eitaa logo
آشپزی خوشمزه های ناب
7.7هزار دنبال‌کننده
3.3هزار عکس
12.5هزار ویدیو
0 فایل
﷽ تا پیاز داغت آماده بشه من بهت میگم چی درست کنی 😉😊😉 نااااااب ترین خوشمزه ها رو همینجا میتونی پیدا کنی 🤩😋🤭 #تبلیغات کانال های برتر بانوان https://eitaa.com/joinchat/175243613C47870cc00c
مشاهده در ایتا
دانلود
چه خوبه تو این هوا خودت بستنی میوه ایی یخی رو بتونی سه سوته و راحت و بسیار خوشمزه رو آماده کنی. بستنی یخی با طالبی ابتدا یک عدد طالبی متوسط را پوست کنده و قاچ کنید به همراه ۳قاشق غذا خوری شیر عسل و دو قاشق غذاخوری خامه را با هم میکس کرده و در قالب ریخته و بعد در فریزحدود ۸ساعت گذاشته تا یخ بزنه. چون طالبی خودش آب داره نیازی نیست شیر یا آب اضافه کنید. میتوانید به جای قالب از لیوان یکبار مصرف یا کپسول کاغذی کاپ کیک استفاده کنید. در صورت تمایل می توانید به جای شیر عسل از شکر استفاده کنید و زیاد و کم بودن شیرینی بستگی به ذائقه خودتون داره. 👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f 🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
تخم مرغ ۴عدد شکر نصف پیمانه آرد سفید ۱ پیمانه آب جوش ۴قاشق سوپخوری عسل ۱قاشق غذاخوری وانیل نوک قاشق چایخوری بکینگ پودر ۱ قاشق چای خوری خامه به مقدار دلخواه ابتدا سفیده و زرده تخم مرغ ها را از هم جدا کنید سفیده ها را با دور تند همزن هم بزنید تا حجم سفیده ها دو برابر شود بعد ۲قاشق از شکر را به سفیده ها اضافه کنید و با همزن مخلوط کنید تا سفیده ها فرم بگیرن  طوری باشه که وقتی ظرف رو برمیگردونید از ظرف نریزه.  در ظرف دیگری زرده های تخم مرغ را به همراه وانیل و شکر  رو با همزن مخلوط کنید بعد آب جوش را به همراه عسل را کم کم اضافه کنید و سریع هم بزنید تا کرم رنگ شود. بعد آرد و بکینگ پودر را کم کم به مواد اضافه کنید و با لیسک به صورت دورانی مخلوط کنید و در انتها سفیده تخم مرغ رو در سه مرحله اضافه کنید و به آرامی مخلوط کنید تا یکدست شود و در سینی که از قبل کاغذ روغنی گذاشته ریخته و با کاردک یا پالت مواد را پخش کرده و در فر به مدت ده دقیقه با حرارت پایین و دو دقیقه گریل رو روشن کرده و بعد بلافاصله یه پارچه روی نان رولت گذاشته و اجازه می‌دهیم تاخنک شود و بعد از قالب جدا کرده و با همون پارچه یا حوله رول میکنیم نیم ساعت بهش زمان می‌دیم و بعد نان رولت را باز کرده و سطح آن را خامه فرم گرفته گذاشته و رول میکنیم وحدود یک ساعت در یخچال قرار داده و سرو میکنیم. 👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f 🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
مواد لازم: شکر یک لیوان آب ۲ لیوان گلاب ۱/۴ لیوان رشته فالوده یک بسته شربت آلبالو، آبلیمو درصورت تمایل به میزان لازم طرز تهیه: ابتدا شربت و درست کنید آب+شکر+گلاب را روی حرارت گذاشته هم بزنید تا دونه های شکر کامل حل شوند نیاز به جوشیدن نیست داخل ظرف ریخته با دربسته ده دوازده ساعت داخل فریزر گذاشته تا کامل یخ بزند و بافت یخمکی پیدا کند.(من یک روز قبل این کار و انجام دادم دیگه فیلم نگرفتم) آب را جوش آورده و رشته های فالوده را به مدت ۱۵ دقیقه بجوشانید. سپس داخل آبکش ریخته به ظرف آب و یخ انتقال داده  ۱۰ دقیقه استراحت دهید تا کاملا خنک بشن مجدد آبکش کنید اجازه دهید کاملا آب اضافیش خارج بشه و خشک بشه در کاسه ی مناسبی مقداری رشته سپس کمی شربت یخ زده ریخته و هم بزنید تا رشته ها مات شوند. فالوده آماده است با همراه شربت آلبالو و کمی آبلیمو سرو کنید. نوش جان🌸 رشته فالوده را از لوازم قنادیها تهیه کنید. برای من برند میکلا بود. دقت کنید نودل برنج مناسب فالوده نیست و کلا با رشته مخصوص فالوده فرق میکنه. 👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f 🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
اول شهد رو آماده میکنیم ،به این صورت: یک لیوان شکر نصف لیوان آب کمی گلاب زعفران میزاریم رو شعله زیاد تا کمی بجوشه که قوام بیاد . حالا میزاریم کناری تا خنک شه مواد لازم برای خاگینه: 3تا تخم مرغ 4قاشق ماست 4 قاشق آرد 1 قاشق پر چایخوری پکینگ پودر نوک قاشق وانیل در صورت دلخواه کمی زعفران آب شده ی غلیظ همه رو باهم قاطی میکنم . با همزن دستی داخل تابه نسوز که با کمی روغن چرب شده،سرخ میکنم. وقتی دو طرف سرخ شد...برش میزنم . داخل تابه حتما باید باشه...بعد شیره رو میریزم روش کمی میجوشه مثلا 3 یا 4 دقیقه... خاموش میکنم داخل ظرف دیگه ای سرو میکنم.من معمولا از شیره ی انگور استفاده میکنم به جای شهد.اینبار هم بعد از پخت کامل شهد نریختم داخل ظرف سرو گذاشتم و با شکلات صبحانه تزئین کردم. از عسل هم میتونید استفاده کنید. داخل مواد اولیتون مغزیجات خورد شده هم بریزید عالی میشه. برای صبحانه یا عصرانه همراه چایی فوق العادست نوش جان😊 👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f 🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
بیسکویت ساقه طلایی…..۱۰ عدد کره….۵۰ گرم پنیر ماسکارپونه…..۱بسته خامه……۲۰۰ گرم شیر عسلی……۱قوطی ژلاتین …..۳ قاشق غذاخوری اب…..نصف لیوان طرز تهیه؛ بیسکویت داخل خرد کن بریزید تا کامل پودر بشه.بعد کره اب شده را بهش اضافه کنید.خوب مخلوط کنید.داخل قالب کیسه فریزر یا دولایه سلفون بکشید.مخلوط بیسکویت و کره را بریزد. خوب فشردش کنید،داخل یخچال بزارید.تا کره سفت بشه. داخل یه ظرف پنیر،خامه،شیر عسلی را مخلوط کنید،با همزن بزنید.ژلاتین روی اب سرد بریزد،روی بخار کنری بزارید تا یکدست بشه.بعد بزارید خنک بشه به مواد اضافه کنید. قالب از یخچال در بیارید.روی مواد بیسکویتی من تک تک چیدم.شما هم میدونید اینکار به دلخواه انجام بدید.(بهتره از شکلاتی استفاده کنید که مغز کاراملی نداشته باشه)مواد پنیری رو روش بریزد داخل یخچال بزارید تا خودشو بگیره. بعد برش بزنید با شکلات تزیین کنید. 👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f 🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
خمیر_جادویی مواد لازم آرد  حدودا  4  لیوان خمیر مایه  ۳ قاشق چایخوری تخم مرغ  ۱ عدد شیر یا آب  ۱ لیوان روغن  ۶ قاشق غذاخوری نمک  ۱ قاشق چایخوری شکر  ۴ قاشق چایخوری طرز تهیه ۱- خمیر مایه ، شیر ولرم ( شیر گرمی که دست را نسوزاند ) و 1 قاشق چایخوری شکر را داخل کاسه ای بریزید و مخلوط کنید سپس 5 – 10 دقیقه کناری قرار دهید تا خمیر مایه عمل کند ( کف کند ). ۲- تخم مرغ ، باقی مانده شکر ، روغن و نمک را داخل کاسه دیگری بریزید و مخلوط کنید تا یکدست شوند ، خمیر مایه را با چند قاشق آرد را مخلوط کنید و به مواد تخم مرغی اضافه کنید ، کمی هم بزنید تا مواد ترکیب شوند سپس باقی مانده آرد را اضافه کنید. ۳- پس از مخلوط کردن مواد را با دست ترکیب کنید تا خمیر جمع شود ، روی سطح کار ارد بپاشید و خمیر را روی سطح کار قرار دهید ، خمیر را 10 دقیقه ورز دهید ( مکرر روی سطح کار بکوبید و باز کنید ) ، آنقدر ورز دهید تا خمیر نرم و لطیفی بدست بیاید. ۴- داخل کاسه ای را چرب کنید و خمیر را داخل کاسه قرار دهید ، روی خمیر را بپوشانید و در جای گرمی 1 ساعت استراحت دهید تا حجم خمیر 2 برابر شود ، پس از آماده شدن پف خمیر را با فشار دست بگیرید. ۵- این خمیر بسیار خوش دست بوده و کار با آن بسیار راحت است ،  بافت و ماندگاری خوبی دارد و میتوانید تا چند روز در یخچال و داخل کیسه فریزر بسته بندی و نگهداری اش کنید. ۶- نکته :این خمیر بسیار ترد و سبک است و مناسب برای انواع غذاها ، پیراشکی ، کلوچه  ،نان صبحانه ، نان شکم پر ، پیتزا و … است ، حتی میتوانید آن را در روغن سرخ کنید ، این خمیر جادویی خمیری همه کاره من خمیر رو به اندازه گردو درشت برداشتم باز کردم مواد گوشتی گذاشتم توش وخمیر رو جمع کردم وتو کاغذ های کیک یزدی وقالب گذاشتم . 👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f 🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕