eitaa logo
آشپزی خوشمزه های ناب
7.7هزار دنبال‌کننده
2.1هزار عکس
8.8هزار ویدیو
0 فایل
﷽ تا پیاز داغت آماده بشه من بهت میگم چی درست کنی 😉😊😉 نااااااب ترین خوشمزه ها رو همینجا میتونی پیدا کنی 🤩😋🤭 #تبلیغات کانال های برتر بانوان https://eitaa.com/joinchat/175243613C47870cc00c تبلیغات شما در ۷ کانال قرار میگیرد؛
مشاهده در ایتا
دانلود
تخم مرغ ۴ عدد وانیل روغن ۱ پیمانه شکر ۱ پیمانه شیر ۱ پیمانه آرد ۲،۵ پیمانه بکینگ پودر ۱ قاشق چای خوری سیب به مقدار نیاز دارچین ابتدا فرتون رو روشن کنید! ابتدا سیب ها را نگینی ریز خورد میکنیم و در ۱ ق غ شکر و دارچین میغلطانیم. تخم مرغ و وانیل و شکر را انقدر میزنیم تا حجیم و کشدار بشه.دورگیری وسط کار فراموش نشه.روغن را اضافه میکنیم و با همزن مقداری هم میزنیم که مخلوط بشه.بعد شیر را به همان صورت اضافه میکنیم.ارد و بکینگ پودر را ۳ بار الک کرده و در ۳ مرحله به موادمان اضافه میکنیم.حالا نوبت سیب هاست.اونها رو هم اضافه میکنیم و مایع کیک را داخل قالبی که کفش رو کاغذ روغنی انداختیم ، میریزیم.چند بار به سطح میکوبیم تا هوای داخل آن خارج بشه و به مدت ۴۰ الی ۵۰ دقیقه در فر میپزیم. نوش جان🌸 👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f 🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
آردنخودچی250گرم اردبرنج3قاشق غذاخوری زرده تخم‌مرغ 1عدد پودر قند125گرم روغن جامد(من از روغن اصیل استفاده کردم) 125گرم پودر هل 3تا قاشق مرباخوری طرز تهیه ابتدا پودر قند وروغن جامد وپودر هل با قاشق خوب با هم یکی کنید که پودر قند با روغن ترکیب بشود تا موقعه هم زدن با همزن بیرون نریزد وقتی که خوب ترکیب شدن خوب با همزن هم بزنید تا پوک و کرم مانند شود حدودا 5الی 7دقیقه،دورگیری فراموش نشود، بعد زرده تخم‌مرغ اضاف میکنیم با همزن در حد مخلوط شدن هم میزنیم دورگیری فراموش نشود تا بوی زُحم تخممرغ نگیره، بعد اردنخودچی با بارد برنج که ازقبل الک کردیم، وباهم مخلوطشون کردیم اضاف میکنیم وبا دست ورز می‌دهیم، اگر که خمیرتون خورد میشد و ریز ریز میشد با قاشق کم کم ذره ذره بهش روغن اضاف میکنیم تا جایی که خمیرتون جمع بشه، بعد داخل نایلون میذاریم صافش میکنیم میذاریم داخل یخچال، (یا جایی که خنک باشه) اگر گذاشتین داخل یخچال 6ساعت به خمیر استراحت می‌دهیم، بعد که آوردیمش بیرون به دمای محیط رسید وسط دو نایلون خمیرتون پهن کنید به ضخامت دوسانت و کاتر میزنیم، کاترتون حتمن به آرد بزنید تا به خمیر نچسبه، داخل سینی فر بگذارید و برای تزئین از شکلات نسوز، یا کنجد میتونید استفاده کنید، من از تستر استفاده میکنم درجه حرارت 105درجه سانتی گراد، زمان پخت هم 11دقیقه،فقط المنت پایین روشن میکنم، از قبل هم حدودا 12دقیقه تستر روشن میکنم برای گرم کردن تستر باتشکر از مدیر گروه، کانال خوشمزه های ناب🙏🙏❤️❤️🌹🌹 👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f 🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
مواد لازم ورق باقلوا ترجیحا ترک ۲۰ ورق کره صد گرم مواد کیک تخم مرغ ۳ عدد شکر یک پ پودر هل یک ق چ روغن مایع ۳ ق غ آرد نول یک پ پودر کاکائو مرغوب سه ق غ بیکینگ پودر یک ق چ مواد شهد باقلوا شکر یک پ آب یک پ شیرعسلی نصف پ عرق هل ۲ ق غ ابتدا به قطر ظرفی که قرار باقلوا داخل اون پخته بشه، بیست ورق برش میدیم ده ورق کف کار قرار میگیره هر ورق باید کره مالی بشه میریم سراغ درست کردن کیک تهم مرغهارو با شکر خیلییییی خوب باهمزن برقی بزنید بهش روغن ‌‌مواد خشک الک شده رو اضافه کنید ملات کیک ریخته میشه روی ده ورقی که کف قالب بود حالا ده ورق بعدی رو، روی ملات کیک تک به تک قرار میدیم هر لایه باید کره مالی بشه، یادتون باشه قبل فرستادن در فر حتما  باقلوا رو برش بزنید، برشها باید با چاقوی تیز ‌‌تا انتهای خمیر ها باشه، این کار به خوب پخته شدن کیک خیلی کمک میکنه میره تو فر از پیش گرم شده ۱۸۰ درجه به مدت سی دقیقه تو این فاصله میریم سراغ درست کردن شهد باقلوا شکر رو در آب حل کنید، بزارید رو حرارت شکر که حل شد بهش شیرعسلی و عرق هل رو اضافه کنید و اجازه بدین شهد دو دقیقه کامل بجوشه، دراین جوشیدن حتما کف شهد رو بگیرید، میزاریم شهد کاملا خنک بشه وقتی کیک باقلوا از فر دراومد شهد رو روی باقلوا میدیم و این کیک باقلوای بینظیر بعد خنک شدن آماده خوردن 👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f 🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
ماهی قزل آلا بزرگ یا ماهی سفید پیاز سیر گردو خردشده سبزی معطر (گشنیز،شوید،جعفری و کمی شنبلیله) فلفل دلمه 🍲طرز تهیه ماهی شکم پر شمالی: ۱-برای تهیه ماهی شکم پر شمالی ابتدا ماهی سفید یا قزل آلای تازه را خوب شسته و بسته به سلیقه خودتان، سر و دم آن را جداکنید یا این که ماهی را به صورت کامل با سر و دم طبخ کنید. طبخ ماهی به صورت کامل مجلسی‌تر است. ۲-قسمت سفیدرنگ شکم ماهی را بصورت طولی از زیر گردن تا قسمت دم ماهی شکاف داده و آن را خوب بشویید تا کاملا تمیز شود. ۳-بعد از برش دادن قسمت شکم ماهی، آن را داخل صافی قرار دهید تا آب آن خارج شود. ۴-حالا مواد لازم برای مزه‌دار کردن ماهی را آماده کرده و ماهی را برای چند ساعت داخل مواد قرار دهید تا طعم دار شود. ۵-برای تهیه مواد طعم دهنده یک پیاز را بصورت نگینی خرد کنید و به آن مقداری آبلیمو، فلفل، نمک، تخم‌گشنیز، آویشن و زردچوبه اضافه کنید و مواد را خوب با هم مخلوط کنید. ۶-حالا ماهی را داخل این موادخوابانده و با دست، ماهی را با این مواد بخوبی مخلوط کنید. ۷-در فاصله‌ای که ماهی طعمدار می‌شود بسراغ آماده‌کردن مواد داخل شکم ماهی بروید. ۸-برای آماده کردن مواد داخل شکم ماهی، سیر،  پیاز و فلفل دلمه‌ای را نگینی خرد کرده و با کمی روغن خوب تفت دهید. ۹-سپس سبزی معطر را به آن‌ ها اضافه کنید. ۱۰-گردو خردشده و رب انار و ادویه‌جات را نیز اضافه کرده و مواد را کنار بگذارید تا کمی خنک شوند. ۱۱-کف ظرف رو با کره حسابی چرب کنید و  انواع سبزیجات دلخواه مثل قارچ، پیاز ، سیب زمینی، فلفل دلمه‌ای، و هویج حلقه‌شده را  کف طرف بچینید. ۱۲-بعد از چند ساعت، ماهی را از داخل مواد خارج کرده و پوست آن را بخوبی تمیز کنید. ۱۳-داخل شکم ماهی را با مواد آماده‌شده پرکنید. ۱۴-حالا دو طرف شکم ماهی را با نخ و سوزن ، خلال دندان یا با خیلی تمیز بهم وصل کنید. ۱۵-ماهی را روی سبزیجات حلقه‌شده داخل ظرف قرار دهید، بطوریکه‌ ماهی با کف ظرف تماسی نداشته باشد. ۱۶-یک استکان آب ته ظرف بریزید. ۱۷-می‌توانید موادطعم دهنده ماهی که آبلیمو دارد را نیز کف ظرف بریزید. ۱۸-روی ظرف را با فویل کاملا بپوشانید و ظرف را به مدت ۴۵ دقیقه داخل فر با دمای ۲۰۰ درجه بگذارید. ۱۹-بعد از آنکه ۴۵ دقیقه از پخت ماهی گذشت، فویل را از روی ظرف برداشته و یک ربع بدون فویل بگذارید تا ماهی پخته شود. ۲۰- حالا سطح ماهی را با زعفران برس کشیده و ۱۰ دقیقه گریل را روشن کنید تا رنگ روی ماهی طلایی شود. ماهی شکم پر شمالی شما آماده است. می‌توانید این غذای خوشمزه و خوش عطر را در کنار سبزی پلو یا چلو ساده سرو کنید. 👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f 🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
بولانی سونی پز☺️☺️ بولانی افغانستانی🇦🇫🇦🇫 گندنه (تره)    مواد لازم: آرد:3پیمانه کمی بیشتر آب :1پیمانه نمک :به مقدارلازم خمیر مایه 1قاشق چایخوری گندنه :1کیلو  همون  تره  مرچ سرخ (فلفل قرمز) به مقدارلازم روغن سرخ کردنی به مقدارلازم طرز تهیه: آرد گندم را با نمک و آب و یک و خمیر مایه خمیرنموده و ونیم ساعت جای گرم بگذارید تا خمیر برسه و بعداز خمیر ذغاله های(چونه) کوچک درست کنید ذغاله ها رابا اش گز یا همون وردنه هموارنموده داخل آنرا گندنه (تره) ایکه قبلا ریزه نموده با کمی روغن و نمک و مرچ (فلفل) مخلوط نموده اید بگذارید و آنرا بسته کنید روغن را داغ نموده بولانی ها را داخل روغن سرخ کنید البته هر دو طرف آنرا و یا آینکه روی فطنوس داش (سینی فر) را چرپ کنید و به درجه ای آخر داغش (فر) کنید و بولانی ها را روی فطنوس داش(سینی فر) بچینید و رویشان را چرب کنید وقتی هر دو طرفش سرخ شد آماده است و می توانید با ماست یا چتنی 😋😍صرف نمایید🇦🇫🇦🇫🇦🇫 سیب زمینی  اپز +تره و ادویه جات   میتونیم  از گوجه و پیازچه  نگینی  و فلفل دلمه هم  استفاده کنیم بولانی سونی پز☺️☺️ بولانی افغانستانی🇦🇫🇦🇫 گندنه (تره)    مواد لازم: آرد:3پیمانه کمی بیشتر آب :1پیمانه نمک :به مقدارلازم خمیر مایه 1قاشق چایخوری گندنه :1کیلو  همون  تره  مرچ سرخ (فلفل قرمز) به مقدارلازم روغن سرخ کردنی به مقدارلازم طرز تهیه: آرد گندم را با نمک و آب و یک و خمیر مایه خمیرنموده و ونیم ساعت جای گرم بگذارید تا خمیر برسه و بعداز خمیر ذغاله های(چونه) کوچک درست کنید ذغاله ها رابا اش گز یا همون وردنه هموارنموده داخل آنرا گندنه (تره) ایکه قبلا ریزه نموده با کمی روغن و نمک و مرچ (فلفل) مخلوط نموده اید بگذارید و آنرا بسته کنید روغن را داغ نموده بولانی ها را داخل روغن سرخ کنید البته هر دو طرف آنرا و یا آینکه روی فطنوس داش (سینی فر) را چرپ کنید و به درجه ای آخر داغش (فر) کنید و بولانی ها را روی فطنوس داش(سینی فر) بچینید و رویشان را چرب کنید وقتی هر دو طرفش سرخ شد آماده است و می توانید با ماست یا چتنی 😋😍صرف نمایید🇦🇫🇦🇫🇦🇫 سیب زمینی  اپز +تره و ادویه جات   میتونیم  از گوجه و پیازچه  نگینی  و فلفل دلمه هم  استفاده کنیم 👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f 🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕