eitaa logo
آشپزی خوشمزه های ناب
7.7هزار دنبال‌کننده
2.2هزار عکس
8.5هزار ویدیو
0 فایل
﷽ تا پیاز داغت آماده بشه من بهت میگم چی درست کنی 😉😊😉 نااااااب ترین خوشمزه ها رو همینجا میتونی پیدا کنی 🤩😋🤭 #تبلیغات کانال های برتر بانوان https://eitaa.com/joinchat/175243613C47870cc00c تبلیغات شما در ۷ کانال قرار میگیرد؛
مشاهده در ایتا
دانلود
من برای دو نفر ، یه دونه پیاز متوسط رو خلالی خورد و تفت میدم . کمی که سبک شد ، حدود صد و پنجاه گرم گوشت چرخ کرده ، قارچ خورد و تفت داده شده (  قارچ رو با نمک ، آبلیمو و کمی روغن تفت میدم ) ، رب گوجه ، پودر سیر یا سیر رنده شده ، نمک ، فلفل ، زردچوبه ، پودر پاپریکا رو اضافه و خوب تفت میدم . بعد خییییلی کم آب اضافه میکنم و میذارم روی حرارت متوسط بمونه تا آبش کشیده و گوشت مغزپخت بشه . مایه گوشتی که آماده شد ، کناری میذارم . رو هم آماده میکنم که رسپیش توی پیج و کانالم موجوده . بعد دو تا سیب زمینی کوچیک رو میپزم . خنک که شدن ، میکوبم . دویست سیصد گرم اسفناج رو بخارپز کرده و بعد به همراه نمک ، فلفل سیاه ، پودر سیر ، نصف پیمونه پنیر پیتزا ( پنیر پیتزا رو اینجا میتونین حذف کنین ) خوب ورز میدم تا خمیری یه دست داشته باشم . از خمیر اسفناج و سیب زمینی ، توپکایی یه سایز به اندازه نارنگی برداشته ( دستتون رو چرب یا مرطوب کنین ) و وسطش رو از مایه گوشتی گذاشته و به شکل توپک ، جمعش میکنم . توی ظرف فر یا تابه رو کمی چرب میکنم و توپکای آماده شده رو کنار هم میچینم . نهایتا روشون میریزم و بعد پنیر پیتزا . کمی روشون آب اسپری میکنم و توی فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه تا جایی که پنیر آب بشه ، میپزم . کمی هم گریل میزنم و بعد از پخت ، فلفل سیاه یا آویشن میپاشم و سرو میکنم . من چون این بار سس بشامل رو با خامه درست کردم ، کمی غليظ تر از معمول شد . از طرفی کلا از نسبت کمی پنیر پیتزا مصرف دارم . چون هضمش سنگینه .. ولی خب ، هر چقدر پنیر بیشتری بریزین ، خوشمزه تره .. قبول دارین که هر چیزی که مضره ، خوشمزه تره؟!! 😁  بجای گوشت قرمز چرخ کرده از گوشت مرغ یا سویا میتونین جایگزین کنین یا پروتئین کلا حذف بشه . من طبق دستور دکتر تغذیه ، گوشت گوسفندی و گوشت بوقلمون ( سینه و رون بوقلمون ) رو به نسبت مساوی با هم چرخ میکنم و برای کباب تابه ای و .. مصرف دارم که طبعشون گرمه . من همیشه خمیر اسفناج و سیب زمینی رو کف قالب یا تابه ، پهن میکنم که این بار طبق کلیپی که اینستا دیدم ، به این شکل توپک آماده کردم که شکیل تره . پیشنهاد میکنم حتماااا این خوشمزه عاااالی رو تست کنین و در کنار خونواده و عزیزانتون از خوردنش لذت ببرید . نوش جونتون عزیزانم 😍 👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f 🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
بلدرچین.....۳ عدد پیاز خلالی.....۱عدد زعفران.....ب مقدار لازم روغن زیتون فلفل دلمه ای.....۱عدد نمک و فلفل و ادویه تندوری هویج....۲عدد سیب زمینی.....۲عدد پیاز.....۲عدد طرز تهیه: ابتدابلدرچین داخل ظرف گودی بریزد.پیاز خلالی کنید.به همراه فلفل دلمه ای،ادویه ها و روغن زیتون بزارید یه شب تا صبح بمونه.بعد پیاز ورقه کنید .کف ظرف مناسب فر بچینید.بلدرچین روش بزارید.هویج و سیب زمینی برش بزنید.دور بلدرچین بریزد.حدود یک لیوان اب کف ظرف بریزد.روشو سلفون بکشید.به مدت ۲ ساعت داخل فر بزارید.بعد از پخت بلدرچین روشو بردارید.کره بزارید اب بشه.بهش زعفران اضافه کنید.با برس روی بلدرچین بزنید.گریل روشن کنید تا کاملا طلایی بشه. 👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f 🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
مواد لازم: تخم مرغ    4 عدد شکر    1.5 لیوان روغن مایع    ۸۰ گرم کره به دمای محیط رسیده  125 گرم شیر   1.5 لیوان وانیل شکری   ۵ گرم نسکافه یا قهوه     1 قاشق غذاخوری پودر کاکائو تیره     4 قاشق غذاخوری ارد       ۳ونیم لیوان بکینگ پودر   ۱۰ گرم برای داخل کیک نوتلا و گردو زدم طرز تهیه: تخم مرغ و شکر را ۷ دقیقه هم بزنید تا کف کند. بقیه مواد بجز بکینگ پودر را به ترتیب اضافه کرده هم بزنید. بکینگ پودر الک شده را اضافه کنید و با لیسک آرام و بدون اینکه پف مواد گرفته شود هم بزنید. مایه کیک را داخل قالب کاپ کیک بریزید و داخل فر 180 درجه به مدت ۲۰ تا ۲۵ دیقه بستگی به دمای فرتون داره 🔴نکته:قالب کاپ کیکتونو تا نصف پر کنید پفش عالیه زیاد پر کنید سر ریز میشه 👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f 🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
برنج   1 لیوان شکر   نصف لیوان شیر   4 لیوان خامه نصف لیوان گلاب به میزان لازم پودر یا خلال پسته برای تزیین دستور پخت و طرز تهیه در ابتدا بهتر است برنج را به خوبی بخیسانید. برای این منظور بهتر است برنج را 2 یا 3 ساعت بخیسانید برای شروع پخت شیربرنج ابتدا برنج را به همراه مقداری آب داخل یک قابلمه میریزیم و روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا زمانی که فقط یک لیوان از آب باقی بماند و برنج به خوبی نرم شده باشد زمانی که فقط یک لیوان از آب باقی ماند شیر را به قابلمه اضافه می کنیم. بعد از اضافه کردن شیر اجازه می دهیم برنج کاملا مغز پخت شود و باز شود پس از اینکه برنج کاملا باز شد شکر را در 1 لیوان آب جوش میریزیم و خوب هم میزنیم تا کاملا شکر حل شود پس از اینکه شکر حل شد آنرا به شیر برنج اضافه میکنیم و مرتب شیر برنج را هم می زنیم تا شکر اگر کاملا حل نشده است در این قسمت کامل حل شود ده دقیقه آخر گلاب را به شیر برنج اضافه میکنیم و همچنان آن را هم می زنیم تا ته نگیرد پس از اینکه گلاب را اضافه کردید کمی شیر برنج را هم بزنید بعد زیر آنرا خاموش کنید البته اگر می خواهید خامه هم داخل شیر برنج اضافه کنید باید ۵ دقیقه قبل از خاموش کردن شعله خامه را به شیر برنج اضافه کنید برای اضافه کردن خامه مقداری از شیر برنج را داخل یک کاسه بریزید و خامه را به آن اضافه کنید و مواد را خوب مخلوط کنید تا یکدست شوند سپس مواد را داخل شیربرنج برگردانید و خوب هم بزنید تا مخلوط شوند پس از ۵ دقیقه زیر شیربرنج را خاموش کنید پس از خاموش کردن زیر شیر برنج یک دم کنی تمیز روی قابلمه میگذاریم و حدود ده دقیقه صبر میکنیم تا شیربرنج جا بیفتد برای کشیدن شیربرنج عجله نکنید و بگذارید چند دقیقه ای سرد شود سپس آن را در ظرف بکشید و با دارچین و پودر پسته و گل محمدی  تزیین نمایید 👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f 🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
سوسیس خانگی گوشت چرخ کرده مرغ ۳۰۰.نان تست ۲تا۳ عدد(کناره های نان تست رو دربیارین ) شیر ۴تا ۵ قاق غ.ادویه شامل نمک ۱قاشق چایخوری.فلفل ۱/۴قاشق چ.پودر دارچین اقاشق چ ‌.پودرهل ۱/۴قاشق چ پودرزنجبیل ۱/۴قاشق ج .آویشن ۱/۴قاشق چ .جوز هندی اندازه ۲تا عدس.میخک اندازه ۲تا عدس.زرده تخم مرغ ۱عدد. آب یخ ۲تا قاشق غ روغن مایع ۲تا قاشق غ اول نان تست رو با شیر خیس میکنیم مرغ چرخ کرده رو با ادویه ها وروغن وزرده خوب مخلوط کنید .بعد مخلوط نان تست وشیر رو با دست اضاف کنید وهمراه بقیه مواد خوب ورز بدهید. سلفون رو باز کرده ازمواد با کمک قیف ساده روی سلفون میریزیم ورل میکنیم و۲۵ دقیقه میپزیم . 👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f 🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
 ماست پرچرب.......2 لیتر  برنج.....1 پیمانه نخود پخته......1.5 پیمانه تره و گشنیز و کمی شوید پاک شده.......500 تا 750 گرم گوشت قل قلی.....به مقدار لازم تخم مرغ....1عدد  طرز تهیه:  ابتدا ماست را با همزن آنقدر هم بزنید تا کاملا شل شود، به مدت 5 تا 10 دقیقه با همزن برقی یا دستی.تخم مرغ را داخل ماست شکسته و باز هم، هم می‌زنیم تا کاملا تخم‌مرغ باز شود. تخم‌مرغ از بریدن دوغ در زمان پخت جلوگیری می‌کند. ابتدا برنج را روی حرارت گذاشته تا کاملا باز شود.سپس سبزی رو اضافه می کنیم تا کامل بپزد.این آش نیاز به هم زدن طولانی مدت روی شعله دارد . کمی شوید هم به سبزیجات اضافه می‌کنند. اما اگر برگ سیر دم دستتان دارید کوتاهی نکنید و با سبزیجات همراه کنید تا آش طعم بهشتی بگیرد. وقتی رنگ سبزی آش کمی تیره شد و در واقع پخت ،نخود پخته را اضافه می‌کنیم. سپس مخلوط ماست و تخم مرغ را اضافه می کنیم.مدام از یک جهت هم می زنیم.حرارت گاز بهتر است که ملایم باشد و مدام هم بزنید.نمک را در این مرحله به آش اضافه می‌کنیم.  15 تا 20 دقیقه پس از این مرحله آش شما آماده است.. در نهایت توجه داشته باشید که آش دوغ رقیق است پس اجازه نکنید آنقدر قل بخورد تا برنج آن را غلیظ شود.  برخی دوست دارند آش را با کوفته قل قلی بخورند. گوشت چرخ‌کرده را با کمی پیاز و نمک و سیر تازه ورز داده و بصورت کوفته‌های ریز سرخ کنید و همراه با آش سرو کنید . 👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f 🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
طرز تهیه شیرینی چوروس شکلاتی مواد لازم برای تهیه شیرینی چوروس شکلاتی آرد ۱ لیوان شکر ۱ قاشق غذاخوری کره ۱۱۰ گرم آب ۱ لیوان نمک یک چهارم قاشق چایخوری تخم مرغ ۳ عدد پودر دارچین ۱ ق چ شکر یک دوم لیوان روش تهیه: ۱ قاشق غذاخوری شکر ، کره ، آب و نمک را داخل  قابلمه بریزید و روی حرارت زیاد قرار دهید ، پس از اینکه به جوش آمد حرارت را کم کنید و آرد را به مواد اضافه و مخلوط کنید. پس از اضافه کردن آرد مواد را به مدت ۴ت۵ دقیقه هم بزنید و از روی حرارت بردارید ،کمی از حرارت بیفته بعد تخم مرغ ها رایکی یکی  اضافه کنید و خوب بزنید تا خمیر نرمی بدست بیاید.( تخم مرغ ها را به نوبت اضافه کنید.) سپس درون قیف قرار دهید و به شکل کشیده به ارتفاع ۱۰ سانت روی سینی چرب شده با قیف بزنید.. درون فریزر قرار دهید تا سفت شود.نیم ساعت.بعد درآورده . داخل قابلمه روغن فراوان بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا داغ شود.( روغن باید داغ باشد تا شیرینی وا نرود.) پس از اینکه شیرینی سرخ شد روی توری قرار دهید تا روغن اضافی اش گرفته شود ، نصف لیوان شکر و پودر دارچین را مخلوط کنید سپس شیرینی ها را به نوبت داخل شکر و دارچین بغلطانید و سرو کنید من شکلات بنماری کردم وشیرینی رو داخل شکلات زدم وسرو کردم . 👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f 🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
زمان برای آنان که انتظار می کشند بسیار کند می گذرد ...! برای آنان که می ترسند بسیار سریع می گذرد ...! برای آنان که غمگین هستند بسیار طولانی است ...! و برای آنان که شادی می کنند بسیار کوتاه است ...! اما برای آنان که عشق می ورزند تا ابد ادامه دارد … 💝 ســلام 🌈صبح قشنگتون با طراوت 🌈روزتون پربار 🌈زندگی تون پر از آرامش و سعادت 🌈 سه شنبه تون عالی ‎‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ┈••✾•🦋🌞🦋•✾••┈ 👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f 🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
دستور اولیه این دسر مثل کیک یخچالی هست یعنی همان پودینگ شکلاتی و بیسکوییت پتی بور که من از پودینگ آماده استفاده کردم. فقط در این دسر بیسکوییت پتی بور را کمی خرد کردم و با پودینگ مخلوط کردم سپس نیمی از مخلوط را داخل قالب ریختم که قبلا چربش کرده بودم و بعد یک لایه موز و روی آن گردو خرد شده ریختم و در آخر بقیه مخلوط را پهن کردم. حداقل یک شب داخل یخچال بماند براحتی به صورت قالبی در می آید. 👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f 🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
سینه مرغ را به قطعات کوچک (اندازه یک قوطی کبریت) برش بزنید. با نمک و ادویه جات دلخواه (فلفل ، زردچوبه ، آویشن ، پودر سیر ، دارچین و ... ) مزدار کرده و برای ۰چند ساعت استراحت دهید. نودل را طبق دستورش آماده کنید ادویه مخصوص آنرا هم داخل آب آن بریزید و از آبکش رد کنید. قطعات مرغ را ابتدا در آرد سفید بغلطانید سپس از رشته های نودل برداشته و دور تا دور مرغ بپیچید و سپس کمی فشار دهید تا به مرغ بچسبد ، بعد در روغن فراوان با حرارت ملایم سرخ کنید. رشته های نودل بسیار ترد و خوشمزه خواهد شد. 👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f 🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
مواد لازم: تخم مرغ ۲ عدد آرد ۱ و ۱/۴ لیوان شکر ۱/۲ لیوان کره ۱۰۰ گرم ماست۱/۲ لیوان نمک ۱ پنس بیکینگ پودر ۱ قاشق مربا خوری وانیل ۱/۴ قاشق چایخوری توت فرنگی خورد شده ۱ لیوان 🍓🍓🍓🍓🍓🍓🍓🍓🍓🍓🍓🍓🍓 طرز تهیه: کره را بیرون از یخچال قرار داده و اجازه میدیم به دمای محیط برسه. توت فرنگی ها را شسته و خوب خشک کرده و بعد خورد میکنیم. فر را روشن کرده و روی ۱۷۰ درجه تنظیم میکنیم. آرد رو با نمک و بیکینگ پودر مخلوط کرده و دو بار الک میکنیم. ابتدا کره و شکر رو با قاشق مخلوط میکنیم تا کمی به خورد هم بروند، سپس با دور تند همزن برقی خوب هم‌ میزنیم تا حالت پوک و پفکی پیدا کنه. تخم مرغ اول را اضافه کرده و دو دقیقه هم میزنیم سپس تخم مرغ دوم و وانیل رو اضافه کرده و دو دقیقه دیگه هم میزنیم. بعد از مخلوط شدن تخم مرغ ها ماست رو اضافه کرده و خوب مخلوط میکنیم. سپس مخلوط آرد و نمک و بیکینگ پودر را روی مواد به تدریج الک کرده و با قاشق مایه کیک رو به آرامی هم میزنیم تا مخلوط شوند. مواد نباید زیاد مخلوط شود چون کیفیت کیک پایین میاد. در پایان توت فرنگی خورد شده رو توش ریخته و زیر و رو میکنیم. داخل قالب کاغذ روغنی انداخته و مایه کیک رو توش ریخته و به مدت ۵۵ تا ۶۰ دقیقه در طبقه وسط فر قرار میدهیم تا پخته شود. بعد از ۴۵ دقیقه با خلال چوبی از پخته شدن کیک اطمینان حاصل کنید.اگر چیزی به خلال چوبی نچسبید کیک تون آماده ست. میتونین چند دقیقه هم گریل رو روشن کنین تا روی کیک طلایی بشه. پیشنهاد میکنم این کیک رو زمانی درست کنین که کسی خونه نیست😊 👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f 🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
: شیر ولرم یک لیوان...پودر خمیر مایه یک ق غ ...شکر چهار ق غ...کره پنجاه گرم...تخم مرغ یک عدد...آرد سفیدتقریبا سی و نیم لیوان نصف شیرو یک قاشق شکر و توی ظرف ریخته و ی کم هم میزنیم و پودر خمیر مایه رو اضافه میکنیم و ی کوچولو هم میزنیم.بعد ده دقیقه درش رو میذاریم و در ی جای تاریک میذاریم تا عمل بیاد.اگه حجم مواد دو برابر شد و ی کم حباب روی موادتون زد یعنی خمیر مایه تون سالمه.تخم مرغ رو با چنگال میزنیم و همراه،بقیه شیرو شکر و کره نرم شده و مخلوط میکنیم.آرد رو سه بار الک میکنیم.اول سه لیوان آرد رو کم کم به موادتون اضافه میکنید و خمیر رو ورز بدیداگه خمیر به دستتون چسبید دوباره ی کم آرد اضافه کنید تا جایی که خمیر به دستتون نچسبه.خمیر رو حدود ده دقیقه ورز بدید تا چسبندگی با ورز دادن از بین بره.دوباره حدود یک ساعت در خمیرو بذارید و روش رو بپوشونیدو در جای گرم استراحت بدید.بعد از استراحت پف خمیرو با ورز دادن بگیرید.توی قالب رو کاغذ روغنی انداختم و چونه هایی از خمیرو برداشتم به شکل بافت پیچیدم.روش رو پوشوندم و حدود بیست دقیقه توی جای تاریک استراحت دادمو بعد از استراحت با ی زرده تخم مرغ زعفرون و یک ق م شیر روی نون رو رومال کردم و کنجدوسیاه دونه روی نون ریختم.و در فر از قبل گرم شده در دمای صدو هشتاد درجه حدود بیست و پنج دقیقه پختم. 👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f 🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
‍     💞مواد لازم  آرد  4 ق غذاخوری شکر   1/5 پیمانه  آب 1 پیمانه تخم مرغ   3 عدد  ماست پرچرب  3  ق غذاخوری  گلاب  3 ق غذاخوری   زعفران به میزان لازم   روغن   1/4 پیمانه  بیکینگ پودر  1 ق چای‌خوری      طرز تهیه برای تهیه خاگینه قالبی مثل دیگر انواع خاگینه ابتدا به سراغ تهیه شربت می‌رویم برای تهیه شربت خاگینه، ابتدا شکر را با آب مخلوط کنید و خوب هم بزنید تا شکر حل شود سپس گلاب و کمی زعفران به آن‌ افزوده، خوب مخلوط کنید محلول را روی حرارت قرار دهید و صبر کنید تا شربت کمی قوام بیاید. وقتی شربت کمی سرد شد، آن را داخل یخچال  قرار دهید تا کاملا خنک شود حالا فر را روشن کرده و دمای آن را روی 180 درجه تنظیم کنید. در فاصله‌ای که فر داغ می‌شود، تخم‌مرغ‌ها را با همزن بزنید حالا ماست پرچرب و یک چهارم پیمانه روغن را به مواد اضافه کرده و در آخر آرد و بکینگ پودر را روی مواد الک کرده و کاملا مخلوط کنید کف قالب مورد نظر را چرب کرده و مواد را داخل قالب بریزید قالب را حدود 20 تا 30 دقیقه داخل فر قرار دهید البته دمای فرها با هم فرق میکند بعد از پخت، قالب را از فر خارج کرده و همان‌‌طور که هنوز خاگینه داغ است، شربت را روی آن بریزید و ده دقیقه بعد از قالب جدا کنید توصیه می‌شود برای تهیه این نوع خاگینه، ماست را با شیر جایگزین نکنید زیرا پوک‌شدن خاگینه به دلیل استفاده از ماست خواهد بود خاگینه قالبی شما آماده است خاگینه قالبی را می‌توانید با مقداری پودر پسته یا پودر نارگیل تزیین و سرو کنید این خاگینه خوشمزه را تهیه کرده و در سفره های افطاری سرو کنید و از آن لذت ببرید 👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f 🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
سینه مرغ…..۱عدد سیب زمینی…..۱عدد فلفل دلمه ای…..نصف یک عدد نمک،فلفل،زردچوبه،پاپریکا،پودر سیر،ادویه کاری نان لواش طرز تهیه: سبنه مرغ را بپزید و خوب ریش ریش کنید.پیاز خرد کنید داخل روغن سرخ کنید.بعد مرغ را اضافه کنید.سیب زمینی از قبل بپزید.نگینی خرد کنید.به مواد اضافه کنید.بعد فلفل دلمه ای و ادویه اضافه کنید.کمی تفت بدید. نان لواش برش بدید از مواد وسطش بریزد و مثل کلیپ رول کنید.داخل تخم مرغ و پودر سوخاری بغلطونید و داخل روغن داغ سرخ کنید. 👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f 🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
مواد لازم: بادمجون متوسط 4 عدد پیاز متوسط  1 عدد سیر 2 حبه مغز گردو ساییده شده 100 گرم نعنا خشک 1 ق غ کشک 3 ق غ زردچوبه ۱قاشق غذاخوری نمک به مقدار لازم بادمجون رو پوست گرفته و سرخ کرده، پیاز رو رنده و سرخ کنید و زردچوبه را اضافه کنید، سیر رنده شده رو افزوده و سرخ کنید و همچنین نعنا خشک. بادمجون رو اضافه کرده و خوب مخلوط کنید، ۱ لیوان آب بریزید و با شعله ملایم اجازه دهید تا بادمجون مغز پخت بشه و کمی به روغن بیفته سپس کشک را اضافه کنید،نمک را بعد کشک اضافه کنید چون کشک نمک دارد،و مغز گردو ساییده شده رو اضافه کنید،و با شعله ملایم بذارین تا کاملا آبش کشیده بشه و سرو کنید. 👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f 🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕