#کلم_پلوی_شیرازی
کلم برگ 500 گرم
پیاز 2 عدد
گوشت چند تیکه
برنج 3 پیمانه
نمک .فلفل.زرد چوبه.دارچین.زعفران به مقدار لازم
🍜 طرز تهیه:
پیاز را رنده کرده تفت میدهیم بعد کلم را اضافه میکنیم وبعد از اینکه اب کلم خشک شد گوشت رااضافه میکنیم وبعد ادویه جات
میزاریم تا خوب تفت بخوره وجا بیفته وبعد مواد را بصورت لایه لایه با برنجی که بصورت ابکش پخته ایم مخلوط میکنیم و بهش فرصت دم کشیدن میدیم ..نوش جان😍😋
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
#ساطری_پلو
#ساطری_پلو_مشهدی
این غذاباهویج پلوخیلی شبیهن و
تفاوتهای جزیی باهم دارن وهردوخوشمزه☺️
بریم برای دستوراین خوشمزه خراسانی👌😋
4 پیمانه برنج
350 گرم گوشت چرخکرده
یکعددپیازدرشت رنده شده
5 عددهویج خلالی
کشمش پلویی به مقداردلخواه
زعفران دمکرده هرچی کرمتونه
رب گوجه فرنگی یک الی دوقاشق
نمک.زردچوبه.فلفل سیاه.پودرسیر.پاپریکاویاهرادویه دلخواه دیگه
🌸هویجو خلالی کرده بامقدارکمی کره یاروغن تفت داده درتابه روگذاشته تا بابخارخودش بپزه..
گوشت وپیازوادویه هارومخلوط کرده وورزداده بعدقلقلی کرده وباکمی روغن اطرافشوسرخ کرده..
کنارقلقلیها رب روتفت داده ویک لیوان آب ریخته تاقلقلیهامغز پخت بشن..(من داخل آب کمی نمک.فلفل وپودرسیروزعفران ریختم)..
کشمشهارو هم یه کوچولوتفت دادم ودرتابه روگذاشتم که نرم بمونه..
برنجوهرجورکه درست میکنیددرست کنیدمن کته درست کردم..
ته قابلمه کمی روغن ریختم سیب زمینیهای حلقه شده روزدم توکنجدتهش چیدم ویک لایه برنج ویک لایه هویج خلالی وکشمش(من به علت دوست نداشتن بچه ها کشمشووسط برنج نریختم)ودوباره یک لایه برنج تاآخر وزعفران دمکرده روی کل برنج ریختم وگذاشتم دم بکشه...
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
#مانی_پلو
از غذاهای خوشمزه شهر دامغان حتما امتحان کنید
تركيبي از لپه پخته و رشته پلويي كه لاي برنج دم شده ، بهمراه گوشت پخته شده با پيازداغ و زيره و کشمش و زرشك سرخ شده سرو ميشه.
♦️روش پخت:
رشته را توي مقداري روغن باحرارت ملايم بذارين سرخ بشه و بعد لپه پخته را اضافه كرده و لابلاي برنج آبكش شده دم كنين ، ميتونين قبل از آبكش كردن برنج رشته و لپه رو اضافه كنين تا كمي بجوشه و بعد آبكش كنين ، اما من بعدسرخ شدن مستقيم ميذارم لاي برنج آبكش شده ، سرخ كردن رشته هم سليقه ايه ، ميتونين بدون سرخ شدن قبل آبكش كردن به برنج اضافه كنيد.
حدود يك كفگير از برنج را با نصف پيمانه ماست غليظ و دوقاشق زعفرون دم شده غليظ هم ميزنيم و بعنوان #تهديگ همراه باكمي روغن كف قابلمه پخش ميكنيم و بقيه پلو رو روش ريخته و ميذاريم دم بكشه.
يه پياز درشت را نازك خلالي كرده و توي روغن سرخ ميكنيم ، نصفشو از روغن جدا ميكنيم براي تزئين و به بقيه گوشت خردشده اضافه ميكنيم ، فلفل سياه تازه آسياب شده و گرد ليموعماني و زيره هم اضافه ميكنيم و باحرارت زياد تفت میديم تا گوشت سرخ بشه ، بعدش دو ليوان آب اضافه ميكنيم و وقتي جوشيد باحرارت ملايم و دربسته ميذاريم تا گوشت بپزه و آبش تبخير بشه ، اواخر پخت نمك و كمي هم زعفران دم شده اضافه ميكنيم. من ادويه ديگه اي نزدم ولي دوست داشتين ميتونين موقع پخت چوب دارچين هم اضافه كنين. من گوشت رو بعد از پختن لای پلو دم کردم شما میتونید
موقع سرو ابتدا مقداري از برنج را توي ظرف كشيده و روی برنج را با زرشك و كشمش سرخ شده و پياز داغ و گوشت تزیین کنید.
دوستان لایک و سیو کنید تا اینستا تمام پست ها رو به شما نشون بده.
#پلوی_مخلوط
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
#کوفته_شوید_باقالی
سبزی کوفته... سبزی معطر ...جعفری گشنیز مرزه ترخون و نعنا وکمی تره خورد شده .... ۱/۵کیلو
باقالی نیم کیلو...
برنج لنجان ..اصفهان که باعث منسجم شدن کوفته می شه واز باز شدن کوفته جلوگیری می کنه ...۴لیوان اگر در دسترس نبودهمان برنج شمال ...خیس کرده از قبل ...و ابکش شده ..بدون هیچ پختی .....
پیاز ۲عدد
گوشت یک کیلو چرخ شده..+مقداری دنبه
کره....۵۰گرمی
نمک ..فلفل سیاه...زردچوبه ...مقدار لازم
اب مقداری
ارد نخوچی ۲قاشق
شوید خشک میزان لازم
روغن مایع و الو براقانی به میزان نیاز
با این میزان سبزی ..برنج و گوشت ...ما می تونیم حدودا بین ۲۰تا ۲۵عددکوفته داشته باشیم
سبزی و گوشت چند قطعه پیاز و چند تکه دنبه را در میکسر ریختم ...
یعنی امدم مخلوط این مواد رو به دفعات انجام دادم.۳الی ۴بار
یعنی قسمت بندی کردم تا مواد کاملا میکس و یک دست بشن ..
کل مواد میکس شده را زردچوبه نمک فلفل زدم ...و اندازه ۲ پیمانه شوید خشک پاشیدم
و کمی ورز دادم
ته قابلمه دولیوان اب ریختم نمک فلفل زردچوبه و کمی روغن مایع ریختم ...می تونین کف قابلمه پخت یک پیاز خلال کنین ....
البته میزان نمک را هواسمان باشد که شور نشود
مقداری از مواد رو بداشتم به اتدازه یک مشت ورز دادم و در دستم باز کردم و یک تیک کوچولو
کره و یک الو براقانی گذاشتم و شروع به گرد کردن کردم و مدام اون کوفته دستمو منسجم می کردم و خوب گردش کردم ..
الان اب ادویه دار ما در قابلمه جوش امده
مقداری شوید خشک پاشیده و یک یکی کوفته ها رو کنارهم در قابلمه تفلون چیدم ...
و باز مقداری روغن و شوید روی سطح کوفته ها اضافه کردم ....
اگر در فر بگذارید عالیه و بهترین پخت رو داره ...
ودر نهایت اگر بشه ته دیگی خوشمزه ایی به ما می ده
اما اگر فر نیست ..شعله ملایم ..همراه شعله پخش کن ..با دمی که تمام حرارت در روی کوفته ها یکنواخت بش...در اخر کمی شعله کمی زیاد بشه تا تهدیگیی خوبی به ما بده
توجه داشته باشبد این کوفته هیچ اب و یا سسی ندارد...
و تفریبا عین پلو شوید یاقالی هست اما به شکل کوفته ....
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
یه پلوی خوشمزه ی سنتی و اصیل ایرانی آوردم براتون😋این پلو جزو یکی از قدیمی ترین سبزی پلوهای ایرانیه که بصورت دم پختک درست میشد. فوق العاده خوشمزس.😍
این پلو با تخم مرغ معمولا سرو میشده ولی من کمی جوجه برا کنارش درست کردم.
#پلوپیازچه
#کوکوپیازچه
این مقدار برا چهار نفر کافیه.
مواد لازم برا پلو: پیازچه ۱۰۰ گرم.زردچوبه کمی. برنج ۳ پیمانه. مرغ در صورت تمایل ۲۰۰ گرم.
کره دو قاشق غذاخوری
طرز تهیه: ✅برنج رو آبکشی کنید. پیازچه رو به اندازه ای که تو کلیپ بهتون نشون دادم حتما ریز کنید💫اندازه ریز کردن پیازچه خیلی مهمه .
✅پیازچه رو تو کره ذوب شده ریخته با زردچوبه و سریع از رو حرارت بردارید و لابلای برنج تو قابلمه بریزید✅ اگه دوست دارید مرغ ریز شده رو با نمک و فلفل سیاه و زردچوبه تفت بدید و لابلای برنج بریزید یا موقع سرو کنار برنج بزارید.
✅میتونید مقدار پیازچه رو بیشتر کنید کاملا سلیقه ای هست.
✅سایز پیازچه درشت خرد شه و سریع از رو حرارت بردارید که حالت له و وارفته تو پلو پیدا نکنه.
مواد لازم برا کوکو: پیازچه ۲۰۰ گرم. اسفناج ریز شده ۳ قاشق غذاخوری. نمک فلفل سیاه زردچوبه و ادویه کاری(قابل حذف) مقدار لازم. تخم مرغ ۳ عدد. سیر در صورت تمایل دو حبه. آرد جو یا سوخاری یک قاشق غذاخوری.
طرز تهیه:✅ پیازچه رو حتما به اندازه ای که تو کلیپ نشون دادم ریز خرد کنید (اندازه ریز کردن پیازچه تو کیفیت این کوکو خیلی تاثیر داره).
حالا همه مواد رو خوب مخلوط کنید✅ تو تابه روغن ریختید کمی داغ شد مواد رو بریزید و درش رو بزارید رویه ببنده و زیرش کمی تغییر رنگ بده برگردونید و برش بزنید و درش روببندید بزارید با حرارت کم طرف دیگه سرخ شه و مغز پخت شه میتونید مغز گردو بزنید.
🔸یه تابه متوسط استفاده کردم برا این مقدار مواد.
🔸اگه پیازچه رو با خرد کن برقی خرد کنید کوکو حالت لزج پیدا میکنه پس حتما با چاقو ریز شه.
🔸اسفناج رو میتونید حذف کنید ولی تیزی پیازچه رو میگیره.
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
#پای_سیب
کره ۲۵۰ گرم
خاک قند ۲۵۰ گرم
تخم مرغ ۵ عدد
آرد ۳۵۰ گرم
سیب مقداری
دارچین کمی
ابتدا کره و خاک قند را درون همزن میریزیم تا خوب هم بزنه و پوک وسبک کنه بعد کم کم تخم مرغ را یکی یکی اضافه میکنیم تا تموم بشه
آرد الک شده را می افزاییم حواسمون باشه زیاد هم نزنیم
خمیرمون آماده شد داخل قیف ریخته ودرون قالب های ازپیش کپسول شده تا یک چهارم می ریزیم بعد یه تکیه سیب آغشته به دارچین را روی خمیر می گذاریم بعد بقیه قالب را با خمیرمون تا سه چهارم پر می کنیم و داخل فر با درجه ۱۸۰ به مدت ۳۰ دقیقه قرار می دهیم وبعد از پختن و خنک شدن روش خاک قند الک می کنیم و نوش جان می کنیم.
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر