.
کلم پلو رو میشه به روشای مختلف درست کرد،و
شهرای مختلف مثل شیراز،اصفهان و....
هرکدوم روش خودشونو دارند.
.
کلم مورد استفاده هم بیشتر،سلیقه ایه.
و من از کلم برگ برای پختش استفاده کردم.
.
.
کلم رو خلالی خرد میکنیم و با کمی روغن تفت میدیم و کمی که سبک شد، زرد چوبه و نمک اضافه میکنیم تا طعم بگیره و در آخر آبغوره بهش اضافه میکنیم و اجازه میدیم کمی آبش کشیده بشه.
.
.
گوشت چرخ کرده رو به همراه پیازی که آبش رو کاملا گرفتیم،و آرد نخودچی و نمک و ادویه،ورز میدیم و قلقلی میکنیم و سرخشون میکنیم.
.
برنج رو آبکش میکنیم و سبزی پلویی رو که از قبل خرد کردیم،بهش اضافه میکنیم و لابه لاش،کلم هارو هم میریزیم و روی برنج هم،گوشت قلقلی هارو که از قبل سرخشون کردیم،اضافه می کنیم تا دم بکشه و تمام☺️
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
#کلوچه_فومن
ارد۵۰۰گرم
روغن جامد۵۰گرم
روغن صاف ۵۰گرم
روغن مایع ۵۰گرم درصورتی که خمیر لطیف نبود.
خمیر مایه فوری۱۰گرم
شیر ولرم یا اب ولرم ۲۰۰میلی گرم برای به عمل اومدن خمیر مایه
تخم مرغ۱عدد
شکر۵۰گرم
موادمیانی کلوچه فومن
کره ۴۰گرم
شکر۱پ
گردو پودرشده۱/۵ پ
ارد نصف پ
دارچین۳ق س سرپر
جوز هندی کمی
روغن مایع تا حدی که خمیری بشه
ارد راالک کرده خمیر مایه به عمل امده را اضافه میکنیم.با لیسک باهم مخلوط میکنیم.
روغن جامد وصاف را۳۰ثانیه در ماکروفر میگذاریم تا اب بشه نباید اصلا گرما داشته باشه.
تخم مرغ و شکر را باهم مخلوط میکنیم روغن ها رو به مواد تخم مرغی مون اضافه میکنیم ارد کم کم اضافه کرده با لیسک هم میزنیم بعد در دستگاه خمیر گیر ریخته بمدت ۵دقیقه میزنیم.یا با دست ورز بدید اگر لطیف نبود روغن مایع رو بریزید ورز بدید بعد چندین بار خمیر رو به میز بکوبید.
کاسه ای را چرب کرده خمیرا داخل کاسه میریزیم روی خمیر رو سلفون کشیده بمدت۱۰ دقیقه استراحت میدهیم تاخمیر مون حجم بگیره.
بعد خمیر را ۶۰تا۷۰گرمی چانه کرده ۱۰ دقیقه دیگر استراحت میدهیم.
سطح میز را ارد پاشی میکنیم خمیر را یکدست باز میکنیم از مواد میانی داخل خمیر قرار میدهیم.به ارامی دوباره چانه کرده و قسمتی از خمیر که درز دارد را زیر قرار میدهیم یکربع دریخچال قرار میدهیم بعد مهر کلوچه را اول داخل ارد میزنیم بعد روی خمیر فشار میدهیم.وسط خمیر را با چاقو چاک داده کناره خمیر را نیز سوزن زده که پف اضافه نداشته باشه.در سینی که کمی چرب شده با فاصله میچینیم.دو عدد زرده تخم مرغ را باکمی زعفران و کمی وانیل میزنیم روی کلوچه هارا رومال میکنیم.بعد روش کنجد وسیاه دانه میپاشیم.
با دما ۲۰۰درجه با فری که ازقبل بمدت یکربع گرم شده و یه کاسه اب گرم داخلش قرار داده میگذاریم.باید رنگ کلوچه ها تغییرکنه.تقریبا بین ۱۵تا۱۷دقیقه طول میکشه.نشانه پخت کلوچه تغییر رنگش هست واینکه وقتی باانگشت بهش ضربه میزنید راحت از سینی جدا بشه.اگر رنگ کلوچه باب دل تون نبود ۲دقیقه گریل بزنید.
این خمیر بسیار نرم ولطیف هستش اصلا اصلا بهش ارد اصافه نزنید.
برای مواد میانی هم کره را اب کنید با بقیه مواد مخلوط کنید.برای بهتر شدن خمیر را گلوله کنید.اگر خشک بود کمی روغن مایع یا گلاب بریزید
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
روش پخت ذرت هم سلیقه ایه میتونید ذرت ها رو با ترکیب کره آویشن نمک و فلفل با فرچه رومال کنید روش فویل بکشید تقریبا ۱۵ دقیقه داخل فر ۱۸۰ درجه بزارید بعد با سس دلخواهتون نوش جان کنید یا ذرت هارو بخار پز کنید یا اینکه ذرت رو با یه لیوان شیر و ۲۵ گرم کره نمک و فلفل آویشن بپزید بعد از پخت با سس قارچ یا هرسسی که دوست داشتید سرو کنید یا حتی می تونید ذرت رو کباب کنید کلا واسه پختنشون دستتون بازه😊 من برای سس ذرت ۲۵ گرم کره رو روی حرارت کم گذاشتم سه تا قارچ رو ورقه کردم به کره اضافه کردم و کمی تفت دادم نمک و فلفل آویشن اضافه کردم بعد دوقاشق سس مایونز اضافه کردم بعد از اینکه ترکیب شدن یه فنجون پنیر پیتزا اضافه کردم وقتی پنیر کش اومد سس آمادست نوش جان❤
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
کته ربی با کباب تابه ای
برای تهیه کباب تابه ای گوشت چرخ کرده رو با یه پیاز متوسط رنده شده و آب گرفته ترکیب کردم بهش نمک فلفل پودرسیر کمی سماق وادویه اضافه کردم و ورز دادم اگه انسجام نداشت گوشتتون کمی آرد سوخاری یا آرد نخودچی بهش اضافه کنید گوشت رو دوساعت داخل یخچال استراحت دادم تا گوشت خوب با ادویه ها مزه دار بشه بعد از دوساعت داخل تابه سرخ کردم و با فرچه آغشته شده به زعفران و کره کبابها رو رومال کردم برای تهیه کته ربی یه پیاز رو نگینی خرد کردم و تفت دادم وقتی خوب سبک شد بهش زردچوبه نمک و فلفل اضافه کردم و دوقاشق رب گوجه اضافه کردم و خوب تفت دادم بعد به قابلمه آب اضافه کردم و برنج رو اضافه کردم وقتی آب کته کشیده شد کته رو دم گذاشتم و با کباب تابه ای سرو کردم نوش جان❤
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
#کوکی_پسته_بادام
.
✅مواد لازم كوكي شرت برد پسته و بادام
كره به دماي محيط رسيده 1 پيمانه (227گرم)
شكر يك دوم پيمانه
نشاسته ذرت 1/4 پيمانه (جايگزينش ارد كنيد)
آرد 2 پيمانه
نمك يه پنس
پسته يك پيمانه
گلاب 1/4 ق چ
بادام پرك يك پيمانه
وانيل 1/4 ق چ
يك عدد سفيده تخم مرغ رو مال
مطابق فيلم؛
شكر و كره رو زده تا مخلوط بشه
ارد،نمك،نشاسته ذرت رو مخلوط كنيد و كم كم به كره اضافه كنيد .
خمير اماده شده رو دو قسمت كنيد.
يك قسمت رو نصف گردو و وانيل بزنيد.
قسمت ديگه رو نصف پسته خرد شده و گلاب و يك ق چ پودر گل رز (مگه ميشه پسته باشه گلاب نباشه 🥰)
روي سلفون خمير رو بصورت استوانه رول كنيد و مثل سوسيس وبا پسته و گردو کاور کنید و بذاريد شب تا صبح داخل فریزر بمونه استراحت كنه .
کوکی هارو بعده یک شب موندن درفریزر خارج کنید وبا چاقوی تیز برش بزنید
وبچینید داخل فری که ازقبل گرم شده
بادرجه ۱۸۰ به مدت ۱۲ دقیقه پخت کنه تازمانی که اطرافش کمی طلایی بشه
.
.
✅دومدل کوکی رو بالا بهتون گفتم
.
✳دومدل دیگه👇👇👇👇
میتونید مواد بالارو ۲برابر کنید وبه چهار قسمت خمیرو تقسیم کنید
.
🔷️دومدلشو بالا گفتم چیا میتونید قاطی کنید واما دومدل دیگه👇👇
.
به یه قسمت میتونید فندق خرد شده اضافه کنید طبق کوکی های قبل
ویه قسمت دیگه خمیرو میتونید پرک و وانیل اضافه کنید.
.
پس میتونید با این مدل خمیر ۴نوع کوکی لذیذ درست کنید🥰
.
میتونید برای تزیین روش از پرک،بادام،گردو،گل رز استفاده کنید.
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
#کرانچی_مرغ_کنجدی
برای دو نفر صد و پنجاه گرم سینه مرغ رو باریک و خلالی برش میدم و با نمک ، فلفل ، زعفرون ، پودر پاپریکا ، کمی آبلیمو ، کمی خامه یا ماست و پودر سیر مخلوط و حداقل یکی دو ساعت توی یخچال استراحت میدم تا خوب مزه مواد به خورد هم برن . بعد تکه های مزه دار شده مرغ رو اول توی آرد سفید و بعد تخم مرغ زده شده و نهایت کنجد غلطونده و داخل روغن داغ با حرارت متوسط سرخ میکنم تا مغز پخت و سرخ بشن . برای مزه دار کردن مرغ از سس سویا یا سس باربیکیو هم میتونین استفاده کنین که عالیه ولی حواستون باشه که سس سویا ، شوری خاص خودش رو داره .
نوش جونتون عزیزانم 😍
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
با خودمون تکرار کنیم:
میشه بدون توهین، اظهار مخالفت کرد
میشه بدون تحقیر، ابراز وجود کرد
میشه بدون تخریب، جایگاه پیدا کرد
میشه بدون حسادت، به دست آورد
🌺🍃🌺🍃🌺🍃🌺🍃🌺
#تزئین_برنج
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
#دسر_دنت
دنت توت فرنگی ۲عدد
پودر ژله توت فرنگی یک بسته
پودر ژلاتين ۲ ق غ
ابتداپودر ژله را با يک و نیم ليوان ابجوش بن ماری ميكنيم واجازه ميدهيم تا خنک شود.
نصف ليوان آبسرد راز روی پودر ژلاتین میریزیم تا حالت خميری پيدا كند بعد بن ماری ميكنيم و ميگذاريم تا سرد شود ژله و ژلاتين را که خنک شدن به دنت اضافه ميكنيم و ماملا مخلوط میکنیم و داخل قالب چربشده ميريزيم سه ساعت درون يخچال قرار ميدهيم تا ببندد براحتی از قالب جدا ميشود.
🌺من برای این قالبم مواد را دو برابر کردم.
🌺 این دسر بخاطر دنت و پودر ژله شیرینی خودش رو داره ولی اگه دوست داشتید شیرینتر بشه میتونید چند قاشق شکر به پودر ژله هنگام بنماری کردن اضافه کنید.
🌺میتونید از پودر ژله با طعم های مختلف استفاده کنید وطعم دنت رو هم طبق پودرژله تون انتخاب کنید.
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
#دلمه_شکم_پر
فلفل دلمه ای……۲عدد
سینه مرغ…..۲۵۰ گرم
پیاز…..۱عدد
سیر…..۳حبه
پنیر خامه ای…..۱قاشق غذا خوری
پنیر پیتزا…..به مقدار لازم
نمک و فلفل و پودر گوجه
قارچ…..۲۰۰ گرم
طرز تهیه:
ابتدا فلفل دلمه ای را از وسط برش بزنید.روشو نمک و فلفل و روغن بریزد.داخل فر بزارید حدودا بیست دقیقه تا کمی نرم بشه.پیاز داخل روغن تفت دهید کمی که نرم و طلایی شد ،مرغ نگینی خرد شده را اضافه کنید.اجازه بدید کمی نرم بشه،بعد نمک و فلفل اضافه کنید.بعد قارچ ورقه شده را بریزد.بزارید اب قارچ کامل کشیده بشه.پودر گوجه و سیر اضافه کنید.در آخر پنیر خامه ای را بریزد.از روی حرارت بردارید.داخل فلفل ها را از مواد پر کنید.و روشو پنیر پیتزا بریزد.داخل فر به مدت یه ربع قرار دهید.
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
هدایت شده از آشپزی در دل طبیعت🏕️
🍪@tamerangincaman🍪
#سمبوسه
#فینگر_فود
#طعم_رنگین_کمان_فینگر_فود
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
مواد داخل سمبوسه شامل گوشت چرخ کرده, پیاز داغ, قارچ,فلفل دلمه,تره خرد شده و پنیر پیتزا
می باشد.
بعد از اینکه مواد گوشتی را داخل نان مخصوص سمبوسه پیچیدم, کف سینی فر را چرب کردم سمبوسه ها را در آن چیده و با برس روی آن ها را هم روغنی کردم. در طبقه یک سوم پایین فر قرار داده با حرارت ۱۹۰ قرار دادم حدود ۴۵,دقیقه آماده شد ده دقیقه آخر گریل را روشن کردم تا روی سمبوسه ها هم طلایی شود. یکبار دیگر هم وسط زمان گفته شده روی سمبوسه ها با برس روغن کشیدم تا خشک نشود.
همچنین سینی فر را چند بار چرخاندم تا به همه جای سینی حرارت یکسان بخورد.
🥞🥠🥮🎂🍮🍰🧁🥧
🍩@tamerangincaman🍩
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
💟سوالی بود فقط در گروه رفع اشکال پاسخ گو هستم💟
🎀اگر از این رسپی استفاده کردی ، کانال رو برای یک نفر فوروارد کن لطفا🎀
کباب دنده
اینم از دنده کباب که هم میشه تو تابه و هم رو زغال کباب کرد.
من امروز داخل تابه کباب کردم
دنده هارو داخل آب پیاز پودر سیر فلفل سیاه کمی پودر تخم گیشنیز و مقداری زعفرون و نمک بمدت چند ساعت گذاشتم بمونه و بعد داخل تابه سرخ کردم و در آخر از محلول کرده و زعفرون ریختم رو کبابا.
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
😊
پیراشکی گوشت
سالاد سزار
برای تهیه خمیر پیراشکی از همون دستور خمیر همیشگی استفاده کردم و برای مواد میانی پیراشکی از گوشت چرخ کرده فلفل دلمه ای و قارچ و پنیر پیتزا استفاده کردم (همون مواد ماکارونی خودمون😁)به شکلی که دوست داشتید خمیر رو بپیچید و پانزده دقیقه استراحت بدید با زرده تخم مرغ و زعفران رومال کنید و کنجد بپاشید داخل فر ۱۸۰ درجه به مدت تقریبی ۳۰ دقیقه بپزید پنچ دقیقه نهایی گریل رو روشن کنید تا روی پیراشکی ها طلایی بشن سالاد سزار هم که ترکیب کاهو و زیتون و سینه مرغ مزه دارشده و گریل شده و پنیر پارمسان و سس سزار هست نوش جان❤
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
#پلمبیر_آناناس
خامه ......1لیوان
بستنی وانیلی.....1پیمانه و نصفی
ژله آناناس.....1بسته
شیر.....1لیوان
آب کمپوت آناناس......1لیوان
پودر ژلاتین......1قاشق غذاخوری
کمپوت آناناس.......1قوطی
مغز پسته و گردو.....به مقدار لازم
طرز تهیه:
ابتدا بستنی و خامه رو از فریزر خارج کنید.تا یکم نرم بشه.پودر ژله و ژلاتین را با آب آناناس بزارید روی بخار کتری تا کاملا شفاف بشه.خامه رو داخل ظرف بریزد.بعد بهش بستنی و شیر و مغز ها و آناناس خرد شده رو اضافه کنید.ژله آناناس و ژلاتین رو هم اضافه کنید.داخل قالب بریزد.حدود 3 تا 4 ساعت داخل یخچال بزارید..
نکته:اگه مقدار آب آناناس کم بود ، می تونید نصفشو آب سرد بریزد
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
#ماهی_شکم_پر
مواد لازم و طرز تهیه ماهی شکم گرفته مازندرانی:
ماهی سفید، آزاد یا قزل ۱عدد
پیاز ۱عدد
سیر ۱حبه
گردو خردشده ۴قاشق
سبزی معطر محلی اگه در دسترس نبود(گشنیز،شوید،جعفری و کمی شنبلیله) ۲ ق غذاخوری
زرشک و ناردون
رب انار ، رب گوجه و رب ازگیل و رب نارنج هر کدوم ۱قاشق
آلوچه
نمک، فلفل، ادویه ماهی
ماهی رو پاک کنید و حسابی با آب سرد بشورین و مرینیت کنید (یک پیاز را به صورت نگینی خرد کنید و به آن کمی آبلیمو، نمک، فلفل، آویشن، تخمگشنیز و زردچوبه اضافه کنید و مواد را خوب باهم مخلوط کنید.
مواد داخل شکم ماهی پیاز، سیر را نگینی خرد کرده و با کمی روغن تفت دهید.
سپس سبزی معطر را به آنها اضافه کنید.
حالا گردو خردشده و رب انار و ادویهجات را نیز اضافه کرده و مواد را کنار بگذارید تا کمی خنک شوند.
کف ظرف فر رو چرب کنید ۲عدد پیاز حلقه کنید و کف فر بچینین.
ماهی را از داخل مواد مرینیت خارج کرده
داخل شکم ماهی را با مواد میانی آمادهشده پرکنید.
حالا شکم ماهی را یا با خلال دندان یا با نخ و سوزن خیلی تمیز بهم وصل کنید.
یه پیاز رو حلقه کنید وماهی را روی پیازها، داخل ظرف قرار دهید، بهصورتیکه ماهی با کف ظرف تماسی نداشته باشد.
یک استکان آب کف ظرف بریزید.
میتوانید مواد مرینت ماهی که آبلیمو دارد را نیز کف ظرف بریزید.
روی ظرف را با فویل بپوشانید و ظرف را به مدت ۴۵دقیقه داخل فر با دمای ۲۰۰درجه قرار دهید.
بعد از ۴۵دقیقه که از پخت ماهی گذشت، فویل را از روی ظرف بردارید و یک ربع بدون فویل بگذارید ماهی پخته شود.
و ۱۰دقیقه گریل را روشن کنید تا رنگ روی ماهی طلایی شود.
ماهی شکم پر شمالی شما آماده است. میتوانید این ماهی خوشمزه و خوش عطر را در کنار سبزی پلو یا چلو ساده سرو کنید.
پ ن :ماهی شکمپر از غذاهایی است که در شمال و جنوب ایران به شیوههای مختلف پخته میشود. این تفاوت به نوع ماهی، سبزی و ادویههایی که به در آن استفاده می شه👍🏼جنوبی ها از عصاره ی تمبر هندی و شمالی ها از رب انار استفاده می کنن
داخل ماهی تابه هم میشه درست کرد با شعله ملایم😍
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
#پنکیک_ساده
تخم مرغ 1عدد
شیر 1و1/2لیوان
ارد 1/5لیوان
روغنمایع 3 ق غ
شکر 4قاشق غذاخوری ( من نریختم داخل کلیپمشخصه)
پکینگ پودر 2 قاشق چای خوری
البته میتونید اگر پنکیک شیرین دوست ندارید شکرو حذف کنید و روی پن کیکتون بعد از پخت مربا یا عسل بریزید
ابتدا شکر و آرد رو مخلوط کرده و میزاریم کنار
و کره رو ذوب میکنیم
تخم مرغ وانیل رو با همزن بزنید تا صاف بشه و از لختگی در بیاد
حالا شیر و روغن رو به مخلوط تخم مرغ اضافه کنید
آرد و بکینپودر اضافه کرده و هم میزنیم تا مخلوط صاف و یکدستی بشه اگر صاف نبود از الک رد میکنیم
داخل تابه تفلون رو روغن نمالید و با ملاقه از مواد بریزید توی تابه با حرارت کم تا یک طرف پنکیک بپزه برمیگردونید تا طرف دیگه هم بپزه به همین شکل تمام موادتونو بپزید
نوش جان
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
#خورشت_کرفس
من اول ساقه های کرفس رو به اندازه دلخواه خرد میکنم برگای تازشم جدا ریز خرد میکنم با مقدار کمی جعفری/نعنا…
بعد پیاز گوشت تفت میدم ادویه هارو میزنم حالا برگ های ساقه های کرفس+جعفری نعنا رو اضافه میکنیم رنگش که کامل برگشت ساقه های کرفس رو هم اضافه میکنم تفت میدم بوی خامیش بره..بعد لوبیا چیتی که نیم پخته رو اضافه میکنم ۲/۳لیوان آب اضافه میکنم میزارم جا افتاده بشه…نیم ساعت قبل سرو،کمی نعنا داغ به خورشت اضافه میکنم بوی عطر خاصی میگیره یه کمم آبغوره برا چاشنی و تمام🤤🍃
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر