#کباب_لبنانی
گوشت چرخکرده رو با یک عدد پیاز بزرگ رنده شده واب گرفته همراه با نمک و فلفل و زردچوبه وسماق وپودر سیر و۲ق غ آرد سوخاری با آرد نان خانگی و۲قاشق غ جعفری خرد شده یا سبزی معطر مخلوط کرده و خوب ورز دادم. نیم ساعت داخل یخچال استراحت دادم و بعد توی تابه مقدار کم روغن ریخته و مواد رو به سیخ های کوچک زده و داخل تابه با دربسته گذاشتم. گاهی پشت و رو کردم. تا پخته بشه. به دلخواه با برنج یا نان سرو کنید.
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
#حلوا_سه_رنگ
#حلوا_بوتیکی
مواد لازم:
آرد سه صفر قنادی ۶ لیوان فرانسه
روغن جامد یک و نیم لیوان
زعفران غلیظ به میزان لازم
پودر پسته ۱ فنجان ورنگ خوراکی سبز
پودر قند یک و نیم لیوان
زنجبیل ۱ق غ
پودرهل ۱ق غ
دستور تهیه:
اول آرد رو حدود ۴۵ دقیقه با حرارت ملایم در تابه تفت دادم تا بوی خامیش بره بعد الک کردم و روغن رو اضافه کردم و پنج دقیقه رو حرارت تفت دادم و گذاشتم کنار تا یکم از حرارت بیوفته وبعد پودر قند و پودر هل رو اضافه کردم به سه قسمت تقسیم کردم به یکیش پودر پسته به یکیش زعفران و قسمت ساده رو هم زنجبیل زدم داخل ظرف مستطیل به شکل سه طبقه قرار دادم و طبق فیلم برش زدم دو ساعت گذاشتم داخل یخچال تا خودشو بگیره و بعد تو ظرف مورد نظر چیدم.
.
نکته : روغن فقط باید جامد باشه مایع نمیشه یا میتونید نصف روغن جامد نصف کره بزنید
زنجبیل چون من زیاد تند دوست ندارم برا همین یه ق زدم شما میتونید دو ق اضافه کنید
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
#کیک_تیتاپ
تخم مرغ ۴ عدد
آرد یک و نیم لیوان فرانسوی
شکر دو سوم لیوان
ماست سه چهارم لیوان
روغن مایع یک دوم لیوان
بکینگ پودر یک ق م
وانیل یک چهارم ق چ
.
مواد میانی:
شکر دو سوم لیوان
خامه صبحانه ۷۰ گرم
پودر کاکائو یک ق غ
کره ۲۰ گرم
.
.
تمام مواد به دمای محیط رسانده شود و داخل قالبها کاغذ روغنی پهن کنید.
تخم مرغها را درون ظرفی بریزید و کم کم شکر و وانیل را به بهش اضافه کنید و با همزن برقی به مدت هفت تا هشت دقیقه بزنید تا کرم رنگ و کشدار شود.
روغن را اضافه کنید دو دور با همزن بزنید و ماست را اضافه کنید و دو دور دیگر مواد را مخلوط کنید .
مخلوط آرد و بکینگ پودر سه بار الک شده را در سه مرحله به مواد اضافه کنید و با لیسک یا همزن دستی مواد را مخلوط کنید تا یکدست شود.
از مایه کیک سه ق غ جدا کرده و بهش یک ق غ پودر کاکائو اضافه کنید و مابقی مایه کیک را به طور مساوی در دو قالب هفده در بیست چهار بریزید.
مایه کاکائویی کیک را داخل قیف یکبار مصرف بریزید و سر قیف را با قیچی ببرید و از مایه کاکائویی روی مواد کیک با فاصله چند ردیف بریزید و با خلال چوبی یکبار از بالا به پایین و یکبار از پایین به بالا طرح بیندازید و سپس قالبها را داخل فر از یک ربع گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد به مدت بیست دقیقه قرار دهید.
برای مواد میانی خامه صبحانه را روی حرارت قرار دهید تا کمی نرم شود.
شکر را درون تابه ای بریزید و روی حرارت قرار دهید تا ذوب شود و حالت کاراملی پیدا کند و سپس خامه گرم شده را بهش اضافه کنید و تند تند هم بزنید تا مایع باز و یکدست شود و سپس بهش پودر کاکائو و کره را اضافه کنید و سپس شعله را خاموش کنید و درون قیف یکبار مصرف بریزید .
کناره های کیک را بعد از پخت و سرد شدن برش بزنید و آن را به ابعادی که دوست داشتید برش زده و هر برش کیک را از وسط نصف کرده و از مواد میانی وسط آن بریزید و دو لایه کیک را بهم بچسبانید.
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
#اشترودل
شیر نصف لیوان
تخم مرغ یک عدد
آب ولرم نصف لیوان
خمیر مایه نصف ق غ
روغن مایع نصف لیوان
آرد حدود سه لیوان
شکر نصف ق غ نمک یک ق چ
مواد میانی پیاز، گوشت چرخکرده، فلفل دلمه، قارچ ،در صورت تمایل سوسیس و کالباس، رب نمک و ادویه ،پنیر پیتزا
.
.
مواد به دمای محیط رسانده شود .
برای #خمیر_جادویی شکر و آب ولرم و خمیر مایه را درون ظرفی بریزید و یک دور هم بزنید و روی آن درپوش گذاشته و ده دقیقه زمان بدهید تا خمیر مایه عمل آید .
در ظرفی دیگر تخم مرغ و نمک و روغن مایع و شیر را با هم مخلوط کنید و مایع خمیر عمل آمده را اضافه کنید و حدود سه لیوان آرد به تدریج به آن اضافه کنید تا خمیر نرم و لطیفی به شما بدهد و خمیر به دستتان نچسبد.(زیاد آرد اضافه نکنید که بعد از پخت خمیر سفت شود)
خمیر را ده دقیقه ورز دهید و روی آن دوباره درپوش گذاشته و یک ساعت در دمای محیط بگذارید تا خمیر استراحت کنید و حجیم شود.
برای مواد میانی پیاز را سر تف داده و گوشت چرخ کرده و فلفل دلمه ای سرخ شده و قارچ تف داده و سوسیس و کالباس خرد شده را اضافه کنید، وقتی مواد سر تف خوردند یک ق رب گوجه فرنگی و آویشن و نمک و فلفل به آن اضافه کنید .
بعد از استراحت پف خمیر را گرفته و به پنج قسمت تقسیم کنید و هر قسمت را به شکل یک مستطیل که گوشه ندارد (تقریبا بیضی)پهن کنید. مواد میانی را وسط خمیر پهن شده به شکل مستطیل بریزید به صورتیکه یک سانت از بالا و یک سانت از پایین مواد نباشد و روی آن پنیر پیتزا بریزید و دو طرف خمیر را به شکل نوارهای اریب با کمک چاقو برش بزنید. از بالا آن یک سانت خمیر را روی مواد آورده و نوارهای ایجاد شده را یکی از چپ و یکی از راست به ۱ورت ضربدری روی خمیر گذاشته تا یک حالت بافته شده به خمیر بدهید.
سپس یک عدد زرده تخم مرغ و یک ق شیر و کمی زعفران دمکرده را با هم مخلوط و روی اشترودل ها را رومال کنید.
سپس درون فر از یک ربع گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد به مدت بیست دقیقه قرار دهید. می توانید گریل را برای خوش رنگ شده چند دقیقه ای روشن کنید.
داخل فر حتما یک ظرف آب برای لطافت خمیر قرار دهید. .
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر