فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#صبحانه🍱🍣🍡
شما هم صبح ها 🌞در یخچال رو باز میکنید نمیدونید چی بخورید🌚؟!🫠
این صبحانه کُره ای☁️ یه گزینه جذابه🤩
#آشپزی
آشپزی و کیک پزی خوشمزههای ناب 🍔👩🍳👇
@khoshmazehayenab
🍕🍗🥘
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ایده ی جالب تزیین کالباس😋
#آشپزی
آشپزی و کیک پزی خوشمزههای ناب 🍔👩🍳👇
@khoshmazehayenab
🍕🍗🥘
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#دو _پیازه_
👨🏻🍳برای درست کردن این غذا اول از همه دوتا سیب زمینی هامون رو نگینی ریز میکنیم و سرخشون میکنیم
.
یک عدد پیاز متوسط هم به صورت خلالی ، ریز میکنیم
.
وقتی پیازهامون طلایی شد گوشت چرخ کرده رو بهش اضافه میکنیم
.
زردچوبه و فلفل سیاه و نمک رو بهش اضافه میکنیم
.
دو-سه قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی رو با روغن تفت میدیم
.
گوجه فرنگی رو با روغن تفت میدیم و بهمراه سیب زمینی نگینی سرخ شده به موادمون اضافه میکنیم
.
در پایان یک چهارم لیوان آب میریزیم و به مدت ۱۰-۱۵ دقیقه میزاریم که بپزه 😍
#آشپزی
آشپزی و کیک پزی خوشمزههای ناب 🍔👩🍳👇
@khoshmazehayenab
🍕🍗🥘
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کتلت گوشت، ساندویچ کتلت با سس فلفلریحون
اول از همه، یه باگت کوچیک رو داخل فر با دمای ۸۰ درجه بزارید تا تُست (و ترد) بشه. اگه فر ندارید نون باکت رو از شب قبل بیرون بزارید تا خشک بشه.
.
خمیر کتلت:
موارد زیر رو داخل سبد و کاسه بذارید رنده کنید تا آب اون کشیده بشه:
۱ عدد سیبزمینی
۱ عدد هویج
۱ عدد پیاز
۱ عدد فلفلدلمه
بعد از اینکه آب اونهارو گرفتید، داخل یک کاسه تمیز موارد زیر هم بریزید و خوب ورز بدید:
۳۰۰ گرم گوشت چرخکرده
نمک
فلفلسیاه
۳ حبه سیر
۱ عدد تخم مرغ
نون باگت تست شده رو هم رنده کنید. (یا ۳ قاشق غذاخوری آرد سوخاری)
.
بعد از ورز دادن، روی حرارت ملایم اونهارو سرخ کنید.
.
سس:
مایونز
سس فلفل
ریحون
#آشپزی
آشپزی و کیک پزی خوشمزههای ناب 🍔👩🍳👇
@khoshmazehayenab
🍕🍗🥘
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این رول سیب زمینی رو حتما یه بار امتحانش کن 😍
اقتصادی و خوشمزه و فوری
اینارو میخوایم 😍
سیب زمینی ۴ عدد
کره ۱۰۰ گرم
هویج رنده شده ۱ عدد
خیارشور ۲ عدد
فلفل دلمه ای نصف عدد
ژامبون ۳ورق
رول ۲ ساعت داخل یخچال باشه تا کاملا خنک بشه و بعد هرجوری دوست دارید سرو کنید
#آشپزی
آشپزی و کیک پزی خوشمزههای ناب 🍔👩🍳👇
@khoshmazehayenab
🍕🍗🥘
مواد لازم برای آش بادمجان:
● آب گوشت
● نخود: 1 پیمانه پلو پز
● لوبیا سفید: 1 پیمانه پلو پز
● برنج نیم دانه: نصف پیمانه پلو پز
● عدس: 1 پیمانه پلوپز
● بادنجان: 4 تا 5 عدد
● کشک: 1 لیوان
● سیر داغ: به مقدار دلخواه
● پیاز داغ: به مقدار دلخواه
● نمک و زردچوبه و فلفل سیاه
(1) ابتدا برنج نیم دانه خیس خورده رو با دو لیتر آب بزارید بپزد
(2) در ظرفی بادمجون ها را نگینی خرد کرده و سرخ کنید و کنار بگذارید
(3) نوبت به آماده کردن پیاز داغ می رسد ، وقتی طلایی شد بهش زردچوبه و فلفل بزنید
(4) بعد از اینکه برنج کامل پخت و دونه های برنج شکفته شد به ترتیب حبوبات از قبل پخته شده آب گوشت ، و بادمجونها و مقداری سیرداغ پیاز داغ اضافه کنید
(5) در آخر کشک رو با کمی آب جوش رقیق کنید و به آش اضافه کنید و با سیرداغ پیاز داغ و با بادمجون و کشک و نعنا داغ زیاد تزیین و میل کنید نوش جان🤗
#آشپزی
آشپزی و کیک پزی خوشمزههای ناب 🍔👩🍳👇
@khoshmazehayenab
🍕🍗🥘
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آموزش پُختِ سمبوسه با سیب زمینی😍😋
#آشپزی
آشپزی و کیک پزی خوشمزههای ناب 🍔👩🍳👇
@khoshmazehayenab
🍕🍗🥘
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#آموزش #برش پروانه ای هندوانه😍😇
#آشپزی
#تزیین_هندوانه
#دیزاین_هندوانه
#میوه_آرایی
#پروانه #هندوانه
#آشپزی
آشپزی و کیک پزی خوشمزههای ناب 🍔👩🍳👇
@khoshmazehayenab
🍕🍗🥘
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#آموزش تهیه#کیک پیتزا متفاوت و عالی😋😋
#کیک_پیتزا
#پیتزا
#آشپزی
#غذای_ایرانی
#شام
#آشپزی
آشپزی و کیک پزی خوشمزههای ناب 🍔👩🍳👇
@khoshmazehayenab
🍕🍗🥘
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#آموزش تهیه #سوپ شیر رستورانی خوشمزه و عالی😋😋
#سوپ
#سوپ_شیر
#غذای_ایرانی
#آشپزی
آشپزی و کیک پزی خوشمزههای ناب 🍔👩🍳👇
@khoshmazehayenab
🍕🍗🥘
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#شام نهار فوری 🥳🥳🥳🥳
مواد لازم:
سیب زمینی 🥔۷ عدد متوسط
پیاز خرد شده 🧅 یک عدد بزرگ
فلفل سبز خرد شده 🌶یک عدد
زردچوبه ۱ ق غ
نمک🧂
پودر کاری 🥄 ۱ ق غ
پودر زیره ۱ ق غ
گشنیز خرد شده🍀 یک پیمانه
#آشپزی
آشپزی و کیک پزی خوشمزههای ناب 🍔👩🍳👇
@khoshmazehayenab
🍕🍗🥘
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#آموزش تهیه#جوجه تابه ای با رب نارنج😋😋
#آشپزی
#جوجه_تابه_ای
#رب_نارنج
#آشپزی
آشپزی و کیک پزی خوشمزههای ناب 🍔👩🍳👇
@khoshmazehayenab
🍕🍗🥘
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#دسر🥧
#بدون_فر_و_فوری😍
مواد لازم
۲ قاشق کره را ذوب کنید آرد را بهش اضافه کنید ۱ لیتر شیر را کم کم بریزید و در اخر شکر را بریزی و مخلوط کنید بزارید داخل یخچال به مدت ۲ ساعت
اب و دو قاشق نشاسته را مخلوط کنید شکر را روی حرارت ذوب کنید مخلوط اب و نشاسته را اضافه کنید وقتی غلیظ شد از حرارت بردارید و روی مواد اماده بریزید
نوش جان
#آشپزی
آشپزی و کیک پزی خوشمزههای ناب 🍔👩🍳👇
@khoshmazehayenab
🍕🍗🥘
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اینم فینگرفود بدون پنیر😅نظرتونه؟
#فینگر_فود
#فینگر_فود_سوسیس
#تولد
#مهمانی
دو عدد تخم مرغ
یک پیمانه نشاسته ذرت
نصف پیمانه آب
خوب مخلوط کنید
داخل سوسیس با فاصله خلال دندان بزنید
فاصله بین خلال ها رو برش بزنین
داخل مواد بغلطونید
داخل روغن دو طرف رو برشته کنین.
در کنار سس کچاپ سرو کنید
#آشپزی
آشپزی و کیک پزی خوشمزههای ناب 🍔👩🍳👇
@khoshmazehayenab
🍕🍗🥘
میخواهید بدانید چگونه صبحها زودتر از خواب بیدار شوید؟
کافیست این نکات ساده ولی مهم را اجرا کنید😍
#آشپزی
آشپزی و کیک پزی خوشمزههای ناب 🍔👩🍳👇
@khoshmazehayenab
🍕🍗🥘
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#املت_کاهو_
این هم شد نتیجه اش که نگم براتون انقدر خوب شد که باورم نمیشد
این ترکیب عالی شد عالی اما چندتا نکته بگم خدمتتون💥
نمک و فلفل سیاه و یک قاشق غذاخوری پودر نان به ترکیبتون بزنید
حتما کاهو ها خشک باشند و به هیچ وجه خیس نباشند و بعد تخم مرغ رو به ترکیب اضافه کنید چون ممکنه بوی زهم بگیره😃
من یک کاری که کردم یه نوک قاشق چای خوری وانیل هم زدم تا بوی تخم مرغ از بین بره املت کاهو خیلی سریع درست میشه و میدونم درستش کنید عاشقش میشید😊
#آشپزی
آشپزی و کیک پزی خوشمزههای ناب 🍔👩🍳👇
@khoshmazehayenab
🍕🍗🥘
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ترشی لیته بادمجان
💕بادمجان یک کیلو
💕سیر پنج حبه
💕خیار چهار عدد
💕هویج سه عدد متوسط
💕سبزی معطر دو قاشق
💕گلپر نسابیده یک قاشق چایخوری
💕سرکه به میزان لازم
💕نمک و زردچوبه
💕فلفل قلمی تند
✅طرزتهیه:⬇️⬇️⬇️
💕اول از همه بادمجونارو کبابی میکنیم و پوستش رو میگیریم.دقت کنید حتمل بادمجون کبابی شه که تمام عطر این ترشی به همین بادمجون کبابیشه.
💕خیار و هویج و فلفل و با سرکه و نمک میپزیم و میذاریم کنار تا خنک شه.
💕بادمجون کبابی که با چنگال له کردیم و با زردچوبه مخلوط میکنیم و خیار و هویج و فلفل و از قابلمه خارج میکنیم و ساطوری میکنیم یا مثل من داخل مخلوط کن میریزم و یکم خردش میکنیم.دقت کنید زیاد له نشه.
💕بعد خرد شدن به بادمجون اضافه میکنیم و نمک میزنیم.
💕سیر هم با گلپر ساطوری میکنیم و با سبزی معطر که من چوچاق و کوتکوتو استفاده کردم مخلوط میکنیم و بعد به مواد
#آشپزی
آشپزی و کیک پزی خوشمزههای ناب 🍔👩🍳👇
@khoshmazehayenab
🍕🍗🥘