#پودینگ_موز_شکلات
دو پیمونه شیر ، یه چهارم پیمونه شکر ( بسته به ذائقتون میتونین کم و زیادش کنین ) ، سه قاشق غذاخوری نشاسته ذرت ( میتونین از نشاسته گل هم جایگزین کنین ) و یه خامه صبحانه صد گرمی رو با هم مخلوط و روی حرارت متوسط میذارم و مرتب هم میزنم تا صاف ، یکدست و غليظ بشه . بعد پنجاه گرم شکلات تخته ای ( نسبت شیرینی شکلات بستگی به ذائقتون داره) و دو قاشق غذاخوری پودر کاکائوی الک شده رو اضافه و مجدد کمی روی حرارت میمونه تا شکلات کاملا حل بشه و مایه یکدستی داشته باشم . بجای شکلات میشه از پودر کاکائو جایگزین کرد . در آخر دو تا موز پوره شده ( با پشت چنگال ، موز رو کامل له کنین ) رو به مایه پودینگ اضافه و خوب با مایه دسر مخلوط میکنم . بعد از اینکه اسانس وانیل رو زدم از روی حرارت برمیدارم و کمی که از حرارت افتاد ، داخل قالب دلخواه که در حد براق شدن چرب شده ، ریخته و یخچال میذارم تا زمان سرو .. برای قالبی درآوردن پودینگ هم ، به ازای هر پیمونه مایعات به یه قاشق غذاخوری پودر ژلاتین نیاز دارین که با یه چهارم پیمونه آب معمولی بن ماری و به پودینگ اضافه میشه که من برای نسبتای بالا ، حدود سه قاشق غذاخوری پودر ژلاتین زدم .
نوش جونتون عزیزانم 😍
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
#حلوا_عربی
مواد لازم برای شهد:
شکر دو نیم لیوان
آب سه لیوان
زعفرون به میزان دلخواه
پودر هل يک قاشق چایخوری
گلاب نصف لیوان
مواد لازم حلوا:
آرد یک لیوان
نشاسته ذرت(سفید) یک لیوان
شیر خشک قنادی يک لیوان
کره ۱۰۰ گرم
روغن مایع به میزانی که آرد روان بشه
طرز تهیه و نکات مهم
اول برای تهیه شهد آب شکر زعفران و گلاب و پودر هل رو داخل قابلمه ریخته میذاریم روی شعله هر زمان که شکر حل شد شعله رو خاموش میکنیم نیازی به جوشیدن نداره.
حالا آرد رو داخل تابه الک کرده روی شعله میذاریم و تفت میدیم(شعله ملایم باشه ومرتب هم بزنید )
تا زمانی که رنگ آرد نخودچی بشه ،بعد نشاسته ذرت رو روی آرد الک میکنیم و دوباره سه دقیقه تفت میدیم ،و در آخر شیر خشک رو اضافه کرده و شعله رو خاموش میکنیم و تند تند هم میزنیم تا شیر خشک نسوزه(اینجا خیلی مراقب باشید چون شیر خشک زود گلوله گلوله میش و خراب میشه)تند تند هم بزنید تا آرد ها کاملا مخلوط بشن بعد دوباره اونارو الک میکنیم به تابه برمیگردونیم و کره رو اضافه میکنیم و بعد روغن مایع تا حدی که آرد شل بشه و روان بشه و مخلوط میکنیم یکدست که شد شعله رو روشن میکنیم با حرارت ملایم تفت میدیم تا به رنگ دلخواه برسه بعد میذاریم هم شهد هم مواد حلوا کاملا خنک بشه بعد شهد رو کم کم اضافه کرده و تند تند هم میرنیم تا کل شهد تموم بشه ،ممکنه اینجا مواد رقیق بشه ،هیچ اشکالی نداره چون مجدد میذاریم روی شعله مایعاتش تبخیر میشه و درست میشه،حلوا رو میذاریم روی شعله هم میزنیم ،دقت کنید⛔️اگر اینجا حلواتون گلوله گلوله شد نگران نباشید به خاطر شیر خشک هستش،مواد حلوا رو یا با گوشتکوب برقی یا مخلوط کن یا غذاساز بزنید تا یکدست بشه ،هر زمان حلوا به غلظت مورد نظرتون رسید شعله رو خاموش کنید این حلوا معمولا یه کم شل و کشدار هستش و مناسب ماسوره زدن من از ماسوره d2 استفاده کردم.
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
#پاکوره_آرد
#فینگرفود
#غذای_گیاهی
مواد لازم :
پیمونه من لیوان فرانسوی دسته داره
آرد برنج دو قاشق غذاخوری
آرد سفید یک پیمانه
ماست نصف پیمانه
بکینگ پودر یک قاشق چایخوری
نمک ، فلفل سیاە ، پودر تخم گشنیز ، فلفل قرمز ، زیره ، آویشن ، پودر زنجبیل ، پاپریکا به مقدار لازم ( ادویە سلیقەایە و میتونید کم و زیاد کنین یا تغییر بدین )
اب یک سوم تا نصف پیمانه
پیاز یک عدد متوسط (خورد شده)
فلفل دلمە نصف یک عدد (خورد شدە)
سه حبە سیر رندە شدە
گشنیز خورد شدە بە اندازە نصف پیمانه
طرز تهیه :
همه مواد را باهم مخلوط کنید . آب را در دو مرحله اضافه کنید . مهمترین نکته اینه که چون جنس و رطوبت اردها فرق داره ، اگه موادتون شل بود یکی دو قاشق غذاخوری دیگه آرد بزنید و اگه سفت بود ، یکی دو قاشق غذاخوری دیگه آب اضافه کنید . مواد را بیست دقیقه استراحت بدید و بعد سرخ کنین .
طیبه : دوستای خوبم اگه میخواین توی مصرف روغن ، صرفه جویی بشه ، از تابه گود متوسط استفاده کنین و حین سرخ کردن ، تابه رو کج نگهدارین که روغن ، یه گوشه ، جمع بشه و بتونین حداکثر استفاده رو داشته باشین . چون خمیر حاصل ، چسبنده اس ، قاشق رو مرتب داخل روغن بزنین و بعد اندازه گردو از خمیر برداشته و داخل روغن داغ داغ بریزین و مرتب زیر و رو کنین تا حسابی پف کنه و یکدست سرخ بشه . روغن حتما داغ باشه و گرنه پاکوره پف نمیکنه . من داخل سبزیجات پاکوره ، بجای گشنیز از سبزی پلویی ، زدم که عالی بود . اکثر رسپیا بجای آرد برنج ، آرد نخود ( آرد نخود خام رو میتونین از عطاریا تهیه کنین که با آرد نخودچی فرق داره ) میزنن . بعد از سرخ ، داخل صافی بذارین تا روغن اضافش گرفته بشه . نهایتا با سس و مخلفات دلخواه سرو و میل کنین . پاکورە انواع مختلفی داره که این مدل رسپی ، واقعا از راحترین و خوشمزه ترین هاست . چون بدون خمیر مایه و گوشته و فوق العاده خوشمزه و مقرون به صرفه اس . پیشنهاد میکنم حتماااا تستش کنین . پاکوره یا پاکورا از جمله غذاهای هندی به حساب میاد و باید طعمش تند و تیز باشه که البته من بخاطر مشکل همسرم ، فلفل رو حذف میکنم .
نوش جونتون عزیزانم 😍
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
#کیک_موس_موز
#موس_کیک
اول #کیک_شکلاتی رو طبق رسپی #کیک_شیر_داغ که رسپیش داخل پیج و کانالم موجوده ، درست میکنم که برای کاکائویی شدنش ، دو قاشق غذاخوری از آرد کسر و پودر کاکائو جایگزین میشه . من کیکم رو اینبار داخل قالب کمربندی پختم که برای مراحل بعدی تهیه دسر راحت باشم . کیکم که پخت و کاملا از دما افتاد ، سطح ناصافش رو برش میدم . داخل قالب کمربندی ( یا هر ظرف و قالب در دسترس دلخواه ) اول کیسه فریزر میکشم که اگه اطرافش ناصاف بمونه ، مهم نیست تا موس بعد از بسته شدن ، حالت چروکیده ، فرم بگیره . بعد کیکم رو داخل قالب میذارم و نهایتا مایه موس که هم دمای محیط هست رو روی کیک میریزم . من کیکم رو کمی کوچیکتر برداشتم تا موس اطراف کیک رو هم بپوشونه ، شما میتونید کیک رو هم اندازه رینگ بذارین و مواد موس رو روش بریزین تا فقط روی سطح کیک رو ، موس بپوشونه . نسبت قطر موس هم بستگی به ذائقتون داره که میتونین نسبتای رسپی موس رو به دلخواه نصف یا دو سه برابر کنین . من برای تزئین ، کمی پودر کاکائو روی کیک موس پاشیدم که قهوه هم عالیه . برای رنگ زیباتر موس هم ، کمی رنگ خوراکی زرد زدم . میتونین قبل از ریختن موس روی کیک ، اول سطح کیک رو با کمی شیر ، مرطوب کنین و بعد برشای مناسب با موس (مثلا برای موس موز از برشای موز بذارین ) گذاشته و کمی از مایه موس رو بریزین و داخل یخچال بذارین تا نیم بند بشه (کامل بسته نشه چون حین سرو ، لایه ها از هم جدا میشه ). اینطوری برشای میوه ، ثابت میمونن و با ریختن باقی مایه موس ، به روی سطح دسر نمیان . نهایتا بقیه مایه موس رو بریزین و حداقل چهار ساعتی داخل یخچال بذارین تا کاملا بسته و آماده سرو بشه .
نوش جونتون عزیزانم 😍
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
#کوکو_نخود
برای پونزده تا کوکو ، یک و نیم پیمونه نخود که از شب قبل ، خیس میشه رو با یه دونه فلفل دلمه ای ، یه دونه گوجه ، یه دونه سیب زمینی خام ، یه دونه پیاز ، چند حبه سیر ، داخل غذاساز خوب میکس میکنم . بعد دو تا تخم مرغ و چهار پنج قاشق غذاخوری پودر سوخاری ، نمک ، فلفل ، زردچوبه ، زیره ، پاپریکا رو اضافه و بعد از ورز دادن و خوب مخلوط شدن مایه کوکو ، برای حداقل نیم ساعت توی یخچال استراحت میدم و نهایتا به شکل دلخواه روی حرارت متوسط سرخ میکنم .
نوش جونتون عزیزانم 😍
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
#کیک_نارگیلی
تخم مرغ…..۵ عدد
ارد…..۳پیمانه
شکر….۱ پیمانه و نیم
روغن….۳/۴ پیمانه
شیر…..۱پیمانه
پودر نارگیل…..۱پیمانه
بکین پودر…..۲ قاشق چای خوری
پودر هل…..۲قاشق چای خوری
وانیل
طرز تهیه:
زرده و سفیده را جدا کنید .سفیده را با همزن بزنید تا سفت بشه.
زرده را با شکر و وانیل با همزن بزنید تا حجمش دو برابر بشه،
شیر را به نارگیل اضافه کنید.بعد به مواد اضافه کنید.بعد روغن را بریزد.بکین پودر و هل را به ارد اضافه کنید حتما الک کنید.بعد به مواد کیک اضافه کنید،در آخر سفیده را بریزید
داخل قالب که روغن جدا کنده زدید مواد کیک بریزد
از قبل فر را گرم کنید.با درجه ۱۷۰ بمدت ۴۵ دقیقه قرار دهید.
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
#اوتمیل یک صبحانه مقویه که از جو دو سر و آب یا شیر تهیه میشه. اوتمیل از معدود غذاهای راحتیه که علاوه بر لذیذ بودن بسیار مغذیه. این غذای خوش طعم و مفید رو میتونید تو وعدهی صبحانه میل کنید
مواد لازم برای تهیه اوتمیل
جو دوسر یک فنجان
شیر :۲ فنجان
موز خوردشده شده: ۱ عدد متوسط
توت فرنگی خورد شده دوعدد
عصاره وانیل: نصف قاشق چایخوری
دارچین آسیاب شده: نصف قاشق چایخوری
نمک: به مقدار کافی طرز تهیه
کره ی بادام زمینی ی ق غ
برای آماده کردن اوتمیل کافیه به روش زیر عمل کنید: همه مواد رو تو یه ظرف کوچک ترکیب کنید. حالا ظرف رو روی حرارت متوسط بذارید تا جوش بیاد. حرارت رو کم کنید. به مدت ده تا 15 دقیقه بذارید بمونه تا غلیظ بشه. تو این مدت مواد رو مرتب هم بزنید. وقتی مواد به اندازهی کافی قوام پیدا کرد، اون رو از روی حرارت بردارید و بلافاصله سرو کنید
میتونید اوتمیل رو با موز ی، شیره انگور، کره بادام زمینی، انواع مغزیجات ویا اینکه باهر میوه ایی دوست دارید تزئین کنید
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
#ته_چین
۲ پیمانه برنج
۱عدد تخم مرغ کامل + ۱ زرده تخم مرغ
دو قاشق غذاخوری زعفرون دم کرده غلیظ
چهار قاشق ماست(بهتره چکیده باشه)
دو قاشق روغن
نمک نوک قاشق
سینه مرغ ۲عدد
کره به مقدار لازم
خلال بادام و پسته به میزان لازم
کنجد به میزان لازم
اول تکه های سینه مرغ ریش شده رو تفت دادم و بهش نمک و زردچوبه زدم و گذاشتم کنار
بعد یک پیاز کوچیک رو خرد کردم و تفت دادم طلایی بشه،با مرغ مخلوط کردم.
برنج رو آبکشی درست کردم و زنده تر از وقتهای دیگه برداشتم. چون بعدش مخلوط و فشرده میشه
بعد توی کاسه همه مواد یعنی ماست و زرده تخم مرغ و نمک و زعفرون و روغن رو با همزن دستی کاملا مخلوط کردم و برنج ابکش شده رو توش ریختم و کاملا مخلوط کردم
بعد کف و دیواره قابلمه کاملا نچسب رو با روغن چرب کردم. نصف برنج رو توش ریختم، فشرده و روشو صاف کردم. بعد یه لایه مرغ و خلال ها و کنجد را ریخته و سعی کردم به دیواره نچسبه و نسوزه تا ظاهر تهچین خوشگل بشه.بقیه برنج رو روش ریختم و با پشت قاشق فشرده و صاف کردم. چند تا سوراخ روش ایجاد کردم و چند تکه کره ریز روش گذاشتم. دمکنی گذاشتم و شعله پخش کن و برای حدود دو ساعت گذاشتم دم بکشه. پنج دقیقه اول شعله زیرش بین متوسط و کم بود، بعد خیلی کم کردم.
میتونید برای وقتایی که برنج آبکشی درست میکنید هم بدون مرغ ته قابلمه ته چین درست کنید.
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
#خورشت_کدو_مسما😋
مواد لازم
گوشت گوسفندی ۴۰۰ گرم( من از گوشت بوقلمون استفاده کردم)
پیاز ۱ عدد
کدو سبز ۶ عدد
آبغوره ۳ ق غذا خوری(من از غوره استفاده کردم)
رب ۲ ق غذا خوری
گوجه فرنگی ۲ عدد(دلخواه)
زعفران دم کرده غلیظ به مقدار لازم
نمک، فلفل سیاه، ادویه کاری، زردچوبه، دارچین به مقدار لازم(دلخواه)
ابتدا کدو ها را خوب بشورید و اگر پوست خوبی دارد می توانید پوستش را جدا نکنید و با همان پوست برش بزنید سپس داخل تابه با مقداری نمک سرخ کنید و کنار بگذارید.
پیاز را که بهتر است از یک پیاز بزرگ استفاده کنید پوست گرفته و نگینی ریز خرد کنید و داخل قابلمه مورد نظر به همراه زردچوبه و روغن تفت داده تا سبک شود سپس در ادامه گوشت های خرد شده را اضافه کنید و به همراه فلفل سیاه و ادویه کاری و دارچین تفت دهید تا گوشت ها تغییر رنگ دهند.
در ادامه رب را افزوده و به همراه گوشت تفت دهید تا رب خوش رنگ شود سپس چند لیوان آبجوش بریزید و اجازه دهید تا گوشت با حرارت کم پخته شود.
وقتی گوشت کاملا پخته شد، گوجه ها را از وسط به دو نیم کنید و به همراه کدو های سرخ شده و زعفران و آبغوره را افزوده و در انتها نمک خورشت را اندازه کنید و در هنگام سرو کدو و گوجه را در یک سمت ظرف و گوشت را در سمت دیگر قرار داده و به همراه برنج سرو کنید. نوش جان
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
هدایت شده از آشپزی در دل طبیعت🏕️
#کیک_شیفون_شش_تخم_مرغی
《لیوان مورد نظر من لیوان دسته دار فرانسوی می باشد》
قالب کیکم قطر ۲۰ سانت است.
آرد دو لیوان
شکر یک لیوان
تخم مرغ ۶ عدد
روغن نصف لیوان
شیر نصف لیوان
بکینگ پودر یک قاشق مربا خوری
وانیل نوک قاشق چایخوری
نمک یک پینس👌
آرد و بکینگ پودر و نمک سه بار الک شود.
تخم مرغ از قبل در دمای محیط قرار گیرد.
زرده و سفید جدا شده و سفیده با نصف شکر ابتدا با دور کند در حد یک دقیقه و بعد تا فرم گرفتن آن با دور تند هم بزنید.
سفیده فرم گرفته شده را در یخچال بگذارید.
زرده ، وانیل و بقیه شکر را نیز با هم زن بزنید تا کرم و کشدار شود. (حداقل ۵ دقیقه)
طی مدت هم زدن زرده چند مرتبه با لیسک مخلوط را از دیواره تمیز کرده و داخل کیک بریزید .
سفیده را در سه مرحله به زرده اضافه کرده و دورانی و در یک جهت هم بزنید.
در مرحله آخر آرد را نیز در سه مرحله اضافه کرده و آنرا نیز به صورت دورانی در یک جهت و به آرامی هم بزنید.
کف قالب را کاغذ روغنی بگذارید مایه کیک را داخل قالب بریزید دقت کنید که در هنگام ریختن مایع کیک فقط آنرا وسط قالب نریزید و در سطح کف قالب بگردانید.
قالب را دو سه بار به زمین بکوبید و سپس داخل فر قرار دهید.
فر با دمای ۱۸۰ از یک ربع قبل گرم شود.
قالب را در طبقه وسط به مدت ۳۵ دقیقه بگذارید.
قبل از سی دقیقه اصلا در کیک باز نشود.
بعد از زمان گفته شده سیخ چوبی را از مرکز کیک تا انتها فرو کنید اگر چیزی از کیک به سیخ نچسبیده بود کیک آماده است و یک دقیقه گریل را روشن کنید تا روی کیک طلایی شود. و بعد از ده دقیقه که کیک در فر خاموش قرار داشت آنرا از فر در آورید.
اگر روی سیخ چوبی مقداری از مایع کیک چسبیده بود درجه حرارت را ۵۰ درجه کم کنید (`۱۷۵)و پنج دقیقه دیگر در فر باقی بماند.
** اگر فر شما فن دارد درجه ۱۸۰ و اگر فن ندارد درجه ۱۷۵ مناسب است.
🥞🥠🥮🎂🍮🍰🧁🥧
🍩@tamerangincaman🍩
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
💟سوالی بود فقط در گروه رفع اشکال پاسخ گو هستم💟
🎀اگر از این رسپی استفاده کردی ، کانال رو برای یک نفر فوروارد کن لطفا🎀
#دلمه_اسفناج
دلمه اسفناج
گوشت چرخ کرده ۲۰۰ گرم
پیاز ۱ عدد
برنج خیس شده ۱ پیمانه
لپه نصف پیمانه
سبزی معطر خشک ۲ ق غ من ترخون وجعفری وگشنیز ومرزه زدم
رب ۲ ق غ
نمک فلفل و زردچوبه ۱ ق چ
برای چاشنی
شکر۱ ق غ
آبلیمو ۵ ق غ
آب حدود ۱۰ ق غ
پیاز رنده شده وگوشت چرخی رو سرخ کرده فلفل ونمک وزرچوبه و رب وسبزی معطر و لپه پخته و برنج آبکش شده را اضافه کنید وکمی تفت داده ومواد دلمه آمادس
برگهای اسفناج رو داخل آبجوش گذاشته ۱۰ ثانیه و آبکش کرده آبسرد روش گرفته و دوتا برگ کنار هم گذاشته و از مواد دلمه وسط برگا بزارید و به صورت بقچه ای ببندید.
ته قابلمه یه ردیف برگ اسفناج خام گذاشته و دلمه ها را چیده ویک بشقاب رو دلمه بزارید تا دلمه ها در هنگام پخت از هم باز نشه نصف لیوان اضافه کرده داخل قابلمه وبا حرارت کم بزارید نیم ساعت بپزه و۱۰ دقیقه آخر چاشنی رو دلمه ها بریزید
برنج آبکش شده یعنی برنج چند ساعت خیس کنید و توی آبجوش بریزید وقتی نرم شد آبکش کنید و به مواد دلمه اضافه کنید
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
#عصرونه
#فینگرفود
يك عصرونه سريع و خوشمزه
ابتدا سيب زميني هاي خورد شده را سرخ ميكنيم و سپس با نمك و فلفل و پودرسير طعم دار ميكنيم.
نون باگت رو برش ميديم و داخلشو با سيب زميني ها پر ميكنيم و همينطور كه داغ هست پنير ورقه اي رو روي كار ميگذاريم چنددقيقه اي اجازه ميديم تا پنير جذب نان و سيب زميني ها شود.
احتياجي به پخت نداره و عصرونه ما آماده است .
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر