eitaa logo
آشپزی خوشمزه های ناب
7.8هزار دنبال‌کننده
2.1هزار عکس
8.5هزار ویدیو
0 فایل
﷽ تا پیاز داغت آماده بشه من بهت میگم چی درست کنی 😉😊😉 نااااااب ترین خوشمزه ها رو همینجا میتونی پیدا کنی 🤩😋🤭 #تبلیغات کانال های برتر بانوان https://eitaa.com/joinchat/175243613C47870cc00c تبلیغات شما در ۷ کانال قرار میگیرد؛
مشاهده در ایتا
دانلود
نان_افطاری موادلازم. روغن مایع ............500گرم. شکر .................... 600گرم. ارد.....................................3کیلو. تخم مرغ ..................15عدد. شیر..............................500گرم. نمک ....1قاشق غذاخوری سرخالی. مایه خمیر................ 50گرم. وانیل مقداری. طرز تهیه. ابتدا داخل ظرفی تمیز بدون چربی اندازه یک لیوان اب ولرم میریزیم ویک قاشق شکر اضافه میکنیم  مایه خمیرراداخل ان ریخته وخوب قاطی میکنیم برای بهتر عمل اومدن مایه یک عدد تخم مرغ میزنیم(جدای از تخم مرغ دستور) وقاطی میکنیم ( البته این قسمت واسه دستور کارگاهیه) تاعمل اومدن مایه خمیر بیکار نمیشینیم شکر وروغن وشیر وتخم مرغ راهم میزنیم بعداز عمل اومدن مایه خمیر همه مواد راداخل همزن میریزیم تاخمیرصاف ویکدستی بدست بیادیا بادست ورز میدیم. این خمیر درین مرحله نیازبه استراحت ندارد خمیررابه چونه های کوچک به سلیقه خودمون ودرخواست مشتری تقسیم میکنیم(200گرمی) وداخل دیس تمیز وکمی چرب شده میزاریم وکمی هم پهنش میکنیم روش کمی روغن مایع میزنیم واسه صافتر شدن نونهامون ومیزاریم دوساعت استراحت کنه بعدش چنتا زرده تخم مرغ بدون سفیده ونصف قاشق شربت ( بار) وکمی نمک راداخل ظرفی با چنگال هم میزنیم تایکدست شود توجه کنین نمک نمیزاره رویه نونمون کنده بشه وشربت هم خوشرنگ میکنه روی نونهامون را بامخلوط زرده مزین میکنیم دقت کنین ارومتر بزنین برس را چون نون ما رسیده پفش میخابه به سلیقه خودمون انواع روکاریها را انجام میدیم وداخل فر بادرجه 200 به مدت 20دقیقه قرار میدیم حواسمون باشه نسوزه چون روش زرده داره زودتر رنگ میگیره شما میتونین از پودر هل بجای وانیل استفاده کنین واز گلاب هم واسه مجاز کردنش میشه استفاده کرد این نون کاملا کارگاهی وامتحان شدس وبهترین گزینه واسه صبحانه وعصرانه میباشد نوش جون خودتون وعزیزانتون مقدار برای خونگی: موادلازم. روغن مایع ............50گرم. شکر .................... 60گرم. ارد.....................................300گرم تخم مرغ ..................دو عدد کوچک . شیر..............................50گرم. نمک ....نصف قاشق چایخوری مایه خمیر................ 5گرم. وانیل مقداری. 👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f 🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
. ناهار امروز من بامیه مرغ و چوب شور یه غذای فینگر فود خوشمزه اس که میتونید توی برنامه غذاییتون بگذاریدش و از خوووردنش😋لذت ببرید . سینه مرغ پخته ارو به همراه 1 عدد سیب زمینی پخته چرخ کردم و بهش دو حبه سیر،پوره پیاز و نمک،فلفل سیاه،پابریکا،زنجفیل و زردچوبه اضافه کردم... حسابی ورزش دادم و به اندازه گردو کمی بزرگتر از مواد برداشتم و به چوب شورا زدم... توی روغن هم سرخشون کردم😊 به همین راحتی میتونین از چیپس خرد شده یا کورن فلکس و کنجد هم برای قشنگیش استفاده کنید و توی این موادی که گفتم بغلطونید 👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f 🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
فود گوشت و نان پیتا 🔹️فینگر فود غذایی است که مستقیما به وسیله دست و بدون استفاده از قاشق و چنگال خورده می‌شود. فینگر فود را می‌توان به عنوان پیش غذا یا حتی غذای اصلی در مهمانی‌ها سرو کرد. فینگر فود در دو نوع سرد و گرم وجود دارد. مواد لازم: ◽گوشت چرخ کرده به میزان لازم ◽نان پیتا یک بسته ◽فلفل دلمه و قارچ به میزان لازم ◽نمک، لفل و زردچوبه به میزان لازم مراحل تهیه: 🔹️ابتدا پیاز را تفت دهید گوشت چرخ کرده اضافه کنید و تفت دهید ٬ نمک و زرد چوبه را بیفزایید. در ظرف جداگانه‌ای فلفل دلمه و قارچ را با تفت دهید سپس آن را به گوشت تفت داده شده بیفزایید و آن را کنار بگذارید. 🔹️یک عدد نان پیتا را بردارید و مواد را در قسمت وسط نان قرار دهید. بطور دلخواه می‌توانید کمی جعفری خرد شده به مواد اضافه کنید و بعد نان را به صورت رولت بپیچید. 🔹️حالا هر نان پیتا رول شده را به سه قسمت تقسیم کنید و رول‌ها را در سینی فر قرار داده و مقداری پنیر پنیزا روی رول‌ها بریزید. اجازه دهید به مدت ۵ دقیقه و تا طلایی شدن پنیر در فر قرار بگیرد. 👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f 🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
کشک_بادمجان قرتی من😄 خیلی راحت و سریع بادمجان برای هر نفر دو عدد متوسط رنده شده😉 خام گردو به میزان دلخواه نعنا یک قاشق چایخوری برای هر نفر پیاز یک عدد متوسط سیر برای هر نفر 4 تا5 حبه به دلخواه خودتون کشک به دلخواه فلفل نمک و زردچوبه به دلخواه  برای راحتی کار و سریع تر شدن اول بادمجون رنده میکنم میریزم داخل قابلمه و کمی روغن میریزم تفت میدم تا آب بادمجونها گرفته شه کم کم به سرخ شدن برسه پیاز  تفت بدید تا طلایی شه و بعدسیر و نعنا گردو خورد شده و فلفل زردچوبه و نمک بعد به بادمجونها اضافه کنید خوب هم بزنید بعد کشک به دلخواه و ذایقه خودتون بریزید داخل مواد و نصف پیمونه  اب اضاف کنید بزارید حدود ده دقیقه بپزه تا ابش کاملا خشک شه. نکته 🔴 من گاهی اوقات یک عدد گوجه هم همزمان با بادمجون رنده میکنم هم رنگ عالی میشه هم طعم امروز فینگر فودی درست کردم کمی داخل ظرف مواد کشک بادمجون بعد گردو و دوباره مواد کشک بادمجون ریختم برای دیزاین هم از نعنا داغ اول کار بعد کشک ریختم داخل قیف و شکوفه زدم نون سنگگ برش دادم نون کناری هم نون سبزیجات هست که به صورت لوله ای گذاشتم کمی پیاز داغ و گردو برای دیزاین امیدوارم خوشتون بیاد😊 کشک بادمجون امادست نوش جونتون 😊 👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f 🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
(طیبه) برای دو نفر ، دو تا سیب زمینی کوچیک رو خوب میشورم تا آلودگی روی پوستشون کامل از بین بره و بعد میذارم کامل بپزه . تا سیب زمینی آماده بشه ، سس قارچ رو آماده میکنم . شش هفت تا قارچ متوسط رو شسته و برش داده و با نمک ، آبلیمو ، جدا تفت میدم . بعد یه دونه پیاز کوچیک رو ساتوری کرده و با سی گرم کره یا روغن تفت داده ، کمی که سبک شد ، دو حبه سیر رو هم ریز خرد و اضافه کرده و تفت میدم . بعد قارچ تفت داده شده رو به همراه جعفری ریز خورد شده (جعفری ، یه دسته کوچیک کافیه ) ، نمک ، فلفل و پاپریکا اضافه و خوب تفت داده میشه . در این مرحله ، نصف پیمانه خامه صبحانه و نصف پیمانه شیر رو اضافه میکنم . حالا روی حرارت متوسط میمونه تا سس غليظ بشه .  روی سیب زمینی های پخته شده رو با پشت لیوان کمی فشار میدم تا سطحش صاف و پهن بشه و بعد با همون پوستش داخل تابه ، تفت داده و کمی روغن ، نمک و پودر سیر ، روشون میپاشم . میتونین سیب زمینی پخته رو بجای سرخ ، گریل هم کنین . نهایتا سیب زمینی پخته و کبابی شده رو داخل ظرف سرو گذاشته و روی اون ، سس قارچ رو میریزم . یه پیش غذای خوشمزه ، عاااالی و سه سوته .. البته من و همسرم برای وعده اصلی با نون و زیتون میخوریم . داخل سس قارچ از پنیر پارمزان یا پنیر پیتزا هم میتونین استفاده کنین و اگه داخل ادویه ، پاپریکا مصرف نکنین ، سس قارچ رنگ سفیدی داره که من بخاطر عطرش میریزم . خامه هم بسته به ذائقتون قابل حذفه ولی اگه حتی توی نسبت کم هم بریزین ، طعم عاااااالی به سس میده . این سس قارچ برای استیک مرغ یا گوشت ، اسپاگتی و پنه هم عاااااالی میشه . نوش جونتون عزیزانم 😍 👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f 🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
گوشت چرخ کرده حدود500گرم البته گوشت من قبلاچرخ شده بودویکم دنبه داخلش چرخ شده بودیه پیازمتوسط ... اندازه یه قوطی کبریت کمترهم دنبه دوباره اضافه کردم وچرخ کردم.یع دونه پیازمتوسط چرخ کردم جداابش گرفتم وباگوشت مخلوط کردم بعدهم نمک فلفل سیاه خیلی کم..وزعفرون دم کرده دستم میزدم توی زعفرون دم کرده وباهاش گوشت ورزدادم بعدهم به سیخ کشیدم جوش شیرین هم نزنین بهتره چون جمع میشه موقع پخت 👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f 🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
بهتر است مرغ انتخابی شما بیشتر از یک کیلو و هفتصد گرم نباشد تا بهتر مغزپخت و خوش طعم تر هستند. وزن مرغ من یک کیلو و نیم بود. مرغ را بشوئید قسمتهای حفره دار بین ستون فقرات را کاملا تمیز کنید وگرنه مرغ بعد از پخت بوی نامطبوعی میگیرد. . برای مرینیت ...که ترکیبی از آبلیمو،نمک،زعفران،عصاره پیاز،سیر و روغن،سبزیجات و ادویه های معطر هستن پس نیازی به اضافه کردن ادویه بیشتر نیست. . مرغ مرینیت شده را در ظرفی قرار داده و سلفون بکشید و 8 تا 24 ساعت در یخچال قرار دهید تا کاملا مزه دار شود. مواد داخل شکم مرغ کاملا سلیقه ای هست...من در تابه مقداری کره ریختم و وقتی ذوب شد گردوی نگینی را اضافه و تفت دادم تا گردو معطر شود و بعد کشمش و زرشک و پیازداغ و آلو و سبزیجات شمالی   اضافه کردم و بعد به مواد چند قاشق رب انار اضافه و مخلوط کردم😋 وقتی شکم مرغ را پر کردید با نخ و سوزن تمیز شکم مرغ را بدوزید (به هیچ عنوان ابتدا و انتهای دوخت را گره نزنید)بالها و پاهای مرغ را به هم ببندید تا در زمان پخت مرغ فرم خودش را حفظ کند. هر چهار طرف را سرخ کردم و داخل قابلمه دو قاشق رب سرخ کردم و دو لیوان آب اضافه کردم و مرغ را داخلش گذاشتم و هر ۳۰دقیقه یکبار از سس کف ظرف به همراه مقداری زعفران  مرغ را رومال کنید تا طلایی و خوشرنگ شود. 👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f 🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
مواد لازم: هفت تخم یا هفت تخمه مرکب از بذر هفت‌گیاه (ریحان شهری، مروک، ترنجبین، تدری، بارهنگ، فرنجمشک و‌ تخم خرفه): ۱ لیوان آرد گندم: کمی بیشتر از نصف لیوان آب: ۵ تا ۶ لیوان مغز گردو خرد شده: ۱/۵ لیوان روغن: نصف لیوان دوای آرد و روغنی : ۳ تا ۴ قاشق غذاخوری شکر: ۱/۵ تا ۲ لیوان زعفران آب شده: ۳ قاشق غذاخوری فلفل سیاه: یک قاشق مرباخوری ( دلخواهی) زنجبیل: یک قاشق مربا خوری ( دلخواهی ) 🔹ابتدا هفت تخم را تفت دهید و بعد از سرد شدن کامل آن را خیس کرده و ریگ شور کنید. روغن و آرد رو با هم تفت می‌دهیم تا آرد طلایی شود. بعد می‌گذاریم تا خنک شود. به محض اینکه از روی حرارت برداشتید دوای آرد و روغنی را که الک کردید به روی آرد طلایی شده بریزید و با قاشق بهم بزنید وقتی کمی سرد شد شکر و آب به آن اضافه می‌کنیم. بعد می گذاریم روی گاز چند جوش بخورد. سپس هفت تخم را که از قبل تفت داده‌ایم به ظرف حلوا که روی گاز در حال جوشیدن است اضافه می‌کنیم. بعد از تقریباً ۴۵ دقیقه گردوی تفت داده شده و زعفران آب شده و فلفل سیاه را اضافه می‌کنیم. در آخر روی حلوای آماده شده را با گردو و خلال بادام و پودر نارگیل تزیین می‌کنیم. 👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f 🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
مواد لازم: مرغ ۳ تکه پیاز بزرگ ۳ عدد سیر ۲ حبه به دلخواه زعفران غلیظ ۱۰ قاشق غذاخوری نمک،فلفل ،روغن به میزان لازم کره ۵۰ گرم آبلیمو ۲ قاشق غذاخوری طرز تهیه: داخل تابه،کره و مقداری روغن بریزید.پیازها رو خلالی باریک برش بزنید. نصف پیازها رو داخل تابه بریزید.مرغ ها رو روی پیازها بچینید. روی مرغ ها ،نمک،فلفل و زعفران بریزید.بقیه پیازهای خلالی رو ،روی مرغ بریزید.اگر تمایل دارید،در اینجا ۲ حبه سیر اضافه کنید.در تابه رو بزارید .نیم ساعت زمان بدید تا بپزه.بعد نیم ساعت ،در تابه ،دم کنی بزارید.یک ساعت دیگه زمان بدید تا مرغ کاملا بپزه.بعد از پخت کامل مرغ،آبلیمو بریزید و گاز رو خاموش کنید.در این روش پخت،پیازها نرم و کاراملی شدند.در این روش، احتیاجی نیست که داخل تابه آب بریزید.پیازها ،در حین پخت ،آب میندازند. وقتی مرغ پخت،به دلخواه داخل تابه ای ،روغن بریزید و دو طرف مرغ رو سرخ کنید. مرغ ها رو از تابه خارج کنید و مقداری زرشک رو با کمی شکر، تفت بدید . این مرغ زعفرانی خوشمزه رو در کنار برنج زعفرانی و زرشک سرو کنید. 👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f 🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
سه ونیم لیوان اب و نصف لیوان نشاسته گل(گندم) و یه لیوان شکر رو باهم مخلوط تا نشاسته کامل حل بشه و گلوله نمونه و روی حرارت ملایم میزاریم و همزده تا بجوشه و خامی نشاسته گرفته بشه حدود نیم ساعت، و زعفرون دم کرده ریخته و نصف لیوان گلاب ریخته و مجدد همزده و حداقل ده الی یک ربع مجدد روی حرارت میزاریم بمونه تا مواد قوام بیاد و کمی خلال بادام داخلش ریخته و از حرارت برداشته و تو ظرف مورد نظر ریخته و میزاریم خنک بشه و بعد تزیین و نوشجان.... دوست داشتید میتونید کمی شربت توت فرنگی بهمراه گلاب بریزید تا صورتی بشه... شبیه مسقطی هست با کمی اختلاف ... 👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f 🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#رولت_گوشت_مغزدار #خوشمزه_های_ناب👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f 🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕 #هنر_سرآشپزان_برتر
😋 رولت گوشت را به روش هاي متفاوت طبخ مي کنند. داخل رولت گوشت مي توانيد هر نوع سبزيجات يا موادي مانند هويج، تخم مرغ، پنير و سبزيجاتي که دوست داريد قرار بدهيد.  چي لازم داریم😍:  گوشت چرخ کرده 350 گرم پياز ۱ عدد متوسط رنده شده و بدون آب هویج ۱عدد درسته پخته شده نمک،فلفل،زردچوبه،زعفران به میزان لازم   مواد لازم براي سس : پياز 1 عدد   رب گوجه 1 قاشق غذاخوري زعفران آبکرده به مقدار لازم نمک و فلفل و زردچوبه به مقدار لازم  چطور بپزبم😋:  براي تهیه ابتدا پياز رنده شده ،نمک، فلفل و زردچوبه را به گوشت چرخ کرده اضافه کنيد و خوب مخلوط کنيد تا همه ي مواد يکدست شود. سپس روي کاغذ روغني يا سلفون ،گوشت آماده را روي آن ها پهن کنيد. سعي کنيد قطر گوشت تان 1 سانت باشد، گوشت را به شکل مستطيل صاف کنيد بعد هويج را به صورت کامل روي آن قرار دهيد و به آرامي از لبه شروع به رول کردن کنيد. در آخر سلفون يا کاغذ روغني را به اطراف آن بپيچيد و حدود 2 ساعت داخل يخچال قرار بدهيد. در اين زمان پياز نگيني را داخل کمي روغن تفت بدهيد و سپس رب گوجه و نمک و فلفل و زعفران و 2 ليوان آب به آن اضافه کنيد اجازه بدهيد به جوش بيايد حدودا 2 ليوان سس لازم داريم. رولت گوشت را به آرامي از سلفون جدا کنيد و داخل سس قرار بدهيد. تا کم کم بپزد بعد نيم ساعت رولت را به آرامي برگردانيد تا همه ي اطراف آن به خوبي بپزد و آماده شود. رولت را به آرامي در ظرف مورد نظرتان بکشيد و از سس (مي توانيد فقط آب سس را بريزيد) اطراف آن بريزيد. براي زيباتر شدن رولت گوشت چند برش ابتداي آن بزنيد. و با سبزيجات تزيين کنيد. 👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f 🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
کلم برگ 500 گرم پیاز 2 عدد گوشت چند تیکه برنج 3 پیمانه نمک .فلفل.زرد چوبه.دارچین.زعفران به مقدار لازم 🍜 طرز تهیه: پیاز را رنده کرده تفت میدهیم بعد کلم را اضافه میکنیم وبعد از اینکه اب کلم خشک شد گوشت رااضافه میکنیم وبعد ادویه جات میزاریم تا خوب تفت بخوره وجا بیفته وبعد مواد را بصورت لایه لایه با برنجی که بصورت ابکش پخته ایم مخلوط میکنیم و بهش فرصت دم کشیدن میدیم ..نوش جان😍😋 👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f 🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
این غذاباهویج پلوخیلی شبیهن و تفاوتهای جزیی باهم دارن وهردوخوشمزه☺️ بریم برای دستوراین خوشمزه خراسانی👌😋 4 پیمانه برنج 350 گرم گوشت چرخکرده یکعددپیازدرشت رنده شده 5 عددهویج خلالی کشمش پلویی به مقداردلخواه زعفران دمکرده هرچی کرمتونه رب گوجه فرنگی یک الی دوقاشق نمک.زردچوبه.فلفل سیاه.پودرسیر.پاپریکاویاهرادویه دلخواه دیگه 🌸هویجو خلالی کرده بامقدارکمی کره یاروغن تفت داده درتابه روگذاشته تا بابخارخودش بپزه.. گوشت وپیازوادویه هارومخلوط کرده وورزداده بعدقلقلی کرده وباکمی روغن اطرافشوسرخ کرده.. کنارقلقلیها رب روتفت داده ویک لیوان آب ریخته تاقلقلیهامغز پخت بشن..(من داخل آب کمی نمک.فلفل وپودرسیروزعفران ریختم).. کشمشهارو هم یه کوچولوتفت دادم ودرتابه روگذاشتم که نرم بمونه.. برنجوهرجورکه درست میکنیددرست کنیدمن کته درست کردم.. ته قابلمه کمی روغن ریختم سیب زمینیهای حلقه شده روزدم توکنجدتهش چیدم ویک لایه برنج ویک لایه هویج خلالی وکشمش(من به علت دوست نداشتن بچه ها کشمشووسط برنج نریختم)ودوباره یک لایه برنج تاآخر وزعفران دمکرده روی کل برنج ریختم وگذاشتم دم بکشه... 👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f 🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
از غذاهای خوشمزه شهر دامغان حتما امتحان کنید تركيبي از لپه پخته و رشته پلويي كه لاي برنج دم شده ، بهمراه گوشت پخته شده با پيازداغ و زيره و کشمش  و زرشك سرخ شده سرو ميشه. ♦️روش پخت: رشته را توي مقداري روغن باحرارت ملايم بذارين سرخ بشه و بعد لپه پخته را اضافه كرده و لابلاي برنج آبكش شده دم كنين ، ميتونين قبل از آبكش كردن برنج رشته و لپه رو اضافه كنين تا كمي بجوشه و بعد آبكش كنين ، اما من بعدسرخ شدن مستقيم ميذارم لاي برنج آبكش شده ، سرخ كردن رشته هم سليقه ايه ، ميتونين بدون سرخ شدن قبل آبكش كردن به برنج اضافه كنيد. حدود يك كفگير از برنج را با نصف پيمانه ماست غليظ و دوقاشق زعفرون دم شده غليظ هم ميزنيم و بعنوان همراه باكمي روغن كف قابلمه پخش ميكنيم و بقيه پلو رو روش ريخته و ميذاريم دم بكشه. يه پياز درشت را نازك خلالي كرده و توي روغن سرخ ميكنيم ، نصفشو از روغن جدا ميكنيم براي تزئين و به بقيه گوشت خردشده اضافه ميكنيم ، فلفل سياه تازه آسياب شده و گرد ليموعماني و زيره هم اضافه ميكنيم و باحرارت زياد تفت میديم تا گوشت سرخ بشه ، بعدش دو ليوان آب اضافه ميكنيم و وقتي جوشيد باحرارت ملايم و دربسته ميذاريم تا گوشت بپزه و آبش تبخير بشه ، اواخر پخت نمك و كمي هم زعفران دم شده اضافه ميكنيم. من ادويه ديگه اي نزدم ولي دوست داشتين ميتونين موقع پخت چوب دارچين هم اضافه كنين. من گوشت رو بعد از پختن لای پلو دم کردم شما میتونید موقع سرو ابتدا مقداري از برنج را توي ظرف كشيده و روی برنج را با زرشك و كشمش سرخ شده و پياز داغ و گوشت تزیین کنید. دوستان لایک و سیو کنید تا اینستا تمام پست ها رو به شما نشون بده. 👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f 🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
سبزی کوفته... سبزی معطر ...جعفری گشنیز مرزه ترخون و نعنا وکمی تره خورد شده .... ۱/۵کیلو باقالی  نیم کیلو... برنج لنجان ..اصفهان که باعث منسجم شدن کوفته می شه  واز باز شدن کوفته جلوگیری می کنه ...۴لیوان اگر  در دسترس نبودهمان برنج شمال ...خیس کرده از قبل ...و ابکش شده ..بدون هیچ پختی ..... پیاز ۲عدد گوشت یک کیلو چرخ شده..+مقداری  دنبه کره....۵۰گرمی نمک ..فلفل سیاه...زردچوبه ...مقدار لازم اب مقداری ارد نخوچی ۲قاشق شوید خشک میزان لازم روغن مایع و الو براقانی به میزان نیاز با این میزان سبزی ..برنج و گوشت ...ما می تونیم حدودا بین ۲۰تا ۲۵عددکوفته داشته باشیم سبزی و گوشت چند قطعه پیاز و چند تکه دنبه را در میکسر ریختم ... یعنی امدم  مخلوط این مواد رو به دفعات انجام دادم.۳الی ۴بار یعنی قسمت بندی کردم تا مواد کاملا میکس و یک دست بشن ..‌ کل مواد میکس شده را زردچوبه نمک فلفل زدم ...و اندازه ۲ پیمانه شوید خشک پاشیدم و کمی ورز دادم ته قابلمه دولیوان اب ریختم نمک فلفل زردچوبه و کمی روغن مایع ریختم ...می تونین کف قابلمه پخت یک  پیاز خلال کنین .... البته میزان نمک را هواسمان باشد  که شور نشود مقداری از مواد رو بداشتم به اتدازه یک مشت  ورز دادم و در دستم باز کردم و یک تیک کوچولو کره و یک الو براقانی گذاشتم و شروع به گرد کردن کردم و مدام اون کوفته دستمو منسجم می کردم و خوب گردش کردم .. الان اب ادویه دار ما در قابلمه جوش امده مقداری شوید خشک پاشیده و یک یکی کوفته ها رو کنارهم در قابلمه تفلون چیدم ... و باز مقداری روغن و شوید روی سطح کوفته ها اضافه کردم .... اگر در فر بگذارید عالیه و بهترین پخت رو داره ... ودر نهایت اگر بشه ته دیگی خوشمزه ایی به ما می ده اما اگر فر نیست ..شعله ملایم ..همراه شعله پخش کن ..با دمی که تمام حرارت در روی کوفته ها یکنواخت بش...در اخر کمی شعله کمی زیاد بشه تا تهدیگیی خوبی به ما بده توجه داشته باشبد این کوفته هیچ اب و یا سسی ندارد... و تفریبا عین پلو شوید یاقالی هست اما به شکل کوفته .... 👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f 🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕