خورشت هویج🥕🥕
مرغمو او کمی با اب پختم تا کل هورموناش بیاد بیرون وقشنگ شستم
بعد یکم تو زعفران گذاشتم و پیاز نمک
۱ ساعتی موند بعد ازیکساعت داخل روغن قشنگ طلایش کردم بعد مرغارو بیرون اوردم و پیازو تو روغن ریختم کمی زرد چوبه قشنگ که سبک شد رب زدم و سرخ کردم قشنگ تا رنگ پس بده بعد مرغارو اضافه کردم دوتکه فلفل دلمه و هویجو بیضی خورد کردم تو یه تابه قشنگ تفت دادم بعد به خورشت اضافه کردم یکم ابلیمو اب ریختم و اندازه یه نخود دارچین گذاشتم با شعله کم جا بیوفته یه لیمو عمانی نصف کردم هسته هاشو دراوردم و با یکم الو اخرای پخت اضافه کردم و گذاشتم با شعله خیلی کم جابیوفته اینم از خورشت هویج ما امیدوارم که درست کنیدو لذت ببرید 😘😘😘التماس دعا یاحق🙏🙏🙏
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
مرغ چیلی
مواد لازم برای مرغ چیلی:
فیله مرغ نیم کیلو
ارد ذرت یه لیوان
ارد گندم یه لیوان
ارد برنج نصف لیوان
ادویه جوش شیرین.. بکین پودر یه قاشق مربارخوری
یه بطری ما العشیر
مواد را مخلوط کرده یه ساعت بمونه و فیله مرغ را با روغن زیاد سرخ میکنیم
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
🍆 کال کباب
کال کباب یه غذای شمالیه، که خیلی ها عاشقشن!
مواد لازم برای دو تا سه نفر:
بادمجان 8 عدد
سیر 10 حبه متوسط(تندی سیر باید مشخص باشه دلی اگه دوست ندارین کمش کنین)
سبزی معطر نعنا، گشنیز و سبزیهای معطر شمالی چچاق، خالواش
اگه نداشتین از سبزیهای معطر دیگه استفاده کنین، ولی چچاق
فوق العادش می کنه
گردو آسیاب شده دوسوم بادمجان کوبیده شده یه کم بیشتر
آب انار ترش 5 تا 6 ق غ سرپر
رب انار+ آلوچه(رب گوجه سبز یا مثل اون) سه ق غ سرپر
ادویه شامل نمک، کمی فلفل سیاه، پودر گلپر
🍆طرز تهیه:
بادمجونارو کباب می کنیم، من اینکارو رو اجاق گاز انجام دادم، ولی اگه کسی شرایطشو داره رو آتیش درست کنه یا رو شعله مستقیم عالی می شه(حتما باید کباب شن، خوشمزه گیش به همینه)
با صبر و حوصله کبابشون کنین تا همه جاش بپزه
بعدپوست بادمجونارو می گیرینو تخماشو دور میریزین(نباید تخم داشته باشه) بادجونای پاک شدهرو با گوشت کوب یا بیفتک کوب می کوبیم(بادمجونا نباید بیش از اندازه له شن، باید به صورت رشته های بادمجون قابل مشاهده باشن، خود شمالیا این کارو با سنگو نمکیار انجام می دن؛ اگه با غذا ساز میکس کنین، له میشن)
بعد گردوی آسیاب شده رو بهش اضافه می کنیم بعد سیرو سبزی رب انارو آب انار و در آخر ادویه.
همه رو باهم خوب مخلوط می کنیم و می چشیم بسته به ذائقه خودتون می تونین دوباره بعضی از مواد رو دوباره بهش اضافه کنین
کال کباب آماده ست، در ظرف مورد نظر می کشینش روش آب انار میدین تا رطوبتشو حفظ کنه و از نعنا خشک یا سبزی معطر دیگه به همراه گلپر روش می پاشیمو تزئینش می کنیم.
🍆راز متفاوت شدن کال کباب:
کباب کردن بادمجون، آب انار، سبزی چوچاق
کال کباب رو می تونین به محض آماده شدن میل کنین (من اینطوری می پسندم)
خیلی ها هم سرد سرو می کنن، ولی به نظر من سفت میشه
حتما درست کنین، به زحمتش می ارزه🌹
نوش جون❤️
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
موس بلوبری
شیر یک پیمانه
پنیر ماسکار پونه یک بسته ۲۰۰ گرمی
خامه قنادی ( نیازی به فرم دادن نداره به صورت همون یخ زده میتونید استفاده کنید ) ۳۵۰ گرم
بلوبری ۵۰ گرم ( میتونیدبه جای بلوبری چون میوه گرونی هست از نصف بسته پودر ژله بلوبری استفاده کنید )
پودر ژلاتین ۲ ق غ ( به همراه نصف لیوان اب بنماری کنید)
اسانس وانیل یک چهارم قاشق چایخوری
شکر ۵۰ گرم ( قابل حذف )
ابتدا شیر و خامه قنادی رو میذاریم توی دمای محیط تا هم دما شن ( خامه قنادی کاملا یخش باز بشه ) بعد خامه وشیر رو روی حرارت قرار میدیم پودر ژله و شکر رو هم از همون ابتدا اضافه میکنیم مدام هم میزنیم وقتی کاملا این سه تا باهم یکدست شدن حرارت رو خاموش میکنیم و اجازه میدیم مخلوطمون کاملا خنک بشه
پنیر رو در کاسه همزن میریزیم و هم میزنیم با دور تند به مدت ۵ دقیقه تا نرم بشه ( اینجا میوه بلوبری روکه توی غذاساز میکس کرده بودم و بهش اضافه کردم) وبا همزن یکمی دیگه هم زدم تا مخلوط شن در اخر مخلوط شیر و خامه و ژله که دیگه کاملا خنک شده بود و اضافه کردم و در اخر ژلاتین بن ماری شده رو اضافه کردم ( باید کاملا از حرارت افتاده باشه ) با همزن دور کند هم میزنیم تا یکدست بشه
مقداری از مایه دسر رو داخل لیوان ها ریختم گذاشتم فریزر حدود بیست دقیقه بعد از فریزر خارج کردم
مابقی مایه دسر رو بهش دانه چیا ( یک ق غ ) ( میتونید از تخم شربتی هم استفاده کنید ) به همراه دو قطره رنگ خوراکی اضافه کردم و روی لایه قبلی ریختم نیم ساعت دیگه داخل فریزر گذاشتم سپس از فریزر به یخچال منتقل میکنید ( تو این نیم ساعت اماده میشه میتونید سرو کنید )
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
هدایت شده از آشپزی در دل طبیعت🏕️
#ژله_رنده_ای
برای ژله رنده ای ابتدا دو بسته پودر ژله آلبالو را با سه لیوان آب جوش مخلوط و بن ماری کردم. در ظرف مناسبی ریخته و در یخچال گذاشتم تا کاملا ببندد.
یک لیوان شیر پر چرب را با یک قاشق غذاخوری پودر ژلاتین و یک یک قاشق غذاخوری سر پر شکر ابتدا مخلوط کردم تا ژلاتین حالت اسفنجی پیدا کنید سپس آنرا بن ماری کردم تا کاملا حل شود.
شیر را کنار گذاشتم تا سرد شود.
وقتی ژله آلبالو بست آنرا را با رنده درشت ، رنده کردم.
قالب ماهی را چرب کردم و با ژله های رنده شده داخل آنرا پر کردم سپس از مخلوط شیر و ژلاتین کم کم روی ژله ها ریختم و با قاشق کمی هم زدم بعد در یخچال گذاشتم.
برای ژله آبی زیر ماهی هر بسته پودر ژله آبی یا بلوبری را با یک لیوان آب جوش بن ماری کرده و سپس برای اینکه رنگ مات به خود بگیرد بعد از اینکه کاملا خنک شد نصف لیوان شیر که قبلا در دمای محیط گذاشته بودم اضافه کرده و کاملا مخلوط کردم تا یک دست شود.
برای ژله آبی من از قالب ۲۵ در ۳۵ استفاده کردم و بعد از اینکه ژله آبی بست آنرا از قالب برگردانده و ماهی را روی آن قرار دادم.
🥞🥠🥮🎂🍮🍰🧁🥧
🍩@tamerangincaman🍩
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
💟سوالی بود فقط در گروه رفع اشکال پاسخ گو هستم💟
🎀اگر از این رسپی استفاده کردی ، کانال رو برای یک نفر فوروارد کن لطفا🎀
#شیر_برنج
مواد لازم
هل (آسیاب شده) ۱/۲ قاشق مربا خوری
شکر ۲ پیمانه
شیر 4.5 لیتر
برنج ۱ پیمانه
گلاب به مقدار لازم
طرز تهیه
۱- ابتدا برنج را تمیز بشویید.
۲- آب روی برنج را خالی کنید و شیر را به آن بیفزایید. مخلوط برنج و شیر را روی حرارت ملایم بپزید.
۳- بعد از اینکه برنج کاملاً پخت و له شد،هل آسیاب شده و شکر را به آن اضافه کنید و مواد را مرتب هم بزنید تا ته نگیرد.
۴- بعد از اینکه شیر برنج کاملاً جا افتاد،گلاب را اضافه کنید و بعد از ۵دقیقه قابلمه را از روی حرارت بردارید و در ظرف بکشید. روی شیربرنج را نیز با سیاهدانه تزیین کنید.
سایر نکات
اگر شیر برنج را برای دسر میخواهید آن را بسیار غلیظ کنید و اجازه دهید آب آن کاملا برود ،سپس داخل قالب ریخته و داخل یخچال بگذارید تا سفت شود
حتما برای تهیه این شیر برنج از برنج ایرانی و مرغوب استفاده کنید
در کشور هند، شیربرنج را در میهمانی ها یا برای نذر تهیه می کنند.
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر