#ژله_شکری
مواد لازم :
شکر: 440 گرم یا دو لیوان فرانسوی
آب سیب : 180 میلی لیتر یا یک لیوان سرخالی فرانسوی
آب لیموی تازه : یک قاشق سوپ خوری
رنگ خوراکی : به مقدار لازم
پودر ژلاتین : 2 و یک دوم قاشق سوپ خوی
پوست لیمو (رنده شده) : یک قاشق چای خوری
اسانس : 3 قطره
آب : سه چهارم پیمانه
شکر اضافه : به مقدار لازم
طرز تهیه :
ژلاتین را روی آب بپاشید تا به حالت اسفنجی درآید. سپس روی بخار آب قرار دهید تا رقیق و شفاف شود. آب سیب و شکر را مخلوط کرده و روی حرارت ملایم قرار دهید تا شکر ذوب شده و محلول شروع به جوشیدن کند.
دماسنج را داخل محلول قرار دهید و محیط داخلی ظرف رابه دفعات در حین جوشیدن با برس مرطوب کنید تا از کریستالیزه شدن شکر در دیواره داخلی ظرف جلوگیري شود.
دمای محلول باید به 122 درجه سانتیگراد برسد. محلول را از روی حرارت بردارید و به مدت 3 تا 5 دقیقه زمان دهید تا حباب هاي آن محو شود.
سپس اسانس را داخل ژلاتین رقیق شده بریزید و داخل شیره اضافه کنید.
پوست لیمو، آب لیموی تازه و رنگ را نیز دراین مرحله به شیره افزوده و مخلوط کنید.
سپس مواد را به دو قسمت تقسیم کنید به یک قسمت رنگ قرمز و به قسمت بعدی رنگ سبز بزنید و هر کدام را جداگانه در دو دو قالب چرب شده بریزید به قطر یک سانتی متر.
زمان کافی به مواد بدهید تا خنک شود.
سپس به مدت 8 ساعت یا یک شب داخل یخچال قرار دهید تا کاملا ببندد.
سپس از قالب جدا کرده و برش دهید و یا درصورت دلخواه میتوانید از کاترهای متفاوت استفاده نمایید.
تکه هاي برش خورده را در شکر اضافه بغلتانید ودر ظرف مورد نظر بچینید.
این ژله را میتوانید در ظرف دردار به مدت 15 روز در دمای محیط نگه داری نمایید و برای ماندگاری طولانی تر نیز آنرا در ظرف دربسته در یخچال قرار دهید.
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
فطایر ( بدون نیاز به خمیر مایه و فر)
✍مواد لازم:
تخم مرغ ۲ عدد
یک دوم فنجان پنیر خامه ای یا هر پنیر سفید دیگر
یک دوم فنجان پنیر موزارلا یا هر پنیر زرد رنگ دیگر
۱ فنجان شیر
۳ قاشق غذا خوری جعفری خورد شده
۱ قاشق چایخوری نمک
یک چهارم قاشق چای خوری پاپریکا . فلفل سیاه
۳ الی ۳ و نیم فنجان آرد الک شده
۱۰ گرم بیکینگ پودر
🥣طرز تهیه:
ابتدا تخم مرغ ها را در ظرفی می ریزیم و آنها را با چنگال مقدار کمی هم می زنیم سپس بقیه مواد به غیر از آرد را اضافه کرده و به خوبی هم میزنیم .
سپس آرد را بتدریج اضافه نموده و به مدت ۵ دقیقه به خوبی مخلوط می کنیم تا خمیر نرمی بدست آید،خمیر را بمدت ده دقیقه کنار میگذاریم . سپس خمیر را به دو قسمت تقسیم نموده و هر قسمت را همانند پیتزا مطابق شکل به ۸ قسمت تقسیم می کنیم .
با یک فنجان و نصف روغن خمیرها را سرخ می کنیم تا زمانی که رنگش همانند شکل شود.
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
#کیک_اسفناج
مواد لازم
برگ اسفناج خرد شده: 2 لیوان پر (170 گرم)
روغن مایع: دو سوم لیوان (140 گرم)
تخم مرغ بزرگ: 4 عدد (کوچک 5 عدد)
وانیل: یک قاشق چایخوری
پوست پرتقال رنده شده: یک قاشق چایخوری
شکر : یک و یک چهارم لیوان (250 گرم)
شیر: یک چهارم لیوان (80 گرم)
بکینگ پودر: دو قاشق چایخوری
آرد: دو لیوان (270 گرم)
طرز تهیه
1. اسفناج خرد شده را داخل مخلوط کن می ریزیم. روغن مایع و شیر را اضافه می کنیم.
2. اسفناج ها را میکس می کنیم تا به صورت پوره در آید.
3. تخم مرغ ها را داخل ظرفی می شکنیم.
4. وانیل و رنده پوست پرتقال و شکر را هم اضافه کرده به مدت 8 الی 10 دقیقه با همزن می زنیم تا مواد کشدار و غلیظ شود.
5. پوره اسفناج را به آنها اضافه کرده و چند ثانیه با همزن می زنیم تا مخلوط شوند.
6. آرد و بکینگ پودر را مخلوط کرده و سه بار الک می کنیم.
7. آرد را طی 4 مرحله به مواد اضافه کرده و با لیسک به صورت دورانی هم می زنیم (فولد کردن) تا خوب مخلوط شوند.
8. کف قالب دلخواه را چرب کرده، آرد پاشی می کنیم.
9. مواد را داخل قالب ریخته و در فر 180 درجه به مدت 40 الی 50 دقیقه می پزیم.
نکات تکمیلی برای تهیه کیک اسفناج
1. اسفناج ها فقط برگ باشد و ساقه ها را از ته بچینید.
2. برای اینکه کیک به قالب نچسبد، از ارده استفاده کنید
3. مواد را مدتی قبل از یخچال بیرون بگذارید تا به دمای محیط برسند.
4. قالب میان تهی برای کیک بهتر است چون دما به همه جای کیک می رسد.
5. بیش از دو سوم قالب از مواد پر نشود.
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
#پلو_مخلوط
طرز تهیه:👩🏻🍳
۱ پیمانه لوبیا قرمز رو که خیس خورده بود از یه شب قبل و نیم پز میکنیم و میذاریم کنار.
حالا یدونه پیاز درشت رو نگینی خورد میکنیم و با ۱ ق غ خ روغن تفت میدیم تا سبک و شیشه ای بشه و بهش ۵۰۰ گرم گوشت راسته گوسفند که کاملا ریز خورد شده رو اضافه میکنیم و با حرارت بالا باهم سرخشون میکنیم و سپس ۱ ق غ خ رب گوجه، فلفل سیاه و کمی پوره سیر و یا پودر سیر، ۱ عدد چوب دارچین و مقداری پاپریکا میزنیم و زمانی که رب کاملا سرخ شد بهش ۲ لیوان آب جوش اضافه میکنیم و میذاریم با حرارت کم به مدت ۱ ساعت بپزه بعد از گذشت ۱ ساعت بهش لوبیا های نیمه پخته شدمونو بعلاوه ۱ عدد هویج حلقه ای برش داده شده و آب یک عدد نارنج و یا میتونین از آیغوره یا آیلیمو استفده کنید اضافه میکنیم( من از بیبی هویج استفاده کردم) حالا ۱ ساعت دیگه هم بهش زمان میدیم تا کاملا بپزه مواد با هم و در اواسط پخت بهش نمک و زعفران دم شده هم
اضافه میکنیم. وقتی خورشتمون کاملا آبش کشیده شد و به روغن افتاد گوشت و لوبیا ها هم کاملا پخته یعنی آمادستو زیرشو خاموش میکنیم.
حالا ۱/۲ پیمانه زرشک با مقداری خلال بادام و خلال پسته با هم توی یه تابه کوچیک میریزیم و نوک ق چ خ بهش شکر میرنیم و با ۱ ق غ خ کره کمتر از ۱ دقیقه تفتش میدیم.
۲ عدد بادمجون رو مکعبی خورد میکنیم و توی مقداری روغن سرخشون میکنیم و میذاریم کنار.
۵۰ گرم جعفری خورد شده هم میذاریم کنار.
حالا برنجمونو که دم کردیم تمامی مواد رو لا به لای برنج میچینیم مثل تصویر که میبینید در آخر هم کنی برنج زعفرونی روش میریزیم.
میتونین این مواد گوشتیمونو لا به لای برنج هن بریزیم ولی خب به نظر من اونجوری به این خوشگلی و خوش طعمی نمیشه مخصوصا اگه بخوای برای مهمونی درست کنی☺️
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
#راتای میرزا قاسمی
اینم راتای میرزای قاسمی یا فینگر فود حالا هر چی دوس دارین اسمشو بزارین . .خلاصه هر چقدم قرو فِرش بدین اخرش میخورن میگن وا اااا این که میرزا بود…. والا بو خدا .مردم حرف واس گفتن زیاد دارن .
.واسه درست کردن میرزا قاسمی از بادمجون دلمه ای اگه استفاده کنید بهتره .
نبود هم مهم نیست ولی مهم تر دودی کردنش هست که اگه رو اتیش باشه که محشره پیشنهاد میدم هر دفه رفتید دشت و بیابون یه گونی بادمجون بخرید
اونا رو کبابی کنید .بعدم بسته بندی کنید اومدید خونه بزارید فریزر برای یه همچین روزایی….. .. خلاصه از من گفتن بود . نگید بعدا چرا نگفتی
برای تزیین نون تست رو کاتر زدم از میرزا با قاشق روش گذاشتم با یه چاقو اطراف و سطحش رو صاف کردم
یه تربچه نقلی رو به شکل گل رز درست کردم و خوشگلش کردم …. در ضمن میرزا با ترب خیلی خوشمزه است امتحان کنید حتما
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
#دسر_اوریو
دسر لیوانی اوریو
مواد لازم
یک لیتر شیر
یک پیمانه شکر دانه ریز
دو ق غ نشاسته ذرت
دو ق غ آرد سفید
وانیل
یک عدد خامه صبحانه
بسکویت اوریو یا مارک ایرانیش اورینو
طرز تهیه
بسکویت اوریو باز کرده کرمش جدا میکنیم بعد پودر میکنیم
کل مواد بالا بغیر خامه ووانیل باهم مخلوط میکنیم روی شعله میزاریم مدام بهم میزنیم تا حالت فرنی بشه نه خیلی رقیق نه خیلی غلیظ
شعله خاموش کرده خامه صبحانه ووانیل اضافه میکنیم وخوب باهمزن دستی مخلوط کنید
لایه اول پودر بسکویت بعد کرم وتکرار لایه ها سه ساعت دریخچال قرار میدهیم تا کاملا ببنده وبعد این خوشمزه لذیذ رو نوش جان کنید
روش با پودر بسکویت تزیین کنی
لذیذ سریع اسان
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
💫⭐️🌟✨⚡️💥
سلام🌞
صبح شنبه تون بخیر و زیبا
امیدوارم
امروز
نگاه خدای مهربان
مسیر زندگی تون
رو چنان هموار کنه
تا خوشبختی مثـل
پیچک بپیچه به زندگی تون
صبحتون مثل گل زیبا
🌺☘🌸☘🌼☘🌺☘🌸☘🌼
لینک گروه خوشمزه های ناب 👇
https://eitaa.com/joinchat/3937468777Cf69c520b13
🍊🍑🍇🍋🍏🍓🍒🍈
لینک کانال خوش های ناب 👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍛🍰🍪🍔🥪🥗🍝🎂
رول تخم مرغ
#فینگرفود
مواد لازم برای تهیه رول تخم مرغ :
۲ /۱ فلفلدلمهای سبز
۳ عدد تخممرغ
۱ قاشق سوپخوری آب
۲ عدد نان ترتیلا
به میزان لازم نمک و فلفل
به میزان لازم روغن مایع
طرز تهیه رول تخم مرغ :
ابتدا فلفلدلمهایها را بشویید، سپس آنها را نگینی خرد کنید. در یک تابه مقداری روغن بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید تا داغ شود.
حالا تکههای فلفل را داخل تابه سرخ کنید تا نرم شوند. فلفلهای سرخشده را داخل یک ظرف بریزید و کنار بگذارید.
در یک کاسه دیگر تخممرغها را با آب خوب هم بزنید تا با هم مخلوط شوند. مقداری نمک و فلفل هم بریزید. یک تابه نچسب را روی حرارت قرار دهید تا داغ شود.
سپس مخلوط تخممرغ را داخل تابه بریزید. مخلوط را داخل تابه هم نزنید. صبر کنید تا تخممرغ بپزد.
سپس آن را از داخل تابه درآورید، داخل یک بشقاب قرار دهید و سپس آن را از وسط نصف کنید.
تکههای تخممرغ را روی نانهای ترتیلا قرار دهید، سپس تکههای فلفل سرخشده را روی آنها بچینید. حالا نانها را بهآرامی لوله کنید.
رول تخم مرغ را با خلالدندان سفت کنید.
به کمک یک چاقوی تیز به تکههای کوچک برش دهید.
برش های رول تخم مرغ را در یک ظرف مناسب بچینید و سپس آنها را سرو کنید.
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
خورشت مرغ کره ای هندی
طرفدارهای غذاهای هندی دستاشون بالا😁✋
اگه غذاهای پرادویه وتند وهیجان انگیز هندی رو دوست دارید این خوشمزه رو حتما امتحان کنید☺️
مواد لازم
کره ۵۰گرم
مرغ دوتکه
رب گوجه دو قاشق
ماست یک سوم لیوان
خامه صبحانه ۵۰ گرم
گشنیز چهار شاخه
زنجبیل ترجیحا تازه یک ق چ خ
پودر زیره نصف ق چ خ
سیر رنده شده دو حبه
پودر گشنیز یک ق چ خ
پودر فلفل قرمز یک ق چ خ
پودر فلفل سیاه نصف ق چ خ
نمک به میزان لازم
زردچوبه نصف ق چ خ
پیاز یک عدد
مواد لازم جهت نان چپاتی
آرد یک و نیم لیوان
روغن دوقاشق سوپخوری
آب نصف لیوان
نمک نصف ق چ خ
شکر یک ق چ خ
برای تهیه خورشت اول یه پیاز رو نگینی خورد کرده و با مقداری روغن و کره تفت می دیم داخل یک کاسه ماست و ادویه ها به همراه کره دو قاشق غذاخوری رب گوجه و خامه ترکیب کرده و یکم گشنیز ساطوری شده بهش اضافه می کنیم مرغها رو تکه کرده و تکه های مرغ رو داخل سس ماستی می غلتونیم و با پیاز داغ تفت می دیم وقتی تکه های مرغ تفت خورد مابقی سس ماستی رو داخل قابلمه می ریزیم و دو لیوان آب بهش اضافه می کنیم اجازه می دیم مرغ ها بپزن خورشت جا بیفته بعد از پخت با پلو یا نان سرو می کنیم
برای تهیه نان
آرد رو با نمک شکر و روغن ترکیب کرده درنهایت آب اضافه میکنیم و با دست ورز می دیم نیم ساعت داخل فضای آشپزخونه استراحت می دیم بعد خمیر رو به شش قسمت مساوی تقسیم کرده و با وردنه نازک باز می کنیم و داخل تابه نسوز قرار می دیم یه طرف نون که پخت برمی گردونیم طرف دیگه هم بپزه
سالاد تابستانی هندی
هویج دوعدد
کدو یک عدد
تربچه خلالی یک مشت
پیاز کوچک یک عدد
مواد جهت سس
سس مایونز یک فنجون
روغن زیتون دو قاشق
سس خردل دو قاشق
سرکه سفید یک ق
همه سبزیجات رو خلالی خرد کرده و روش نعناع بپاشید یا میتونید از نعنای تازه استفاده کنید و برای تهیه سس هم همه مواد رو باهم ترکیب کرده و بهش یکم نمک می زنیم نوووووش جون
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
#ژله_مورب
با انگور و زغال اخته
لايه زيري👈 انگور و ژله سيب
لايه2👈دسر نارگيل و شير ژلاتينه
لايه3👈 دسر زعفروني الي آخر
واسه اينكه مورب بشن ليواناتون رو به صورت كج بذارين توقالب مافين
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
#ماش_پلو یا #پلو_ماش
میشه در کنارش مرغ ، یا قلقلی یا گوشت تکه ای هم گذاشت ، اما همین جوری هم یه انتخاب خوب هست برای روزهایی که نمی خواهید از گوشت استفاده کنید .
یک پیمانه پلو پز ماش رو پختم ، نباید زیاد له بشه .
دو و نیم پیمانه پلو پز برنج رو هم آبکش کردم .
دو عدد هویج رو خلالی کردم و سرخ کردم و در آخر یک قاشق غذاخوری آب نارنج تازه زدم .
دو عدد پیاز بزرگ رو هم خلالی کردم ، سرخ کردم و زردچوبه زدم .
توی قابلمه ، یک لایه برنج ، یک لایه ماش ، یک لایه هویج و پیاز داغ ریختم ، روی اونها شوید خشک ریختم و باز تکرار کردم . بعد هم دم گذاشتم .
میشه از کشمش هم کنار این غذا استفاده کرد .
به همراه سالاد شیرازی یا ترشی ، خییییییلی خوشمزه میشه . امتحان کنید .
من چون دوست دارم پیاز داغ زیاد باشه ، روی اون هم پیاز داغ ریختم . 😋😋😋
وقتی داشتم پیاز داغ رو آماده میکردم. اصلا حواسم نبود که پیاز زرد رو خلالی کنم . پیاز قرمز برای پیاز داغ خرد کردم . پس نگران نشید که پیازها سوخته . رنگ شون به خاطر نوع پیاز تیره است .
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
#کیک_موزاییکی_لیمو
مواد لازم👇
۲ عدد تخم مرغ
آب ۲ عدد لیمو ترش تازه (لیمو ترش بزرگ سایز بزرگ)
رنده پوست یک عدد لیمو ترش
۱ لیوان شکر
۳ لیوان آب
۳ ق غ سر پر نشاسته (ذرت ، گندم یا گل)
۱ بسته بیسکویت پتی بور
.
مواد رویه👇
۱ ق غ پودر نارگیل
۱ ق غ پرک بادام
۱ ق غ خلال پسته
.
طرز تهیه👇
تخم مرغ و آب لیمو و رنده پوست لیمو و شکر و آب و نشاسته را داخل کاسه ای بریزید و با همزن دستی خوب مخلوط کنید تا یکدست شود و بعد این مواد را داخل قابلمه کوچکی بریزید و روی حرارت بگذارید و با همزن دستی مخلوط کنید تا بپزد و قوام بگیرد
مواد پخته شده را از روی حرارت بردارید و نصفش را روی بیسکویت های خرد شده بریزید و مخلوط کنید و نصف دیگرش را داخل قالب مستطیلی بریزید و صاف کنید و مخلوط بیسکویتی را هم رویش بریزید و صاف کنید و اجازه دهید هم دمای محیط شود و وقتی هم دمای محیط شد رویش را با سلفون بپوشانید و حداقل به مدت ۴ ساعت داخل یخچال گذارید تا خنک شود سپس کیک خنک شده را داخل ظرف سرو مناسبی برگردانید و رویش را با پودر نارگیل و پرک بادام و خلال پسته تزیین کنید و برش بزنید و سرو کنید.
نوش جان😍
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
#دیپ_اسفناج_هویج
#پیش_غذا
خوب بریم سراغ مواد من چون چشمی ریختم مقدار رو دقیق نمیگم
اول اسفناج رو درسته بخار پز کردم چون اسفناج من بیبی بود اگه برای شما درشت بود خیلی کم خرد کنید وابشو کامل بگیرید
ماست یونانی رو با اسفناج قاطی کنید مثل بورانی اسفناج وکمی پودر سیر (خووم درست کرده بودم) ریختم اگه سیر خام له شده هم بزنید عالی میشه نمک وفلفل سیاه هم بریزید 😉خوب تا اینجا که همون بورانی اسفناج بود
حالا یه هویج فرنگی رو رنده ریز کنید وتو مواد بریزید ویه مقدار گرده رو نگینی خرد کنید وبه مواد اضافه کنید کمی فلفل قرمز پاپریکا بریزید وپیاز خلال خشک یه مقدار بریزید (پیاز خشک خلال رو تو دستگاه قبلا خشک کرده بودم ) یه مقدار پنیر تبریز رو له کردم وتو دیپ ریختم بعد همه مواد رو با هم قاطی کردم ویه روز گذاشتم موند ومزه ها به خورد هم رفت
پیشنهاد میکنم حتما درست کنید
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
#کیک_استروسل_سیب
مواد لازم برای رویه کیک:
دارچین. ۱ق چ
شکر قهوه ای. ۵۵ گرم
مغز گردو. ۵۰ گرم
نمک. نوک ق چ
آرد قنادی. ۶۵ گرم
کره سرد خرد شده. ۴۰گرم
مواد کیک:
سیب متوسط. ۳عدد
کره. ۱۱۰گرم
آرد قنادی ۲۶۰گرم
شکر سفید. ۱۷۰ گرم
پکینگ پودر. ۱ق چ
وانیل. ۱/۲ق چ
شیر. ۲/۳ لیوان
نمک. نوک ق چ
تخم مرغ. ۲عدد
طرز تهیه:ابتدا گردو رو توی تابه یه تفت کوچیک میدیم تا تست بشه میتونین توی سینی فر ب مدت ۱۰دقیقه با حرارت ۱۸۰ بزارین گاهی زیر و رو کنین مغزا رو
حالا مواد استروسل رو آماده میکنیم ب این ترتیب ک تمام مواد رو با چنگال یا نوک انگشتان ب خورد هم میدیم در آخر مغز رو اضافه کرده مخلوط میکنیم و کنار میزارم
برای کیک اول شکر و کره رو خوب میزنیم وانیل نمک و تخم مرغ رو اضافه کرده میزنیم
آرد و پکینگ رو مخلوط و الک میکنیم ب همراه شیر به صورت تناوبی ب مواد اضافه میکنیم یعنی اول مقداری آرد بعد مقداری شیر و دوباره همین کار رو تکرار میکنیم تا آرد و شیر تموم بشه
قالب ۲۰تا ۲۵ رو چرب و کاغذ میکنیم بهتره از قالب کمربندی استفاده بشه
مواد کیک رو میریزیم
سیب پوست گرفته رو برش زده روی خمیر کیک میچینم
مواد استروسل رو روی سیب پخش میکنیم و قالب رو ب مدت ۶۰ دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۷۰ قرار میدیم
وقتی خلال دندون داخل کیک فرو کردیم و چیزی بهش نچسبید کیک امادس
این کیک طعم بسیار بینظیری داره
حتما درست کنین و لذت ببرین
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
#خورشت_کنگر
اول پیازوسرخ میکنم بعدگوشت مرغ وتکه های درشت خوردمیکنم بعدلپه که ازدو سه ساعت قبل خیس خورده باهم تفت میدهم هم زمان زردچوبه رب وهرادویه ای که دوست داری میریزی من آویشن وکاری میزنم بعداب جوشیده میریزم ومیزارم باشعله کم دوسه ساعت بپزه بعدکنگر که ازقبل مانند سیب زمینی قیمه خرد وسرخ کردم یک ساعت قبل از سرو میریزم توخورشت تا باهم بپزن وجابیفتند قبل ازخوردن اب لیمواضافه میکنم که خوش مزه بشه این کنگر خاصیته بسیلر زیادی داره و خیلی هم انرژی داره بهتره که از گوشته مرغ استفاده بشه عالی میشه😉
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر