#دسر_سان_شاین
پودر ژله ۳ رنگ به دلخواه هر کدوم نصف بسته (من از یه رنگ استفاده کردم)
میوه دلخواه خرد شده به میزان دلخواه
بستنی لیوانی یه عدد ( من وانیلی استفاده کردم)
انواع مغزی دل به خواه .
یعنی میزان مواد و نوع مواد و اندازه اش یه چیز کاملا دل به خواهی و به میزان لازم هستش ژله رو می تونین تک رنگ استفاده کنین . با یه لیوان آب جوش به روش بن ماری روی حرارت غیر مستقیم حل کردم و گذاشتم یخچال بسته بشه و بعد خرد کردم داخل مخلوط کن نصفی از ژله ها رو ریختم و ۳ تا ۴ اسکوپ بستنی هم ریختم و میکس کردم جام ها رو یه چند دقیقه فریزر گذاشتم که خنک باشه و وقتی ژله و بستنی رو می ریزم آب نشه زود بعد لایه ها با ژله و بستنی و میوه های خرد شده من از موز و کیوی استفاده کردم و کمی گردو خرد شده شکلات چیپسی پر کردم و اخر هم بستنی و خامه فرم گرفته به دلخواه استفاده کردم
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
#کلوچه_خرمایی
مواد لازم:
آرد: 3 پیمانه
روغن جامد: نصف پیمانه
پودر قندیا شکر دو قاشق غذاخوری
بیکینگ پودر : دو قاشق چای خوری
شیر: نصف پیمانه
هل ساییدهشده برای طعم دادن به خمیر یک قاشق غذاخوری
خرما : 30 عدد
زرده ی تخم مرغ برای رنگ دادن به سطح کلوچه
طرز تهیه:
روغن و آرد را داخل ظرفی ریخته و اونارو کاملا با هم مخلوط کنید تا روغن به خورد آرد بره. برای این کار نیازی به همزن نیست , میشه این کارو با دست انجام داد.
بیکینگ پودر و پودر شکر رو داخل ظرف ریخته و شیر رو کم کم اضافه کنید .اول ممکنه که مواد به دستتون بچسبه اما بعد از اینکه ورز دادین شیر به خورد مواد میره و حتما حدود 5 دقیقه مواد رو کاملا ورز بدین تا موقع درست کردن کلوچه ها حالت خودشو بهتر حفظ کنن .خرماهارو هم پوست بگیرین و بعد از جدا کردن هسته به همراه زیره سیاه ویه قاشق روغن مایع داخل ظرفی ریخته و روی حرارت قرار بدین تا نرم بشه .حدود 5 دقیقه با حرارت ملایم برای این کار کافیه .همزمان خمیرها رو هم برای هر کلوچه به اندازه ی یه گردو جدا کنید.
برای درست کردن این کلوچهها میتونین از روش های مختلفی برای پیچیدن خمیرش استفاده کنید و کمی خرما و گردو داخلش بذارین و ببندینش و روش مهر بزنید یا طرح بدین البته من از کارد میوه خوری استفاده کردم چون مهر کلوچه نداشتم
زرده ی تخم مرغ رو هم بزنید و به وسیله ی قلم مو روی کلوچه ها بزنین. و کمی کنجد بپاشید.
برای پخت هم فر رو از قبل گرم کنید و کلوچه هارو به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه در دمای 200 درجه بذارین،
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
#بستنی_یخی_طالبی
#بستنی_یخی_میوه_ای
مواد لازم :
طالبی دو لیوان
شکر دو ق غ
خامه قنادی دو ق غ
آب نصف لیوان
چوب بستنی
قالب بستنی
طرز تهیه:
همه مواد رو طبق فیلم مخلوط کنید و تو قالب مورد نظرتون بریزید و بذارید فریزر تا کاملا یخ بزنه(24ساعت). این بستنی خیلی خوشمزه ست😋😋
🟡طالبی من خودش آب داشت من آب اضافه نکردم✅
🟡به جای خامه قنادی میتونید از خامه صبحانه استفاده کنید و شکر رو هم کمی بیشتر بریزید✅
🟡میتونین به جای قالب بستنی از لیوان یکبار مصرف کاغذی هم استفاده کنید✅
🟡با انواع میوه ها میتونین درست کنین✅
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
هدایت شده از آشپزی در دل طبیعت🏕️
#اشترودل
طرز تهیه ’’خمیر همه کاره ‘‘
اول سه قاشق مرباخوری پودر خمیر ترش و با یه ق غ شکر و نوک قاشق چای نمک میریزیم تو لیوان یه بند انگشت آب روش میریزیم حل میکنیم میزاریم عمل بیاد.(منظور از عمل امدن اینه که به اندازه دو بند انگشت روش کف کنه که حدود بیست دقیقه طول میکشه.اگه زمان طولانی بمونه کف بخوابه خاصیت خودش رو از دست میده)
نصف لیوان ماست رو با یک قاشق چای خوری بیکینگ پودر مخلوط میکنیم و میگذاریم پنج دقیقه کنار بمونه
مایع خمیر ترش عمل آمده و دو عدد تخم مرغ و نصف لیوان روغن مایع مخلوط میکنیم( اگه خمیر و برای پیتزا بخوایم یه کوچولو نمک.اگه برای پیراشکی بخوایم هشت قاشق شکر اضافه میکنیم)
در اخر ماست رو به مواد اضافه میکنیم.
آرد (حدود پنج الی شش لیوان)رو تا جایی اضافه میکنیم که خمیر به دست نچسبه(سعی کنید زیاد ورز بدید تا احتیاج نباشه آرد زیادی استفاده کنید تا خمیر پوکی بدست بیاد)
خمیر رو تو ظرف در دار میزاریم تا ور بیاد(حداقل حجمش دو برابر بشه)تقریبا دو ساعت
خمیر که خوب ور آمد آماده استفاده ست.
مواد میانی شامل سینه مرغ پخته و نگینی خرد شده, سیب زمینی نگینی سرخ شده, فلفل دلمه خرد شده, جعفری خرد شده, پنیر پیتزا و نمک و فلفل و آویشن می باشد.
🥞🥠🥮🎂🍮🍰🧁🥧
🍩@tamerangincaman🍩
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
🎀اگر از این رسپی استفاده کردی ، کانال رو برای یک نفر فوروارد کن لطفا🎀
#دلمه_برگ_مو
مواد لازم:
برگ مو:به مقدار لازم
گوشت چرخ کرده:300 گرم
برنج:یک پیمانه
سبزی دلمه( گشنیز، جعفری، نعناع و ترخون) به یک نسبت با گشنیز کمی بیشتر:300 گرم
پیاز متوسط: دو عدد
لپه: سه چهارم پیمانه
زرشک : 3 ق غ
زرچوبه، فلفل،نمک:به مقدار لازم
مواد لازم برای چاشنی دلمه برگ مو:
آب:یک پیمانه
رب انار:2قاشق
سرکه: 3قاشق
شکر:یک قاشق غذا خوری
نمک:به مقدار کم
روش پخت:
پیاز نگینی خرد شده را در تابه با مقداری روغن سرخ میکنیم بعد گوشت چرخکرده و نمک و فلفل سیاه و زردچوبه را اضافه کرده و باز تفت میدهیم
کمی آبجوش ریخته تا حجم گوشت بیشتر شود و میگذاریم آب آن کشیده شود
سپس لپه پخته و برنج آبکش شده، سبزی معطر و زرشک را اضافه و مخلوط کنید
بعد چاشنی رو اضافه کنید
روی دلمه ها 2لیوان اب بریزید و در قابلمه را ببندید تا دلمه ها با حرارت کم حدود یک ساعت و نیم بپزند. بعد چاشنی را ریخته و نیم ساعت دیگه میگذاریم بپزد
نوش جان
.
📌نکات:
✅ برگ انگور رو شسته چند دقیقه در آب جوش قرار میدهیم بعد از اینکه کمی تغییر رنگ داد و نرم شد، خارج کرده و استفاده میکنیم
✅برای چاشنی دلمه از سرکه یا آبلیمو ، آب ، نمک و شکر رب گوجه یا رب انار استفاده کنید و به اندازه دلخواه از آنها استفاده کنید.
✅اگر سرکه را در هنگام دم گذاشتن اضافه کنیم باعث سفت شدن برگ ها می شود. می توانید به جای سرکه از آبلیموی تازه نیز استفاده کنید.
✅میتونیم به جای سبزی تازه فقط از جعفری خشک و نعنا خشک استفاده کنید هرکدام ۲ ق غ
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
#کیک_یخچالی
موادلازم:
بیسکویت لیدی فینگر:بمقدارلازم(میتونیدبیسکویت پتی پور،ساقه طلایی هم استفاده کنید)
شیر:۳/۴لیوان براخیس کردن بیسکویت
ارد:۳ ق غ خ
نشاسته ذرت:۲ق غ خ
شکر:۸ق غ خ
شیر:۴لیوان
وانیل:۱/۲ق چ خ
زرده تخم مرغ:۱عدد
🌺🌺
طرزتهیه:
تمام موادبغیرازوانیل روداخل ظرف ریخته باهمزن دستی هم بزنید،روشعله گازباحرارت ملایم بزاریدمدام هم بزنیدتاموادمثل فرنی غلیظ بشه ،حرارت روخاموش کنیدوانیل رواضافه کنید.
بیسکویتهاروداخل شیرزده کف ظرف میچینیم،موا دمحلبی اماده روبیسکویتهاپخش میکنیم ،میزاریم ۳ساعت تویخچال بمونه.
براگاناش:
۲۰۰گرم خامه صبحانه روداخل شیرجوش ریخته میزاریم روحرارت ازاطراف ظرف شروع به حباب حباب زدن کردازروحرارت برمیداریم۲۰۰گرم شکلات تخته ایی خردشده رواضافه کرده هم بزنیدتاشکلات حل بشه،روی محلبی میریزیم دوباره بمدت۱ساعت میزاریم یخچال ،سپس بدلخواه تزیین کنید.
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
#خورشت_کنگر
کنگر پاک کرده خرد شده ۵۰۰گرم
پیاز يک عدد درشت
جعفری ونعناع تازه ۳۰۰ گرم خرد شده ( نسبت نعناع باید یک سوم جعفری باشه.)
گوشت خورشتی ۳۰۰گرم( یا به میزان دلخواه)
ابتدا کنگرهارو پاک کنیدو تیغاشو بگیرید بعدخوب بشویید.
پیاز رو رنده درشت کرده سرخ کنید وقتی طلایی شد گوشت رو اضافه کرده کمی تفت بدید و بعد کنگرهارو اضافه کنیدوبذارید تفت بخورند.
سه تاچهارلیوان آب ریخته و بذارید با حرارت ملایم گوشت و کنگرها کاملاپخته شود. سبزی هارو شسته ریز خرد کرده سرخ کنید ادویه مورد نظرتون رو بهش اضافه کرده و بعد از حدود یک ساعت از زمان پخت داخل خورشت بریزید.
چاشنی که معمولا به این خورشت میزنند آبلیمو یا آبغوره است ولی من از رب انار ترش یک قاشق غذاخوری استفاده کردم و همینطور لیمو عمانی هم برای عطر و طعم بهتر غذا داخلش میریزنند که باز من ده دقیقه آخر پخت یک قاشق رب لیمو عمانی که آماده از بیرون گرفته بودم استفاده کردم.
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
#مربای_هویج
هویج1کیلو
شکر1کیلو
هل درست 3یا4 دونه
زعفران هم میتونیدبصورت خشک استفاده کنیدهم دمکرده که اگه خشک ریختیدازوسطای پخت بریزیدکه عطرش نپره
گلاب نصف استکان
طرزتهیه:👇👇
هویج رارنده کنید یاباغذاساز کمی لهش کنید
ابتدا آب و شکر رو مخلوط کرده گذاشته تا جوش بیاد وقتی شکر اب شد شعله رو کم کرده تا ریز جوش بزنه وقوام بیاد حالا هویج رنده شده را به شربت اضافه کرده گذاشته به مدت 1 ساعت البته بعد جوش آمدن با شعله ی کم جا بیفته وچند دونه هل را شکسته وکمی زعفران آب شده را داخل مربا می ریزیم وقتی مربا جا افتاد کمی گلاب اضافه کرده 5 دقیقه روی گاز بمونه بعد گاز را خاموش کرده چند ساعت دریخچال گذاشته تا کاملا خنک شود وبعد درظرف مربا میریزیم😋😋
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
#پودینگ_شکلاتی
شیر 1 و 2/1 پیمانه
نشاسته ذرت 2 قاشق غذاخوری(می تونید از یک قاشق غذاخوری نشاسته ذرت+1 قاشق غذاخوری آرد سفید استفاده کنید)
شکر 3/1 پیمانه
وانیل 1 قاشق چایخوری
پودر کاکائو 2 تا 3 قاشق غذاخوری
کره 3 قاشق غذاخوری
شکلات تخته ای چند تیکه (به اندازه دلخواه)
در صورت تمایل تکه های کیک یا بیسکویت
طرز تهیه:
تمام مواد را در ظرفی روی حرارت ملایم مخلوط کرده و مدام به هم بزنید تا غلیظ شود
کره و شکلات را اضافه کرده و از روی حرارت بر دارید تا از داغی بیفتد
تکه های کیک یا بیسکویت را مابین پودینگ ریخته و اجازه دهید خنک شود.
چند ساعت در یخچال قرار داده و سپس سرو کنید
می تونید با شکلات ،گردو و ... تزئین کنید من با توت فرنگی شکلات رنده شده و ترافل تزیین کردم
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
#کباب_مرغ با سس سماق
سوپ شیر
فرنی دورنگ
اگه عاشق کباب تابه ای با طعم ترش هستید این کباب رو امتحان کنید برای تهیه این کباب من یه سینه مرغ رو با یه رون مرغ چرخ کردم یه پیاز درشت رو رنده کردم آبش رو گرفتم با نمک و زردچوبه وفلفل به مرغ اضافه کردم و خوب ورز دادم بعد داخل سیخ زدم سروته کباب رو به سیخ چسبوندم تا از سیخ جدا نشه بعد داخل تابه سرخ کردم نصف لیوان سماق آسیاب نشده رو با نصف لیوان آب حدود ۴۰ دقیقه خیس کردم و از صافی رد کردم و داخل تابه ریختم حرارت رو زیاد کردم تا سس به خورد کباب بره وبا پلو سرو کردم نوش جان❤
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
کیک توت فرنگی
آرد دوپیمانه
شکر یک پیمانه
تخم مرغ سه عدد
بکینگ پودر دوقاشق مربا خوری
روغن نصف پیمانه
ماست نصف پیمانه
توت فرنگی اسلایس شده پنج عدد
پرک بادام و خلال پسته به میزان لازم
شکر تخم مرغ و وانیل رو ۵ دقیقه با دورتند همزن هم می زنیم بعد ماست رو اضافه کرده و درحد ترکیب شدن هم می زنیم بعد روغن مایع رو اضافه کرده و با دور کند همزن هم می زنیم و درنهایت آرد رو به همراه بکینگ پودر سه بار الک می کنیمو به موادمون اضافه می کنیم و آروم ودورانی هم می زنیم مواد رو داخل قالب ریخته و توت فرنگی های اسلایس شده رو روی کیک می چینیم و به دلخواه بادام پرک شده وخلال پسته روی کیک می پاشیم و کیک رو داخل فر ۱۸۰ درجه به مدت تقریبی ۴۵ دقیقه می پزیم نوش جان❤
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
هدایت شده از آشپزی در دل طبیعت🏕️
🍪@tamerangincaman🍪
#ماهی_کیلکا
#تزئین_غذا
#طعم_رنگین_کمان_تزئین_غذا
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
ماهی کیلکا پاک شده و شسته شده را با ادویه هایی مانند نمک ، فلفل ، دارچین ، زردچوبه ، پودر سیر ، پودر زنجبیل و آویشن مزه دار کردم و چند ساعت در یخچال استراحت دادم ، سپس سرخ کردم.
🥞🥠🥮🎂🍮🍰🧁🥧
🍩@tamerangincaman🍩
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
💟سوالی بود فقط در گروه رفع اشکال پاسخ گو هستم💟
🎀اگر از این رسپی استفاده کردی ، کانال رو برای یک نفر فوروارد کن لطفا🎀
#لوکوم_پرتقالی
آب پرتقال دولیوان
شکریک لیوان
وانیل نصف قاشق چایخوری
نشاسته ذرت یاگندم یامخلوط هردو ۳ قاشق غذاخوری
پودرنارگیل به میزان لازم
ابتداپرتقال روفیله میکنیم بایدکاملا پوست های اطرفش روجداکنیدتاتلخ نشه بعدداخل میکسر ریخته وخوب میکس میکنیم بعدازصافی ردمیکنیم بهش شکرو نشاسته رواضافه کرده خوب هم میرنیم بعدروی حرارت ملایم میزاریم تاغلیظ بشه ودرآخربهش وانیل رواضافه کرده وحرارت روخاموش میکنیم کف قالب رویکمی چرب میکنیم موادروداخل قالب میریزیم میزاریم داخل یخچال تاخودشوبگیره بعدداخل پودرنارگیل. میغلتونیم....
✅من چون عجله داشتم پودر نارگیل نزدم چون باید داخل یخچال میزاشتم تارطوبت لوکوم گرفته بشه بعد ......
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
#سوپ_شیر
نصف سینه مرغ رو با یک عدد پیاز بزرگ چهار قاچ ونمک وفلفل بپزید نزارید آبش کاملا بخار شه از آبش برای سوپ استفاده میکنیم سینه که پخته شد در بیارید وریش ریش کنید آبشو از صافی رد کنید
عزیزانی که میگن شیر بریده میشه آب لیمو رو نباید داخل سوپ ریخت باعث میشه شیر بریده شه وحالت پنیری پیدا کنه آب لیمو رو موقع سرو بزنید
جو پخته شده دو لیوان(من تو فریزیر داشتم)
هویج نگینی دو عدد متوسط
قارچ اسلایس شده حدود هشت عدد
ذرت پخته شده یا کنسروی نصف لیوان کمی کمتر
شیر حدود سه لیوان دسته دار فرانسه
خامه صبحانه درصورت تمایل دو قاشق سوپ خوری
جعفری خرد شده کمی
لیموی ترش تازه موقع سرو
هویج نگینی شده رو با یک قاشق روغن تفت بدید جو پخته رو اضافه کنید واب مرغ رو اضافه(آب مرغ نداشتید اشکال نداره آب بریزید)درشو بزارید تا نیم پز شه
تو این فاصله قارچ اسلایس شده رو با یک قاشق کره تفت میدیم
وقتی نیم پز شدن سینه مرغ ریش ریش شده وقارچ تفت داده شده بهش اضافه میکنیم نمک و فلفل سیاه وفلفل قرمز و ذرت هم اضافه میکنیم ودرشو میزاریم تا خوب پخته شه
وقتی پخته شدن شیر داغ رو کم کم اضافه میکنیم مرتب میزنیم که بریده نشه جعفری آضافه میکنیم ده دقیقه دیگه بپزه کافیه سپس خامه رو با چند قاشق آب سوپ رقیق میکنیم وبه سوپ اضافه میکنیم بعد از اضافه کردن خامه چند جوش بزنه گاز رو خاموش کنید تو ظرف مورد نظر بریزید وبا لیمو ترش تازه نوووووش جان بفرمایید 😊
جو حتما شب خیس کنید تا بهتر بپزه ولعاب بده
به مقدار کافی آب بریزید تا دوباره مجبور نشید آب بریزید
شیر حتما داغ باشه وگرنه میبره
آگه مواد به اندازه کافی بپزن لعاب میندازه بخصوص جو نیازی به آرد نیست آگه دیدید سوپتون خیلی رقیقه یک قاشق آرد رو با یه ذره کره تفت بدید وبه سوپ اضافه کنید
موقعی که خواستی شیر اضافه کنید آرد هم اضاف کنید
از جو پرک هم میتونید استفاده کنید
آگه از جو پرک استفاده میکنید نیاز نیست خیس کنید
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
𝓂:
آموزش #لقمه_پیتزایی 🍕😍
یکی از خوشمزه ترین و راحت ترین غذاهاییه که میتونین درست کنین و بچه ها هم عاشقش میشن😋♥️
📍مواد لازم:
🧅پیاز ۱ عدد
🥩گوشت چرخ کرده ۲۰۰ گرم
🫑فلفل دلمه ۱ عدد
🍄قارچ ۲۰۰ گرم
🧂نمک و ادویه دلخواه (من اینا رو استفاده کردم: زردچوبه، فلفل سیاه، پودر سیر، ادویه فست فود، پاپریکا، پولبیبر، پودر دارچین و آویشن)
🌮نان لواش ۴ عدد
🧀پنیر پیتزا به میزان دلخواه
🔻موادی که استفاده میکنین به سلیقه خودتونه فقط نباید خیلی آبدار باشه، مثلا میتونین از مرغ، سوسیس یا انواع سبزیجات استفاده کنین.
🔻با این اندازه ها برای من ۱۲ تا لقمه شد.
نوش جان😍♥️
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر