#توپک_شکلاتی
بیسکویت……۲۰۰ گرم
نوتلا…..۷۰ گرم
شیر عسلی……۴ قاشق غذا خوری
بادام زمینی…..۸۰ گرم
کره…..۱۰۰ گرم
طرز تهیه:
بادام زمینی را داخل تابه بریزد و تفت بدید تا کمی طلایی بشه.
بیسکویت پودر کنید.با کره که به دمای محیط رسیده مخلوط کنید.شیرعسلی و نوتلا را اضافه کنید.کمی مخلوط کنید.بادام زمینی را با هر وسیله ای که در دسترس دارید کمی خرد کنید.بعد به مواد اضافه کنید.خوب که مخلوط شد ،در دست به صورت توپک گرد کنید.شکلات تخته ای را روی بخار بزارید تا اب بشه.توپک ها را داخل شکلات بغلطونید بعد روی توری بزارید تا شکلات اضافش بریزه.وقتی کامل سفت شد ،روش شکلات تخته ای بریزد و با پودر پسته تزیین کنید.
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
#دسر_عربی
#دسر_عربی
خامه صبحانه...... یک پاکت
پودرکرم کامل آماده..... یک بسته
شیر......2 پیمانه
بیسکویت پتی بور...... 1 بسته (حدود 12 عدد)
پودر ژلاتین....... یک قاشق غذاخوری
پودر نسکافه....... یک قاشق سوپ خوری
هات چاکلت.....1 بسته
طرز تهیه:
ابتدا کرم کارامل رو با دو لیوان شیر حل میکنیم و میزاریم رو حرارت تا کاملا ذرات پودرکارامل حل بشه بعد پودر نسکافه و ژلاتین و هات چاکلت رو میریزیم وهم میزنیم.از رو حرارت برداشته. سپس بیسکویتها رو خرد کرده و بهش اضافه میکنیم و داغ میریزیم تو مخلوط کن تا کاملا حل بشه. وقتی کمی از حرارت افتاد خامه را اضافه کرده و با قاشق آروم مخلوط میکنیم. ( بهتره کمی از مواد کنار بزاریم بعد خامه رو باهاش مخلوط کنیم.سپس خامه را به کل مواد اضافه کنیم)بعد مواد آماده دسر را داخل قالب میریزیم و چند ساعتی در یخچال میزاریم تا کاملا ببنده..
نکتع:برای راحت جدا شدن دسرتون از قالب بهتره قالبتونو بشورین و 20 دقیقه داخل فریزر بزارین و بعد خیلی کم با فرچه چرب کنین و بعد سس و بعد مواد دسرتون رو بریزین.
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
#بادمجان_شکم_پر
#بادمجان_شکم_پر
بادمجان……۴ عدد
پیاز…….۲عدد
گوشت چرخ کرده……۲۰۰ گرم
رب…..۲ قاشق غذاخوری
فلفل دلمه ای…..نصف یک عدد
نمک.فلفل،زردچوبه،پودر سیر
طرز تهیه:
بهتره از بادمجان های یکم تپل و کوتاه استفاده کنید.من بادمجان را راه راه پوست کندم.داخل اب و نمک چند ساعتی گذاشتم.تا تلخیش گرفته بشه.بعد بزارید ابش بره.داخل روغن با حرارت کم سرخش کنید.بزارید روغن اضافش بره.داخل یه تابه پیاز خرد کنید سرخش کنید.بعد گوشت اضافه کنید.بزارید کامل تفت بخوره.ادویه و فلفل دلمه ای و رب اضافه کنید.بزارید کمی خنک بشه.بادمجون با چاقو برش بزنید با کمک قاشق از مواد گوشتی داخل بادمجان بریزد.داخل تابه دیگر پیاز سرخ کنید.رب و ادویه بریزد.کمی اب بریزد تا رقیق بشه.بعد بادمجان ها را داخلش بزارید.در طرف را بزارید تا بادمجان پخته بشه.حدود نیم ساعت زمان کافی هست.
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
#پودینگ_موز_زعفران
زرده تخم مرغ…..۳عدد
شکر….۳/۴ پیمانه
شیر…..۲پیمانه
نشاسته ذرت…..۴قاشق غذا خوری
خامه…..۱۵۰ گرم
موز…..۳عدد
زعفران دم شده…..۲قاشق مربا خوری
بیسکویت…..۱۰ عدد
طرز تهیه:
ابتدا زرده را با شکر و وانیل با همزن بزنید.تا کرم رنگ بشه.شیر و نشاسته را مخلوط کنید.روی حرارت ملایم قرار دهید.مدام به هم بزنید تا نشاسته سفت نشه.بعد مخلوط زرده را به مواد اضافه کنید.روی حرارت کم بزارید تا غلیظ بشه.بعد که به غلظت فرنی رسید،از رو حرارت بردارید.خامه و زعفران اضافه کنید.داخل ظرف سرو به دلخواه تزیین کنید.
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
#کیک_یزدی
تخم مرغ…..۳ عدد
شکر…..۱پیمانه
گلاب…..۱/۴ پیمانه
ماست…..۳قاشق غذاخوری
ارد…..۲پیمانه
روغن….۲/۳ پیمانه
هل…..نصف قاشق چای خوری
عسل یا شربت بار…..۱قاشق غذاخوری
بکین پودر…..۱قاشق مرباخوری
طرز تهیه:
تخم مرغ با وانیل با شکر با همزن بزنید.
بعد ماست ،روغن،هل و گلاب را اضافه کنید.
با همزن بزنید،بعد عسل را اضافه کنید.
بکین پودر را به ارد اضافه کنید.داخل مواد بریزد.خوب مخلوط کنید.داخل قالب کاغذ کیک یزدی بزارید.دو سوم قالب را پر کنید.
چاقو را داخل روغن بزنید روی کیکا یک بعلاوه بزنید.بعد کنجد بریزد.
فر را با درجه ۲۲۰ یک ربع گرم کنید.
قالب را با درجه ۲۲۰ بمدت ۱۰ دقیقه قرار دهید تا کامل گنبدی بشه.بعد ۱۰ دقیقه بعدی با درجه ۱۷۰ بزارید کیک بماند تا مغز پخت بشه
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
#رول_گوشت_مرغ
برای تهیه این رولهای خوشمزه سینه مرغ رو نواری برش دادم بانمک فلفل زعفران وپودرسیر مزه دار کردم و چند ساعت بهش استراحت دادم ۲۵۰ گرم گوشت چرخ کرده رو با یه پیاز رنده شده وآب گرفته به همراه نمک فلفل سیاه سماق و ادویه ترکیب کردم و خوب ورز دادم اگه گوشتتون انسجام نداشت یه قاشق آرد نخودچی اضافه کنید و یک ساعت داخل یخچال استراحت بدید بعد از استراحت گوشت چرخ کرده رو قلقلی کنید و مرغهای نواری رو دور گوشت بچرخونید و بعد با خلال دندون فیکس کنید می تونید رولهارو داخل روغن سرخ کنید یا مثل من داخل فر ۱۸۰ درجه به مدت تقریبی ۳۰ دقیقه بپزید نوش جان❤
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
🌷زمان منتظر نمیماند
🌸امروز میرود و دور میشود
🌷هر روز را باید زندگی کرد
🌸بـه تـمامی..
سلام روز تون بخیر 💫
┈••✾•🍃🌺🍃•✾••┈
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
کیک گاتوشا(شکلاتی)
روغن مایع1پ
شکرریز1پ
شیر1/2پ
پودرکاکائو1/2پ
تخم مرغ2عدد
آردسفید1پ
بکینگ پودر2ق.چ
نمک یک پنس
وانیل مقداری
درصورت تمایل نسکافه1ق.س
البته اگه طعم تلخ نسکافه وکاکائورومیپسندید
طرزتهیه:
ابتداشیروشکررو با همزن چند دقیقه میزنیم تاشکرکاملأباشیرحل بشه بعدپودرکاکائو نسکافه وروغن مایع ورواضافه میکنیم واونقدرمیزنیم تاسس لطیف ویکدستی بشه تقریبأ4تا5ق.غ ازسس روبرمیداریم وکنارمیذاریم حالاتخم مرغاروباوانیل به بقیه سس شکلاتی اضاف میکنیم وخوب میزنیم آردو نمک وبکینگ روالک کرده وبه مایع اضافه میکنیم ودرحدمخلوط شدن میزنیم وتوقالب میریزیم وتوفر180درجه که ازقبل گرم شده قرارمیدیم وبه مدت25الی30دقیقه آماده میشه بعداز30 دقیقه باسیخ چوبی چک کنیداگه مغزپخت شده خارج کنیدنباید زیادبذارید چون خشک میشه این کیک بافت نرم ولطیفی داره وقتی خارج کردین بذارین از دمابیفته وخنک بشه بعدسس شکلاتی غلیظ رو روش بدین .
این کیک از دسته کیکای ترمحسوب میشه وکیکی هست که سسش از خودموادش درست میشه وبسیارطعم بی نظیری داره
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر