سیب زمینی کبابی و رژیمی به همراه کلم بروکلی و سس خوشمزه😋😋
😊
و اما طرز پخت 😉
۵۰۰ گرم سیب زمینی رو نصف کرده داخل آب جوش یک ربع میجوشونینم و آبکش کرده و خشک میکنیم.روی سیب زمینی ها روغن اسپری کرده ونمک و فلفل میریزیم و در فر ۲۰۰ درجه حدودا ۲۰ دقیقه الی نیم ساعت میزاریم تا کاملا برشته و پخته بشه (برای پخت تست کنین،فر ها متفاوته)
۲۰۰گرم کلم بروکلی که پخته شده (در آب یا ماکروفر) داریم.
۲۵۰ میلی شیر رو با یک قاشق نشاسته مخلوط میکنیمو روی شعله میزاریم.۱۲۵ گرم پنیر کممبر رو به تیکه های کوچک برش زده و به مخلوط شیر اضافه میکنیم.اجازه میدیم سس جا بیفته و البته نمک و فلفل و پودر سیر رو فراموش نکنیم و به کلم بروکلی اضافه میکنیم.
خوشمزه ی ما آماده شده 😍نوش جان 👌👌
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
#ژله_خرده_شیشه
#ژله
#طعم_رنگین_کمان_ژله
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
از ژله ها با رنگ های مختلف درست کردم
برای هربسته ژله یک و نیم لیوان آب جوش کافیه
داخل ظرف های مناسب ریختم و گذاشتم یخجال تا ببندند
وقتی خودشو گرفت حبه قندی برش زدم گذاشتم کنار
یک بسته ژله آلوورا را با یک لیوان آب جوش خوب مخلوط کردم وقتی کانلا سرد شده یه بستنی لیوانی آب شده رو بهش اضافه کردم و خوب مخلوط کردم تا یکدست بشه
وقتی کاملا سرد و هم دما با محیط شد حبه قندارو ریختم توش.....
نکته؛
برای اینکه ژله راحتر از ظرف جدا بشه و قالبی در بیاد
ظرف شیشه ای رو یه آب بزن بعد بذار تو فریزر نیم ساعت بمونه یا اینکه ژله رو هم یه کمی غلیظتر بگیر مثلا یه لیوان آب گرم نصف لیوان آب سرد.....بعد ژله رو بریز توش موقعی که میخوای برگردونی دور تادورشو با چاقو جدا کن ۳۰ ثانیه هم بذار رو آب گرم راحت بر میگرده.
🥞🥠🥮🎂🍮🍰🧁🥧
🍩@tamerangincaman🍩
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
#دسر_شير_خرما
٤ ليوان شير رو با١٠ الي ١٢عدد خرمامن از خرما خشك استفاده كردم(مونده به سايز و جنس خرما،اكر بزرگ و خيلي شيرين و آتشي بودن همون ١٠عدد يا كمتر همون ٧،٨ تا بزنيد)(خرما حالت اسيدي داره اگر زياد باشه و باعث ميشه دسر نبنده،)⭕️پس خواهشا دقت كنيد،،،و ٤،٥عدد گردو ميكس كنيد،با دو ق گلاب،حالا سه ق غ آرد رو با سه غ ق كره تفت بديد تا خاميش بره و كمي كرم رنگ بشه،دو ليوان شير اضافه كنيد همراه ١٠ ق غ شكر (ختما بچشيد و به شيرين بودنش دقتكنيد)تا كم و زياد نشه چون شيريني خود خرماكافي نيست و هم بزنيد تا بجوشه، در آخر يك بسته خامه صبحانه ٢٠٠ گرمي رو بزنيد تا باز بشه به مواد اضافه كنيد ونوك ق وانيل بزنيد و زير اجاق رو خاموش كنيد تا از داغي بيفته،سه ق غ پودر ژلاتين رو روي سه ق آب سرد بريزيدتا اسفنجي بشه،بعد هم شير خرما رو به اين مواد اضافه كنيد
و بعد مخلوط شدن ،ژلاتين رو اضافه كنيد و قالب رو چرب كنيد و داخل قالب ريخته و در يخچال به مدت ٧الي ٨ ساعت بگذاريد تا كاملا ببنده..در آخر كنارهاي قالب رو با كارد آزاد كنيد و ته قالب رو دو سه ثانيه داخل آب گرم فرو كنيد و به ظرف مورد نظر برگردونيد ..
خيلي دسر خوشمزه اي هست حتما درست كنيد و لذت ببريد😍🤗😋
⭕️⭕️✅من به ازاي هر دو ليوان شير يك ق غ ژلاتين زدم،،اما الان كيفيت ژلاتين ها اومده پايين،،شما ٦ ق غ ژلاتين بزنيد و مطمئن شويد كه حتما ژله ميگيره،،بعد از من شكايت نكنيد كه چرا دسرم نبسته‼️‼️⁉️⁉️⭕️
✅نكته:من يك ق غ هم نوتلا زدم،اگر در دسترس نبود،شكلات صبحانه يا همون شكلات تخته اي بزنيد،داخل مواد شير گرم بريزيد تا با دماي شير گرم باز بشه و مخلوط مواد بشه،طعمش رو بي نظير مي كنه😍😍👌👌
✅ليوان اندازه گيري من،ليوان دسته دار فرانسوي هست
كلا اين دسر ٦ ليوان شير لازم داره،٤ليوان با خرما ميكس ميشه و ٢ليوان با آرد تفت داده ميشه....
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
سالاد مرغ ماستی
موادلازم:
مرغ خرد شده (من از 2 باگت استفاده کردم می توانید از قسمت مورد نظر خود استفاده کنید)
2 قاشق غذاخوری روغن زیتون
2 قاشق چایخوری آویشن
1 قاشق چایخوری فلفل قرمز قرمز
1 قاشق چایخوری نمک
2 لیوان ماست
2 قاشق غذاخوری سس مایونز
نصف آب لیمو
7-8 خیارشور
2 هویج کوچک
کاهو
ذرت
طرز تهیه:
اول از همه مرغ های خود را به ظرفی که روغن زیتون ریختیم میریزیم و می پزیم. نزدیک به پخت ادویه و نمک اضافه می کنیم و کمی تفت می دهیم.
در یک کاسه جداگانه, اضافه کردن ماست, سس مایونز و لیمو و خیارشور را که خرد کرده ایم به ماست اضافه کرده و دوباره مخلوط می کنیم. سپس هویج و کاهو را خرد کرده ایم در ظرفی قرار می دهیم. ذرت را اضافه کرده و مخلوط ماست را روی آنها بریزید. در نهایت مرغ خود را اضافه کرده و مخلوط می کنیم.
سالاد خوشمزه ی ما آماده ی سرو است😇
نوش جان😘
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
#کباب_بادمجان
.
این یه مدل غذا بود که در اصل اسمش کباب رول بادمجون هست ،با این تفاوت که من بجای گوشت چرخ کرده قرمز، از گوشت مرغ چرخ شده استفاده کردم.
.
دستور:
بادمجان رو به صورت حلقه حلقه به قطر یک سانتی متر، برش میدیم.
داخلشون رو خالی میکنیم طوریکه خیلی ضخیم نباشند.
فیله مرغ رو با پیاز چرخ میکنیم و با ادویه(زردچوبه،نمک،فلفل سیاه) و کمی زعفران دم کرده، مزه دار میکنیم.
.
داخل بادمجونهای حلقه شده و خالی شده رو با مرغ چرخ شده پر میکنیم و بعد هم خیلی آروم با سیخ چوبی،اونارو کنار هم قرار میدیم.
.
داخل ماهیتابه رژیمی،کمی روغن میریزیم و اجازه میدیم رول بادمجونمون،با شعله خیلی ملایم،به مدت یک ساعت دوطرفش بپزند.
.
ترکیب مرغ و بادمجون،میتونه یه ترکیب فوق العاده بشه😄👌🏼
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر