💜 کوکودورنگ
ابتدا... ۵ عدد سیب زمینی متوسط رو بذارید بپزه . بعد از پخت پوستش بگیرید و رنده کنید. از حرارت که افتاد ۳ عدد تخممرغ _فلفل و زردچوبه و نمک_ من شوید و مرزه خشک هم ریختم .شما می تونید پیازچه یا جعفری و یا گشنیز بریزید یا اصن هیچی نریزید) مواد رو مخلوط کنید و کنار بذارید. . کوکوسبزی سبزی کوکو ۵۰۰ گرم (البته بستگی به حجم تابه تون داره. این مقدار سبزی برای تابه با قطر ۲۵ سانت کافیه) تخم مرغ ۳ تا ۴ عدد_ آرد یک ق غذا _ زرشک و گردو( اختیاری)_ نمک و فلفل و زردچوبه ونصف ق چایخوری بکینگ پودر. همه مواد کوکو سبزی رو مخلوط کنید چند دقیقه خوب هم بزنید. کف تابه روغن ریخته و مواد رو بریزید و صاف کنید یک دقیقه اول حرارت متوسط رو به بالا باشه و در تابه رو بذارید تا پف کنه و خودش و بگیره. حالا مایه کوکوسیب زمینی رو آرام روی کوکوسبزی بریزید و صاف کنید حدود یک ق روغن روی کوکو بریزید و آرام با پشت قاشق پخش کنید. حدود ۵ دقیقه بعد در تابه رو با دمکنی بذارید تا کوکو مغز پخت بشه. اگر دوست داشتید روی کوکوسیب زمینی هم طلایی بشه ، داخل بشقاب برگردونید و دوباره به تابه منتقل کنید. _ تابه باید نچسب باشه _ دیواره های تابه رو چرب کنید . .
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
#بیسکوئیت_حلوا
مواد لازم بیسکوئیت 👇
کره مارگارین : ۱۵۰ گرم
پودر قند با پودر شکر : نصف پیمانه
وانیل : ۱/۴ قچ
پودر هل : ۱/۲ قچ
تخم مرغ : ۱ عدد
آرد : ۲ تا ۲/۵ پیمانه
پودر کاکائو : ۱ قغسرپر
مواد لازم حلوا زعفرونی 👇
شکر : ۲/۵ تا ۳ پیمانه
آب : ۳ پیمانه
گلاب : ۱ پیمانه
عرق هل : ۲ قغ یا ۲ عدد هل
زعفران دم شده : ۲ قغ
آرد : ۳ پیمانه
روغن : ۱/۵ پیمانه
کره : ۱۰۰ گرم
🔺برای بیسکوئیت ها میتونید به جای کره از روغن نیمه جامد هم میتونید استفاده کنید فقط اول روی بخار کتری بنماری کنید یک ساعت داخل یخچال بزارید تا نیم بند بشه بعد استفاده کنید
🔺هرچی خمیر بیسکوئیت داخل یخچال بیشتر بمونه موقع کاتر زدن راحترید بعد ازینکه خمیرهای بیسکوئیت رو داخل سینی فر گذاشتید اول به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه داخل یخچال بزارید و بعد داخل فر بزارید اینجوری بیسکوئیت شکل خودشو بهتر حفظ میکنه 😍♥️☘️🌼🙏
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
#خوراک_مرغ
💜مواد لازم:
سینه یا ران مرغ 5 تکه
سس مایونز 2 قاشق غذاخوری
رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوری
روغن زیتون یا روغن مایع 3 تا 4 قاشق غذاخوری
نمک ، فلفل ، پودر زیره سبز ، پودر تخم گشنیز ، پودر پاپریکای ساده یا دودی به میزان لازم
💜ادویه های استفاده شده کاملا بنا به سلیقه شما قابل تغییر هستند
آب 1 و نیم تا 2 لیوان
💜مقدار آب بسته به تعداد تکه های مرغ داره یا اینکه از چه قسمتی از مرغ استفاده میکنید...ران مرغ آب بیشتر و سینه مرغ آب کمتری برای پخت لازم داره
پیاز خلالی شده 1 عدد بزرگ
سیر 2 تا 3 حبه ورقه شده
هویج و فلفل دلمه و گوجه گیلاسی به میزان دلخواه
آبلیمو 2 تا 3 قاشق غذاخوری
📝اگر فر ندارید میتونید تمام مراحل رو در تابه روی گاز انجام بدید و حتما زیر تابه شعله پخش کن بذارید
📝من معمولا با دمای 200 درجه به مدت حدودا 1 و نیم تا 2 ساعت بسته به سایز تکه های مرغ، خوراک را در فر میپزم
📝برای فر برقی یا توستر دما 20 درجه کمتر تنظیم شود
📝حتما بین پخت ظرف را از فر دربیارید و از سس روی تکه های مرغ بریزید تا ضمن مغز پخت شدن تکه های مرغ خوشرنگ بشن
📝اگه خواستید گوجه گیلاسی استفاده کنید حتما اواسط پخت گوجه ها رو در ظرف بریزید تا له نشن
📝من سیب زمینی رو به صورت تنوری و جداگانه پختم و کنار مرغ ها سرو کردم
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
#کیک_شیرازی
❌نكات كيك شيرازي❌
نكته ي مهم اينه كه توقالبا روحتما يك ق روغن مايع وياكره ي ذوب شده بريزين.
ديواره ،نيازبه چرب كردن ندارد.
#كيك_شيرازي
موادلازم ؛
ارد. ٣٤٠ گرم (٢ ليوان پرو ١/٣ ليوان
تخم مرغ درشت ٤ عدد(يا ٥ عدد كوچك)
ماست. ٢٠٠ گرم
روغن مايع. ٢٠٠ گرم (١٨٠ گرم زدم)
شكر ٢٠٠ گرم
بكين پودر.١/٥ ق چ ،،،،جوش شيرين ١/٢ ق چ
وانيل ١/٢ ق چ
طرزتهيه ؛
شكر،تخم مرغ،وانيل ونمك رو١٠ دقيقه باهمزن بزنين تاسفيدوپفكي بشه
فرگازي ٢٠٠ويا فربرقي ١٨٠ درجه روشن شود.
دورهمزن روكم كنين،سپس ماست ،اضافه ومخلوط،روغن مايع اضافه ومخلوط،بكين پودروجوش شيرين اضافه ومخلوط بشه.
اردسه بارالك شده روتوچندمرحله،اضافه وبادوركم همزن مخلوط كنين.موادروداخل قيف بريزين وياباقاشق داخل قالب كاپ كيك كه بايك ق چ روغن مايع پرشده بريزين،وبذارين داخل فرداغ به مدت ٢٠ تا٢٥ دقيقه،پخت راانجام بدين.
بعدازخنك شدن كيك،كيك روازفالب خارج وروي كيك روشربت داغ بريزين.
نوش جان 🌹🌹
براي تهيه ي شربت ،دوليوان شكرودوليوان اب روروي حرارت بذارين،نيم ساعت ريزجوش بزنه،كمي زعفران وگلاب هم اضافه كنين.
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
دستور شیرینی کرکی (بهشتی )فاطی پز.◀️◀️موادلازم ..روغن صاف خونگی و روغن صاف قنادی باهم ۲۸۰گرم یا ۱۴قاشق ..پودرقند ۲۴۰گرم یا ۲۴قاشق سرخالی ....اردنول ۱۷ قاشق سر پر و روغن مایع ۴قاشق اگه خمیر سفت بود یکم بیشتر ...تخم خرفه مقداری ..رنگ ژله ای هم به دلخواه ...وانیل قاشق چایخوری ...پودر هل یا جوهر هل مقداری ⬅️طرزتهیه ◀️◀️◀️ابتدا پودر قندو روغن و وانیل و باهمزن انقدر هم میزنیم تابه خورد هم بروند و سبک و پوک بشود شبیه خامه زده شده بشود بعد جوهر هل و اضافه کرده و هم میزنیم بعد اردو کم کم اضافه کرده و روغن مایع و هم اضافه میکنیم موادو دونصف کرده به هرکدام رنگ مورد نظر و اضافه میکنیم باماسوره ام وان داخل سینی توستر ماسوره میزنیم باتخم خرفه تزیین میکنیم وبه مدت ۱۲دقیقه طبقه وسط توستر بادمای ۱۶۰درجه پخت میکنیم بعدازپخت به مدت ۱ساعت میگذاریم خنک شود بعد ازکاغذ روغنی جدا میکنیم
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر