#نان_آلمانی
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
#نان_آلمانی
قالب مورد استفاده ما : 24 سانتی متر .
✅مواد لازم :
440 گرم ارد قنادی
225 میلی لیتر آب/شیر (من از شیر استفاده کردم)
145 گرم شیر تغلیظ شده یا شیرعسلی
7 گرم پودر خمیر مایه
4 گرم نمک
37 گرم کره
💥 شیر و شیر تغلیظ شده شیرین را با هم مخلوط کنید...سپس مایه خمیر را اضافه کنید،خوب مخلوط کنید...آرد را اضافه کنید... ورز دهید
نمک و کره را اضافه کنید. ورز بدهید
روی خمیر رو بپوشانید و 30 دقیقه استراحت دهید.
خمیر را 60 گرم به 14 عدد تقسیم کنید.
💥پنج عدد خمیر رو به اندازه تصویر باز کنید مابین هر کدوم کره ذوب شده بزنید و طبق تصویر برش بزنید و داخل قالبتون کاغذ روغنی پهن کنید و 5 تا خمیر رو وسط قالب بگذارید و یکی یکی از وسط خمیرهاتون که برش خوردند روی خمیر برگردونید.
💥8 خمیر دیگر را طبق تصویر با چاقو یا برش زن برش بدهید و دور تا دور قالبتون بچینید .
💥یک عدد باقی مانده رو به دو قسمت تقسیم کنید و طبق اسلاید اخر بشکل گلبرگ در بیاورید و روی نان تون بزارید.
نحوه انجام آن را به اسلاید عکس ببینید.
طبق تصویر شکل بدهید .
با حرارت 180 به مدت 25-30 دقیقه بپزید... هر فر را تنظیم کنید.
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
#اسلایس_کادایف
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
#اسلایس_کادایف
۱بسته رشته کادایف عربی
۱بسته بيسکوئيت پتی بور وانیلی
کره ۷۰ گرم
شیرعسل نصف قوطی (کم کم اضافه بشه)
وانیل ۱۵ قطره حتما مایع باشه
شکلات شیری ۲۰۰گرم
شکلات صبحانه ۲ ق غ
مغز بادام یا فندق یا مروارید
شکلات یا کرمفیل برای تزئین
رشته و بيسکوئيت رو داخل غذاساز تا جای ممکن پودر کنید بعد کره ذوب شده و شیرعسلی اضافه کنید در حدی شیر عسل اضافه بشه که مواد توی دست فشرده کنید از هم باز نشه داخل قالب مستطیل یا قالبهای سیلیکونی خوب مواد رو فشرده کنید و با یه وسیله مثل گوشت کوب خوب فشرده کنید
شکلات رو ذوب کنید شکلات صبحانه رو بهش اضافه کنید و روی اسلایس بریزید صاف کنید و ضربه بزنید تا حباب نگیره وقتی خودشو گرفت با کارد غیر اره ای برش بزنید با قیف از کرمفیل شکوفه بزنید و مغز یا مروارید بزارید.
اگه تو قالب شکلات بود میتونید همون لحظه که شکلات ریختید یدونه مغز بزارید.
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
#پیتزا_نان_تست
نان تست یک بسته
گوشت چرخ شده ۳۰۰ گرم (ژامبون یا سوسیس جایگزین گوشت)
پنیر پیتزا بمقدار لازم.تقریبا برای هر تکه نان دو قاشق سر پر
فلفل دلمه یک عدد
گوجه فرنگی دو عدد
قارچ یک بسته روی هر تکه یک عدد قارچ ورقه شده کافیه.
اول روی نان سس کچاب میریزیم.
بعد گوشت بعد فلفل دلمه و گوجه
بعد پنیر روی پنیر چند برش قارچ بزارید .
و در اخر یکمقدار مواد را فشار بدید تا منسجم بشه.
برای چهار گوشه نان ها حتما پنیر بزارید تا گوشه نان ها هنگام پخت خشک نشه.
من در تستر با درجه ۱۶۰ بمدت ده دقیقه پختم.
در فر ۱۸۰ بمدت ۱۵ دقیقه .
در فر دست ساز تازمانی که پنیر اب بشه.
اگر روی اجاق میپزید مواد را حتما تفت بدید
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
#بامیه_بدون_تخم_مرغ
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
#بامیه_بدون_تخم_مرغ_ترد😍
hajehsan🇦🇫
کدبانو هاااا دستاشون بالااااا اونایی که میخوان این بامیه تردو جذاب و درست کنن 🤌
مواد لازم
آرد 1 لیوان فرانسوی
بکینک پودر 1 ق چ
وانیل 1/4 ق چ
روغن مایع 3 ق غ
آب 1 لیوان فرانسوی
شربت بار یا 1 ق غ
ابتدا شربت بار را درست کنید و بزارید هم دمای محیط بشه
داخل ظرفی آب ،روغن،وانیل،شربت بار را بریزید و بزارید روی حرارت ملایم تا بجوش آمد آرد از قبل الک شده را که با بکینگ پودر الک کردین و بریزید و سریع با لیسک تند تند هم بزنید تا خمیر یکدست و لطیفی بشه و وسط ظرف جمع بشه
سپس بزارید تا خمیر از داغی بیفته وکمی با دست ورز بدین اگر خمیر خشک بود کمی دست تونو چرب کنید و خمیر و لول کنید وبرش های ۴سانتی بزنید وستط شو با دو انگشت فشار بدین مثل پاپیون بشه ولبه هاش و با چنگال فشار بدین
سپس روغن روی حرارت ملایم بزارید تا داغ بشه بعد بامیه ها رو سرخ کنید و بلا فاصله داخل شربت هم دمای محیط بریزید بعد از یک دقیقه از شربت خارج کنید و با گل ،پودر نارگیل یا پودر پسته تزیین کنید
پیمانه ارد را زیاد سر پر نکنید چون خمیر خشک میشه
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
نان مخصوص تبریز....یدونه تخم مرغ کامل و یدونه سفیده تخم مرغ رو حسابی همزده و نصف لیوان ماست و هفت قاشق روغن مایع (یا صد گرم کره نرم آب شده)ریخته و خوب مخلوط میکنیم و یک سوم لیوان شکر و یه پنس نمک و یه قاشق پر خمیرمایه (توضیح کامل میدم پایبن) و نصف لیوان آب ولرم ریخته و حسابی همزده و بعد کم کم آرد را آروم آروم اضافه میکنیم و ورز میدیم (آرد با احتیاط بریزین چون زیادی آرد باعث سفت شدن خمیر میشه) حداقل به مدت ده دقیقه ورز بدین (با کف دست ورز بدین ،چنگ نزنید) سپس خمیر را داخل ظرفمون که کمی چرب کردیم قرار میدیم و روش سلفون کشیده و به مدت یک الی یک و نیم ساعت تو محیط اشپزخونه استراحت میدیم تا خمیرمون
حجمش دو برابر بشه و بعد پف خمیر رو میگیریم و داخل سینی فرمون که کاغذرپغنی پهن کردیم و کمی چرب کردیم، خمیر رو قرار میدیم و پهن میگنیم و روی نون رو به دلخواه با نوارهایی از همون خمیر مدل داده و مجدد روی خمیر رو با نایلون پوشونده و بمدت نیم ساعت مجدد استراحت میدیم و بعد رومال زده( مخلوط زرده تخم مرغ و کمی وانیل و یه قاشق روغن مایع ) و با پودرپسته و نارگیل و گردو و کنجد تزیین کرده و داخل فری که از قبل روشن کردیم، دمای دویست درجه بمدت سی الی چهل دقیقه قرار میدیم تا نون بپزه و روش طلایی بشه و بعد از فر خارج کرده، وقتی خنک شد روی آن با فرچه عسل رقیق شده میمالیم و نوشجان...
اگه شیرین تر دوست داشتید شکر تا نصف لیوام بریزید...
خمیر مایه من ،مارک ترکیه هست و فوری هست و بصورت خشک ب موادم اضافه میکنم...اگه از خمیرمایه های دیگه استفاده مبکنید ،خمیر مایه رو با آب ولرم که تو دستور هست مخلوط و ده دقیقه استراحت میدیم تا عمل بیاد وپف کنه و بعد ب موادمون اضافه میکنیم....
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
کیک وانیلی بدون فر😋مواد لازم:
آرد٢ليوان
شكر١ليوان
آب یاشیر١/٣ليوان
روغن يه ليوان
تخم مرغ٤عدد
بكينگ پودر٢قاشق مرباخوري
وانيل نوك قاشق چايخوري
طرز تهیه😍👇
کف قابلمه ۲۳cmچرب کرده دو لایه کاغذ روغنی انداخته همراه دم کنی و شعله پخش کن میزاریم ده دقیقه روی گاز تا گرم بشه
🥚تخم مرغ و همراه وانیل و شکر هم میزنیم تا حجیم بشه دور گیری یادتون نره!!که کیک بو تخم مرغ نگیره !!بعد آب یاشیر و روغن اضافه میکنیم
✅بعد مخلوط آرد و بکینگ پودر الک شده رو طی چند مرحله اضافه میکنیم و به آرومی در یک جهت هم میزنیم
🥧مواد و میریزیم داخل قابلمه ی گرم شده بعد ۴۵ دقیقه باسیخ چوبی باچنگال چک میکنیم اگه مواد نچسبید پخت کامل شده. (نکته!!✅تو فاصله ی پخت اصلا در قابلمه بازنشه.،مثل برنج دم گذاشتن،(۲ ثانیه زیر شعله زیاد بعدسرشعله متوسط )وقتی ازپف کیک مطمعن شدی بزارقابلمه یکم خنک شه سرشو کامل برندار بعد راحت کیک خارج میشه ،نوش جانتون😋
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
#کلوچه_کنجدی
مواد لازم(حدود ۱۵ عدد کلوچه)
دو عدد تخم مرغ
یک لیوان فرانسوی پودر شکر(شکر را آسیاب کنید)
نصف لیوان روغن مایع
سه لیوان آرد سفید الک شده
یک قاشق مربا خوری پودر هل
🔴تاجایی که امکان دارد خودتان هل را آسیاب کنید تا عطر خوبی داشته باشد.
نصف قاشق چای خوری وانیل
یک قاشق غذاخوری بکینگ پودر
سه قاشق غ خ سر پر ماست
کنجد پوست کنده به اندازه لازم
طرز پخت:
تخم مرغ ها را با وانیل و پودر شکر سه دقیقه با همزن برقی بزنید تا سفید و پفی بشوند.
سپس ماست و بکینگ پودر را مخلوط کرده تا پف کند و به مواد اضافه کنید.یک دور هم بزنید و پودر هل و روغن را اضافه کنید.یک دور هم بزنید و آرد را اضافه کرده و حسابی هم بزنید و با دست ورز دهید.
🔴خمیر این کلوچه باید به دست بچسبد.سه لیوان آرد کاملا کافی می باشد.
خمیر را داخل ظرف در بسته بگذارید و نیم ساعت داخل فریزر قرار دهید.
فر یا توستر خود را روی درجه ۱۸۰ بگذارید.
کف سینی فر را کمی چرب کنید و کاغذ روغنی بیندازید.
دستتان را کمی چرب کنید و از خمیر اندازه یک نارنگی کوچک برداشته کف دستتان گرد کنید و کمی فشار دهید تا کمی پهن شود.
داخل کنجد بغلطانید و کف قالب با فاصله بچینید.
کلوچه ها را به مدت 20 دقیقه داخل فر بپزید.اجازه دهید طلایی شوند.
🎀این کلوچه عطر بی نظیری دارد و بسیار پوک و سبک است.🎀
🔴🔴حتما داخل نایلون و ظرف در بسته در محیط آشپزخانه نگهداری شود.
به هیچ وجه داخل یخچال نگذارید چون سفت میشوند.
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
فرنی خامه بستنی
موادلازم:
شیر ۲ پیمانه
آرد برنج ۲ قاشق غذاخوری
نشاسته ذرت ۲ قاشق غذاخوری
شکر ۴ قاشق غذاخوری
گلاب ۳ ق غ
خامه ۴ ق غ
زعفران دمکرده غلیظ ۲ قاشق
بستنی لیوانی دو عدد
طرزتهیه:
آردبرنج نشاسته ذرت شکر و دولیوان شیر رو داخل قابلمه ریخته هم میزنین تا جوش بیاد و غلیظ بشه گلاب زعفران رو اضافه کنید و حرارت رو خاموش کنید خامه و بستنی رو اضافه کنید و خوب هم بزنید داخل ظرف ریخته بعد تزیین کنید
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
#مافین_موز
یه کیک لقمه ایی خوش بافت و خوشمزه
با ماندگاری بالا
بدون نیاز به همزن برقی
که سه سوته آماده میشه
ورق بزنید و کلیپ آموزشی رو ببینید
مافین موز
آرد سفید ۲۰۰ گرم
ب پ ۱ و ۱/۲ ق چ
جوش شیرین ۱ ق چ
نمک ۱/۴ ق چ
موز کاملا رسیده بدون پوست ۳۰۰ گرم
کره آب شده و همدمای محیط ۱۰۰ گرم
روغن مایع ۳۰ گرم
شکر دانه ریز ۱۶۵ گرم
تخم مرغ ۲ عدد ۶۰ گرمی با احتساب پوست
وانیل کمی
ابتدا آرد ب پ جوش شیرین رو در کاسه ایی ریخته و هم میزنیم تا با هم مخلوط بشن .
در ظرفی دیگه موزها رو با پشت چنگال با هر وسیله دیگه خوب پوره و له میکنیم .
شکر تخم مرغ وانیل روغن مایع کره آب شده و نمک رو اضافه کرده و با همزن دستی خوب هم میزنیم تا مواد مخلوط و شکر حل بشه .
حالا مخلوط الک شده مواد آردی رو بهش اضافه کرده و فقط تا جایی هم میزنیم تا ذرات ارد دیده نشه نه بیشتر .
داخل قالب مافین کپسول گذاشته و از مایه مافین پر میکنیم بطوریکه نیم سانت سرش خالی بمونه .
سپس قالب رو در فر برقی ۲۰۴ درجه طبقه وسط که از قبل کاملا داغ شده به مدت تقریبی ده دقیقه گذاشتم تا کیک پف کرد و اومد بالا بعد درجه رو به ۱۶۰ کاهش دادم و ده دقیقه دیگه زمان دادم که کاملا مغز پخت بشه .
برای فرهای گازی دما رو ۱۵ تا ۲۰ درجه بالا ببرین
دقت کنید که این اعداد تقریبین و شما با توجه به فر خودت دما و زمان رو بده .
نکات🎈
از موزهای کاملا رسیده که پوستشون خال دار و تیره شده استفاده کنین .
بعد اضافه کردن مواد آردی فقققط تا جایی هم بزنید که ذرات آرد دیده نشه .
قاشقها استاندارد قنادیه .
میتونید بجای کره ، روغن مایع بزنید .
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
#بامیه_هندی
🔴مواد لازم:
(شربت بار(شهد بامیه هندی))
2 لیوان شکر(لیوان فرانسوی دسته دار)
سه چهارم لیوان آب
4 قاشق غذاخوری گلاب
جوهر لیمو نصف قاشق چایخوری(جایگزین=یک قاشق چایخوری آبلیمو_ولی اگه میخواهید کیفیت کارگاهی بهتون بده حتما جوهر لیمو بریزید)
نوک قاشق چایخوری پودر زعفران
چند دانه هل یا چند قطره اسانس هل
یک قاشق غذا خوری گلوکز مایع(بادکا)
🔴مواد لازم برای خمیر بامیه:
یک لیوان آب
یک لیوان آرد
یک عدد کره 50 گرمی
نصف قاشق چایخوری وانیل
3 عدد تخم مرغ
روغن برای سرخ کردن
🔴طرز تهیه;
اول شربت بامیه رو درست میکنیم.
شکر و آب و گلاب رو داخل یه قابلمه کوچیک میریزیم و هم میزنیم و روی شعله میزاریم.
وقتی روی شعله قرار گرفت اصلا هم نمیرنیم تا شروع به حباب زدن کنه و کف کنه.
وقتی کف کرد حرارت رو کم میکنیم و با یه قاشق تمیز هم میزنیم تا شکر کاملا حل بشه.
وقتی دانه های شکر حل شد با یه برس سیلیکونی کمی آبلیمو اطراف قابلمه میزنیم تا دانه های شکر چسبیده به اطراف قابلمه حل بشن( دقیقا طبق فیلم عمل کنید)
جوهر لیمو و پودر زعفران را اضافه کرده و دانه های هل و گلوگز را می افزاییم.
شهد باید وقتی بین دو انگشت تست میکنیم کشدار شده باشه(نه خیلی غلیظ و نه خیلی رقیق)
داخل یه ظرف دیگه میریزیم تا خنک بشه
میریم سراغ خمیر بامیه هندی;
آب و کره را داخل یه قابلمه کوچک میریزیم و دو قاشق غذا خوری از شهد داخلش میریزیم.
وقتی از اطراف شروع به حباب زدن کرد سریع یک لیوان آردرا داخلش میریزیم و فوری شروع به هم زدن میکنیم( این مرحله را داغ زدن خمیر میگن که مهمترین قسمت بامیه هست و مربوط به پوک شدن بامیه میشه)
🔴باید ۱۰ تا ۱۵ دقیقه حتما روی شعله ملایم دائم خمیر را طبق فیلم زیر و رو کنیم و بپزیم.
خمیر را داخل کاسه بزرگ و دیواره داری میریزیم تا خنک بشه و دو عدد تخم مرغ بهش اضافه میکنیم.وانیل را داخلش میریزیم و با چنگال یا با دست شروع به هم زدن میکنیم و اگر خمیر سفت هست یه دونه تخم مرغ دیگه اضافه میکنیم و با همزن شروع به هم زدن میکنیم.
کف سینی فر را کاغذ روغنی پهن میکنیم و خمیر را داخل قیف و ماسوره آچاری یا شکوفه متوسط (مخصوص بامیه) میگذاریم و دقیقا #طبق_کلیپ شروع به زدن بامیه ها روی کاغذ میکنیم.
فر را از یک ربع قبل روی درجه 200 درجه گرم کرده و بامیه ها را تا جاییکه خیلی کم طلایی بشن داخلش میگذاریم.(حدود یک ربع) بستگی به حرارت فر داره (اگر زیرش طلایی شد کمی گریل را روشن کنید تا روی بامیه ها کمی طلایی بشن.
از فر خارج کرده و در روغن داغ وفراوان با حرارت ملایم سرخ کرده و در شهد ولرم میریزیم.
دو سه دقیقه که در شهد ماند داخل سبد میگذاریم تا شهد اضافی خارج شود.
🔴حتما با حرارت ملایم سرخشون کنید تا مغزشون کاملا پوک بشه و خمیر نمونه.
بامیه های سرخ شده را داخل سبد میگذاریم و چند ثانیه صبر میکنیم از داغی بیفتن و داخل شهد خنک شده میندازیم.حدود یک دقیقه زیر و رو میکنیم و از شهد خارج میکنیم.و داخل سبد میگذاریم تا شهد اضافه خارج بشه.
با پودر پسته تزیین میکنیم.
🔴 فوت کوزه گری 🔴
🔴میتوانید از یک قاشق چایخوری ابلیمو به جای جوهر لیمو هم استفاده کنید ولی جوهر لیمو صد درصد باعث میشه شهدتون شکرک نزنه و کارتون رو خراب نکنه.(از لوازم قنادی ها یا عطاری ها تهیه کنید(
🔴مراقب باشید شهدتون خیلی رقیق نباشه و کشدار و مربایی باشه.اگر شل باشه بامیه هاتون خمیر میشن.(دقیقا طبق کلیپ درست کنید تا مشکلی پیش نیاد
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
اکبر جوجه با سس مخصوص به سبک《خاتون》
اول از همه برای داشتن یه اکبر جوجه خوشرنگ و خوشمزه
باید دل رو به دریا بدی و روغن رو زیاد بریزی🤌
حالا مرغ باید حداقل یه روز کامل درون شیر و زعفرون مزه دار کنید
____
بعد از اون مرغ را با نمک فلفل سیاه پیاز و زعفران مخلوط کنید حدود ۳ تا ۴ ساعت استراحت بدید
____
بعد از استراحت درون قابلمه ای روغن و بهمراه کره بریزید و مرغ و داخلش بزارید،روغن تقریبا تا سطح مرغ بیاید(از روغن سرخ کردنی استفاده کنید،که بعدش بتونید از صافی ردش کنید تو غذاهای دیگه استفاده کنید)
بعد حرارت و کم کنید،تقریبا تا ۲ ساعت زمان میبره سرخ و برشته بشه،در حین این ۲ ساعت روی سطح مرغ آب زعفرون غلیظ بریزید
تا مرغ خوشرنگ بشه
(من مثل رستوران از روغن زیاد استفاده کردم به این علت کامل برشته و یکدست رنگ گرفته،اگه خواستید روغن کم استفاده کنید،بعد از اینکه مرغ پخته شد داخل فر بزارید تا برشته بشه)
____
برای سس اکبر جوجه:
رب آلوچه بهمراه رب انار با کمی کره تفت دادم اگه ترش بود کمی شکر بریزید چند قاشق آب هم اضافه کردم تا از سفتی در بیاد در آخر هم بهش گردو نیم کوب اضافه کردم
روی مرغ سرو کردم
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
#دسر_شیر_موز_ژله_ای
به ازای هر پیمونه شیرموز ، یه قاشق غذاخوری پودر ژلاتین نیاز دارین که با یه چهارم پیمونه آب معمولی بن ماری شده . توی دو مرحله به همراه مایه شیرموز ، ژله دلخواه نگینی خورد شده ریختم .
نوش جونتون عزیزانم 😍
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر