eitaa logo
آشپزی خوشمزه های ناب
7.7هزار دنبال‌کننده
2.1هزار عکس
8.8هزار ویدیو
0 فایل
﷽ تا پیاز داغت آماده بشه من بهت میگم چی درست کنی 😉😊😉 نااااااب ترین خوشمزه ها رو همینجا میتونی پیدا کنی 🤩😋🤭 #تبلیغات کانال های برتر بانوان https://eitaa.com/joinchat/175243613C47870cc00c تبلیغات شما در ۷ کانال قرار میگیرد؛
مشاهده در ایتا
دانلود
با پنیر و اسفناج سینه مرغ  4 عدد روغن زیتون  1 قاشق غذاخوری نمک و فلفل به ميزان دلخواه پودر سیر و پیاز  به میزان دلخواه پنیر خامه ای نرم شده  100 گرم پنیر پارمزان رنده شده  1/4 پیمانه سس مایونز  2 قاشق غذاخوری اسفناج خرد شده  1 ونیم پیمانه سیر ریز خرد شده  1 قاشق چایخوری ● ابتدا فر رو روشن کرده و روی دمای 190 درجه سانتیگراد تنظیم میکنیم تا گرم بشه.  مرغ ها رو به روغن زیتون آغشته میکنیم.  تو یه ظرف دیگه نمک، فلفل، پودر سیر و پودر پیاز رو مخلوط کرده و سینه های مرغ رو توی ادویه ها میغلطونیم. ● در ظرفی پنیر خامه ای، پارمزان، سس مایونز، اسفناج، سیر و کمی نمک رو خوب مخلوط ميكنيم.  حالا کنار سینه ها رو برش میزنیم و داخل سینه ها رو با مواد پنیری اسفناجی پر میکنیم. سینه ها رو توی ظرف مناسب چیده و حدود نیم ساعت توی فر گرم شده میپزیم. نوش جانتون 😉 👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f 🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
شربت ژله ایی شربت ژله ایی با دانه های تخم شربتی و خاکشیر معلق، یک نوشیدنی بسیار خوشمزه و دلچسب است که به سادگی میتوانید در منزل تهیه سرو نمایید. این شربت برای مهمانی های رسمی و مجالس بسیار شیک و مناسب است..🍷🥂🥤 پودر ژله🍊 به دلخواه یک بسته ،من از پرتقال استفاده کردم خاکشیر به مقدار لازم تخم شربتی به مقدار لازم شکر به مقدار لازم پودر ژله و با یک لیوان آب جوش بنماری کردم ،بعد از حل شدن دو لیوان آب سرد اضافه کردم و داخل یخچال گذاشتم تا ببندد. خاکشیر و تخم شربتی و شکر با مقداری آب مخلوط کردم ( زیاد آب نریزید) .بعد ژله و با چنگال حسابی می زنیم  و با خاکشیر و تخم شربتی مخلوط میکنیم . 👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f 🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
  طرز تهیه: دو تا پیاز رو خلالی درشت خورد کنید دو تا سه حبه سیر را له کنید یه لیمو ترش رو نصف کنید آب آنرا به همراه دو قاشق غذاخوری روغن زیتون و ادویه ونمک و زعفران مخلوط کنید بلدرچین هارو داخل مواد بزارید و درظرف را ببندید و چند ساعت بزارید یخچال مرینت بشه بعد هم با کمی کره و یا روغن مایع داخل تابه بزارید حرارت کم و در تابه رو ببندید تا کمی اب بندازن و یه طرف که سرخ شد طرف دیگه رو هم همینطور و بعد هم با یه شوید پلو زعفرانی نوش جان کنید پخت بلدرچین کمه مخصوصا اگر تایم مرینت زیاد باشه میتونید تو فویل با مواد مرینت بپیچین و بزارید فر تا پخته بشه 👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f 🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
آرد...... یک کیلو الک شده نمک.... نوک ق چ بکین پودر....یه ق غ شکر....یه استکان کوچک کمی کمتر خمیرمایه فوری ....یه ق چ روغن مایع پخت وپز.....دوق غ آب ولرم....نصف لیوان شیر ولرم......یک لیوان کمی بیشتر تمام مواد خشک رو تو ظرفی مخلوط..بعد اب رو اضافه وسپس اروم شیر هم اضافه و مخلوط می کنیم تاخمیر درست بشه ...احتیاج به ورز دادن نیست فقط درحد مخلوط شدن مواد اندازه شلی وسفتی خمیر باید مثل بربری باشه بعداز یک ساعتی استراحت چونه گرفته و روش رومال زده وداخل فر میزاریم پنج دقیقه قبل از فرستادن کولیره به فر...فرو ۱۷۰گرم کرده در طبقه اول فر پنج شش دقیقه ای میزاریم چک میکنیم اگه زیرش پخته شده بود میزاریم طبقه دوم ..حرارت بالا را روشن کرده تا سطح کولیره طلایی بشه 🌸رومال🌸 زرده تخم مرغ و زعفران غلیظ کمی سیاهدانه و کنجد و گلرنگ 👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f 🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
مواد لازم: شیر دو لیوان انبه یک عدد بزرگ وانیل یک چهارم قاشق چایخوری خامه صبحانه  100 گرم ( نصف پاکت خامه صورتی) پودر ژلاتین دو قاشق غذاخوری شکر  80 گرم (یک سوم لیوان) ( قسمت سفید) شیر یک لیوان وانیل یک چهارم قاشق چایخوری خامه  صبحانه 80 گرم پودر ژلاتین یک قاشق غذاخوری شکر 50 تا 60 گرم شیر ، خامه ، وانیل ، شکر و پودر ژلاتین را روی حرارت گذاشته و هم بزنید تا همه مواد باهم ترکیب شوند ، ژلاتین حل شود اما مواد جوش نیاید.  شعله را خاموش کنید و اجازه دهید مواد خنک شود. انبه را پوره کنید و به مواد  اضافه کنید مخلوط کنید تا مواد یکدست شود . در صورت نیاز مواد را از صافی رد کنید که مواد دسر صاف و یکدست شود . قالب را چرب کرده نصف مواد در قالب ریخته و اجازه میدهیم تا نیم بند شود بعد از اینکه مواد نیم بند مواد پاناکوتا وانیلی را ریخته و دوباره در یخچال گذاشته تا نیم بند شود و در آخر مابقی مواد پاناکوتا انبه را در قالب ریخته و قالب را ۳ تا ۴ ساعت در یخچال گذاشته تا کاملا ببندد. برای تهیه پاناکوتا وانیلی شیر،  شکر ،خامه ، وانیل و ژلاتین را روی حرارت گذاشته و هم بزنید تا مواد مخلوط شود اما نجوشد . ژلاتین باید کاملا حل شود . کنار گذاشته تا خنک شود و داخل قالب بریزید. 👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f 🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕