طرز تهیه کیک شکلاتی
کیک پایه شیفون هستش ۷۰ گرم آرد ۶۰ گرم شکر ۲۰ گرم روغن ۲۰ گرم آب نوک چاقو وانیل نوک چاقو بگین پودر دو عدد تخم مرغ که زرد و سفید از هم جدا میکنیم سفیده را به همراه شکر میزنیم تا قله ای بشه روغن و آب و زرده تخم مرغ و وانیل رو با هم میزنیم و به سفیده ها اضافه میکنیم در حین کار دور گیری می کنیم که بوی زرده تخم مرغ کیکمون نده آرد و بکینگ پودر را الک میکنیم به مواد مایع اضافه میکنیم و دورانی با لیسک هم میزنیم کیک رو میزاریم بپزه شکلات را بن ماری میکنیم و بعد از اون خامه قنادی رو فرم میدیم وسط کار یه قاشق از خامه فرم گرفته رو با شکلات بن ماری شده مخلوط میکنیم و در حین کار به خامه اضافه می کنیم که خامه شکلاتی بشه و روی کیک میزنیم و با کاردک صاف میکنیم و شکلات بیماری شده میتونیم برای تزیین استفاده کنیم
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
#شنیسل_مرغ
شنیسل هاروبابیفتک دوطرفش بزنیدکه نازک بشه وداخل موادگذاشتم دوساعت
مواد..زعفرون دم کرده نمک وفلفل سیاه ابلیمو این موادروی شنیسل هاریختم یه پیازودوحبه سیرهم رنده کردم وزیروروی شینشل هاریختم وگذاشتم دوساعتی موند
آردسفید فلفل سیاه اویشن درصورت دلخواه پودرسیر یکم ادویه اینارومخلوط کردم شینسل هاروداخل اردسفیدزدم دوتاتخم مرغ راهم زدم بایه کوچلوزردچوبه بعداینکه شینسل ازداخل آردسفیدبرداشتم زدم توی تخم مرغ هاهردوطرفش کامل به تخم مرغ آغشته کنیدوداخل پودرسوخاری درشت زده وتوی روغن زیادوداغ سرخش کنید ونوش جان
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
#ماهی_سوخاری
ماهی یک روزداخل موادگذاشته ..موادشامل ابلیموخیلی کم زعفران آب شده نمک فلفل سیاه پودرتخم گشنیز..ماهی بزنیدداخل این موادبزارین توی ظرف لابه لای ماهی پیازخلالی وسیرخردشده بریزین وسلفون بکشین بزارین داخل یخچال یک روزبمونه هرچی توموادبمونه خوشمزه ترمیشه
بعدم پیازهاروازروی ماهی بردارداخل آردسفیدکه کمی نمک پودرآویشن فلفل قرمزوزردچوبه وکنجدسفیدریختین بزنین ودرروغن فروان ڪ خوب هم داغ شده ازطرف گوشت ماهی سرخش کنین شعله زیادباشه که ماهی خمیری نشه شعله اگه کم باشه ماهی نرم میشه وموقع برگردوندن ازهم میپاشه
اون سس کنارش هم سس سفید..یه قاشق ماست چکیده خیارشوریه دونه سیررنده شده ویکم جعفری ساطوری شده مخلوط کنیدوکنارماهی استفاده کنیدفوق لعادس
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
یه تیکه کیک خرد شده
موز خرد شده ریز
گردو نگینی شده
دو قاشق کره بادام زمینی
یه قاشق خامه صبحانه
خامه قنادی فرم گرفته کمی
همه مواد رو خوب مخلوط کردم خامه قنادی اندازه ای که مواد جمع بشه اضافه کردم و تو دست فرم دادم و داخل کپسول کوچیک گذاشتم و روش رو با شکلات آب شده و ترافل تزیین کردم
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
#فرنی_دو_رنگ
آرد برنج 75 گرم
شکر 150گرم
شیر 3پیمانه
گلاب 1/4پیمانه +2قاشق سوپخوری
پودر هل 1/2قاشق چایخوری
شکر وآرد برنج رو با هم مخلوط می کنیم بهش گلاب وشیر اضافه می کنیم وحدود 20 دقیقه می ذاریم بمونه تا آرد برنج بشکفه بعد روی حرارت میذاریم مدام هم میزنیم تا ته نگیره پودر هل هم بهش اضافه می کنیم با حرارت متوسط میکنی وقتی جوش اومد دو دقیقه دیگه به پخت ادامه میدیم وبعد فرنی آماده سروه. که من واسه دو رنگ بودنش به نصف مواد یه قاشق زعفران زدم.
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
#خاگینه_قاشقی
یدونه تخم مرغ رو خوب هم میزنیم و بعد کمی وانیل ریخته و سه قاشق ماست شیرینپرچرب اضافه مجدد خوب همزده و پنج قاشق آرد اضافه و همزده تا گلوله نمونه و کمی زعفران دمکرده ریخته و یه قاشق سرصاف بکینگ پودر اصافه و مجدد هم میزنیم و بعد داخل تابه ای روغن ریخته اجازه میدیم تا گرم بشه و بعد از مواد خاگینه قاشق قاشق در روغن با فاصله ریخته و با حرارت متوسط اجازه میدیم تا بپزه و یه طرف که سرخ شد برمیگردونیم تا طرف دیگه هم سرخ بشه و بعد داخل ظرفی گذاشته تا از گرما بیافته و بعد داخل شربت سرد شده قرار میدیم تا شربت ب خورد خاگینه بره و بعد ب دلخواه با پودر نارگیل یا پسته تزیین و نوشجان...
مواد مورد نیاز برای شربت خاگینه...یه لیوان آب رو با یک و نیم لیوان شکر و کمی وانیل و چند قاشق گلاب و زعفرون دمکرده مخلوط کرده و روی حرارت ملایم میزارم تا کامل بجوشه و قوام بیاد و بعد اجازه میدیم خنک بشه و استفاده میکنیم....
اگه شربت اضافه موند داخل ظرفی ریخته وتو یخچال برا دفعات بعد نگهداری کنید...
خوشمزه و عالی....
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
#کاچی_نبات
مغز گردو ،بادام،پسته ازهر کدوم ۲۵ گرم نیم کوب شده
مغز فندق ۱۵ گرم نیم کوب شده
آرد گندم یا آرد برنج ۱ لیوان
نبات آسیاب شده ۱ لیوان
کره ۱۰۰ گرم
هل نصف ق م
آب ۴ لیوان
گلاب نصف فنجان
زعفران سائیده شده ۱ ق چ
ابتدا نبات کوبیده شده را با ۴ لیوان آب روی حرارت میزاریم بجوشه . بعد زعفران را حل کرده و گلاب را به آن اضافه میکنیم و آن را کنار میزاریم . آرد و الک کرده و در قابلمه ای تفت میدیم تا بوی خامیش گرفته شه . کره را در یک قابلمه دیگر ریخته پس از ذوب شدن روغن آرد را کم کم اضافه میکنیم بعد با قاشق چوبی مرتب هم میزنیم بعد شعله را ملایم کرده و به هم زدن ادامه میدهیم تا رنگ آرد طلایی شود . در این مرحله نصف ق چ نمک و هل را اضافه کرده و قابلمه را از روی حرارت برمیداریم و شربت و شربت آماده شده از نبات را کم کم به آن اضافه میکنیم و مرتب هم میزنیم تا مایع صاف و یکدست شود . بعد چهار مغز را اضافه میکنیم و ظرف را مجددا روی حرارت ملایم قرار میدهیم تا کاچی جا بیفتد و به روغن بیاد .
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
حلوای سه آرد مجلسی
قیصر
مواد لازم:
آرد سفید : 125 گرم
آرد برنج 125: گرم
آرد نخودچی : 125 گرم
شکر : 2,5 پیمانه
آب : 3 پیمانه
روغن مایع : حدودا 100گرم
کره : 25 گرم
گلاب : نصف پیمانه
محلول زعفران : 3 قاشق سوپخوری
پودر پسته و پرک بادام برای تزئین
طرز پخت:
اول شهد رو آماده می کنیم.... آب و شکر را مخلوط کرده و روی حرارت گذاشتم...بعد از این که شکر حل شد و جوش اومد ، گلاب و زعفران را اضافه کرده و بعد از یکی دو جوش حرارت را خاموش می کنیم
اول از همه اینو بگم که مرغوب بودن آردها مخصوصا آرد برنج و نخودچی خیلییییی توی طعم این حلوا مهمه...اگه خونگی باشن مسلما صد برابر بهتره ....باز یه نکته دیگه اینکه چون ری کردن برنج فرق می کنه پس مسلما میزان روغن ممکنه کم و زیاد بشه...پس توی ریختن روغن دقت کنین و کم کم بریزین
خب اول آرد سفید را الک می کنیم و بدون روغن روی حرارت ملایم تفت میدیم تا بوی خامیش بره و کمی تغییر رنگ بده... بعد از 10 دقیقه آرد برنج الک شده را اضافه می کنیم. کمی که تفت خورد و تغییر رنگ داد، آرد نخودچی الک شده را هم می ریزیم
بازم تفت می دیم تا بوی خامی آرد نخودچی بره ولی زیاد روی حرارت نمونه..چون آرد نخودچی زودی می سوزه
هرکدوم آرد ها رو 15 دقیقه ولی نخود چی رو 10 دقیقه کافیه تفت بدیم...بعد همه رو یه بار دیگه الک می کنیم و برمیگردونیم روی حرارت
کم کم روغن مایع را اضافه می ریزیم..از من به شما نصیحت همه رو از اول نریزین...
حلوا را مدام هم می زنیم تا رنگ آردها شروع به طلایی شدن بکند. حالا کره را اضافه می کنیم و تا زمانی که به رنگ قهوهای روشن دربیاد تفت می دیم...این مقدار روغن برای آرد من زیاد بود و من دقت نکردم و همه رو ریختم همون اول
تند تند هم می زنیم تا نسوزه ...بارها هم گفتم چطور از میزان تفت خوردن آرد و رنگ نهایی حلوا مطمئن بشین...کمی از اون رو توی پیشدستی یا نعلبکی سفید می ریزیم و کمی از شربت آماده رو توش می ریزیم..هر زمان رنگ دلخواهمون شد کافیه و شربت رو اضافه می کنیم به آرد و روغن
حالا شربت آمادهی ولرم را کم کم اضافه می کنیم و هم می زنیم...مراقب باشین نپاشه روتون و نسوزین...تابه رو از روی حرارت بردارین...گفتم کم کم...ممکنه همه شربت استفاده نشه..خودتون متوجه می شین...اگه هم شربت زیادی ریختین کمی روی حرارت بذارین و هم بزنین
تا زمانی که حلوا از دور ظرف جمع شود و به دیواره ظرف نچسبد. حلوا نباید خیلی سفت و خشک شود. بلکه باید از روی کفگیر به حالت کشدار پایین بیفتد و به کفگیر بچسبه.
معمولا چون این حلوا به صورت مجلسی سرو می شه و ماسوره شکوفه می زنیم، نیازی به قنداقه کردن حلوا (کوبیدنش به راست و چپ تابه) نیست....اما اگه نخواین شکوفه بزنین قنداقه کنین تا حلواتون کاملا جدا شه از ظرف .....حلوا را در ظرف می کشیم و هرجور دوست داریم تزیین می کنیم.
این میزان رسپی اصلی👆👆👆👆
تقسیم شده رسپی آزاده:👇👇👇
میزانی که خودم آرد نخود رو کمتر کردم ودر حدود ۳۰۰عدد تارت بهمون میده.
دقیقا رسپی بالا ۴ برابر شده.👇👇👇
آرد سفید ۷۵۰گرم
آرد برنج حریر ۵۰۰گرم
آرد نخود ۲۵۰گرم
شکر ۱۰پیمانه
آب ۱۲ پیمانه
روغن مایع حدودا ۸۰۰گرم
کره ۱۰۰گرم
گلاب ۲پیمانه
از لحاظ وزنی ۷کیلو حلوا میده.
اگه میخواین کاغذ حلوا بزنین سایز کوچیک حدود ۴۰۰عدد بهتون میده.
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
#پودینگ_سمولینا
#کیک_سمولینا
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
پودینگ سمولینا
دسر سمید(سمولینا)
مواد لازم
چهار پیمانه شیر
شش قاشق غذاخوری آرد سمولینا
شش قاشق غذاخوری شکر
نصف پیمانه گلاب
خامه صبحانه دویست گرمی
زعفرون دمکرده غليظ مقداری
طرز تهیه :
ابتدای کار شکر آرد سمولینا را به همراه شیر درون یک قابلمه مناسب میریزیم و کمی هم میزنیم تا یکدست شود قابلمه را روی حرارت ملایم قرار می دهیم . حالا باید به صورت مداوم مواد را هم بزنیم تا غلیظ شوند ، پس از اینکه مواد کمی غلیظ شدند ، گلاب و زعفران دمکرده را اضافه کرده و هم زدن را ادامه می دهیم تا به غلظت دلخواه برسیم . پس از اینکه مایه دسر غلیظ شد ، خامه را اضافه می کنیم . در این مرحله قابلمه را از روی حرارت کنار می گذاریم ، سپس شروع به هم زدن دسر می کنیم تا خامه به طور کامل به خورد مواد دسر برود مواد دسر را درون ظرف سرو دلخواه می ریزیم و در یخچال قرار می دهیم تا کمی رویه دسرخودش را بگیرد من برای روی دسر از ژله انبه استفاده کردم ژله رو که اماده کرده و سرد شد روی دسر ریخته و در يخچال میگذاریم تا اماده شود در نهایت دسر را با مواد دلخواه تزیین میکنیم.
مقدار شکرش رو بسته به ذائقه خودتون کم و زیاد کنین
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
فرنى موزى😍😋
ویژه افطار
2 لیوان شیر، 2 قاشق غذاخوری آرد برنج و 2 قاشق غذاخوری شکر را در ظرفی بریزید و روی حرارت قرار دهید. مخلوط را مرتب هم زنید تا غلیظ شود. 1 عدد موز را با چنگال له کنید و به مواد اضافه کنید . فرنی را از روی حرارت بردارید و 2 قاشق چای خوری کره را اضافه کنید. فرنی موزی را در ظرف مناسب بریزید و به دلخواه تزئین کنید.
طاعات و عباداتتون قبول درگاه حق🙏
نوش جانتون عزیزان🌹
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
#مرغ_ترش
مواد لازم:
مرغ : ۱ کیلوگرم
سبزی مرغ ترش : ۱۵۰ گرم
گردو چرخ شده : ۱۲۰ گرم
پیاز : ۲ عدد بزرگ
رب انار ملس: ۲ قاشق غذاخوری
ترشی_آلو : ۱ قاشق غذاخوری
شکر : ۱ قاشق غذاخوری
نمک فلفل سیاه و زردچوبه : به مقدار لازم
ترکیب سبزی مرغ ترش:
سبزیجات_محلی ( زولنگ ، سرسم ، اناریجه ، اوجی ) همراه با کمی گشنیز ، جعفری و سبزی_سیر
در صورت دسترسی نداشتن به
سبزیجات محلی: جعفری، گشنیز، پونه، نعناع همراه با کمی سبزی سیر و پیازچه
طرز تهیه:
ابتدا مرغ ها را با روغن مایع فراوان و شعله بالا کامل سرخ می کنیم.
بعد از برداشتن مرغ ها پیاز رنده شده را اضافه تا کامل طلایی شود، سبزی مرغ ترش را اضافه و تفت می دهیم ، گردو را ریخته هم زده و مخلوط می کنیم، رب انار و ترشی آلو را اضافه و هم می زنیم در نهایت شکر، نمک، فلفل و زردچوبه را اضافه و هم می زنیم.
مرغ ها را با سه لیوان آب به ترکیب بالا اضافه کرده بعد جوش آمدن شعله را کم کرده و درب ماهیتابه را قرار می دهیم.
بعد پخت مرغ ها و تمام شدن آب غذا و به روغن افتادن همانند خورشت ، غذای ما آماده هست.
نوش جان
نکات:
مقدار شکر در غذا به ذائقه شما بستگی دارد.
در صورت نداشتن ترشی آلو، از رب انار ترش استفاده کنید.
این غذا همانند خورشت باید جا بیفته، بعد از جوش آمدن آب حتما شعله را کم کرده و حدود دو ساعت وقت صرف کنید تا غذای لذیذی داشته باشید.
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
#بامیه_ترکی😋
ب حدی ترده ک خدا میدونه تا درست نکنید نمیفهمید👌
مواد لازم
آرد سمولینا 310 گرم معادل دو پیمانه پر
شیر300گرم ولرم باشه معادل یکو نیم پیمانه
شکر یک قاشق غذاخوری
خمیر مایه نصف قاشق چایخوری
آرد 25گرم یا دو نیم قاشق غذاخوری
روغن یک قاشق غذاخوری
همه مواد خشک رو باهم مخلوط میکنیم
و شیرو کم.کم اضافه میکنیم تا یک مایعی ک نشل باشه و ن سفت درست بشه خوب مخلوط میکنیم و بعد روغن مابع رو اضافه میکنیم و دوباره مخلوط میکنیم دقت کنید نباید خیلی سفت باشه و خیلی شل و آبکی اینقد هم میزنیم ک هیچ گلوله ای باقی نمونه
و ب مدت یک ساعت در دمای آشپزخونه استراحت میدیم
بعداز این مدت دوباره کمی مخلوط میکنیم داخل قیف با سر ماسوره دلخواه میریزیم و در روغن داغ پایپ میکنیم دقت کنید زیاد باهاش ور نرید یکم ک ی طرفش رنگ گرفت برگردونید و وقتی سرخ شد در شربت بار همدمای محیط بندازین
اگه دوست دارین مثل من شربت کمتری جذبش بشه بزارین کمی از داغی بیوفته و ولرم بشه بعد بندازین داخل شربت بار🙏
تنها نکته مهم غلظت مایه هستش ک باید رعایت بشه
نوشجان
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
#نان_روغن_جوشی_کرمانی
۴تا لیوان آرد گندم
۱ق غ سرپر مخمر
۱لیوان آب
۱تخم مرغ کامل
نمک زردچوبه
کنجد ( خیلی کم رازیانه) سیاهدانه زیره
آب ولرم و مخمر مخلوط کردم گذاشتم ۱۰دقیقه عمل بیاد بعد آرد رو کم کم اضاف کردم تخم مرغ نمک وکمی زردچوبه زدم و کنجد و ... اضاف کردم تا حدی که خمیر به دست نچسبه سلفون کشیدم روش گذاشتم یکساعت ور بیاد
بعد اندازه گردو برداشتم صاف کردم باوردنه روش باچنگال سوراخ کردم و انداختم تو روغن
بعد تا داغ هست کمی شکر پاشیدم
#حلوای_خرما😍😍
مواد لازم
آرد ۲لیوان
شکرنیم لیوان
شیره ۱لیوان
گلاب وهل ودارچین مقدار لازم
خرمای له شده ۱لیوان
ابتدا آردرو تفت میدیم تا بوی خامی گرفته بشه بعدروغن رو اضافه میکنیم وکمی سرخ میکنیم بعد خرمای له شده با دارچین و هل گلاب رو اضافه میکنیم بانیم لیوان آب وشیره خرما را مخلوط کرده و هم میزنیم به مدت ۵ دقیقه بعد آن ته ظرف رو نارگیل وکنجد انداخته حلوا را میریزیم خوب صاف میکنیم و روش نارگیل و کنجد میریزیم وبه هر شکل خاستیم برش میزنیم نوش جان👌👌👌
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
کیک شعریه
تخم مرغ ۳عدد....شکر ۱ لیوان سرخالی...ماست سه چهارم لیوان...آرد ۱ لیوان سرپر...پودر نارگیل ۱ لیوان...روغن مایع نصف لیوان... وانیل کمی... بیکینگ پودر ۲قاشق مربا خوری...رشته شعریه۱۰۰گرم...شیر عسلی نصف قوطی
شعریه را خرد کنید و در تابه با یک قاشق کره یا بدون کره کمی تفت بدین و سریع خاموش کنید تا نسوزه بعد میگذاریم سرد بشه
برای کیک تخم مرغ و وانیل و شکر را ۷دقبقه بزنید تا کشدار بشه بعد روغن را افزوده کمی بزنید ماست رو هم اضافه و در حد مخلوط شدن بزنید در آخر مخلوط آرد و بیکینگ پودر و پودر نارگیل رو اضافه کنید در سه مرحله و کم کم افزوده و با لیسک مخلوط کنید حالا مواد را در قالب بریزید و رشته شعریه را روی آن بریزید و در فر گرم ۱۸۰درجه به مدت ۴۰تا۵۰ دقیقه بپزید
حالا کیک را از فر خارج کنید و تا داغه خیلی سریع شیر عسلی را روی آن بریزید. وقتی کیک سرد شد از قالب خارج کنید
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر