eitaa logo
آشپزی خوشمزه های ناب
7.7هزار دنبال‌کننده
2.1هزار عکس
9.6هزار ویدیو
0 فایل
﷽ تا پیاز داغت آماده بشه من بهت میگم چی درست کنی 😉😊😉 نااااااب ترین خوشمزه ها رو همینجا میتونی پیدا کنی 🤩😋🤭 #تبلیغات کانال های برتر بانوان https://eitaa.com/joinchat/175243613C47870cc00c تبلیغات شما در ۶ کانال قرار میگیرد؛
مشاهده در ایتا
دانلود
تخم مرغ…..۵ عدد ارد…..۳پیمانه شکر….۱ پیمانه و نیم روغن….۳/۴ پیمانه شیر…..۱پیمانه پودر نارگیل…..۱پیمانه بکین پودر…..۲ قاشق چای خوری پودر هل…..۲قاشق چای خوری وانیل طرز تهیه: زرده و سفیده را جدا کنید .سفیده را با همزن بزنید تا سفت بشه. زرده را با شکر و وانیل با همزن بزنید تا حجمش دو برابر بشه، شیر را به نارگیل اضافه کنید.بعد به مواد اضافه کنید.بعد روغن را بریزد.بکین پودر و هل را به ارد اضافه کنید حتما الک کنید.بعد به مواد کیک اضافه کنید،در آخر سفیده را بریزید داخل قالب که روغن جدا کنده زدید مواد کیک بریزد از قبل فر را گرم کنید.با درجه ۱۷۰ بمدت ۴۵ دقیقه قرار دهید. 👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f 🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
یک صبحانه مقویه که از جو دو سر و آب یا شیر تهیه می­شه. اوتمیل از معدود غذاهای راحتیه که علاوه بر لذیذ بودن بسیار مغذیه. این غذای خوش طعم و مفید رو می‌تونید تو وعده­‌ی صبحانه میل  کنید مواد لازم برای تهیه اوتمیل جو دوسر یک فنجان شیر :۲ فنجان   موز خوردشده  شده: ۱ عدد متوسط توت فرنگی خورد شده دوعدد عصاره وانیل: نصف قاشق چایخوری دارچین آسیاب شده: نصف قاشق چایخوری نمک: به مقدار کافی طرز تهیه کره ی بادام  زمینی ی ق غ برای آماده کردن اوتمیل کافیه به روش زیر عمل کنید: همه مواد رو تو یه ظرف کوچک ترکیب کنید. حالا ظرف رو روی حرارت متوسط بذارید تا جوش بیاد. حرارت رو کم ​​کنید. به مدت ده تا 15 دقیقه بذارید بمونه تا غلیظ بشه. تو این مدت مواد رو مرتب هم بزنید. وقتی مواد به اندازه‌­ی کافی قوام پیدا کرد، اون رو از روی حرارت بردارید و بلافاصله سرو کنید میتونید اوتمیل رو با موز ی، شیره انگور، کره بادام زمینی، انواع مغزیجات ویا اینکه باهر میوه ایی دوست دارید تزئین کنید 👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f 🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
۲ پیمانه برنج ۱عدد تخم مرغ کامل + ۱ زرده تخم مرغ دو قاشق غذاخوری زعفرون دم کرده غلیظ چهار قاشق ماست(بهتره چکیده باشه) دو قاشق روغن نمک نوک قاشق سینه مرغ ۲عدد کره به مقدار لازم خلال بادام و‌ پسته به میزان لازم کنجد به میزان لازم اول تکه های سینه مرغ ریش شده رو تفت دادم و بهش نمک و زردچوبه زدم و گذاشتم کنار بعد یک پیاز کوچیک رو خرد کردم و تفت دادم طلایی بشه،با مرغ مخلوط کردم. برنج رو آبکشی درست کردم و زنده تر از وقتهای دیگه برداشتم. چون بعدش مخلوط و فشرده میشه بعد توی کاسه همه مواد یعنی ماست و زرده تخم مرغ و نمک و زعفرون و روغن رو با همزن دستی کاملا مخلوط کردم و برنج ابکش شده رو توش ریختم و کاملا مخلوط کردم بعد کف و دیواره قابلمه کاملا نچسب رو با روغن چرب کردم. نصف برنج رو توش ریختم، فشرده و روشو صاف کردم. بعد یه لایه مرغ و خلال ها و کنجد را ریخته و سعی کردم به دیواره نچسبه و نسوزه تا ظاهر تهچین خوشگل بشه.بقیه برنج رو روش ریختم و با پشت قاشق فشرده و صاف کردم. چند تا سوراخ روش ایجاد کردم و چند تکه کره ریز روش گذاشتم. دمکنی گذاشتم و شعله پخش کن و برای حدود دو ساعت گذاشتم دم بکشه. پنج دقیقه اول شعله زیرش بین متوسط و کم بود، بعد خیلی کم کردم. میتونید برای وقتایی که برنج آبکشی درست میکنید هم بدون مرغ ته قابلمه ته چین درست کنید. 👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f 🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
😋 مواد لازم گوشت گوسفندی ۴۰۰ گرم( من از گوشت بوقلمون استفاده کردم) پیاز ۱ عدد کدو سبز ۶ عدد آبغوره ۳ ق غذا خوری(من از غوره استفاده کردم) رب ۲ ق غذا خوری گوجه فرنگی ۲ عدد(دلخواه) زعفران دم کرده غلیظ به مقدار لازم نمک، فلفل سیاه، ادویه کاری، زردچوبه، دارچین به مقدار لازم(دلخواه) ابتدا کدو ها را خوب بشورید و اگر پوست خوبی دارد می توانید پوستش را جدا نکنید و با همان پوست برش بزنید سپس داخل تابه با مقداری نمک سرخ کنید و کنار بگذارید. پیاز را که بهتر است از یک پیاز بزرگ استفاده کنید پوست گرفته و نگینی ریز خرد کنید و داخل قابلمه مورد نظر به همراه زردچوبه و روغن تفت داده تا سبک شود سپس در ادامه گوشت های خرد شده را اضافه کنید و به همراه فلفل سیاه و ادویه کاری و دارچین تفت دهید تا گوشت ها تغییر رنگ دهند. در ادامه رب را افزوده و به همراه گوشت تفت دهید تا رب خوش رنگ شود سپس چند لیوان آبجوش بریزید و اجازه دهید تا گوشت با حرارت کم پخته شود. وقتی گوشت کاملا پخته شد، گوجه ها را از وسط به دو نیم کنید و به همراه کدو های سرخ شده و زعفران و آبغوره را افزوده و در انتها نمک خورشت را اندازه کنید و در هنگام سرو کدو و گوجه را در یک سمت ظرف و گوشت را در سمت دیگر قرار داده و به همراه برنج سرو کنید. نوش جان 👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f 🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
《لیوان مورد نظر من لیوان دسته دار فرانسوی می باشد》 قالب کیکم قطر ۲۰ سانت است. آرد دو لیوان شکر یک لیوان تخم مرغ ۶ عدد روغن نصف لیوان شیر نصف لیوان بکینگ پودر یک قاشق مربا خوری وانیل نوک قاشق چایخوری نمک یک پینس👌 آرد و بکینگ پودر و نمک سه بار الک شود. تخم مرغ از قبل در دمای محیط قرار گیرد. زرده و سفید جدا شده و سفیده با نصف شکر ابتدا با دور کند در حد یک دقیقه و بعد تا فرم گرفتن آن با دور تند هم بزنید. سفیده فرم گرفته شده را در یخچال بگذارید. زرده ، وانیل و بقیه شکر را نیز با هم زن بزنید تا کرم و کشدار شود. (حداقل ۵ دقیقه) طی مدت هم زدن زرده چند مرتبه با لیسک مخلوط را از دیواره تمیز کرده و داخل کیک بریزید . سفیده را در سه مرحله به زرده اضافه کرده و دورانی و در یک جهت هم بزنید. در مرحله آخر آرد را نیز در سه مرحله اضافه کرده و آنرا نیز به صورت دورانی در یک جهت و به آرامی هم بزنید. کف قالب را کاغذ روغنی بگذارید مایه کیک را داخل قالب بریزید دقت کنید که در هنگام ریختن مایع کیک فقط آنرا وسط قالب نریزید و در سطح کف قالب بگردانید. قالب را دو سه بار به زمین بکوبید و سپس داخل فر قرار دهید. فر با دمای ۱۸۰ از یک ربع قبل گرم شود. قالب را در طبقه وسط به مدت ۳۵ دقیقه بگذارید. قبل از سی دقیقه اصلا در کیک باز نشود. بعد از زمان گفته شده سیخ چوبی را از مرکز کیک تا انتها فرو کنید اگر چیزی از کیک به سیخ نچسبیده بود کیک آماده است و یک دقیقه گریل را روشن کنید تا روی کیک طلایی شود. و بعد از ده دقیقه که کیک در فر خاموش قرار داشت آنرا از فر در آورید. اگر روی سیخ چوبی مقداری از مایع کیک چسبیده بود درجه حرارت را ۵۰ درجه کم کنید (`۱۷۵)و پنج دقیقه دیگر در فر باقی بماند. ** اگر فر شما فن دارد درجه ۱۸۰ و اگر فن ندارد درجه ۱۷۵ مناسب است. 🥞🥠🥮🎂🍮🍰🧁🥧 🍩@tamerangincaman🍩 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6 💟سوالی بود فقط در گروه رفع اشکال پاسخ گو هستم💟 🎀اگر از این رسپی استفاده کردی ، کانال رو برای یک نفر فوروارد کن لطفا🎀