eitaa logo
آشپزی خوشمزه های ناب
7.7هزار دنبال‌کننده
2.2هزار عکس
9.2هزار ویدیو
0 فایل
﷽ تا پیاز داغت آماده بشه من بهت میگم چی درست کنی 😉😊😉 نااااااب ترین خوشمزه ها رو همینجا میتونی پیدا کنی 🤩😋🤭 #تبلیغات کانال های برتر بانوان https://eitaa.com/joinchat/175243613C47870cc00c تبلیغات شما در ۷ کانال قرار میگیرد؛
مشاهده در ایتا
دانلود
7.58M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مقوی برای بچه‌ها🥰 مواد لازم : پنیر خیار گردوی خرد شده ساقه پیازچه آشپزی‌ و کیک پزی خوشمزه‌های ناب 🍔👩‍🍳👇 @khoshmazehayenab
🥘خورش قلیه مرغ🥘 🍗مواد اولیه: گشنیز 750 گرم شنبلیله 250 گرم پیاز متوسط 1 عدد سیر 5 حبه آب مرغ 1 و 1/3 لیوان تمرهندی 150 گرم فیله مرغ مزه دار شده 500 گرم روغن 1 پیمانه نمک، فلفل و دارچین به میزان لازم 🧆🧆🧆🧆🧆 🥘روش تهیه: سبزی قلیه یا همان گشنیز و شنبلیله را ساطوری و ریز کنید، سپس در یک قابلمه متوسط آنها را با مقداری روغن سرخ کنید.( تقریبا نصف میزانی که سبزیهای قورمه سبزی را سرخ می کنید.) در تابه کوچک جداگانه پیاز را ریز خرد کنید و با روغن تفت دهید تا به رنگ عسلی درآید. 5 حبه سیر را نیز خرد کرده و به پیاز اضافه کنید. این مخلوط را به سبزی ها اضافه کنید. تمر هندی را با مقداری آب جوش حل و صاف کنید. تمر صاف شده را به همراه آب مرغ و مقداری و نمک و فلفل و دارچین به مخلوط سبزی ها اضافه کنید. به میزان نیم لیتر آب اضافه کنید و قابلمه را روی حرارت متوسط قرار دهید. زمانی که مواد پخت و خورش جا افتاد، حرارت را کم کنید. فیله های مرغ را از قبل با کمی نمک، فلفل، زعفران، پیاز و آبلیمو استراحت دهید و مزه دار کنید. اگر دوست داشتید می توانید فیله ها را مکبی خرد کنید. حال فیله ها را با مقداری روغن تفت دهید. آشپزی‌ و کیک پزی خوشمزه‌های ناب 🍔👩‍🍳👇 @khoshmazehayenab
❤️😍 آشپزی‌ و کیک پزی خوشمزه‌های ناب 🍔👩‍🍳👇 @khoshmazehayenab
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
6.91M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اول از همه مرغ رو بشورین و تکه کنید داخل یه تابه نچسب مرغ ها رو بچینید، یه قاشق کره، نمک و بزنید و دوتا دونه برگ بو روی مرغ ها بزارین در تابه رو ببندین و حرارت کم کنید تا مرغ آب بندازه حالا باید صبر کنید تا داخل آب خودش و کره بپزه مرتب چک کنید و هر زمان آب مرغ کشیده شد در حد یک استکان آب اضافه کنید دوباره در تابه رو بزارین و صبر کنید تا آب کامل کشیده بشه مرغ ها رو پشت و رو کنید و مجدد یه استکان آب بریزین تا طرف دیگه هم بپزه و برشته بشه . داخل پودر پیاز هست به همین دلیل دیگه پیاز اضافه نمیکنم وقتی پیاز اضافه بشه، موقع سرخ شدن پیازها زودتر از مرغ سرخ میشه و تا مرغ میخواد برشته بشه، پیازها سوخته ✴️✴️✴️✴️✴️✴️✴️ برای رشته پلو هم، رشته ها رو داخل کره تا طلایی شدن تفت بدین بعد برنج و آب و نمک اضافه کنید و به حالت کته دم کنید . اگر میخواین آبکش کنید، موقعی که برنج در حال جوش خوردن هست رشته ها رو اضافه کنید آشپزی‌ و کیک پزی خوشمزه‌های ناب 🍔👩‍🍳👇 @khoshmazehayenab
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍮 مزه این دسر بی نظیره هم راحت درست میشه هم بی نهایت خوشمزس برای درست کردن این دسر نیاز داریم به: پودر ژلاتین(با کمی آب سرد بنماریش میکنم) یک لیوان شیر نصف لیوان شکر ۵۰گرم پنیر خامه ای ۱بسته پودر کاپوچینو وانیل اول ژلاتین میذاریم بنماری شه میریم سراغ شیر و شکر و پودر کاپوچینو همه رو باهم مخلوط میکنیم و‌میذاریم رو حرارت که گرم شه فقط نباید بجوشه بعدش ژلاتین بنماری بهش اضافه میکنیم و هم میزنیم نصف پنیر ویلی هم میزنیم تا از هم باز شه و یکم از مخلوط شیر بهش اضافه میکنیم تا یکم رقیق شه و به بقیه مواد اضافه میکنیم به ظرف مورد نظر انتقالش میدیم بهتره ۱۲ساعت تو یخچال باشه تا کامل خودشو بگیره نوش جان آشپزی‌ و کیک پزی خوشمزه‌های ناب 🍔👩‍🍳👇 @khoshmazehayenab
26.21M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
شیرینی ناپلئونی خفن و خامه ای 😍😋 خمير هزارلا خامه قنادى پودر قند پودر پسته آشپزی‌ و کیک پزی خوشمزه‌های ناب 🍔👩‍🍳👇 @khoshmazehayenab