eitaa logo
آشپزی خوشمزه های ناب
7.7هزار دنبال‌کننده
2.3هزار عکس
8.5هزار ویدیو
0 فایل
﷽ تا پیاز داغت آماده بشه من بهت میگم چی درست کنی 😉😊😉 نااااااب ترین خوشمزه ها رو همینجا میتونی پیدا کنی 🤩😋🤭 #تبلیغات کانال های برتر بانوان https://eitaa.com/joinchat/175243613C47870cc00c تبلیغات شما در ۷ کانال قرار میگیرد؛
مشاهده در ایتا
دانلود
و به ازای هر لیوان شیر یه قاشق پر پودر کاستر و دو یا سه قاشق شکر به اندازه ای که دوس دارین شیرین باشه . شیر و پودر کاستر رو مخلوط میکنین و با شکر میزارین رو حرارت و هم میزنین تا غلیظ بشه بعد سرد شد میریزین تو ظرف بعد کمی گرف روش ژله که اماده کردین و  سرد شده رو میریزین من از ژله زعفرونی استفاده کردم 👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f 🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
براي اين مدل كباب احتياج به فویل داریم چون سیخ داخل فرجا نمیشەداريم مواد لازم گوشت مخلوط گوساله وگوسفند300گرم 100گرم چربی (اگە چرخشدە امادە گرفتید و چربی داشت،چربی اضافه نکنید) پیاز متوسط۲عدد کە 150گرم باشە نمک فلفل سیاه و‌زردچوبە به میزان لازم پیاز رو‌ رنده ریز کنید و آبش رو بگیرید و با گوشت چرخکرده مخلوط کنید نمک فلفل سیاه و زردچوبەرو به اندازه لازم بریزید و خوب ورز بدیدمهمترین نکته برای یه کباب خوب ورز داده شدنه که بایدچربیش خارج بشه و گوشت حالت کشدار پیدا کنه اگه گوشت به این مرحله برسه از سیخ جدا نمیشه و بریدگی هم نخواهد داشت پس تا میتونید ورز بدین (حداقل ۱۰دقیقە)یا بریزیدداخل غذاساز بعد از اینه حسابی ورز دادید داخل یخچال بزارید بمدت ۱ساعت فویل را۴لایە درسیخ بگیریدبه اندازه یک نارنگی از موادمون برمیداریم سیخ بزنید و ابتدای فویل را بگیریدبکشیداز‌سیخ خارج کنیدروی توری فر بچینید و داخل فر ازقبل گرم شده با دمای اخر فر بزارید بپزه(حرارت کم کباب را خشک وسفت میکنه) وقتی یە طرفش برشته شدبرمیگردونیم سپس سس مخصوص کباب بزنید دو ق غ کره ابشده سماق ۱ ق چ زعفران ۱ ق م ابلیمو تازه ۱ ق غ باهم ترکیب کنید 👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f 🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
.... مواد کرپ آب ولرم....۱/۲ پیمانه شیر.... ۱پیمانه تخم مرغ بزرگ....۴ عدد کره اب شده ....۴ ق غ ارد.... ۱پیمانه شکر....۲ق غ نمک.... یک پنس ....مواد میانی کرپ کره نرم شده....۱پیمانه شیرعسلی....۳۰۶گرم پنیر خامه ای ....۲۵۰ گرم وانیل....۲ ق چ طرز تهیه کرپ آب ولرم شیر و تخم مرغ و کره اب شده و ارد و شکر و نمک رو مخلوط میکنیم تا یک دست بشه...توی میکسر بهتر هست چون یکدست میشه.....توی ماهیتابه ۹ اینچی و نچسب خیلی کم اندازه نخود کره میمالیم و وقتی گرم شد ماهیتابه به اندازه ۳ قاشق غذاخوری از مواد توی ماهیتابه میریزیم و ماهیتابه رو حالت دورانی میچرخونیم تا همه جا یکدست بشه به مدت ۳۰ تا ۴۰ ثانیه کافیه بعد طرف دیگه کرپ رو میپزیم ... همه مواد به همین صورت درست میکنیم ..دقت کنید کرپهارو روی هم نچینید چون میچسبه..... توی ظرف دیگه کره و  شیرعسلی رو به مدت ۷ دقیقه خوب هم میزنیم تا حالت خامه ای بگیره بعد پنیر خامه ای اضافه میکنیم و روی درجه تند همزن به مدت ۳ دقیقه هم میزنیم تا حالت یکدست و صاف بشه....توی ظرف مورد نظر یه کرپ میزاریم و به اندازه ۳ اسکوپ بستنی خوری از مواد کرم رو روی کرپ پخش میکنیم (اگه با قیف کرم رو بریزیم بهتره یک دست تر میشه )به همین صورت لایه لایه میزاریم تقریبا ۱۵ لایه کرپ بااین مقدار مواد میشه.....خیلی مهمه که به مدت  حداقل۶ ساعت این کرپ کیک توی یخچال استراحت کنه که راحت برش بخوره و لایه ها از هم جدا نشن بعد سرو بشه و به مدت دو روز هم قابل نگهداری توی یخچال هست..... روش رو با انواع میوه ها تزیین کنید نکته مهم اینکه حتما با کره کم کل ظرف رو چرب کنید و حتما ظرف تفلون باشه و کاملا گرم که مواد کرپ رو میریزیم توش.... نوش جان 😋 👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f 🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
تن ماهی…..۲عدد سیب زمینی…..۲عدد پیازچه…..۱دسته پیاز قرمز…..۱عدد شوید…..به مقدار لازم خیار شور…..۶،۷ عدد ذرت پخته……۳ قاشق سس مایونز…..۴ قاشق سس خردل…..۱قاشق نمک و فلفل و پاپریکا طرز تهیه: ابتدا تن ماهی را داخل قابلمه اب بجوشونید.بعد داخل صافی بریزد تا روغن اضافیش خارج بشه.با پشت چنگال خردش کنید. خیار شور و پیازچه وشوید را خرد کنید.بعد ذرت را اضافه کنید.سیب زمینی هم نگینی خرد کنید اضافه کنید.پیاز قرمز را خلالی خرد کنید. در ظرف دیگه سس مایونز و خردل و ادویه ها را مخلوط کنید.به مواد ساندویج اضافه کنید. وسط نان باگت را برش بدید.در صورت دلخواه کاهو بریزد.بعد از مواد ساندویچ روش بریزد.داخل ساندویج ساز یا تابه گریل روی گاز قرار بدید.اگه از تابه استفاده میکنید حتما یک جسم سنگین روش بزارید.تا کاملا فشرده بشه. بعد برش بزنید و نوش جان کنید 👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f 🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
‍سلامے گرم درطلوعی🌸🍃 زیبـا تقدیم شما مهربانان سلامے بہ زیبایے عشق🌸🍃 بہ لطافت دل مهربونتون آرزومیڪنم پنجرہ دلتـون هـمیشہ رو 🌸🍃 بـہ خوشبختے باز بشه ودلتون سرشار ازشادے باشه🌸🍃 صبح دوشنبه تون بخیر و خوشے 🌸 ┈••✾•🍀🌼🍀•✾••┈ 👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f 🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
آرد یک و نیم‌ لیوان ارده نصف لیوان شیره توت یک لیوان تخم مرغ ۳ عدد شکر نصف لیوان ماست ۴ ق غ کنجد به مقدار لازم بکینگ پودر یک ق مرباخوری از هر مدل شیره (انگور، انجیر و ...) میتوانید استفاده کنید. آرد را به همراه بکینگ پودر و یک پینس نمک 👌🏼سه بار الک کنید. فر روی دمای ۱۷۵ روشن کرده تا گرم شود. تخم مرغ ها را به همراه شکر ۵ دقیقه با دور متوسط هم بزنید تا کرم و کشدار و حجیم شود. ارده را با شیره مخلوط کرده به مایع کیک اضافه کنید و هم بزنید. ماست را اضافه کرده مخلوط کنید. آرد را کم کم افزوده و با لیسک به آرامی و دورانی هم نزنید. قالب را چرب کنید و سپس تماما داخل آنرا کنجد ریخته و قالب را برگردانید تا کنجد اضافه بریزد. مایع کیک را داخل قالب ریخته و در طبقه وسط کیک به مدت ۴۰ دقیقه در دمای ۱۷۵ قرار دهید. به دلیل متفاوت بودن دمای فرها بهتر است بعد از ۳۰ دقیقه با سیخ چوبی پخت کیک را چک کنید. 👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f 🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
آرد گندم 1 پیمانه شیرخشک 1 پیمانه نشاسته ذرت 1 پیمانه شکر 1 پیمانه اب 3 پیمانه روغن مایع و کره باهم 1 پیمانه(از روغن جامد هم می تونید استفاده کنید) گلاب 1 پیمانه پودر هل 1 ق.چ زعفران دم کرده بمیزان لازم اب و شکر و گلاب و زعفران و پودر هل و تو قابلمه میریزیم و میزاریم رو حرارت تا شکر حل بشه وقتی شکر حل شد خاموش می کنیم ارد و الک میکنیم و میذاریم روی حرارت و بدون روغن تفت میدیم تا بوی خامیش از بین بره بعد از ده دقیقه نشاسته ذرت را اضافه و در حد 5دقیقه تفت دهید سپس شیر خشک رو اضافه میکنیم و دوباره کمی باهم تفت میدیم اینجا این مواد و دوبار الک میکنیم که گلوله نشه،بعد کره و روغن رو اضافه میکنیم داخل آرد و دائم هم بزنید چون شیر خشک حساس و زود میسوزه تا زمانی که رنگ دلخواه تون به دست بیاد تفت بدین بعد شربت رو به ارد اضافه میکنیم هم میزنیم تا به غلظت دلخواه مون برسه اگر احساس کردین حلوا شل هست بیشتر حرارت بدین. نوش جون 👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f 🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
مواد لازم جهت خمير : شير ١ ليوان،مايه خمير ٣ قاشق مرباخوري ، شكر ٤ قاشق مرباخوري ( كه يك ق م از ٤ قاشق براي عمل آمدن مايه خمير استفاده ميشود )نمك ١ قاشق مرباخوري، ارد به اندازه اي كه خمير درست شود(٣ ليوان و از ان به بعد را با احتياط اضافه كنيد كه خمير سفت نشود )تخم مرغ ١ عدد، روغن مايع ٦ قاشق غذاخوري مواد مياني كه من استفاده كردم شامل گوشت پخته ريش ريش ، پياز داغ خلالي،فلفل دلمه زرد و قرمز گريل شده ، لوبيا كپسولي و پنير موزارلا و پنير ورقه اي ( مواد مياني را ميتوانيد به دلخواه خودتان استفاده كنيد ) روش تهيه خمير : ابتدا شير ولرم و مايه خمير و ١ ق م شكر را با هم مخلوط كنيد و بگذاريد عمل كند تخم مرغ ونمك و ٣ ق م شكر و روغن را با هم مخلوط كنيد تا صاف شود .كمي ارد روي مايه خمير عمل امده بپاشيد و خيلي كم به هم بزنيد و روي مخلوط تخم مرغي بريزيد در اخر ارد را كم كم اضافه كرده و خمير گيري كنيد و روي خمير را با نايلون پوشانده و در جاي نسبتا گرم به مدت ٢ ساعت بگذاريدتا خمير اماده شود . تهيه مواد مياني :گوشت را با ادويه زردچوبه كمي فلفل ،زيره دارچين پودر ليمو و نمك اب پز كنيد،پياز را خلال كرده سرخ كنيد و روغن ان را بگيريد ، فلفل دلمه اي ها را نواري بريده و گريل كنيد ،لوبيا را از قبل بپزيد از خمير عمل امده يك چانه به اندازه پرتقال درشت برداريد وبا وردنه به شكل دايره و اندازه يك بشقاب باز كنيد وسط خمير را مطابق عكس با پيتزا بر برش بزنيد روي خمير را تا قبل از برش ها ي وسط سس گوجه فرنگي بماليد بعد گوشت ريش ريش را بچينيد و بعد پياز داغ و فلفل دلمه و لوبيا و بعد پنير رنده شده و در اخر پنير ورقه اي و سپس وسط خمير را روي مواد ميكشيم (كمي نوك انگشتتان را مرطوب كنيد كه نوك تيز خمير به لبه بچسبد در اخر يك زرده تخم مرغ را با يك ق م شير مخلوط كرده و رو مال كنيد و به دلخواه كنجد بپاشيد درجه حرارت ١٨٠ مدت پخت ٢٠ تا ٣٠ دقيقه نكته  ( من گوشت ريش ريش شده را كمي در ماهيتابه با يك قاشق روغن تفت دادم كه بوي گوشت اب پز نداشته باشد ) در ضمن خمير را روي كاغذ روغني باز كنيد كه براي در سيني گذاشتن ،با همان كاغذ روغني جابه جا كنيد ) اين مقدار  خمير براي ٤ نفر ميباشد . 👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f 🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
▫️شیر : ۲ لیوان ▫️آرد سفید : نصف لیوان ▫️نشاسته : ۱ قاشق غذاخوری ▫️شکر : نصف لیوان ▫️پودر کاکائو : ۱ قاشق غذاخوری ▫️شکلات تخته ای : نصف فنجان ▫️خامه صبحانه : نصف یک عدد ▫️وانیل : نصف قاشق چایخوری 🔸 شیر،آرد،نشاسته و شکر را داخل قابلمه ای بریزید و روی حرارت بزارید مرتب هم بزنید تا به غلظت فرنی برسه وقتی به جوش امد وانیل، شکلات تخته ای،پودر کاکائو را بهش اضافه کنید حرارت را خاموش کنید خامه صبحانه را اضافه کنید و خوب با همزن دستی هم بزنید تا یکدست بشه بمدت ۲ ساعت داخل یخچال بزارید بعد به سلیقه خودتون تزیین کنید 👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f 🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
مواد لازم: خمیر یوفکا: یک بسته پنیر ماسکارپونه: یک بسته  ۲۵۰  گرم تخم مرغ:  2  عدد کره: صد گرم پودر پسته یک پیمانه پودر گردو یک پیمانه وانیل ارد دو قاشق غذاخوری ✅مواد لازم شربت: شکر دو پیمانه اب یک پیمانه ابتداشربت رواماده میکنیم در قابلمه ایی شکر و اب رو بزارید بجوشه بعد در اخر دوسه عدد هل بندازید داخلش و خاموش کنید بزارید خنک بشود. پودر پسته گردو ومقداری از شیره و کره ذوب شده راباهم مخلوط تا مثل خمیر در بیاد. بعد پنیر شکر تخم مرغ وانیل و ارد را در زیر میکسر قرار میدهیم خوب مخلوط بشود یک خامه بدست میاد . 🌹بعد هرورقه ایی رو باز کنید روش کره اب شده بریزید بعد ورقه دوم رو بزارید روش. 🌹حدودا ۴ الی ۵ تا یوفکا روی هم. بعد بصورت مساوی به شکل مربع برش بدهید.هر کدوم از مربع ها رو که چهار یا پنج لایه شدند را داخل قالب مافین قراردهیدازمغزیجات روباقاشق داخلش بریزید بعد مایه خامه رو روش بریزید در فرازقبل گرم شده دردمای ۱۸۰ درجه به مدت  ۲۰ الی ۲۵ دقیقه قرار بدهید بعد از فر در اوردید روی قسمت خامه مجددا از مواد مغزی جات قرار بدهید 🌹و در اخر از شربت سرد شده روی باقلواهایی که از داغیش افتاده بریزید 👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f 🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
یه کیک لقمه ایی خوش بافت و خوشمزه با ماندگاری بالا بدون نیاز به همزن برقی که سه سوته آماده میشه ورق بزنید و کلیپ آموزشی رو ببینید مافین موز آرد سفید  ۲۰۰ گرم ب پ  ۱ و ۱/۲  ق چ جوش شیرین  ۱ ق چ نمک  ۱/۴ ق چ موز کاملا رسیده بدون پوست  ۳۰۰ گرم کره آب شده و همدمای محیط  ۱۰۰ گرم روغن مایع  ۳۰ گرم شکر دانه ریز  ۱۶۵ گرم تخم مرغ  ۲ عدد ۶۰ گرمی با احتساب پوست وانیل  کمی ابتدا آرد ب پ جوش شیرین رو در کاسه ایی ریخته و هم میزنیم تا با هم مخلوط بشن . در ظرفی دیگه موزها رو با پشت چنگال با هر وسیله دیگه خوب پوره و له میکنیم . شکر تخم مرغ وانیل روغن مایع کره آب شده و نمک رو اضافه کرده و با همزن دستی خوب هم میزنیم تا مواد مخلوط و شکر حل بشه . حالا مخلوط الک شده مواد آردی رو بهش اضافه کرده و فقط تا جایی هم میزنیم تا ذرات ارد دیده نشه نه بیشتر . داخل قالب مافین کپسول گذاشته و از مایه مافین پر میکنیم بطوریکه نیم سانت سرش خالی بمونه .   سپس قالب رو در فر برقی ۲۰۴ درجه طبقه وسط که از قبل کاملا داغ شده به مدت تقریبی ده دقیقه گذاشتم تا کیک‌ پف کرد و اومد بالا بعد درجه رو به ۱۶۰ کاهش دادم و ده دقیقه دیگه زمان دادم که کاملا مغز پخت بشه . برای فرهای گازی دما رو ‌۱۵ تا ۲۰ درجه بالا ببرین دقت کنید که این اعداد تقریبین و شما با توجه به فر خودت دما و زمان رو بده . نکات🎈 از موزهای کاملا رسیده که پوستشون خال دار و تیره شده استفاده کنین . بعد اضافه کردن مواد آردی فقققط تا جایی هم‌ بزنید ‌که ذرات آرد دیده نشه . قاشقها استاندارد قنادیه . میتونید بجای کره ، روغن مایع بزنید . 👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f 🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
اکبر جوجه با سس مخصوص به سبک《خاتون》 اول از همه برای داشتن یه اکبر جوجه خوشرنگ و خوشمزه باید دل رو به دریا بدی و روغن رو زیاد بریزی🤌 حالا مرغ باید حداقل یه روز کامل درون شیر و زعفرون مزه دار کنید ____ بعد از اون مرغ را با نمک فلفل سیاه پیاز و زعفران مخلوط کنید حدود ۳ تا ۴ ساعت استراحت بدید ____ بعد از استراحت درون قابلمه ای روغن و بهمراه کره بریزید و مرغ و داخلش بزارید،روغن تقریبا تا سطح مرغ بیاید(از روغن سرخ کردنی استفاده کنید،که بعدش بتونید از صافی ردش کنید تو غذاهای دیگه استفاده کنید) بعد حرارت و کم کنید،تقریبا تا ۲ ساعت زمان میبره سرخ و برشته بشه،در حین این ۲ ساعت روی سطح مرغ آب زعفرون غلیظ بریزید تا مرغ خوشرنگ بشه (من مثل رستوران از روغن زیاد استفاده کردم به این علت کامل برشته و یکدست رنگ گرفته،اگه خواستید روغن کم استفاده کنید،بعد از اینکه مرغ پخته شد داخل فر بزارید تا برشته بشه) ____ برای سس اکبر جوجه: رب آلوچه بهمراه رب انار با کمی کره تفت دادم اگه ترش بود کمی شکر بریزید چند قاشق آب هم اضافه کردم تا از سفتی در بیاد در آخر هم بهش گردو نیم کوب اضافه کردم روی مرغ سرو کردم 👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f 🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
🌸صبحتان با گل خورشید 🌱هم آغوش باد 🌸درد و غم از دل و 🌱از سینه فراموش باد 🌸صبح امید 🌱بخندد به گل روی کسی 🌸که او به شادی کسی 🌱یکسره در جوش باد 🌸سلام صبحتون بخیر و شادی ┈••✾•🌞🌱🌞•✾••┈ 👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f 🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
شیر چهار لیوان پودر ژلاتین چهار ق غ شکر شش ق غ وانیل کمی خامه صبحانه ۲۰۰ گرم رنگ خوراکی به مقدار دلخواه پودر ژله آلوورا یک بسته شیر ، شکر و پودر ژلاتین را در یک قابلمه مناسب میریزیم کمی هم میزنیم تا پودر ژلاتین پفکی شود سپس روی حرارت میگذاریم تا که فقط شکر و پودر ژلاتین حل شود. حرارت را خاموش میکنیم خامه و وانیل را اضافه کرده و کاملا هم میزنیم تا مخلوط یکدست شود.( به این مخلوط شیری پاناکوتا وانیلی میگویند.) از مخلوط شیری در ۵ لیوان مجزا و به میزان دو سوم جدا میکنیم. در هر لیوان یک تا دو قطره رنگ خوراکی اضافه کرده و خوب هم میزنیم. هر لیوان را در یک قالب کوچک چرب شده میریزیم و در یخچال گذاشته تا ببندد. بقیه مخلوط را بیرون از یخچال نگه میداریم. در این فاصله پودر ژله آلوورا را در یک و نیم لیوان‌آب جوش حل کرده تا کاملا شفاف شود کنار میگذاریم تا خنک شود. یک قالب مناسب را چرب میکنیم‌، زمانیکه پاناکوتاهای رنگی کاملا بست ، از قالبش درآورده و بر عکس در قالب اصلی کنار هم میچنیم. سپس حدود یک سانت از ژله آلوورا را به آرامی از کنار پاناکوتاهای رنگی داخل قالب میریزیم و در یخچال میگذاریم تا پاناکوتاها فیکس شود بعد از پنج دقیقه نصف دیگر ژله آلوورا را مجدد میریزیم و در یخچال میگذاریم و بعد از ۵-۱۰ دقیقه بقیه آلوورا را میریزیم و در یخچال میگذریم. به این دلیل ژله آلوورا را در چند مرحله ریختیم تا پاناکوتاها در مایه ژله شناور نشده و حرکت نکند. به محض اینکه احساس کردید ژله آلوورا بسته مخلوط ژله شیری را که ابتدای کار آماده کرده بودیم را روی لایه قبلی میریزیم و حداقل سه چهار ساعتی در یخچال میگذاریم تا کاملا ببندد و لایه ها در هم فیکس شود. ( بهتر است فاصله زمانی زیادی در ریختن لایه ها بعد بستن آن ها نیفتد وگرنه بعد از برگرداندن ژله لایه ها از هم جدا میشود.) نکته: اگر احساس کردید در مرحله آخر که ژله شیری را میخواهید استفاده کنید ژله کمی بسته شده آنرا روی حرارت غیر مستقیم مثل کتری بگذارید تا دوباره آب شود فقط دقت کنید که در هنگام استفاده باید کاملا از حرارت افتاده باشد وگرنه لایه قبلی را آب میکند. برای برگرداندن ابتدا با انگشت دور تا دور ژله را از دیواره جدا کنید و سپس در ظرف سرو که کمی مرطوب است برگردانید. 👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f 🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
به ازای هر پیمونه شیرموز ، یه قاشق غذاخوری پودر ژلاتین نیاز دارین که با یه چهارم پیمونه آب معمولی بن ماری شده . توی دو مرحله به همراه مایه شیرموز ، ژله دلخواه نگینی خورد شده ریختم . نوش جونتون عزیزانم 😍 👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f 🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
طرز تهیه ’’خمیر همه کاره ‘‘ اول سه قاشق مرباخوری پودر خمیر ترش و با یه ق غ شکر و نوک قاشق چای نمک میریزیم تو لیوان یه بند انگشت آب روش میریزیم حل میکنیم میزاریم عمل بیاد.(منظور از عمل امدن اینه که به اندازه دو بند انگشت روش کف کنه که حدود بیست دقیقه طول میکشه.اگه زمان طولانی بمونه کف بخوابه خاصیت خودش رو از دست میده) نصف لیوان ماست رو با یک قاشق چای خوری بیکینگ پودر مخلوط میکنیم و میگذاریم پنج دقیقه کنار بمونه مایع خمیر ترش عمل آمده و دو عدد تخم مرغ و نصف لیوان روغن مایع مخلوط میکنیم( اگه خمیر و برای پیتزا بخوایم یه کوچولو نمک.اگه برای پیراشکی بخوایم هشت قاشق شکر اضافه میکنیم) در اخر ماست رو به مواد اضافه میکنیم. آرد (حدود پنج الی شش لیوان)رو تا جایی اضافه میکنیم که خمیر به دست نچسبه(سعی کنید زیاد ورز بدید تا احتیاج نباشه آرد زیادی استفاده کنید تا خمیر پوکی بدست بیاد) خمیر رو تو ظرف در دار میزاریم تا ور بیاد(حداقل حجمش دو برابر بشه)تقریبا دو ساعت خمیر که خوب ور آمد آماده استفاده ست. مواد میانی شامل سینه مرغ پخته و نگینی خرد شده, سیب زمینی نگینی سرخ شده, فلفل دلمه خرد شده, جعفری خرد شده, پنیر پیتزا و نمک و فلفل و آویشن می باشد. 👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f 🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕