.
#باقلوا_رول_لقمه_اى ❤️
مواد لازم :
خمير يوفكا 1بسته
گردوى كوبيده شده 1 و نيم پيمانه
پسته كوبيده شده 1/2پيمانه
پودر هل 1 ق غ
پودر جوز هندى 1 ق غ
دارچين به دلخواه كه من 1 ق م استفاده كردم
پودر قند 2 ق غ پر
گلاب به ميزان لازم
كره 100گرم از كره گياهى و يا مخلوط هر دو مى تونيد استفاده كنيد.
.
براى شهد باقلوا به دو روش مختلف مى تونيد درست كنيد كه هر دو خوشمزه هستن.
.
روش اول براى شربت باقلوا:
شكر 2پيمانه
آب 1ونيم پيمانه
اسانس هل به دلخواه
آبليمو 2 ق غ
گلوكز براى براق شدن 1 ق غ پر
كمى زعفران براى رنگش
من اين دفعه اينو درست كردم ☝🏻
@MARYAMBANOO57
روش دوم براى شربت باقلوا:
شكر1/5 ليوان
شير عسلى 1/2 ليوان
آب 2 ليوان
.
طرزتهيه :
من خميريوفكا مخصوص باقلواتهيه كردم چون خيلى خوشمزه وتردترازاون خميرى ميشه كه خودمون بخوايم درست كنيم . اول براى شهد همه ى مواد مخلوط وروى حرارت ميزاريم تا قوام بيادو كف روى شربت رو مى گيريم وبا برس خيس دور ظرف شربت مى كشيم تا شكرك نبنددوخشك نشود. بعدموادميانى كه گردوى وپسته كوبيده شده يعنى نه آسياب ونه ريز،مابين اين دو باشه باپودر قند،پودر هل، پودر جوز هندى ،كمى دارچين البته به دلخواه روباهم مخلوط مى كنيم وكف قالب مستطيلى روچرب كرده بعد خمير رو ، روى سطح صافى قرار ميديم و با برس كره ذوب شده مى زنيم به صورت پراكنده و دوباره ى لايه خميرديگه روى خمير قبلى ميذاريم به همين ترتيب چهار لايه خمير روى هم قرارميديم و مابينش كره ذوب شده مى زنيم و يك طرف خمير از مواد خشكمون مى ريزيم و روى مواد رو با گلاب اسپرى كردم تا خميرى بشه ونريزه اگر گلاب دوست نداشتيد مى تونيد از شير استفاده كنيد بعدخمير رو ، روى مواد برميگردونيم و رول ميكنيم وبرش مى زنيم وداخل سينى فر چيده ودر آخرروى باقلوا رو با برس به زعفرون آبكرده وكره مذاب آغشته مى كنيم داخل فر ازقبل گرم شده با حرارت180درجه به مدت 30تا40دقيقه بستگى به حرارت فرداره ميزاريم تابپزه ده دقيقه هم گريل رو مى زنيم. از فر در آورده وهمون طور داغ شهد سردشده رووش ميريزيم واجازه ميديم تا شربت به خورد باقلوا بره وبا پودر پسته تزئين مى كنم. ميتونيد به جاى گردو ازبادام يا پسته يا مخلوط هر سه استفاده كرد. به همين راحتى
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
#چیپس_خانگی❤
#چیپس_دوریتوس❤
موادلازم:
نان لواش بسته ای 1بسته
پاپریکا(فلفل پودری قرمز)2ق م
فلفل سیاه1ق چ
نمک1ق چ
روغن زیتون 5الی 6ق غ
پودر آویشن 2ق م
سس چیپس: ماست (ماست چکیده توصیه میشود)
فلفل سیاه مقداری
نعنا خشک1ق چ
طرز تهیه :
نان ها رو برش میزنیم که من مثلثی
برش زدم.بعد داخل کاسه ای ریخته و ادویجات و روغن رو روی نون ها ریخته و هم می زنیم تا کامل مخلوط بشه داخل سینی فر کاغذ روغنی انداخته و نون ها رو ،روی کاغذ روغنی پهن کرده و داخل فر از قبل گرم شده با حرارت 230درجه قرارداده که حرارت فرها متفاوت هستن حتماً دائم چک کنید و با قاشق چیپس هارو هم زده زیرو رو کرده تا همگی برشته و ترد وخشک بشه.در آخر گریل رو هم روشن کرده تا کمی سرخ بشه.روی هم نیم ساعت زمان میبره فقط باید حواستون بهش باشه که نسوزه.بعد مواد سس رو هم با هم مخلوط کرده و سرو می کنید.به همین راحتی❤
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
#دال_عدس
ابتدا پیازو ریز خورد کرده و تفت میدهیم بعد سه پر سیر را له میکنیم و اضافه کرده بعد ادویه جات و نمک و زردچوبه و فلفل اضافه کرده و مخلوط میکنیم رب گوجه هم در این مرحله اضافه کرده و فعلا کنار میگداریم یه سیب زمینی را خورد و بعد عدس را شسته و داخل قابلمه گذاشته و اب به مقدار کافی اضافه میکنیم شعله را زیاد کرده تا جوش اومد کم میکنیم وقتی عدس و سیب زمینی له شدن با گوشتکوب آنها را میکوبیم و مواد اماده شده رو به ان اضافه میکنیم و هم میزنیم تا آماده بشه نوش جان
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
#پیراشکی
🌸مواد لازم
Ⓜ️ارد ۵۰۰گرم
Ⓜ️شکر ۵۰گرم
Ⓜ️روغن مایع ۷۰گرم
Ⓜ️اب ۱۰۰گرم
Ⓜ️تخم مرغ ۲عدد
Ⓜ️زرده تخم مرغ ۱عدد
Ⓜ️مایه خمیر ۱۰گرم (یک سوم پیمانه اب ولرم برای عمل اوردن خمیر مایه)
Ⓜ️نمک نصف قاشق چای خوری
Ⓜ️ابلیمو نصف دربش
🌸اماده کردن مایه خمیر:
Ⓜ️یه ظرف تمیز رو یکم اب ولرم داخلش میریزیم مایه خمیر و یه کوچولو شکر اضافه میکنیم بادست کاملا هم میزنیم تا کاملا حل بشه چند دقیقه میزاریم استراحت کنه وقتی پف کرد یه کوچولو ارد بهش اضافه کنید هم بزنید بزارید کنار تا کاملا پف کنه و بیاد بالا
🌸طریقه درست کردن خمیر
Ⓜ️همه موادو غیر ارد و مایه خمیر داخل میکسر میریزیم هم میزنیم
🌸من (نگار ) یه مقدار خیلی کم وانیل هم زدم بعدش مایه خمیر
و اردم اضافه و میکسر را روشن کن بایست یه خمیر نچندان شل و نچندان سفت بدست بیاد چه جور بگم خمیر یه کوچولو سفت باشه بهتره
🌸مدل دادن به خمیر
Ⓜ️پس از چند دقیقه استراحت مث عکسها
خمیر رو پهن کرده و قالب میزنیم
⚫️یه مدلش قالب اصلی پیراشکی ه گرد و یه سوراخ وسطش
⚫️مدل زردالو که با قالب گرد کوچولو زده میشه
🌸استراحت و پف کردن گله ها
Ⓜ️داخل دیس کاغذ میزاریم و روی کاغذ ارد میپاشیم سپس گله های هر مدل رو داخل دیس میچینیم و میزاریم استراحت کنه و پف کنه
دوستان پفش نباید زیاد از حد باشه چون هنگام سرخ کردن ورچولوسیده میشه چی بگم به اصطلاح چوروک میشه 😅😂
🌸سرخ کردن پیراشکی
Ⓜ️تابه رو به ارتفاع ۴ سانتیمتر پر روغن کنید سپس بزارید رو شعله داغ داغ که شد شعله رو کمترش کنید گله های پیراشکیا خصوصا مدل گرد و خرچنگی رو با دست بزارید درون روغن و با انبر هر وقت قسمت داخل روغن سرخ شد برشون گردونید تا اینور گله ها هم سرخ بشه سپس از روغن خارج کنید
🔴توجه کنید نزارید پیراشکی ها زیاد سرخ بشه و رنگ سیاه بگیره
مدل زردالو رو میتونید همشو یباره بریزید داخل روغن و با کف گیر بلافاصله هی تکون تکون بدید تا دو طرف ش سرخ بشه
🌸بارکش کردن پیراشکی
Ⓜ️پس از اینکه پیراشکی ها سرد شدند شربت رو گرمش کنید پیراشکی ها رو داخل بار بریزید و سریع درش بیارید و بعدش میل کنید
🌸شربت یا بار
Ⓜ️شکر 2/5kilo
Ⓜ️آب 900g
Ⓜ️جوهر لیمو نصف قاشق چای خوری
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
Ⓜ️گلاب 100g
Ⓜ️اب و شکر رو بزارید روشعله تا جوش بباد
دراین زمان رویه ی آب وشکر ، کف هاش و حباب هاش میره کنار و شفاف میشه از این زمان به بعد ۳دقیقه دیگه بجوشه
جوهر لیمو رو بهش بدید خاموشش کنید سپس گلاب رو هم اضافه کنید هم بزنید بزارید سرد بشه
معمولا یه روز جلوتر بار یا شربت رو اماده میکنند هر زمانی که خاستید استفاده کنید دوباره گرمش کنید
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
#رولت_یخچالی
#رولت_فوری
#رولت_شکلاتی
بیسکویت پتی بور ... دو بسته
شیر.... یک لیوان
شکلات تخته ایی یا سکه ایی... تقریبا 50 گرم
پودر کاکائو ... یک قاشق
کره.... 20 گرم
ابتدا بیسکویت ها با گوشتکوب یا مخلوط کن پودر می کنیم و میذاریم کنار.
داخل قابلمه ایی شیر، پودر کاکائو، کره و شکلات را میریزیم. میذاریم روی حرارت مدام با همزن دستی هم میزنیم تا کامل حل بشه. نیاز نیست بجوشه.
موادمون را کم کم به بیسکویت ها اضافه کرده تا خمیری بشه و تقریبا 20 دقیقه میذاریم یخچال تا هم از دما بیافته و هم منسجم بشه.
بعد خمیر را لای دو تا مشمبا میذاریم و با وردنه پهن می کنیم و به کمک چاقو یا کاردک کنارها را صاف می کنیم.
روی خمیر را خامه فرم گرفته یا خامه صبحانه میریزیم وصاف می کنیم و میتونید شکلات چیپسی هم بریزید بعد خیلی آروم از طول یا عرض رول می کنیم و یک ساعت یخچال استراحت میدیدم.
بعد روشو هر جور که دوست دارین تزیین کنید
من خامه و شکلات و ترافل ریختم.
نوش جان😍
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر