنیم بادست کاملا هم میزنیم تا کاملا حل بشه چند دقیقه میزاریم استراحت کنه وقتی پف کرد یه کوچولو ارد بهش اضافه کنید هم بزنید بزارید کنار تا کاملا پف کنه و بیاد بالا
🌸طریقه درست کردن خمیر
Ⓜ️همه موادو غیر ارد و مایه خمیر داخل میکسر میریزیم هم میزنیم
🌸من (نگار ) یه مقدار خیلی کم وانیل هم زدم بعدش مایه خمیر
و اردم اضافه و میکسر را روشن کن بایست یه خمیر نچندان شل و نچندان سفت بدست بیاد چه جور بگم خمیر یه کوچولو سفت باشه بهتره
🌸مدل دادن به خمیر
Ⓜ️پس از چند دقیقه استراحت مث عکسها
خمیر رو پهن کرده و قالب میزنیم
⚫️یه مدلش قالب اصلی پیراشکی ه گرد و یه سوراخ وسطش
⚫️مدل زردالو که با قالب گرد کوچولو زده میشه
🌸استراحت و پف کردن گله ها
Ⓜ️داخل دیس کاغذ میزاریم و روی کاغذ ارد میپاشیم سپس گله های هر مدل رو داخل دیس میچینیم و میزاریم استراحت کنه و پف کنه
دوستان پفش نباید زیاد از حد باشه چون هنگام سرخ کردن ورچولوسیده میشه چی بگم به اصطلاح چوروک میشه 😅😂
🌸سرخ کردن پیراشکی
Ⓜ️تابه رو به ارتفاع ۴ سانتیمتر پر روغن کنید سپس بزارید رو شعله داغ داغ که شد شعله رو کمترش کنید گله های پیراشکیا خصوصا مدل گرد و خرچنگی رو با دست بزارید درون روغن و با انبر هر وقت قسمت داخل روغن سرخ شد برشون گردونید تا اینور گله ها هم سرخ بشه سپس از روغن خارج کنید
🔴توجه کنید نزارید پیراشکی ها زیاد سرخ بشه و رنگ سیاه بگیره
مدل زردالو رو میتونید همشو یباره بریزید داخل روغن و با کف گیر بلافاصله هی تکون تکون بدید تا دو طرف ش سرخ بشه
🌸بارکش کردن پیراشکی
Ⓜ️پس از اینکه پیراشکی ها سرد شدند شربت رو گرمش کنید پیراشکی ها رو داخل بار بریزید و سریع درش بیارید و بعدش میل کنید
🌸شربت یا بار
Ⓜ️شکر 2/5kilo
Ⓜ️آب 900g
Ⓜ️جوهر لیمو نصف قاشق چای خوری
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
Ⓜ️گلاب 100g
Ⓜ️اب و شکر رو بزارید روشعله تا جوش بباد
دراین زمان رویه ی آب وشکر ، کف هاش و حباب هاش میره کنار و شفاف میشه از این زمان به بعد ۳دقیقه دیگه بجوشه
جوهر لیمو رو بهش بدید خاموشش کنید سپس گلاب رو هم اضافه کنید هم بزنید بزارید سرد بشه
معمولا یه روز جلوتر بار یا شربت رو اماده میکنند هر زمانی که خاستید استفاده کنید دوباره گرمش کنید
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
#رولت_یخچالی
#رولت_فوری
#رولت_شکلاتی
بیسکویت پتی بور ... دو بسته
شیر.... یک لیوان
شکلات تخته ایی یا سکه ایی... تقریبا 50 گرم
پودر کاکائو ... یک قاشق
کره.... 20 گرم
ابتدا بیسکویت ها با گوشتکوب یا مخلوط کن پودر می کنیم و میذاریم کنار.
داخل قابلمه ایی شیر، پودر کاکائو، کره و شکلات را میریزیم. میذاریم روی حرارت مدام با همزن دستی هم میزنیم تا کامل حل بشه. نیاز نیست بجوشه.
موادمون را کم کم به بیسکویت ها اضافه کرده تا خمیری بشه و تقریبا 20 دقیقه میذاریم یخچال تا هم از دما بیافته و هم منسجم بشه.
بعد خمیر را لای دو تا مشمبا میذاریم و با وردنه پهن می کنیم و به کمک چاقو یا کاردک کنارها را صاف می کنیم.
روی خمیر را خامه فرم گرفته یا خامه صبحانه میریزیم وصاف می کنیم و میتونید شکلات چیپسی هم بریزید بعد خیلی آروم از طول یا عرض رول می کنیم و یک ساعت یخچال استراحت میدیدم.
بعد روشو هر جور که دوست دارین تزیین کنید
من خامه و شکلات و ترافل ریختم.
نوش جان😍
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر