eitaa logo
آشپزی خوشمزه های ناب
7.8هزار دنبال‌کننده
3.4هزار عکس
12.7هزار ویدیو
0 فایل
﷽ تا پیاز داغت آماده بشه من بهت میگم چی درست کنی 😉😊😉 نااااااب ترین خوشمزه ها رو همینجا میتونی پیدا کنی 🤩😋🤭 #تبلیغات کانال های برتر بانوان https://eitaa.com/joinchat/175243613C47870cc00c
مشاهده در ایتا
دانلود
برای طعم دار کردن دسر احتیاج داریم: آرد نخودچی یک پیمانه،آرد سفید یک چهارم پیمانه،پودر قند ۵ ق غ،کره ۲۰۰ گرم،پودر هل و دارچین:از هر کدام نصف ق چ،جوز هندی یک چهارم ق چ،گردوی خورد شده یک پیمانه، خرما یک پیمانه ابتدا آرد سفید و نخودچی را داخل تابه بریزید و روی حرارت ملایم بگذارید و مدام هم بزنید تا بوی خامی آنها گرفته بشه(حواستون باشه زود میسوزه یکم که تغییر رنگ داد کافیه) در مرحله بعد کره و اضافه کنید و مرتب هم بزنیدتا یک مایه قهوه ای روشن درست شود. بعد پودر قند و اضافه کنید و حرارت و خاموش کنید،بعد از آن دارچین و جوز و هل اضافه کنید حالا میریم سراغ خرما: خرما داخل کمی اب جوش بریزید تا راحت پوست شون جدا بشه هسته و پوست و که گرفتید با چنگال لِه کنید و مقداری از گردو بهمراه دارچین بهش اضافه کنید در ظرف سرو اول نیمی از مواد آرد و کره بریزید بعد مخلوط خرما وسط بریزید و روش باقیه گردو ها رو بریزید و دوباره باقیه آرد و بریزید و با قاشق کمی فشار دهید تا منسجم شود و برای دو ساعت در یخچال قرار دهید تا دسر سفت شود برای تزیین روش میتونید از پودرنارگیل،گردو،پسته،کنجد.....استفاده کنید 👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f 🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
🌸سلام 🌺صبح چهارشنبه تون بخیر 🌸چون همیشه 🌺دعایم برایتان 🌸عاقبت به خیری 🌺سلامت جسم و جان 🌸و دلی خالی ازغم وغصه است 🌺روزتان پراز رحمت الهی 🌸زندگیتان پراز برکت وموفقیت ┈••✾•🦋🌹🦋•✾••┈ 👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f 🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
با ته دیگ ترد و خوشرنگ😋 بمب مهمونی باهاش میز شام رو بترکون👌 یه سری نکات هست رعایت کنید تا تهچین  خاص بشه،با خاتون همراه باشید🌹 جوجه ها ۳تا۴ ساعت به موادی که میگم مزه دار کنید:زعفران،پیاز،فلفل دلمه،عصاره مرغ،عصاره پیاز،نمک،فلفل بعداز مزه دار شدن آنها را با کره و زعفران درون فر میزارم تا کامل پخته و سرخ بشه ❌برنج و با زعفران و اسانس هل و گلاب خیس بزارید❌ به ازای ۷ پیمانه برنج:۵ عدد زرده تخم مرغ ۲عدد تخم مرغ کامل، ۷ قاشق ماست چکیده، روغن حیوانی۲ق،زعفران غلیظ(چشمی در نظر میگیرم تا به رنگ دلخواهم برسم)اسانس هل،اسانس دارچین ،گلاب زرشک و خلال بادام و خلال پسته و پوست پرتقال شیرین شده مواد بالا با هم ترکیب کنید،من با همزن برقی میزنم ( یه ملاقه از مواد و کنار بزارید،بهتون میگم چیکارش داریم) برنج و زنده آبکش کنید(تا ته چین خمیر نشه) بعد به مواد ته چین اضافه کنید درون قالب اول روغن بریزید بعد یه لایه تهچین و بریزید و خوب فشرده کنید لایه بعدی مقداری از جوجه های سرخ شده بچینید❌من قبلش جوجه یا مرغ و برشته میکنم چون دوست ندارم لایه تهچین مرغها شبیه مرغ آبپز بشه❌ مرحله بعدی بقیه تهچین و بریزید و خوب فشرده کنید بعد روی ته چین کمی روغن حیوانی بریزید تا هم خوش طعم بشه هم برشته ❌ما بقیه مواد ته چین و که گفتم یه ملاقه نگهدارید و روی ته چین بریزید❌ روی قالب و فویل بکشید بعد درون فر با درجه ۱۶۰ تقریبا به مدت یک ساعت و نیم بماند، بعد از آن گریل و روشن کنید تا کمی برشته شود ❌زرشک داخل ته چین استفاده نمیکنم بدرنگ و خوش طعم نمیشه،جدا با خلال تفت میدم موقع سرو استفاده میکنم❌ 👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f 🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
بیسکویت……۲۰۰ گرم نوتلا…..۷۰ گرم شیر عسلی……۴ قاشق غذا خوری بادام زمینی…..۸۰ گرم کره…..۱۰۰ گرم طرز تهیه: بادام زمینی را داخل تابه بریزد و تفت بدید تا کمی طلایی بشه. بیسکویت پودر کنید.با کره که به دمای محیط رسیده مخلوط کنید.شیرعسلی و نوتلا را اضافه کنید.کمی مخلوط کنید.بادام زمینی را با هر وسیله ای که در دسترس دارید کمی خرد کنید.بعد به مواد اضافه کنید.خوب که مخلوط شد ،در دست به صورت توپک گرد کنید.شکلات تخته ای را روی بخار بزارید تا اب بشه.توپک ها را داخل شکلات بغلطونید بعد روی توری بزارید تا شکلات اضافش بریزه.وقتی کامل سفت شد ،روش شکلات تخته ای بریزد و با پودر پسته تزیین کنید. 👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f 🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
  خامه صبحانه...... یک پاکت   پودرکرم کامل آماده..... یک بسته شیر......2 پیمانه   بیسکویت پتی بور...... 1 بسته (حدود 12 عدد)    پودر ژلاتین....... یک قاشق غذاخوری   پودر نسکافه....... یک قاشق سوپ خوری   هات چاکلت.....1 بسته  طرز تهیه:    ابتدا کرم کارامل رو با دو لیوان شیر حل میکنیم و میزاریم رو حرارت تا کاملا ذرات پودرکارامل حل بشه بعد پودر نسکافه و ژلاتین  و هات چاکلت رو میریزیم وهم میزنیم.از رو حرارت برداشته. سپس بیسکویتها رو خرد کرده و بهش اضافه میکنیم و داغ میریزیم تو مخلوط کن تا کاملا حل بشه. وقتی کمی از حرارت افتاد خامه را اضافه کرده و با قاشق آروم مخلوط میکنیم. ( بهتره کمی از مواد کنار بزاریم بعد خامه رو باهاش مخلوط کنیم.سپس خامه را به کل مواد اضافه کنیم)بعد مواد آماده دسر را داخل قالب میریزیم و چند ساعتی در یخچال میزاریم تا کاملا ببنده.. نکتع:برای راحت جدا شدن دسرتون از قالب بهتره قالبتونو بشورین و 20 دقیقه داخل فریزر بزارین و بعد خیلی کم با فرچه چرب کنین و بعد سس و بعد مواد دسرتون رو بریزین. 👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f 🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
بادمجان……۴ عدد پیاز…….۲عدد گوشت چرخ کرده……۲۰۰ گرم رب…..۲ قاشق غذاخوری فلفل دلمه ای…..نصف یک عدد نمک.فلفل،زردچوبه،پودر سیر طرز تهیه: بهتره از بادمجان های یکم تپل و کوتاه استفاده کنید.من بادمجان را راه راه پوست کندم.داخل اب و نمک چند ساعتی گذاشتم.تا تلخیش گرفته بشه.بعد بزارید ابش بره.داخل روغن با حرارت کم سرخش کنید.بزارید روغن اضافش بره.داخل یه تابه پیاز خرد کنید سرخش کنید.بعد گوشت اضافه کنید.بزارید کامل تفت بخوره.ادویه و فلفل دلمه ای و رب اضافه کنید.بزارید کمی خنک بشه.بادمجون با چاقو برش بزنید با کمک قاشق از مواد گوشتی داخل بادمجان بریزد.داخل تابه دیگر پیاز سرخ کنید.رب و ادویه بریزد.کمی اب بریزد تا رقیق بشه.بعد بادمجان ها را داخلش بزارید.در طرف را بزارید تا بادمجان پخته بشه.حدود نیم ساعت زمان کافی هست. 👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f 🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
زرده تخم مرغ…..۳عدد شکر….۳/۴ پیمانه شیر…..۲پیمانه نشاسته ذرت…..۴قاشق غذا خوری خامه…..۱۵۰ گرم موز…..۳عدد زعفران دم شده…..۲قاشق مربا خوری بیسکویت…..۱۰ عدد طرز تهیه: ابتدا زرده را با شکر و وانیل با همزن بزنید.تا کرم رنگ بشه.شیر و نشاسته را مخلوط کنید.روی حرارت ملایم قرار دهید.مدام به هم بزنید تا نشاسته سفت نشه.بعد مخلوط زرده  را به مواد اضافه کنید.روی حرارت کم بزارید تا غلیظ بشه.بعد که به غلظت فرنی رسید،از رو حرارت بردارید.خامه و زعفران اضافه کنید.داخل ظرف سرو به دلخواه تزیین کنید. 👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f 🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
تخم مرغ…..۳ عدد شکر…..۱پیمانه گلاب…..۱/۴ پیمانه ماست…..۳قاشق غذاخوری ارد…..۲پیمانه روغن….۲/۳ پیمانه هل…..نصف قاشق چای خوری عسل یا شربت بار…..۱قاشق غذاخوری بکین پودر…..۱قاشق مرباخوری طرز تهیه: تخم مرغ با وانیل با شکر با همزن بزنید. بعد ماست ،روغن،هل و گلاب را اضافه کنید. با همزن بزنید،بعد عسل را اضافه کنید. بکین پودر را به ارد اضافه کنید.داخل مواد بریزد.خوب مخلوط کنید.داخل قالب کاغذ کیک یزدی بزارید.دو سوم قالب را پر کنید. چاقو را داخل روغن بزنید روی کیکا یک بعلاوه بزنید.بعد کنجد بریزد. فر را با درجه ۲۲۰ یک ربع گرم کنید. قالب را با درجه ۲۲۰ بمدت ۱۰ دقیقه قرار دهید تا کامل گنبدی بشه.بعد ۱۰ دقیقه بعدی با درجه ۱۷۰ بزارید کیک بماند تا مغز پخت بشه 👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f 🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕