eitaa logo
آشپزی خوشمزه های ناب
7.7هزار دنبال‌کننده
2.2هزار عکس
9.7هزار ویدیو
0 فایل
﷽ تا پیاز داغت آماده بشه من بهت میگم چی درست کنی 😉😊😉 نااااااب ترین خوشمزه ها رو همینجا میتونی پیدا کنی 🤩😋🤭 #تبلیغات کانال های برتر بانوان https://eitaa.com/joinchat/175243613C47870cc00c تبلیغات شما در ۶ کانال قرار میگیرد؛
مشاهده در ایتا
دانلود
یکی از غذاهایی که هم سریع آماده میشه هم خوشمزه س مخصوصا با انواع سس🥴🥴 سینه مرغ رو نواری برش بدین داخل تابه حسابی تفت بدین،بعد پیاز نگینی و سیر ریز شده رو اضافه کنید و اجازه بدین خوب تفت بخورن،زردچوبه و فلفل سیاه اضافه کنید تفت که خوردن بعد  قارچهای اسلایس شده رو اضافه کنید و بذارید با شعله زیاد آبش کشیده بشه،بعد فلفل دلمه های رنگی رو اضافه کنید و اجازه بدین خوب باهم سرخ بشن،نمک و آویشن اضافه کنید بهمراه سس کچاپ،اگه دوست داشتین میتونین پنیر پیتزا هم بریزین داخل مواد که من نریختم. 👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f 🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
طرز تهیه: یک بسته پودر ژله‌ی انار و یک بسته پودر ژله هندوانه بستنی وانیلی ۲ عدد ژله انار را با ۱/۵ لیوان آبجوش حل کردم سرد شد گزاشتم یخچال تا کامل ببنده وقتی خودشو گرفت ژله هندوانه را با یک لیوان آبجوش حل کردم وقتی ژله سرد شد دوتا بستنی رو مخلوط کردم و بجای یه لیوان ۲ تا بستنی بهش اضافه کردم وهم زدم و بعد ژله انار رو رنده کردم کامل هم زدم و قالب رو چرب کردم و ریختم داخل قالب نکته: بستنی رو بجای اب سرد ریختم بستنی رو بیرون از یخچال بزارین که اب بشه و بعد به ژله استفاده کنید ک ژله صاف و شفاف باشه 👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f 🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
حرف های خوب بزنیم...🌺 اگر کسی پرسید، چطوری؟ بگو: خدا رو شکر، عـــالی ام! نگو: نفسی میاد و میره! نگو: بد نیست...! نگو: زنده ایم...! نوع حرف زدن شما تاثیر بسیار زیادی بر نوع زندگی شما خواهد گذاشت. لطفا زیبا فکر کنید... 🌺🍃🌺🍃🌺🍃🌺 👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f 🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
دسر لیوانی آناناس مواد لازم: بیسکوییت ساقه طلایی 1 بسته _ بستنی وانیلی 1/2 لیوان _ خامه قنادی 1/2 لیوان _ نشاسته ذرت 2 ق غ _ شیر 1/2 لیوان _ شکر 1 ق غ _ آب آناناس 1 استکان _ آناناس خرد شده 1/2 لیوان _ پودر ژله آناناس 1/2 بسته _ مغز گردوی خرد شده 1/3 لیوان _ طرز تهیه: بستنی وانیلی رو میذاریم در دمای محیط ذوب شه. نشاسته ذرت و شکرو با هم مخلوط کرده و کم کم شیر اضافه می کنیم و هم می زنیم تا نشاسته حل بشه. آب آناناس اضافه کرده و روی حرارت متوسط مدام هم می زنیم تا غلیظ بشن. بعد از روی حرارت برداشته و اجازه میدیم خنک بشن. نصف پودر ژله آناناس رو با 2/3 لیوان آب جوش کاملا حل می کنیم و میذاریم خنک شه. خامه قنادی رو با همزن میزنیم، به خامه سفت نیاز نداریم از حالت شلی دربیاد کافیه. بعد از اینکه مخلوط نشاسته خنک شد، در این مرحله بستنی آب شده، خامه قنادی، آناناس خرد شده، ژله آناناس خنک شده رو به مخلوط نشاسته اضافه کرده و همه موادو با هم کاملا مخلوط می کنیم. بیسکوییت رو داخل میکسر ریخته و پودرش می کنیم (با گوشت کوبم میشه اینکارو کرد)، در جام به صورت لایه ای بیسکوییت پودر شده، مغز گردوی خرد شده، مخلوط نشاسته می ریزیم تا جام پر بشه. در آخر تعدادی آناناس خرد شده و پودر پسته برای تزیین استفاده کردم. 👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f 🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
گوشت.....250 گرم پیاز.....1عدد قارچ......150 گرم رب.....2قاشق فلفل دلمه ای.......1عدد مواد خمیر: آرد.....حدودا 4پیمانه روغن مایع......نصفه پیمانه تخم مرغ.....1عدد خمیر مایه......1قاشق غذاخوری شکر.....1قاشق مربا خوری نمک....کمی آب گرم.....نصفه پیمانه طرز تهیه: ابتدا مواد گوشتی رو درست می کنیم.مواد گوشتی هم مثل مواد ماکارانی می مونه.اول پیاز خرد کنید و بزارید کامل سبک بشه.بعد گوشت اضافه می کنیم.بعد قارچ و اضافه می کنیم.بزارید کامل آبش کشیده بشه.نمک و فلفل و زردچوبه و پودر تخم گشنیز اضافه کنید.رب هم کمی تفت بدید در آخر فلفل دلمه ای رو اضافه کنید.خب دیگه بزارید کنار تا خنک بشه. برای درست کردن خمیر، خمیر مایه و شکر روی آب گرم می ریزیم.درشو بزارید حدود 10 دقیقه بزارید تا کامل عمل بیاد. تخم مرغ با روغن مخلوط می کنیم .کمی با چنگال بزنید بعد خمیر مایه رو اضافه کنید.آرد را کم کم بریزد تا زمانی که بدست نچسبه.روشو بپوشونید حدود دو ساعت بزارید استراحت کنه.بعد خمیر را روی میز کارتون با وردنه باز کنید با قالب گرد یا دهانه لیوان قالب بزنید.از مواد گوشتی روی خمیر بزارید .دو طرف خمیر را روی هم بزارید و فیکسش کنید.بعد داخل روغن سرخ کنید. 👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f 🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
مواد لازم برای تهیه دسر زعفرانی:   شیر: 3 لیوان شکر: 1 لیوان زعفران پودر ژلاتین: 2 قاشق غذاخوری خامه: نصف بسته (خامه صبحانه منظورمه) گلاب وانیل طرز پخت: پودر ژلاتین رو روی نصف پیمانه(یه استکان) آب سرد ریخته   وقتی یکم از روش جذب شد روی بخار کتری گذاشتم تا حل بشه و شفاف طرز تهیه دسر زعفرانی با ژلاتین شیر و شکر و زعفران رو توی ظرف ریختم و روی حرارت گذاشتم…مقدار زعفرون رو چشمی ریختم …هم زدم تا مخلوط بشن و شکر حل بشه وقتی شیر به جوش اومد وانیل و گلاب هم ریختم و خاموش کردم و ژلاتین رو بهش اضافه کردم و کنار گذاشتم تا کاملا خنک بشه…. خامه رو هم از یخچال در میاریم و توی یه کاسه می ریزیم و وقتی شیر و شکر و زعفرونمون خوب  خنک شد… یکم ازش توی خامه می ریزیم  و هم می زنیم تا صاف و یکدست بشه….بازم تاکید می کنم حتما باید خنک شده باشه بعد به بقیه مواد اضافه می کنیم و هم می زنیم تا یکنواخت بشه…می ریزیم توی قالب  موردنظرمون و میره توی یخچال…توجه کنین که همیشه وقتی می خواین توی قالب سیلیکونی بریزین قالب رو توی سینی یا بشقاب بذارین و بعد منتقل کنین به یخچال که به مشکل برنخورین موقع حملش بعد از سه چهار ساعت می بنده چون قالبم سیلیکونی بود…نوک چاقو رو زدم کنارش و با دستم قالب رو گرفتم..خودش رو ول می کنه….بعد هم توی ظرف سرو برگردوندم و قالب رو آروم جدا کردم.. اما اگه قالب فلزی بود حتما چند دقیقه داخل آب گرم نگه دارید نوش جونتون دوستان عزیزم😋😍  👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f 🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕