eitaa logo
آشپزی خوشمزه های ناب
7.7هزار دنبال‌کننده
2.1هزار عکس
9.1هزار ویدیو
0 فایل
﷽ تا پیاز داغت آماده بشه من بهت میگم چی درست کنی 😉😊😉 نااااااب ترین خوشمزه ها رو همینجا میتونی پیدا کنی 🤩😋🤭 #تبلیغات کانال های برتر بانوان https://eitaa.com/joinchat/175243613C47870cc00c تبلیغات شما در ۷ کانال قرار میگیرد؛
مشاهده در ایتا
دانلود
مواد لازم : ژله...... 1بسته آبجوش..... حدودا 3/4 لیوان بستنی وانیلی ....۱/۲ لیوان پودر ژلاتین......1قاشق چای خوری آب سرد....2قاشق طرز تهیه: ژلاتین را روی آب سرد بریزد.روی بخار کتری بزارید تا کانلا حل بشه.(البته ژلاتین سلیقه ایه.می تونید نریزد.ولی به نشکستن ژله کمک می کنه😉) ژله رو با آبجوش مخلوط کرده و روی حرارت کتری بن ماری میکنیم تا ژله کاملا حل شده و شفاف شود. حالا بستنی رو اضافه کنید، برای درست کردن این ژله لازم نیست بستنی رو بذارید بیرون تا آب بشه، مستقیم از فریزر خارج کنید و بذارید داخل ژله. آروم بستنی رو با ژله مخلوط کنید، همینکه بستنی آب شد کفایت میکنه، زیاد هم نزنید که کف روش از بین میره و ژله تون دو رنگ نمیشه. بعد داخل سینی بریزید و بذارید یخچال تا خودش رو بگیره بعد بیارید بیرون و برش های طولی بدین و رولش کنید دوباره بذارین یخچال تا خودش رو بگیره. نکته:  اولا برای این میزان دستور سینیتون باید سایز 20 در30 باشه. دوما کف سینی حتما نایلون پهن کنین. سوما تو یخچال که گذاشتین از ۲۰ دقیقه شروع کنید بهش سر بزنین هر وقت بست برش دارین چون اگه زیاد تو یخچال بمونه شکننده میشه و زمان رول کردن میشکنه. 👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f 🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
یکی از رازهای خوشمزه و نرم شدن مرغ بریان آغشته کردن لایه زیر پوست به مخلوط کره و زعفران و نمک است چون در این حالت کره بالاترین جذب در گوشت را داشته و عطر و بوی زعفران و کره کاملاً در بافت مرغ نفوذ می‌کند. کافیه با یه سُرنگ از مخلوط بالا به گوشت مرغ تزریق کنید   تا باعث براق شدن و خوشبو و خوشمزه‌تر شدن مرغ شود🔥 از مخلوط سیر و روغن‌زیتون و رزماری هم حتماً روی سیب‌زمینی و هویج استفاده کنید. برای مرینت کردن مرغ بریان: مرغ و ۲ ساعت در مخلوط آب و نمک قرار بدید تا گوشت مرغ لذیذ و خوش نمک شود بعد از آن زعفران،پول بیبر،عصاره مرغ،پاپریکا،پودر گشنیز با پیاز و فلفل دلمه و ۱ ق سرکه کامل مرغ و مرینت کنید و تقریبا ۶ ساعت با این مواد استراحت کند بعد از آن پیاز و فلفل دلمه که به مواد آغشته کردیم داخل شکم مرغ بریزید (از هویج هم میتونید استفاده کنید)کف سینی فر و سیب زمینی (سایز کوچیک باشه،با همون پوست)هویج و فلفل دلمه قرار بدید بعد مرغ و روی آن بزارید و با برس کره و زعفران روی مرغ آغشته کنید و در حرارت ۱۲۰ به مدت ۲ ساعت درون فر قرار دهید در این مدت هرنیم ساعت یکبار کره و زعفران به مرغ بزنید تا خشک نشود 👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f 🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
مواد لازمش: (پودر بادام یا گردو یا کنجد)از هرکدوم دوست دارید میتونید استفاده کنید{ من از ترکیب بادام و کنجد استفاده کردم} .............۶۰ گرم کره........۵۰ گرم{یا روغن جامد} شکر........۱۱۰ گرم آرد.........۳ ق غ خوری خامه........۲ ق غ خوری زعفران.....یک ق غ خوری غلیظ گلوکز........۲ ق غ طرز تهیه: ابتدا کره را روی حرارت ملایم بزارید تا آب شود سپس شکر  را اضافه کنید بعد گلوکز هم اضافه کنید زعفران را هم بریزید در مرحله آخر خامه رو مرتب هم بزنید تا یکدست شود از روی حرارت بردارید آرد و بادام نیم کوب شده و کنجد را اضافه کنید تا یکدست شود . فر را از قبل گرم کنید دمای فر را  ۲۰۰ درجه بزارید (این نکته خیلی مهمه دمای فر باید زیاد باشد این حرارت حالت جوشیدن داره که وقتی بپزد حالت توری سوهان ایجاد میشود.) سینی فر را کاغذ روغنی  بیندازید{من از کاغذ روغنی نسوز استفاده کردم} و با ق چ خوری با فاصله حداقل ۵ سانت از مواد بریزید  تو فر خیلی زود شروع به حباب زدن و جوشیدن میکند <<پس بالای سر فر بایستید>> ۵ تا ۱۰ دقیقه نهایتا آمادست به محض اینکه دور سوهان تیره شد بردارید وقتی از فر خارج کردید بزارید کاملا سرد شود بعد از کاغذ روغنی به آهستگی جدا کنید. ●●میتونید از اسانس لیمو یا تافی استفاده کنید که من از تافی استفاده کردم●● 👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f 🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
و در فر ♻️برای مواد کوبیده♻️ پیاز متوسط۲ عدد دنبه گوسفندی۵۰ گرم راسته گوسفندی بهمراه قلوه گاه گوساله ۶۰۰ گرم نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم 🔴مواد بال و کتف کبابی🔴 پیاز و بهمراه فلفل دلمه ،زعفران،ماست چکیده،سس خردل،سویا سس(خود سس سویا شور احتیاج به نمک نیست) با این ترکیب مزه دار کنید بعد داخل فر روی کاغذ روغنی بزارید به سس کره و زعفران آغشته کنید🔴 ♻️برای تهیه کباب کوبیده در فر ابتدا گوشت را به همراه دنبه دو بار چرخ کنید و داخل یک کاسه مناسب بریزید. در مرحله بعدی پیازها را با رنده ریز رنده کنید و به کاسه حاوی گوشت چرخ کرده اضافه کنید. مقداری نمک و فلفل سیاه اضافه کنید و مایه کوبیده را ورز دهید. در صورت تمایل می توانید مقداری زعفران دم کرده هم به مایه کوبیده خود اضافه کنید. پس از ورز دادن مایه کوبیده درون یخچال استراحت بدید،بعد به سیخ بکشید درون سینی فر کاغذ روغنی بیندازید روی کوبیده رو با کره برس بزنید روی کاغذ بزارید روی حرارت ۱۶۰ بزارید تا برشته بشه♻️ 👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f 🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕